Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
@glocko
nedavno je ovdje bila postavljena slična slika ispod koje je bio tekst : ''kad ovo postigneš,znaćeš da si uspio u životu'' ili nešto slično,nakon koje se razvila rasprava među forumašima :da li je uspjeh uvjetovan djetetom .
Chuckijev komentar je zezancija na račun te rasprave
Mrsko mi skidat slike pa ih lijepit pa ih opet vracat na internet ali uglavnom radi se o sljedecem
Holandska fotografkinja Claire Felice, napravila je seriju fotografija, pod nazivom Marked, Holandskih marinaca prije, u toku i poslije rata u Avganistanu u periodu od 2009. do 2010. godine.
Pa ko hoce da pogleda, bujrum.
krompir i riza wrote:@glocko
nedavno je ovdje bila postavljena slična slika ispod koje je bio tekst : ''kad ovo postigneš,znaćeš da si uspio u životu'' ili nešto slično,nakon koje se razvila rasprava među forumašima :da li je uspjeh uvjetovan djetetom .
Upss...izviNjajem se... I ja se levat zaletio ko sivonja
Ali bio sam svjedok slične situacije gdje mi jedna osoba kaže "Ovo je moje najveće dostignuće" Kontam, čekaj da odraste pa onda pričaj, paša moj
krompir i riza wrote:@glocko
187 wrote:Pa svaki majmun moze napravit djete , gdje je tu uspjeh , ja to vidim kao neuspjeh
Jah, puno pametnije je živjeti kao samac do 45 godine života, ili još i duže.
Naravno da je uspjeh imati 4-5 djece ako sve posložiš kako treba: obrazovanje/fakultet, posao, supruga/muž kojim si zadovoljan...
edit: izvinjavam se na offtopicu, ali me povuče za jezik...
Ne kao samac , nego mjenjati zene , sto vise to bolje , ne pravit djecu , ne placat alimentaciju Uskoro cu ici na kastriranje hahahahahhahahahaha