Da pozdravim razmjenjivacice od danaske baby,woman,baybeline
Jedva cekam da se sutra sminkam
Moderator: anex
blue_sky wrote:ja ne znam zasto, ali ne mogu uopste razlikovati maskare nesto posebno.....uglavnom sve su mi iste i ne mogu se na neku posebno pozaliti. Bez ozbira na cijenu, ne vidim neku aman razliku.
+1blue_sky wrote:ja ne znam zasto, ali ne mogu uopste razlikovati maskare nesto posebno.....uglavnom sve su mi iste i ne mogu se na neku posebno pozaliti. Bez ozbira na cijenu, ne vidim neku aman razliku.
jastaladyblue18 wrote:+1blue_sky wrote:ja ne znam zasto, ali ne mogu uopste razlikovati maskare nesto posebno.....uglavnom sve su mi iste i ne mogu se na neku posebno pozaliti. Bez ozbira na cijenu, ne vidim neku aman razliku.![]()
![]()
Nakon sto sam jednom dala 25 KM za maskaru mf a ona se za mjesec-dva osusila, skontala sam da je meni ipak bolja moja oriflajmova od 6,7 km![]()
joj zaboravih te, maskare nema vis enikako u katalogu, mijenjali su joj naziv i pakovanje tako da ce se sada pojaviti tek ponovo u novom ruhuplavooka wrote:ima neko tu da radi s Avonom ? ne znam koji je ovo ruž
ambalaža je kao kod klasičnih PW ruževa ali zlatne boje , na dnu piše samo nijansa - Sunset
dobila sam ga i hoću ga recenzirat ali nigdje ga ne nalazim na online katalogu - treba mi tačan naziv i cijena
ni ovu maskaru isto
Super Enchant se zove, ne znam cijenu
ja sam je nedavno uzela i za moje trepavice je katastrofalna, ulijepila ih i spojila pa od gustih trepavica dobih one trci-trci pa trepavica i poklonih je na kraju. sad trenutno koristim maybelline volume express (tamno plava-poskidala se sva slova pa mislim da je to ta) nije losa, ali nije sad nesto da padnes na dupe.ALexis wrote:djevojke, je li ovo ona maskara koju hvalite?
ono nesto 5-6KM?
Ja osjetim razliku po: opadanju iliti trunjenju maskare po licu, preslikavanju maskare s donjih trepavica po podocnjacima (poduge doRnje), svrabezu okica, opadanju trepusa kad skinem maskaru. Eto to je za mene razlika. A sto se tice nanosenja i efekta, zavisi kakve trepuse imas i ako znas izabrati cetkicu, ona od 5 KM moze biti super.blue_sky wrote:jastaladyblue18 wrote:+1blue_sky wrote:ja ne znam zasto, ali ne mogu uopste razlikovati maskare nesto posebno.....uglavnom sve su mi iste i ne mogu se na neku posebno pozaliti. Bez ozbira na cijenu, ne vidim neku aman razliku.![]()
![]()
Nakon sto sam jednom dala 25 KM za maskaru mf a ona se za mjesec-dva osusila, skontala sam da je meni ipak bolja moja oriflajmova od 6,7 km![]()
a da vidis tek rimmelove od 5KM, cuchi k'o luda
ja ne volim one mokre nikakosaga wrote:Ta essence je daleko bolja nakon nekog vremena kad se malo osusi. Mada dok docekah da se osusi morala kupit drugu
ma znaju i one skupe biti jednako tako lose, meni su se loreal telescopic u srebrnom pakovanju i loreal volume million lashes extra black bile katastrofa, trune se ispod oka, a na gornjem kapku ostaju tamne mrlje, bolja mi je bila miss sporty maskara od 4 KM nego one od 25Michun wrote:Ja osjetim razliku po: opadanju iliti trunjenju maskare po licu, preslikavanju maskare s donjih trepavica po podocnjacima (poduge doRnje), svrabezu okica, opadanju trepusa kad skinem maskaru. Eto to je za mene razlika. A sto se tice nanosenja i efekta, zavisi kakve trepuse imas i ako znas izabrati cetkicu, ona od 5 KM moze biti super.
u subotu iducuMa.Le.Na wrote:pitanje u vezi avona...ako sad nesto narucim kada bi mi moglo stici?
imas vremena, do ponedjeljka recimoMa.Le.Na wrote:a kada moram javiti za narudzbu..htjela bi vidjeti da li mi sestri nesto treba...a to necu prije veceras nekad..?
a meni je ta loreal telescopic srebrna jedna od dražihenisa wrote:ma znaju i one skupe biti jednako tako lose, meni su se loreal telescopic u srebrnom pakovanju i loreal volume million lashes extra black bile katastrofa, trune se ispod oka, a na gornjem kapku ostaju tamne mrlje, bolja mi je bila miss sporty maskara od 4 KM nego one od 25Michun wrote:Ja osjetim razliku po: opadanju iliti trunjenju maskare po licu, preslikavanju maskare s donjih trepavica po podocnjacima (poduge doRnje), svrabezu okica, opadanju trepusa kad skinem maskaru. Eto to je za mene razlika. A sto se tice nanosenja i efekta, zavisi kakve trepuse imas i ako znas izabrati cetkicu, ona od 5 KM moze biti super.a definitivno najbolje su mi loreal double extension
Misliš na onu maskaru iz Loreal seta ? Može, uslikam ti danas sa i bez maskare da vidišPartizzanka wrote:ja sam ovdje nasla onu lorealovu crnu duplu
jel to ta plavooka sto fino produzi trepuske
haj slikaj svoje sa njom pa da vidim ucinak moze+?????
Ma.Le.Na wrote:maskare
MF false lash effect - do sada najbolja
dugo sam koristila 2000 cal. ali mi se potrosi jako brzo
ova duze traje i daje ekstra volumen..stvarno sam pre pre prezadovoljna njom