opet sam pravio ovaj kolac od cvekle i cokolade. kao sto vidite nisam mogao cekati da se dovoljno ohladi, vec sam ga isjekao polutoplog, ali opet ide s ovim sladoledom od vanilije.
Moderator: anex

he he he.hadzinica wrote:ma salimo se,zar ne vidiscallmethebreeeze wrote:boga mi, velicine su kao na slici, ali trebao sam ih praviti jos manje, da budu kao zalogajcici... ali su i ovako super.![]()
![]()
predivne su,kao i sve sto spremas..znas kad preko fotografije mozes da "osjetis" i miris i ukus,e zato ja volim sve i jedno jelo koje nam pokazes

Eh, hadzinice, znam ja za tu izreku 'krvi bih ti dala', ali u smislu:hadzinica wrote:leticija wrote:Irm@, ti se salis.... ja napisah ono sto mislim, ali to nece utjecati na nase buduce dobre odnose.
Nadam se![]()
...pa naravno da se sale..sad je do tebe sto ti se (ne)opravdano ne svidja nacin sale...pa jebemu misa zar nikad,ama bas nikad nisi pomislila takvo nesto u fazonu "krvi bih ti dala"
i sl "neprimjerene metafore"...to ti je kod nas bosanaca sasvim normalna sala,izvinices...mene vise sokira tvoj ton kojim se zgrazavas ...e bas ova tema ne moze rahat bit' i djaba..eto ja prva,nesto bi mi bilo da ti ne odgovorih
![]()
moracemo mi ipak otvorit temu:komentari i kritike na zadatu temu