Minhenska brigada?insomnia78 wrote:A za uber ce ljudi iz Minhena dolaziti voziti?drag_gost wrote:Jedva cekam Uber.
Imaju oni bez vozaca auti.
Minhenska brigada?insomnia78 wrote:A za uber ce ljudi iz Minhena dolaziti voziti?drag_gost wrote:Jedva cekam Uber.
Ne znam sto je to tvoj problem, tebe svakako ne dotice.insomnia78 wrote:A za uber ce ljudi iz Minhena dolaziti voziti?drag_gost wrote:Jedva cekam Uber.
bumerangss wrote:Cujem da Sa taxisti idu na baždarenje taximetara da ce start poskupiti na 1,90 KM i kilometar za 0,20 KM![]()
A drugi privatnici nece poskupiti pa vidite sta kako dalje
Sve će to uber pozlatiti ubrzo.dječak sa šibicama wrote:prijete poskupljenjem vec treci put od uvodjenja akciza, ali ih konkurencija zaebava i ne da im rahatluka u vidu 3 voznje na dan, 7 sati naprdjivanja o dnevnoj politici na standu i dobra zarada
Bas si jadan!!! Sa Taxi ti je pomogo da zaradiš 300-400.KM vise uništivši divljake. A ti mu tako vraćašbumerangss wrote:Cujem da Sa taxisti idu na baždarenje taximetara da ce start poskupiti na 1,90 KM i kilometar za 0,20 KM![]()
Da da... i relacija na kojoj sam ja cesto koristio taxi bila je tacno 5 KM ili 20 30 feninga manje ali uvijek halalim 5KM a od sad ce biti oko 6,5 KM pa kome nije malo 1,50 KM da dadne više neka koristi Sa-taxi a ja cu druge privatnikeVenomousV wrote:bumerangss wrote:Cujem da Sa taxisti idu na baždarenje taximetara da ce start poskupiti na 1,90 KM i kilometar za 0,20 KM![]()
Danas sam se ja vozila s jednim takvim. Iznenadila sam se kad sam vidjela start 1,90 pa mi co'jek rece da su poskupili
Relacija koja inace kosta nesto manje od 7 KM izasla 8,24
Svi su poskupili, nisi ti u toku. Svi zajedno su podnijeli zahtjev za povecanje cijena ministarstvu još u Februaru kad su akcize stupile,bumerangss wrote:Da da... i relacija na kojoj sam ja cesto koristio taxi bila je tacno 5 KM ili 20 30 feninga manje ali uvijek halalim 5KM a od sad ce biti oko 6,5 KM pa kome nije malo 1,50 KM da dadne više neka koristi Sa-taxi a ja cu druge privatnikeVenomousV wrote:bumerangss wrote:Cujem da Sa taxisti idu na baždarenje taximetara da ce start poskupiti na 1,90 KM i kilometar za 0,20 KM![]()
Danas sam se ja vozila s jednim takvim. Iznenadila sam se kad sam vidjela start 1,90 pa mi co'jek rece da su poskupili
Relacija koja inace kosta nesto manje od 7 KM izasla 8,24
i ja isto,nego kazem za ove sto im je sve skupo :gras,taxi,gorivo,registracija,parking....dozadnjekapi wrote:Ja se vozim vlastitim automobilom.
Svi su podnijeli zahtjev, ministarstvo saobraćaja nije odgovorilo na taj zahtjev, za sada je informacija da je sam od sebe Sarajevo taxi podigao cijene. Drugi nisu spomenuti. Ne znači da nisu podigli, ali nisu spomenuti.oyada wrote: Svi su poskupili, nisi ti u toku. Svi zajedno su podnijeli zahtjev za povecanje cijena ministarstvu još u Februaru kad su akcize stupile,
Dakle, nisu svi trazili povecanje cijena"Ostali privredni subjekti i udruženja nisu dostavili zahtjev za povećanje osim Sarajevo taxija čije je poskupljenje, što se tiče zakonskog rješenja, uredu", odgovorio je Fišo.