Treba biti realan
Ja želim TV Visoko u HD
Moderator: Benq
Obicni su valjda ubaceni nisu Premium zato se ne placaju dodatnozippoo87 wrote: ↑15/12/2021 23:27 Gdje su vam ti Cinestar kanali ?
Ili su to samo zelje sto iznosite ?
Cinestar 1 i cinestar 2 valjaju ali oni se obicno dodatno placaju
Ja bih licno volio vise dokumentarnih kanala...svakako svi filmove gledamo preko torrenta ili netflixa,niko to ne ceka da dodje na tv kanale![]()
Aaaa vidi mene budale...danas ih gledao sat vremena i opet ne kontam,jer u glavi mislim na premium,one sa zutom ikonomPlusSA wrote: ↑15/12/2021 23:30Obicni su valjda ubaceni nisu Premium zato se ne placaju dodatnozippoo87 wrote: ↑15/12/2021 23:27 Gdje su vam ti Cinestar kanali ?
Ili su to samo zelje sto iznosite ?
Cinestar 1 i cinestar 2 valjaju ali oni se obicno dodatno placaju
Ja bih licno volio vise dokumentarnih kanala...svakako svi filmove gledamo preko torrenta ili netflixa,niko to ne ceka da dodje na tv kanale![]()
![]()
SKY F1 mislim da to nije moguce ubaciti zbog regije, kao što se nekad umjesto Sport kluba tražio Sky Sports a ne daju drugim zemljama.
Znam,odnosno uvjeren sam da nece. Zato i jesu zelje.
TV Visoko ide u HD bez problema samo im treba reci da obrade svoj signal u studiju da bude HD, onda to lagano i pici kao HD na MojaTV. Najmanji problem za BHT.
Nadajmo se da će nova platforma dodatno poboljšati ukupnu ponudu BHT-a.
https://www.olx.ba/artikal/45908511/opticki-kabal/
Iskreno meni je trebalo 3 min da prebacim cinestar kanale na mjesto gdje su mi filmski kanali, ali slazem se da nadju neku jos bolju opciju da olaksaju jos vise rslaganje edosljeda kanala
Mozda bi ti ovaj odgovarao
Mozda 5, ali svakako sam na vrijeme svaki novi kanal koji me interesuje kada dodje stavljao na odgovarajuce mjesto koje meni odgovara, sad mi je ovo uzelo te tri minute jer je bilo 5 kanala odmah, a i nalaze mi se na brojevima od 56-60.

Procedura je valjda da prvo obiljezis sebi sve omiljene kanale pa onda ih poredas u omiljenoj kategoriji jer ih bude ~ 60 pa ide brzo.kakaljin wrote: ↑16/12/2021 15:01Mozda 5, ali svakako sam na vrijeme svaki novi kanal koji me interesuje kada dodje stavljao na odgovarajuce mjesto koje meni odgovara, sad mi je ovo uzelo te tri minute jer je bilo 5 kanala odmah, a i nalaze mi se na brojevima od 56-60.
Ali slazem se da se napravi neka platforma gdje mozes brze i lakse sloziti kanale ako bas zatreba vise kanala premjestati
Ne želim da redam ništa u listu Omiljeni kanali, želim da što lakše posložim čitavu listu. Jel to problem za implementirat?dend wrote: ↑16/12/2021 15:50Procedura je valjda da prvo obiljezis sebi sve omiljene kanale pa onda ih poredas u omiljenoj kategoriji jer ih bude ~ 60 pa ide brzo.kakaljin wrote: ↑16/12/2021 15:01
Mozda 5, ali svakako sam na vrijeme svaki novi kanal koji me interesuje kada dodje stavljao na odgovarajuce mjesto koje meni odgovara, sad mi je ovo uzelo te tri minute jer je bilo 5 kanala odmah, a i nalaze mi se na brojevima od 56-60.
Ali slazem se da se napravi neka platforma gdje mozes brze i lakse sloziti kanale ako bas zatreba vise kanala premjestati