IRAN

Post Reply
joe_black

#6276 Re: IRAN

Post by joe_black »

scimitar19 wrote:ne znam sto se bunite to sto pedofili, silovatelji, narko dileri, ubice i razbojnici zavrsavaju na vjesalima...
u Iranu ne vjesaju pedere osim u slucaju da isti budu optuzeni silovanje i pedofiliju. peder mozes biti i upraznjavati homoseksualizam u svojoj kuci... a za ove koji kazu da je homoseksualizam "normalna" pojava, najbolje bi bilo da im damo komad zemlje tj. drzavu ili negdje na ostrvu gdje ce imati najvise slobode i prava, garantujem da bi za nekoliko decenija kasnije od njih ne bi ostalo nista, priroda ne trpi devijacije vec je takav razvrat u korijenu osudjen na nestanak, ne zato sto je neko rekao, vec majka priroda ako hocete tako.

To i ja upravo kazem...normalno da ljudi imaju pravo izbora...
Nek svako svoju djecu odgaja na nacin za koji misli da je ispravan...ali oni koji se najvise bune protiv pravnog sistema Irana navedu samo jednu stvar ili pojavu koja je korisna i zdrava a da je SERIJAT zabranjuje i da je sankcionise...ja mu odmah skidam kapu i svaka mu cast...
ETO DOMACE ZADACE
Dalje vrlo cesto sam primjetio da se AJATOLASI iz Irana nazivaju BRADATIM SPODBAMA, BUDALAMA itd
Imao sam priliku citati masu izjava Hamneia...i zakljucio sam da je covjek barem 10 puta pametniji od svakog od zadnjih 3 Americka predsjednika...(BUSHA pogotovo)
Barem ljudi nisu nicije marionete...kao Americki predsjenici...Naime politika AMerike se mijenja kako se mijenjau predsjednici... a ove bradate spodbe svoju ulogu ne mijenjaju niti je kome prilagodjavaju...
Sto ovaj jedan na forumu rece...Iran je 100 puta boje organizovana drzava od BiH...
Kratkorocno gldajuci nisu u dobroj poziciji ali doci ce vrijeme kada ce zemlje Europe moliti Iran za naftu...Podrazumijeva se u koliko ga u skorije vrijeme ne okupiraju...Mislim da Iran igra pametnu politiku po pitanju Nuklearnog programa...Pritiscu ga kontinuirano, prijetme mu...Izrael rokove za napad nalo pa malo pomjeri koji mjesec nazad...
Sad pitanje...STA KADA PRODJU JOS 2 GOD, A I IRAN "NE NAPRAVI NUKEARKU" I DOKAZE SE DA JE ZAISTA "NEMA"...
STA ONDA SA OPTUZBAMA STA ONDA SA SANKCIJAMA...???
scimitar19

#6277 Re: IRAN

Post by scimitar19 »

mislim da nije njima problen nuklearni Iran, vec im je problem sto Iran moze izvozit "separatisticke ideje" u zemlje regiona, pogledaj samo Siriju, Liban, djelimicno Venecuela, a jos malo pa ce i irak biti pod punim uticajem "bradatih spodoba". to kada se desi okolne zemlje mogu mirne duse da daju sut kartu amerikancima i saveznicima, tako da vreme radi za irance i njima odgovara mirni bliski istok, a nikakav rat protiv bilo koga. takav mirni bliski istok nikako ne odgovara cionistima i vehabijama (islamskim cionistima) i zasigurno ce ga na sve moguce nacine destabilizirati i rusiti na granici otvorenog rata...
Nivri

#6278 Re: IRAN

Post by Nivri »

Upravo to. Iran je sponzor terorizma.

A sto se tice tretmana prema homicima, narkomanima,...to samo pokazuje koliko su oni primitivno drustvo. Divlja horda, gora od one Peckinpahove.

Za slobodu u svijetu!!!
Nivri

#6279 Re: IRAN

Post by Nivri »

bolje biti pijan nego star, ili jos gore stovaoc " osovine zla Irana"

Za sve dobre i slobodne ljude sirom svijeta, kao i za one koji teze slobodi, jedan citat.

"Ne dozvoli da tuđi duh ovlada tobom. Budi svoj, uvijek slobodni elektron koji se kreće, radi i misli. Onda će tvoja glava uvijek biti tvoja, a tvoj pogled samo tvoj. Ne možeš nikad tuđim očima vidjeti ono što vidiš svojim i ne može tuđe srce osjetiti ljubav onako kako to može tvoje. "
mmaar

#6280 Re: IRAN

Post by mmaar »

Kaubojima izgleda ipak jedino pristaje da cuvaju krave i vode stocarsko-pljackaske ratove.
Nivri

#6281 Re: IRAN

Post by Nivri »

Bosanski_kralj

#6282 Re: IRAN

Post by Bosanski_kralj »

Daće Bog da se i to desi. :oops:
bogoljub

#6283 Re: IRAN

Post by bogoljub »

asurbanipal

#6284 Re: IRAN

Post by asurbanipal »

Bosanski_kralj wrote:
Amin ! :)
K4bilj

#6285 Re: IRAN

Post by K4bilj »

asurbanipal wrote:
Bosanski_kralj wrote:
NOT :oops:
Nivri

#6286 Re: IRAN

Post by Nivri »

asurbanipal wrote:
Bosanski_kralj wrote:
Svasta, prizivas jos jednu Hirosimu. Iran kakav god da je, to nije zasluzio.
joe_black

#6287 Re: IRAN

Post by joe_black »

Svasta, prizivas jos jednu Hirosimu. Iran kakav god da je, to nije zasluzio.[/quote]

Jedina sansa za opstanak Irana jest posjedovanje atomske bombe kao sredstva za odvracanje ...
joe_black

#6288 Re: IRAN

Post by joe_black »

Za vrijeme jučerašnje gostovanja na američkog TV postaju NBC, izraelski premijer Benjamin Netanyahu još je jednom dao svoje viđenje po pitanju kada bi Iran mogao biti "spreman za stvaranje nuklearnog oružja". Prema njegovim najnovijim prognozama, to je za 6 ili 7 mjeseci od sada, prenosi Reuters. Također je još jednom naglasio kako SAD mora "povući crvenu liniju", drugim riječima - direktno zaprijetiti Iranu vojnim napadom.

Kada je riječ o Netanyahuovim prognozama glede iranskog nuklearnog oružja, one se bez previše dokaza i argumenata iznose u javnost već desetljećima. Libanonski list Al-Akhbar podsjeća kako ovo svakako nije prvi puta da se Netanyahu bavi ovakvim prognozama. Još 1992, kada je bio tek zastupnik parlamenta, izjavio je kako se Iran nalazi "3 do 5 godina" od stvaranja nuklearne bombe. No, od tada je prošlo već 20 godina, a Iran još uvijek nema nuklearnu bombu i - ako je suditi prema izjavama iranskih dužnosnika - neće je niti imati jer ističu kako je njihov program razvijan isključivo u mirovne svrhe.

Najverovatnije je da cemo cekati da Izrael napadne Iran...jos neki 20 god.
Cyrax

#6289 Re: IRAN

Post by Cyrax »

Nivri wrote:
Ako se bombarduju nuklearna postrojenja sta mislis hoce li onda biti Hirosima i Nagasaki? Radioaktivna prasina i otpad ce da zavrse gdje? Pomest metlom i strpat u bacve ne mogu sigurno.
Znam da si trol ali eto napregni mozak jednom.
Last edited by Cyrax on 17/09/2012 21:38, edited 1 time in total.
joe_black

#6290 Re: IRAN

Post by joe_black »

Cyrax wrote:
Nivri wrote:
Ako se bombarduju nuklearnea postrojenja sta mislis hoce li onda biti Hirosima i Nagasaki? Radioaktivna prasina i otpad ce da zavrse gdje? Pomest metlom i strpat u bacve ne mogu sigurno.
Svaka casa...jedono da jos nacrtas to pojedincima s ovog foruma pa ce mozda skonat...taman i da se napravi kakva glupost od napada...cijena je prevelika...
Napadom je najavljeno automatsko istupanje Irana iz sporazuma o nesirenju atomskog naurazanje...IEA zbogom...
a kakva su fanaticna nacija (svaka im cast) mislim da bi se revansirali Izraelu pa i po cijenu samounistenja...
Od napada na Iran nema nista...smio bi se opkladit, a Izraelci mogu pjevat Ku.cu :dance: :dance: :dance:
Champion

#6291 Re: IRAN

Post by Champion »

Izrael zeli da Ameriku skine sa mjesta vladajuce zemlje svijeta, a to ce najlakse postici uvlacenjem Amerike u rat sa Iranom. Americki dolar opstaje zahvaljujuci nafti ciji prolaz uveliko kontrolise iran, tako da u slucaju americkog napada na iran ( u kojem ameri ne mogu mnogo napraviti ) ameri se mogu pozdraviti sa naftom, krah dolara, amerika ustupa mjesto Izraelu kao najmocnijoj drzavi na svijetu. Zidovi taj cilj imaju od samog osnivanja nakaradne tvorevine zvane Izrael. Kasnije ce Izrael krenuti u obracun sa islamskim svijetom, ali namazani su to cifuti, nece oni da to izgleda kao agresija nego ce kreirati ambijent u kojem ce izgledati da je Izrael ugrozen ( ovi neki islamski pokreti u zemljema oko Izraela su iscenirani ) te ce imati izgovor da napadnu. Vjerujem da je Pakistan prvi na redu s obzirom na nuklearni program i mnogo su jaki u ocima cifuta, s tim sto ce ljudi koji sjede na vlasti u Pakistanu ( izraelske marionete ) napustiti svoj narod, vjerovatno vec imaju karte prve klase za LA. Uglavnom u narednih 20 30 godina mnogo ratova, a uvjeren sam zavrsava se sve porazom izraela.
Champion

#6292 Re: IRAN

Post by Champion »

joe_black wrote:
Cyrax wrote:
Nivri wrote:
Ako se bombarduju nuklearnea postrojenja sta mislis hoce li onda biti Hirosima i Nagasaki? Radioaktivna prasina i otpad ce da zavrse gdje? Pomest metlom i strpat u bacve ne mogu sigurno.
Svaka casa...jedono da jos nacrtas to pojedincima s ovog foruma pa ce mozda skonat...taman i da se napravi kakva glupost od napada...cijena je prevelika...
Napadom je najavljeno automatsko istupanje Irana iz sporazuma o nesirenju atomskog naurazanje...IEA zbogom...
a kakva su fanaticna nacija (svaka im cast) mislim da bi se revansirali Izraelu pa i po cijenu samounistenja...
Od napada na Iran nema nista...smio bi se opkladit, a Izraelci mogu pjevat Ku.cu :dance: :dance: :dance:
Volio bi da si u pravu, da Iran ima kapacitete da se nosi sa Izraelom kao sto bi mogao sa Amerikom ( zbog njene udaljenosti ), ali Izrael ce u slucaju rata pokazati naoruzanje koje covjecanstvo jos nije vidjelo, nesto slicno kao njemci u proslom stoljecu sa podmornicama. Pa pogledajte samo naoruzanje koje nam izrael pokazuje, ostajemo zapanjeni, a Bog zna koliko je staro.
hrastov žižak

#6293 Re: IRAN

Post by hrastov žižak »

Šampione, majndfak braciko
Nivri

#6294 Re: IRAN

Post by Nivri »

Joj sve strucnjaci u picku materinu...

Napst cemo ih, jer nam se moze... samo strpljenja :mrgreen:
SmokingMan

#6295 Re: IRAN

Post by SmokingMan »

Kako stvari stoje moglo bi se sve završiti na verbalnom nivou,ko Iranci,ko ih ne zna skupo bi ih palatio,ha,rat nije igra,šta sve iza toga stoji Allah najbolje zna ;-)
Tkd

#6296 Re: IRAN

Post by Tkd »

Izrael neće nikada napasti Islamsku republiku Iran. :)
A1B

#6297 Re: IRAN

Post by A1B »

ovaj džama islamija sve zna :lol: :lol: :lol:
Tkd

#6298 Re: IRAN

Post by Tkd »

Za mene nije sve smijeh i igra. Postoje teme za šalu, no postoje i one druge gdje se ozbiljno piše.

Svako ima koristi od Irana. On im u potpunosti odgovora upravo ovakav kakav i jeste :wink:

Najlakše je prijetiti, tu su svi jaki.
A1B

#6299 Re: IRAN

Post by A1B »

uzasno mnogo kasnite sa objavom vijesti/dogadjaja.
A1B

#6300 Re: IRAN

Post by A1B »

US, Allies Start ‘Largest’ Naval Drill near Hormuz
http://www.turkishweekly.net/news/14209 ... ormuz.html

Iran: Saboteurs cut power lines to nuclear bunker
http://www.jpost.com/IranianThreat/News ... ?id=285349

Iran atomic chief says 'explosives' cut power at Fordo
http://www.ynetnews.com/articles/0,7340 ... 69,00.html

US DIPLOMATS IN BEIRUT BURNING CLASSIFIED MATERIAL
http://bigstory.ap.org/article/us-diplo ... d-material
Post Reply