Uz tu scenu, trebali su pustiti od Ede Maajke pjesmu "Prikaze".duboka_misao wrote:najbolje je kada night king podigne sve mrtve, a johnova faca na brodu je we are sooooooo fucked !
Al jeste, fakat esktra scena !
Moderator: _BataZiv_0809
Uz tu scenu, trebali su pustiti od Ede Maajke pjesmu "Prikaze".duboka_misao wrote:najbolje je kada night king podigne sve mrtve, a johnova faca na brodu je we are sooooooo fucked !
konto sam da ce izmedu nje i Jona nesto biti ali prede na drugu stranupici wrote:
adanoooo nuuu gledaj šta su izbacili iz serije...jebate i producenti i režiser...nego Jorah je izgleda rahmetlija do kraja sezone...ona zadnja borba u jamama i opkoljavanje plavke je njegov oproštaj po svoj prilici...uskaće Tyrion kao jedini njezin savjetnik ...
evo dje se odigralo zadnjih 20-30 min. ove fantastične epizode...i dalje na IMDu drži 9.9 ocjenu a torrenti preko 150 000 seederaogromna popularnost...
klasicni ludak i psihopata pa ti nije mrzak. Sansa je djelomicno sve zasluzila jer se onako ponijela prema ocu ali bas da ovaj lik nije mrzak.Idemedosumom wrote:Ja mislim da Stannis neće poslušati onu vatropoklonicu (vezano za žrtvovanje ćerke), i da će zbog toga biti poražen od strane Boltona.
Jedna jako čudna stvar, ja se uglavnom slažem s većinom ljudi, ali meni onaj Ramsey uopšte nije mrzak
Zenski deo foruma ima vece sanse, nikad dovoljno sisa u seriji.IcedMFEarth wrote:Ljudi, kad opet počinje snimanje u Hrvatskoj ? Kad počinje kasting statista ? Imamo li mi obični smrtnici bez trunke iskustva kakve šanse, makar glumiti leša nekog ?
Vjerujem da ima još ljudi ovdje koji bi voljeli, možda ima kakve fajde kolektivno poslati aplikacije ili nešto...
Jebiga, ona mu je ubila caleta pred ocima, plus je bila u drustvu Tenova koji su mu rekli da ce mu pojesti mrtve roditelje.seln wrote:To mu necu halalit nikad.... ljigo mali...omar little wrote:
a, i onaj mali sto je ubio ygritte

ma za trejlere znam, pisala sam nedavno o njima, no u ovom slucaju nije do trejlera nego to allisera jer je covjek dokazani smrad i ljigo tako da se moze svasta od njega ocekivati.sizifinho wrote: u ovih pet godina sam naucio sljedece:
1. ako izgleda da nece nesto uraditi, u promo scenama, u seriji ce sigurno suprotno bit
2. mali je dobio neocekivano dosta scena, previse ispituje Jonove odluke, puno spominje roditelje, mislim da ce nauditi "dragom" vjerovatno nekom gluposcu.
3. ako ima neka heart breaking scena, lik umire. Tako bi s onom wildlingicom, kad se rastavlja od djece... pretpostavio sam da umire
tako mi je i ona scena stannisa i kcerke isuvise topla... il ce mu kcerka umrijet ili stannis. Cekajmo da vidimo
Mislim da malog stalno pokazuju zato sto ce on napravit' preokret.sizifinho wrote:u ovih pet godina sam naucio sljedece:omar little wrote:vidjeh sada taj preview za iducu epizodu, izgleda da onaj sufak alliser nece otvorit kapiju!
a, i onaj mali sto je ubio ygritte mi je sav sumljiv, ne vjerujem mu sekunde jedne. nece valjda nauditi nekome nama dragom. :S
1. ako izgleda da nece nesto uraditi, u promo scenama, u seriji ce sigurno suprotno bit
2. mali je dobio neocekivano dosta scena, previse ispituje Jonove odluke, puno spominje roditelje, mislim da ce nauditi "dragom" vjerovatno nekom gluposcu.
3. ako ima neka heart breaking scena, lik umire. Tako bi s onom wildlingicom, kad se rastavlja od djece... pretpostavio sam da umire
tako mi je i ona scena stannisa i kcerke isuvise topla... il ce mu kcerka umrijet ili stannis. Cekajmo da vidimo
nema šanse da se to desi, Stannis nije budala, Davos je učinio zločin i kriumčario za Stannisa hranu (konkretno luk) zbog čeg ga je Stannis nagradio dižući ga u Časne kuće, ali i odsjekao mu prste...misliš da ne bi kaznio Ramseya zbog izdaje vlastitog oca.pici wrote:imal šamse da Ramiz izda BaBuku Roosa...nešto mi to padne na um...stanis spali ćeru i ovaj mu dojašhe da otvori vrata Winterfella zarad da ga postavi kao lorda sjevera, ima i ova smisla...spomenu za onim ratnim stolom Roose da Stannis ima 6000 konjanika...impresivna sila i mislim da je onom ljigi Ramsayu palo na um da se prikloni Stannisu smakne BaBu Roose i onu debeljucu, podrži Stannisa za napad na Dubrovnik a on sa Sansom ostane kao jedini Knez od Sjevera...to bi bilo bašh...
Il' ce da zajebe ridju, po istom principu.sizifinho wrote:"Ponekad moraš učiniti stvar koja izgleda loše, za veće dobro"
garant će mali da zajebe Jona, jer vjeruje da čini dobru stvar.
Papa liči li ti moj komentar na zajebavanje? Imam li tvoj blagoslov da je gledam?seln wrote:Nas si nash'o zajebavat?Daryl Dixon wrote:Raja kakva je serija, preporučujete li je? Vidim ima pet sezona, kakvi su vaši utisci? Unaprijed hvala.![]()
Pa ima logike, Ramziji je definitivno u uho usla cinjenica da mu je babina zena, maceha, trudna... i ako bude musko, taj mali ce biti nasljednik, ne Remzija koji je ipak kopile.pici wrote:imal šamse da Ramiz izda BaBuku Roosa...nešto mi to padne na um...stanis spali ćeru i ovaj mu dojašhe da otvori vrata Winterfella zarad da ga postavi kao lorda sjevera, ima i ova smisla...spomenu za onim ratnim stolom Roose da Stannis ima 6000 konjanika...impresivna sila i mislim da je onom ljigi Ramsayu palo na um da se prikloni Stannisu smakne BaBu Roose i onu debeljucu, podrži Stannisa za napad na Dubrovnik a on sa Sansom ostane kao jedini Knez od Sjevera...to bi bilo bašh...
Pa dobro, lete zmajevi letu stuke letu avioni, bilo bi mi nelogicno da lete unatrag recimoomar little wrote:nije ti problem sto u seriji lete zmajevi, mrtvi ustaju, ljudi su instalirani u korijenje drveca, kolutaju ocima i preuzimaju kontrolu nad drugim bicima, izbacuju kreature od dima iz polnih organa te tako dalje i tako blize, to je sve vrlo realno, ali nije realno sto je magla stala kod kapije?ma, moze, prika, kako da ne.
![]()