La Liga Santander

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
B6Redhell

#6276 Re: La Liga Santander

Post by B6Redhell »

Crvena Tifoza wrote:
B6Redhell wrote:Pratis svoj tim i nemoras trpjeti ništa. :D
Niko te ne goni da gledas ligu šampiona..

I tim ti prosle godine imo šansu odati špilar dva tri puta. I nisu htjeli. Ramo legenda u pravu. Licno misljenje moje klinac i taj špilar.. :izet:

Dva tri puta?
Crveni ako se u proljetnom klasiku nije znao pobijenik. Odmah nakon toga bila je prijateljska. Pa onaj super kup ili kako se vec zove.
Uglavnom nebitno i nesto o cemu nemamo kontrolu. Al zahtijevati nesto sto si prvi prekinuo je hipokratično.

I da se nadovezem na omarovcu svaka cast na komentaru
:thumbup:
Last edited by B6Redhell on 02/05/2018 14:02, edited 1 time in total.
leškarenje

#6277 Re: La Liga Santander

Post by leškarenje »

omar little wrote:niko ovdje nije strucnjak. da li ljudi znaju nesto ili ne znaju je nebitno, trude se pricati o necemu. gdje god se pojave ovakvi likovi isti je rezultat. bukvalno u roku tri posta prica se svodi na nepodnosljivu i besmislenu razinu. mahalastina s dna kace zakicena ekscesivnim smajlijima.
Ma živjela ti meni :kiss: opusti se ba,forum je..na kafu pa opleti ozbilju ....duša moja sa dna kace,ono će nekoga etiketirati kakav je ko ....pih
Korovjev

#6278 Re: La Liga Santander

Post by Korovjev »

Pa upavo mi ovdje pričamo o nečemu što znamo ili u slučaju ovoga redhella ne znamo. Tako da fakat ne vidim razliku između ove diskusije i 95% drugih na sportskim forumima (koje pratim) na klixu. Ako ti se ne sviđa promijeniš kanal, široko ti internet polje.
omar little

#6279 Re: La Liga Santander

Post by omar little »

ja sam se sa teme barce maknula ovdje upravo zbog toga. klika realovih i barcinih fanova drvi jednu te istu, nezanimljivu, pricu. ovdje sada postalo isto i pisem sta mislim o tome. ako se tebi ne svidja citati, preskocis i adio.
leškarenje

#6280 Re: La Liga Santander

Post by leškarenje »

Preskoči i ti,a ne etiketiraj jel neko sa dna ili vrha kace...prebaci se na neki drugi forum ako ti je tegobno.
Recimo meni je bilo tegobno na sa.ba i sport1 forum i napustio ima godinaaaaaa.....

A opet imas opciju da ne čitaš ,ne može biti jednostavnije :thumbup:
B6Redhell

#6281 Re: La Liga Santander

Post by B6Redhell »

@korovjev.
Ja sam ti odgovorio gore.
Toliko od mene... :thumbup:
Korovjev

#6282 Re: La Liga Santander

Post by Korovjev »

A vidiš ja sam se baš registrovao na ovaj forum da bih pokušao unijeti malo normalne priče i fine zajebancije u sve sportske teme (u stvari da bih potrošio vrijeme na poslu). Ako pogledaš moj post oko ovog špalira pozivam se na sportksi i olimpijski duh. Ali kao i u stvarnom životu i komunikaciji tako se nekad i ovdje moraš sputiti na nivo sugovornika da bi on shvatio šta mu pokušavaš reći.
I ponavljam još jednom ne znam što si se zakačila na ovu priču kad je takve većina na forumu. Samo drugi likovi.
Crvena Tifoza

#6283 Re: La Liga Santander

Post by Crvena Tifoza »

B6Redhell wrote:
Crvena Tifoza wrote:
B6Redhell wrote:Pratis svoj tim i nemoras trpjeti ništa. :D
Niko te ne goni da gledas ligu šampiona..

I tim ti prosle godine imo šansu odati špilar dva tri puta. I nisu htjeli. Ramo legenda u pravu. Licno misljenje moje klinac i taj špilar.. :izet:

Dva tri puta?
Crveni ako se u proljetnom klasiku nije znao pobijenik. Odmah nakon toga bila je prijateljska. Pa onaj super kup ili kako se vec zove.
Uglavnom nebitno i nesto o cemu nemamo kontrolu. Al zahtijevati nesto sto si prvi prekinuo je hipokratično.

I da se nadovezem na omarovcu svaka cast na komentaru

U prijateljakoj očekuješ nešto vezano za totalno drugo takmičenje?

Super kup? Pa valjda se Barçi trebala odat počast za kup.

Čovječe jel tebi jasno da se to ne praktikuje za neko takmičenje u kojem ne učestvuješ? Barcelona je zadnji put ispoštovala tradiciju i to 2008.
omar little

#6284 Re: La Liga Santander

Post by omar little »

ostavila jedan post, kakvo kacenje crno. naknadnih par su u prici s tobom.

komplet spika oko spalira je klikbejt i suplja da se vrti brend el clasica u opticaju prije tekme. tako su nekad prije el clasica bile obavezne tracke o franku, fasizmu, guranju, namjestanju, svaki jebeni put, portali i forumi preko 4387 stranica. sad je to malo demode i iscijedjeno pa se zavrcu nove teme. zidane se igra mourinha, osim sto je amater u tom polju. :D

ajm audi 5000
Crvena Tifoza

#6285 Re: La Liga Santander

Post by Crvena Tifoza »

Korovjev wrote:A vidiš ja sam se baš registrovao na ovaj forum da bih pokušao unijeti malo normalne priče i fine zajebancije u sve sportske teme (u stvari da bih potrošio vrijeme na poslu). Ako pogledaš moj post oko ovog špalira pozivam se na sportksi i olimpijski duh. Ali kao i u stvarnom životu i komunikaciji tako se nekad i ovdje moraš sputiti na nivo sugovornika da bi on shvatio šta mu pokušavaš reći.
I ponavljam još jednom ne znam što si se zakačila na ovu priču kad je takve većina na forumu. Samo drugi likovi.

Bilo bi razumljivo da je ovaj komentar iznad postavio neko ko redovno doprinosi temi nekim znanjem tipa skenderija. Ali prozivati raju da su sa dna kace i debili :-) a komentari na temama ti se svode na ‘captain obvious’ vrstu, onda stvarno nema smisla.
Što se tiče komunikacije, ako prvo što pišeš su vrijeđana sagovornika na neku temu što se tebi ne sviđa, onda nije problem tema nego tvoja kultura govora i komunikacija sa vanjskim svijetom.
Korovjev

#6286 Re: La Liga Santander

Post by Korovjev »

Crvena Tifoza wrote:
Korovjev wrote:A vidiš ja sam se baš registrovao na ovaj forum da bih pokušao unijeti malo normalne priče i fine zajebancije u sve sportske teme (u stvari da bih potrošio vrijeme na poslu). Ako pogledaš moj post oko ovog špalira pozivam se na sportksi i olimpijski duh. Ali kao i u stvarnom životu i komunikaciji tako se nekad i ovdje moraš sputiti na nivo sugovornika da bi on shvatio šta mu pokušavaš reći.

Bilo bi razumljivo da je ovaj komentar iznad postavio neko ko redovno doprinosi temi nekim znanjem tipa skenderija. Ali prozivati raju da su sa dna kace i debili :-) a komentari na temama ti se svode na ‘captain obvious’ vrstu, onda stvarno nema smisla.
Što se tiče komunikacije, ako prvo što pišeš su vrijeđana sagovornika na neku temu što se tebi ne sviđa, onda nije problem tema nego tvoja kultura govora i komunikacija sa vanjskim svijetom.
Pretpostavljam da si mene greškom quotao. Jer si me evo vratio da ponovo čitam da nisam nekoga ja nazvao debilom. I bogumi nisam.
Tomahawk11
Globalni moderator

#6287 Re: La Liga Santander

Post by Tomahawk11 »

Usmjerite malo više priču na temu, a malo manje na forumaše i ličnu osnovu.
Crvena Tifoza

#6288 Re: La Liga Santander

Post by Crvena Tifoza »

Nadovezao se tvoju drugu polovicu komentara za ovo prozivanje iznad.

Nisi ti nikome ništa ružno rekao.
Crvena Tifoza

#6289 Re: La Liga Santander

Post by Crvena Tifoza »

Tomahawk11 wrote:Usmjerite malo više priču na temu, a malo manje na forumaše i ličnu osnovu.
Korovjev

#6290 Re: La Liga Santander

Post by Korovjev »

omar little wrote:ostavila jedan post, kakvo kacenje crno. naknadnih par su u prici s tobom.

komplet spika oko spalira je klikbejt i suplja da se vrti brend el clasica u opticaju prije tekme. tako su nekad prije el clasica bile obavezne tracke o franku, fasizmu, guranju, namjestanju, svaki jebeni put, portali i forumi preko 4387 stranica. sad je to malo demode i iscijedjeno pa se zavrcu nove teme. zidane se igra mourinha, osim sto je amater u tom polju. :D

ajm audi 5000
Meni vidiš nije klikbejt nego relativno bitna stvar iz razloga koje sam naveo u mom inicijalnom postu. A i da jeste upecao sam se, predajem se, vodite me u internet zatvor.
A bitna mi je i stvar jer u svoj toj komercijalizaciji sporta mislim da treba održati takve sportske tradicije i pozdraviti pobjednika pa makar on bio i najveći suparnik. Jer to je po definiciji sport, a meni je je fudbal još uvijek sport i zato ga pratim.
I ovo pozdravljanje protivnika se odnosi na svakog pobjednika u skladu sa uspostavljenom tradicijom bio on Real, Barca ili Čukarički.
Da se opet ne upeca neki padobranac.
omar little

#6291 Re: La Liga Santander

Post by omar little »

Korovjev wrote:
omar little wrote:ostavila jedan post, kakvo kacenje crno. naknadnih par su u prici s tobom.

ajm audi 5000
Meni vidiš nije klikbejt nego relativno bitna stvar iz razloga koje sam naveo u mom inicijalnom postu. A i da jeste upecao sam se, predajem se, vodite me u internet zatvor.
A bitna mi je i stvar jer u svoj toj komercijalizaciji sporta mislim da treba održati takve sportske tradicije i pozdraviti pobjednika pa makar on bio i najveći suparnik. Jer to je po definiciji sport, a meni je je fudbal još uvijek sport i zato ga pratim.
I ovo pozdravljanje protivnika se odnosi na svakog pobjednika u skladu sa uspostavljenom tradicijom bio on Real, Barca ili Čukarički.
Da se opet ne upeca neki padobranac.
fudbal je svakome od nas, valjda, sport koji volimo, ko ga od nas prati kao biznis i sto smo fascinirani njihovim poslovnim i financijskim sposobnostima? moj problem, opet kazem, je u tajmingu. da je pitanje spalira, tradicije i ostalih stvari povuceno prije tri mjeseca, okej, mozemo pricati. ovako 10 dana pred el clasico gubi validnost i spada pod el clasico pripreme, psiholoske poteze i igrice. nije mi vrijedno drame koja se kreirala.
Crvena Tifoza

#6292 Re: La Liga Santander

Post by Crvena Tifoza »

19 marta su novinari počeli potezati priču o mogućem špaliru, i Zidane je izjavio da neće ispoštovati tradiciju ako do tog dođe.

Znači nije priča od juče.
ifus

#6293 Re: La Liga Santander

Post by ifus »

leškarenje wrote:Kakav ba špalir za takmicenje gdje se ne utakmice obje ekipe :-) Dje to ima....pickice iz madrida ne mogu da podnesu poniženje koje su doživjeli ove sezone u domaćim takmicenjima,ali haj Boga ti,bitno je učestvovati.
Pa rekao je Pique fino da nema smisla da igraci Reala prave spalir jer se nisu takmicili u LaLigi ove sezone. Cemu rasprava, covjek objasnio.
Tomahawk11
Globalni moderator

#6294 Re: La Liga Santander

Post by Tomahawk11 »

ifus wrote:
leškarenje wrote:Kakav ba špalir za takmicenje gdje se ne utakmice obje ekipe :-) Dje to ima....pickice iz madrida ne mogu da podnesu poniženje koje su doživjeli ove sezone u domaćim takmicenjima,ali haj Boga ti,bitno je učestvovati.
Pa rekao je Pique fino da nema smisla da igraci Reala prave spalir jer se nisu takmicili u LaLigi ove sezone. Cemu rasprava, covjek objasnio.
Jesu li mu prošle traume od Džeke?
leškarenje

#6295 Re: La Liga Santander

Post by leškarenje »

ifus wrote:
:lol:
ifus

#6296 Re: La Liga Santander

Post by ifus »

Tomahawk11 wrote:
ifus wrote:
Jesu li mu prošle traume od Džeke?
Naravno da nisu i nece jos za dugo.
AmiĐa_Idriz

#6297 Re: La Liga Santander

Post by AmiĐa_Idriz »

Jučer bilo 9 godina. Jedna od najboljih fudbalskih predstava pod režijom Prepa Guardiole i Barcelone.
Fajcion

#6298 Re: La Liga Santander

Post by Fajcion »

Gledaj amiđe što onako neofirno baci kost. :) :lol:
AmiĐa_Idriz

#6299 Re: La Liga Santander

Post by AmiĐa_Idriz »

Fajcion wrote:Gledaj amiđe što onako neofirno baci kost. :) :lol:
Image
leškarenje

#6300 Re: La Liga Santander

Post by leškarenje »

Jel kod prvog gola Henry tersa Pepu :D
Pujol :thumbup: ali kako će faliti Barci sad kad ode i Iniesta,gledaj njega i Cavija ovdje :-)
Post Reply