scimitar19 wrote:ne znam sto se bunite to sto pedofili, silovatelji, narko dileri, ubice i razbojnici zavrsavaju na vjesalima...
u Iranu ne vjesaju pedere osim u slucaju da isti budu optuzeni silovanje i pedofiliju. peder mozes biti i upraznjavati homoseksualizam u svojoj kuci... a za ove koji kazu da je homoseksualizam "normalna" pojava, najbolje bi bilo da im damo komad zemlje tj. drzavu ili negdje na ostrvu gdje ce imati najvise slobode i prava, garantujem da bi za nekoliko decenija kasnije od njih ne bi ostalo nista, priroda ne trpi devijacije vec je takav razvrat u korijenu osudjen na nestanak, ne zato sto je neko rekao, vec majka priroda ako hocete tako.
To i ja upravo kazem...normalno da ljudi imaju pravo izbora...
Nek svako svoju djecu odgaja na nacin za koji misli da je ispravan...ali oni koji se najvise bune protiv pravnog sistema Irana navedu samo jednu stvar ili pojavu koja je korisna i zdrava a da je SERIJAT zabranjuje i da je sankcionise...ja mu odmah skidam kapu i svaka mu cast...
ETO DOMACE ZADACE
Dalje vrlo cesto sam primjetio da se AJATOLASI iz Irana nazivaju BRADATIM SPODBAMA, BUDALAMA itd
Imao sam priliku citati masu izjava Hamneia...i zakljucio sam da je covjek barem 10 puta pametniji od svakog od zadnjih 3 Americka predsjednika...(BUSHA pogotovo)
Barem ljudi nisu nicije marionete...kao Americki predsjenici...Naime politika AMerike se mijenja kako se mijenjau predsjednici... a ove bradate spodbe svoju ulogu ne mijenjaju niti je kome prilagodjavaju...
Sto ovaj jedan na forumu rece...Iran je 100 puta boje organizovana drzava od BiH...
Kratkorocno gldajuci nisu u dobroj poziciji ali doci ce vrijeme kada ce zemlje Europe moliti Iran za naftu...Podrazumijeva se u koliko ga u skorije vrijeme ne okupiraju...Mislim da Iran igra pametnu politiku po pitanju Nuklearnog programa...Pritiscu ga kontinuirano, prijetme mu...Izrael rokove za napad nalo pa malo pomjeri koji mjesec nazad...
Sad pitanje...STA KADA PRODJU JOS 2 GOD, A I IRAN "NE NAPRAVI NUKEARKU" I DOKAZE SE DA JE ZAISTA "NEMA"...
STA ONDA SA OPTUZBAMA STA ONDA SA SANKCIJAMA...???