Vjerovarno je @Bloo izbrisala
Snajperisti u Sarajevu..
-
invincible1921
#6277 Re: Snajperisti u Sarajevu..
Ja iskreno mislim da na snimku nije nikog ubio a i ne odaje primjer nekog sposobnog vojnika. Previse djeluje sve iscenirano ...medjutim to ga ne amnestira od cinjenice da u nekom trenutku vjerovatno jeste "maznuo" kojeg civila...ako jista sigurno zna ko jeste...
- no_sekirli
#6278 Re: Snajperisti u Sarajevu..
Jadna je država koja iste sekunde ovog zločinca (pa makar i u pokušaju) nije uhapsila, nakon što je ovaj u kameru rekao da je on taj sa snimke.
-
90minut
#6279 Re: Snajperisti u Sarajevu..
Teško da ima jednog snajperiste njihove vojske koji nije ubio barem jednog civila brojke su ogromne i grad je bio na dlanu.invincible1921 wrote: ↑18/05/2021 11:05 Ja iskreno mislim da na snimku nije nikog ubio a i ne odaje primjer nekog sposobnog vojnika. Previse djeluje sve iscenirano ...medjutim to ga ne amnestira od cinjenice da u nekom trenutku vjerovatno jeste "maznuo" kojeg civila...ako jista sigurno zna ko jeste...
-
jefff
#6280 Re: Snajperisti u Sarajevu..
Moglo bi biti da ja njega znam od prije rata.
- Chmoljo
- Administrativni siledžija u penziji
#6281 Re: Snajperisti u Sarajevu..
I ja sam mišljenja da na ovom snimku nije nikoga ubio nego da je riječ o klasičnom poziranju.
Ono što je najdegutantnije je način njegovog poziranja i kurčenja. Ne puca po zgradama u Vojničkom naselju gdje su prve linije, nego puca po dubini gdje su mahom civili.
I sama ideja da se kurči sa "daj da ih roknem majku im jebem" dovoljno govori o njemu.
Nadam se dobijanju šećera od sekiracije, doživotnim traumama i nesanici.
Djelić onoga što je on priuštio drugima, sve mu u usta jebem rahljava.
Ono što je najdegutantnije je način njegovog poziranja i kurčenja. Ne puca po zgradama u Vojničkom naselju gdje su prve linije, nego puca po dubini gdje su mahom civili.
I sama ideja da se kurči sa "daj da ih roknem majku im jebem" dovoljno govori o njemu.
- Login77777
#6282 Re: Snajperisti u Sarajevu..
Ubio ili ne vrsio je agresiju na grad. Dovoljno vec.invincible1921 wrote: ↑18/05/2021 11:05 Ja iskreno mislim da na snimku nije nikog ubio a i ne odaje primjer nekog sposobnog vojnika. Previse djeluje sve iscenirano ...medjutim to ga ne amnestira od cinjenice da u nekom trenutku vjerovatno jeste "maznuo" kojeg civila...ako jista sigurno zna ko jeste...
- steelworker_
#6283 Re: Snajperisti u Sarajevu..
Zanimljivo da na snimku iz 92. ima facu normalnog mladića... Nakon što je postao zločinac, izgubio je čehru... deformisala mu se njuška...gadno ga je sad i gledati. Slična stvar se da primjetiti kod većine zločinaca
- Tesla Edison
#6284 Re: Snajperisti u Sarajevu..
Kažu Zika ga ohladio. U autu, u potiljak, oči mu ispale. Izbacio ga pored autoputa, gdje su ga i našli. Uzeo pokradene pare koje je Juka donio i razgulio.
-
invincible1921
#6285 Re: Snajperisti u Sarajevu..
To svakako, al govorim u okviru konretno ovog slucaja i nekog postupkaLogin77777 wrote: ↑18/05/2021 11:13Ubio ili ne vrsio je agresiju na grad. Dovoljno vec.invincible1921 wrote: ↑18/05/2021 11:05 Ja iskreno mislim da na snimku nije nikog ubio a i ne odaje primjer nekog sposobnog vojnika. Previse djeluje sve iscenirano ...medjutim to ga ne amnestira od cinjenice da u nekom trenutku vjerovatno jeste "maznuo" kojeg civila...ako jista sigurno zna ko jeste...
- jazzer
#6286 Re: Snajperisti u Sarajevu..
Ne vjerujem da ce biti spokojan u obavljanju svakodnevnog posla, ulazi ljudima u kuce a ne zna ko ovo cita
i na sta je ko spreman. Mozda neko pozove telemach i trazi bas njega da dodje na intervenciju, ko zna...
i na sta je ko spreman. Mozda neko pozove telemach i trazi bas njega da dodje na intervenciju, ko zna...
-
invincible1921
#6287 Re: Snajperisti u Sarajevu..
Da...hvaliti se kako ubijas civile, mislim sama ta pomisao, a kamol da javno pricas o tom sa ushicenjem je za osudu pa taman da je fakat bio kuharChmoljo wrote: ↑18/05/2021 11:12 I ja sam mišljenja da na ovom snimku nije nikoga ubio nego da je riječ o klasičnom poziranju.
-
il dottore
-
archi_a
#6289 Re: Snajperisti u Sarajevu..
Znam kako kažu u rs i znam zašto to forsiraju tako, al kuVac će dobiti.
P. S. A vezano za ovog žvalju konobara, ne znam čemu ibret? Ispo na snimku, pa to nešto? Vi kao da niste svjesni da odlaskom u lukavicu, na jahorinu da ste u većini slučajeva u kontaktu sa onima koji su držali obruč oko Sarajeva. Ako ne svaki, onda svaki drugi-treći je bio u uniformi srba ili u ispomoći. (godine 45 +) Nisu svi bili u Beogradu. Izgleda da ste mnogo zaboravni, pa trebaju snimci da vas podsjete.
-
foton
#6290 Re: Snajperisti u Sarajevu..
Mislim da je vrlo vjerovatno da je nekad nekoga ubio i da je taj neko bio civil. Ovaj video mu, ako nista, otkriva funkciju i stav. A i da je rijec o "propagandi", zašto bi neko reklamirao ubijanje civila? Po meni je i samo to zločin.Aida_Beba wrote: ↑18/05/2021 09:03
Na snimku jeste on i puca, medjutim malo je vjerovatno da je ubio nekoga, zasto? zato sto i na drugim snimcima glume i pucaju, konkretno snimak kada poziraju i pucaju iz potkrovlja kuce u Nedzaricima pa se smiju i govore kako su ubili hodzu
Ako cemo realno, gori je snimak Vikicevca koji puca sa zgrade zajednickih institucija po Grbavici, ubija nekoga pa zbog toga place u videu, jer to je ocit dokaz da je nekoga zaista i ubio, a to ostalo zabiljezeno
Bio je rat, svako je bio na strani gdje je trebao, da je zaista ubio nekoga proculo bi se, pricalo, saznalo bi se, i sigurno nebi dolazio po Sarajevskim kafanama, hodao po gradu, druzio se sa nasima koji su isto bili borci, ili konkretno isao na utakmice na Grbavicu
Uostalom nadam se da ce se i on oglasiti za medije i ispricati sve, pa na kraju dobro i naplatiti sve kroz tuzbu
Ovo za Vikića je ODRON i FUJ. Ne mogu da vjerujem. Kad Vikić puca u teroristu i plače, ti to porediš sa krmkom koji puca po civilima i raduje se pogotku????? I to ti je GORE???? Idi skoči sa najbližeg mosta.
Svako je bio na strani gdje JE TREBAO????? Koji mentalni sklop. Znači Zoka je TREBAO pucati po civilima? OK... I koji moralni spin! Treba Zoki jos da naplati kroz tužbu. OOOooooo
Kompletan post je nebuloza do nebuloze. I kao namještaljka jer Zoki nije htio da otkuca svoje ratne havere. Pa da je iole čovjek, makar bi svjedočio o tome ko JESTE ubijao civile.
-
Horke
#6291 Re: Snajperisti u Sarajevu..
Naravno da smo svjesni. Nije niko budala. Ja odavno izbjegavam tamni vilajet. Na skijanje ne idemo na Jahorinu, niti na Ravnu planinu.archi_a wrote: ↑18/05/2021 11:30Znam kako kažu u rs i znam zašto to forsiraju tako, al kuVac će dobiti.
P. S. A vezano za ovog žvalju konobara, ne znam čemu ibret? Ispo na snimku, pa to nešto? Vi kao da niste svjesni da odlaskom u lukavicu, na jahorinu da ste u većini slučajeva u kontaktu sa onima koji su držali obruč oko Sarajeva. Ako ne svaki, onda svaki drugi-treći je bio u uniformi srba ili u ispomoći. (godine 45 +) Nisu svi bili u Beogradu. Izgleda da ste mnogo zaboravni, pa trebaju snimci da vas podsjete.![]()
Ovdje se radi o tome da ovi ljudi setaju gradom, druze se, predstavljaju kao prijatelji. I da se ne lazemo, u podsvijesti smo znali da je i to realna opcija. Ali potiskujes, jer te uzasava ta pomisao. Sreca pa ne koristim telemach (svjesno).
-
Naslovnica
#6292 Re: Snajperisti u Sarajevu..
Da li postoji neka zvanična brojka koliko je u Sarajevu poginulo civila tokom rata, isključivo od djelovanja snajpera?90minut wrote: ↑18/05/2021 11:08Teško da ima jednog snajperiste njihove vojske koji nije ubio barem jednog civila brojke su ogromne i grad je bio na dlanu.invincible1921 wrote: ↑18/05/2021 11:05 Ja iskreno mislim da na snimku nije nikog ubio a i ne odaje primjer nekog sposobnog vojnika. Previse djeluje sve iscenirano ...medjutim to ga ne amnestira od cinjenice da u nekom trenutku vjerovatno jeste "maznuo" kojeg civila...ako jista sigurno zna ko jeste...
- muha_sa
#6293 Re: Snajperisti u Sarajevu..
Pogledajte od 2:15
Jadan otac--kcerku mu zlikovac pogodio i ON bi sjeo sa njim da mu zlikovac uz kafu kaže što mu je to trebalo
maloj bilo 3 godine 
Jadan otac--kcerku mu zlikovac pogodio i ON bi sjeo sa njim da mu zlikovac uz kafu kaže što mu je to trebalo
-
Naslovnica
-
b_i_s
#6295 Re: Snajperisti u Sarajevu..
Gorio u paklu "čiko" dabogdaNaslovnica wrote: ↑18/05/2021 12:18
![]()
![]()
![]()
Meni uvijek suze same krenu nakon ovog videa, nemoguće ih je spriječiti.
-
mega_mashcine
#6296 Re: Snajperisti u Sarajevu..
Ubica snajperista danas uredno na poslu, otišao na teren, možda baš vama pokuca na vrata..
- eltroxin
#6297 Re: Snajperisti u Sarajevu..
Ova “Aida” je i o Aleksicu i njegovim palikucama i kokosarima pisao kako su bili vojska za primjer, pravi borci. Ali nije do njega nego do moderatora sto dopuste ovo izivljavanje cetnickih trolova. Puste ih da nastancaju hiljade postavo za par mjeseci pa ih onda satro banuju a ovi se ponovo pojave u vidu Nihada, Dina, Kemala... i udri ponovo sa idiotarijama.
- _Reds_
#6298 Re: Snajperisti u Sarajevu..
Glume FGR, ima ih jos koliko hoces.eltroxin wrote: ↑18/05/2021 14:57 Ova “Aida” je i o Aleksicu i njegovim palikucama i kokosarima pisao kako su bili vojska za primjer, pravi borci. Ali nije do njega nego do moderatora sto dopuste ovo izivljavanje cetnickih trolova. Puste ih da nastancaju hiljade postavo za par mjeseci pa ih onda satro banuju a ovi se ponovo pojave u vidu Nihada, Dina, Kemala... i udri ponovo sa idiotarijama.
-
90minut
#6299 Re: Snajperisti u Sarajevu..
Al' zamisli dokle ide bukvalno je znala ili bolje receno znao za Zahiragica i neke detalje koje i nisu baš u punom obimu poznate široj javnosti..eltroxin wrote: ↑18/05/2021 14:57 Ova “Aida” je i o Aleksicu i njegovim palikucama i kokosarima pisao kako su bili vojska za primjer, pravi borci. Ali nije do njega nego do moderatora sto dopuste ovo izivljavanje cetnickih trolova. Puste ih da nastancaju hiljade postavo za par mjeseci pa ih onda satro banuju a ovi se ponovo pojave u vidu Nihada, Dina, Kemala... i udri ponovo sa idiotarijama.
-
Aida_Beba
#6300 Re: Snajperisti u Sarajevu..
Ma tipicna Sarajevska histericna carsija, tresla se gora rodio se mis, ni prvi a ni zadnji put