O cemu ti pricas? Mene izofirao lik? koji ne zivi u Melbourne kao prvo? koji zive veze nema ko sam ja? Melbourne je vidio na tv ili u najgorem slucaju iz prica..Spominje likove, koji dole za kifle nemaju,Koji su za 25 godina dole, bili jednom ili 2 puta kuci u BIH i onda ti bude jasno da je i on sam takav....Kakav si ti lik....Cuj bajke, e moj balavce..Frajer zivi u vukojebini u Australiji i pise gluposti, spominje eriju koja je u pm u Melbourne..A ti od muke ne znas sta ces, pa se upalio a ne zna se ko manje zna o zivotu, ti ili on. Bajka imati stan na moru i stan na planiniHendrix wrote:Malo te je izofiro komsija iz Melbourna par stranica prije...mozda bolje da se ne javljas neko vrijeme.Melbourne_Australia wrote:Danas je dan kao iz bajke na Bjelasnici...Volim ovakve zimske dane..Sunce i smucanjeVeceras uz kamin ide piza iz Picolo Monda i tekma na tv...Nema rahatluka nigdje kao u BIH
![]()
Smisli neke nove bajke usput.
Pokret za odlazak - ubleha ili stvarnost?
-
Melbourne_Australia
#6276 Re: Pokret za odlazak - ubleha ili stvarnost?
- japin_mutapi
- Location: Uostalom, mislim da genocidne Kartagene treba demontirati.
#6277 Re: Pokret za odlazak - ubleha ili stvarnost?
ljudi bježe iz feudalizma u naprednije društvo
- japin_mutapi
#6278 Re: Pokret za odlazak - ubleha ili stvarnost?
buhahahaha haMelbourne_Australia wrote:
O cemu ti pricas? Mene izofirao lik? koji ne zivi u Melbourne kao prvo? koji zive veze nema ko sam ja? Melbourne je vidio na tv ili u najgorem slucaju iz prica..Spominje likove, koji dole za kifle nemaju,Koji su za 25 godina dole, bili jednom ili 2 puta kuci u BIH i onda ti bude jasno da je i on sam takav....Kakav si ti lik....Cuj bajke, e moj balavce..Frajer zivi u vukojebini u Australiji i pise gluposti, spominje eriju koja je u pm u Melbourne..A ti od muke ne znas sta ces, pa se upalio a ne zna se ko manje zna o zivotu, ti ili on. Bajka imati stan na moru i stan na planinizamisli kakav ti zivot zivis, kad je to tebi bajka jbt..
i ti da si bio normala ne bi te deportovali nazad u bosnu ... što i nije gubitak za australiju ali sasvim siguno nije nikakav dobitak za bosnu
-
Melbourne_Australia
#6279 Re: Pokret za odlazak - ubleha ili stvarnost?
Samo fukara i kokuzi misle da te zemlja moze deportovati a ti njen drzavljanin, a samo one najvece fukare misle, da ako se covjek vrati nazad u BIH da je to zato sto je deportovan nakon 20 godina zivota dole.japin_mutapi wrote:buhahahaha haMelbourne_Australia wrote:
O cemu ti pricas? Mene izofirao lik? koji ne zivi u Melbourne kao prvo? koji zive veze nema ko sam ja? Melbourne je vidio na tv ili u najgorem slucaju iz prica..Spominje likove, koji dole za kifle nemaju,Koji su za 25 godina dole, bili jednom ili 2 puta kuci u BIH i onda ti bude jasno da je i on sam takav....Kakav si ti lik....Cuj bajke, e moj balavce..Frajer zivi u vukojebini u Australiji i pise gluposti, spominje eriju koja je u pm u Melbourne..A ti od muke ne znas sta ces, pa se upalio a ne zna se ko manje zna o zivotu, ti ili on. Bajka imati stan na moru i stan na planinizamisli kakav ti zivot zivis, kad je to tebi bajka jbt..
i ti da si bio normala ne bi te deportovali nazad u bosnu ... što i nije gubitak za australiju ali sasvim siguno nije nikakav dobitak za bosnu
- Jimmy McNulty
- Čiča Gliša
#6280 Re: Pokret za odlazak - ubleha ili stvarnost?
Ovaj ima obraza pojavit se nakon što ga je lik onako isprovaljivao 
- japin_mutapi
#6281 Re: Pokret za odlazak - ubleha ili stvarnost?
jok, eto ti se sam vratioMelbourne_Australia wrote:
Samo fukara i kokuzi misle da te zemlja moze deportovati a ti njen drzavljanin, a samo one najvece fukare misle, da ako se covjek vrati nazad u BIH da je to zato sto je deportovan nakon 20 godina zivota dole.
-
Seyfo
#6282 Re: Pokret za odlazak - ubleha ili stvarnost?
Blago Konjislavu! Mozda mu malo zavidim,ali u pozitivnom smislu
Sve najbolje u svakom slucaju! Da dobije jos 2-3 djece tamo pa da hanuma odmah u startu ima 6 godina staza u De!
-
Melbourne_Australia
#6283 Re: Pokret za odlazak - ubleha ili stvarnost?
Joj kako se kokuzaneri prepoznaju odmah , znas ono kad ti je je zivot jadan, pa umires od muke sto drugi zive dobro....Mnogo vas je pacenika nazalost..
-
Melbourne_Australia
#6284 Re: Pokret za odlazak - ubleha ili stvarnost?
Zamisli preko 30 familija je protjerano iz Australije u Sarajevo, da se pate,,,Koliki je tebi iq jbt?? cuj protjerala Australija svoje drzavljanejapin_mutapi wrote:jok, eto ti se sam vratioMelbourne_Australia wrote:
Samo fukara i kokuzi misle da te zemlja moze deportovati a ti njen drzavljanin, a samo one najvece fukare misle, da ako se covjek vrati nazad u BIH da je to zato sto je deportovan nakon 20 godina zivota dole.
- Jimmy McNulty
- Čiča Gliša
#6285 Re: Pokret za odlazak - ubleha ili stvarnost?
Jbg, nemamo svi mogucnost da igramo fucu dvaput sedmicno

-
Melbourne_Australia
#6286 Re: Pokret za odlazak - ubleha ili stvarnost?
Ti da zivis jos 5 zivota, ne mozes i neces imati mogucnosti kao ja..Jbg , ti si rodjen da se mucis u zivotu i kukas..Jimmy McNulty wrote:Jbg, nemamo svi mogucnost da igramo fucu dvaput sedmicno![]()
- Jimmy McNulty
- Čiča Gliša
#6287 Re: Pokret za odlazak - ubleha ili stvarnost?
I da ne igram fucu i da ne mogu na skijanje. 
-
Melbourne_Australia
#6288 Re: Pokret za odlazak - ubleha ili stvarnost?
Imas mahanje sa Bjelasnice, a sutra mi je termin za fudbal pa cu se spustiti dole i onda nazad gore..Milina pasa...A iduci nedelje pravac Sölden sa rajom na skijanje,,Tezak je ovaj zivot u BIH...Adios...
-
cassius
#6289 Re: Pokret za odlazak - ubleha ili stvarnost?
provaljen si kraljuMelbourne_Australia wrote:Imas mahanje sa Bjelasnice, a sutra mi je termin za fudbal pa cu se spustiti dole i onda nazad gore..Milina pasa...A iduci nedelje pravac Sölden sa rajom na skijanje,,Tezak je ovaj zivot u BIH...Adios...
-
Nivelacija
#6290 Re: Pokret za odlazak - ubleha ili stvarnost?
Al ozbiljno sta ako je protjeran, sada ako je ukaljao ugled Bosanaca i Bosne u Australiji to je problem. Nadam se da nije nesto gnusno uradio pa je vracen zbog toga.
A sto je protjeran manje vise, evo snasao se, danas Bjelasnica sutra ko zna gdje.
A sto je protjeran manje vise, evo snasao se, danas Bjelasnica sutra ko zna gdje.
- Jimmy McNulty
- Čiča Gliša
#6291 Re: Pokret za odlazak - ubleha ili stvarnost?
Nije ko zna gdje, sutra termin. Fuca sa rajom. Znas li ti sta je toNivelacija wrote:danas Bjelasnica sutra ko zna gdje.
-
Seyfo
#6292 Re: Pokret za odlazak - ubleha ili stvarnost?
Predlazem da Melburn napravi reality show u kojem ga kamera prati 24/7 i uzme masne pare jer ce svak htjeti gledati njegov dan. Fudbal na male,basket, piva nakon termina, dzuma petkom, koncert Maye Berovic u VIP stolicama, posjet gatari, skijanje,pizza sa gljivama... jednom rijecju,drustvena krema. Nakon sto postane popularan,nek napravi liniju kostima sa svojim licem,da se fanovi mogu oblaciti kao on i liciti na njega. Moze prodati prava da plasticni hirurzi prave ljudima face nalik na njegovu,jer ce biti i tih zahtjeva. Naravno,majice,kacketi,lutke Ken sa njegovim likom slijede i donose jos para. Kada se pocnu slagati milijarde,javit ce se neke jadne duse od prije par stranica koje ce tvrditi da su ga znali privatno i da im je ukrao ideju,pa onda slijede tuzbe,drz nedaj...Ali ce on to sve uspjesno overcamovati i biti jos uspjesniji,popularniji i ljepsi.
-
Nivelacija
#6293 Re: Pokret za odlazak - ubleha ili stvarnost?
Super !Jimmy McNulty wrote:Nije ko zna gdje, sutra termin. Fuca sa rajom. Znas li ti sta je toNivelacija wrote:danas Bjelasnica sutra ko zna gdje.
Nije se zalio zbog prinudnog isporucenja iz Australije nego je nasao spas u BiH kroz fizicku aktivnosti skretanje misli u pozitivnom pravcu.
Nadam se samo da nije ucinio neko zlo i da moze mirno spavati jer niko te nece bez razloga protjerati.
- Jimmy McNulty
- Čiča Gliša
#6294 Re: Pokret za odlazak - ubleha ili stvarnost?
Sirotiljo ljubomorna, rodjen si da crncis i da zivis petnes' zivota neces imat ko sto on ima.Seyfo wrote:Predlazem da Melburn napravi reality show u kojem ga kamera prati 24/7 i uzme masne pare jer ce svak htjeti gledati njegov dan. Fudbal na male,basket, piva nakon termina, dzuma petkom, koncert Maye Berovic u VIP stolicama, posjet gatari, skijanje,pizza sa gljivama... jednom rijecju,drustvena krema. Nakon sto postane popularan,nek napravi liniju kostima sa svojim licem,da se fanovi mogu oblaciti kao on i liciti na njega. Moze prodati prava da plasticni hirurzi prave ljudima face nalik na njegovu,jer ce biti i tih zahtjeva. Naravno,majice,kacketi,lutke Ken sa njegovim likom slijede i donose jos para. Kada se pocnu slagati milijarde,javit ce se neke jadne duse od prije par stranica koje ce tvrditi da su ga znali privatno i da im je ukrao ideju,pa onda slijede tuzbe,drz nedaj...Ali ce on to sve uspjesno overcamovati i biti jos uspjesniji,popularniji i ljepsi.
-
Seyfo
#6295 Re: Pokret za odlazak - ubleha ili stvarnost?
Pa naravno,ja sam.od onih sto ce kupiti kostim s njegovim likom da se mogu obuci i bar na momenat biti nesto.nalik njemu. Bar kopija,kad ne original
- japin_mutapi
#6296 Re: Pokret za odlazak - ubleha ili stvarnost?
kakav lik moras biti da te australija deportuje
covjek je, ocigledno, vrlo talentovan
- Jimmy McNulty
- Čiča Gliša
#6297 Re: Pokret za odlazak - ubleha ili stvarnost?
japin_mutapi wrote:kakav lik moras biti da te australija deportuje
-
Seyfo
#6298 Re: Pokret za odlazak - ubleha ili stvarnost?
Pa u zapadnim zemljama ako si prezaduzen,mozes proglasiti ""licni.bankrot"",u smislu""jebaji ga,ne mogu placati obaveze"",slijedi noga iz drzave. Ali to sigurno nije ovdje slucaj, ne bi on to sebi dozvolio. Prije ce biti da je zaganjao kengure
-
Nivelacija
#6299 Re: Pokret za odlazak - ubleha ili stvarnost?
Nije ovo on, ovaj covjek je star za dva termina sedmicno.
Mozda jedino za dva termina kod doktora ali on je bio izricit da se radi o nogometu.
Mozda jedino za dva termina kod doktora ali on je bio izricit da se radi o nogometu.
-
Seyfo
#6300 Re: Pokret za odlazak - ubleha ili stvarnost?
Moze on jos i dva termina basketa plus skijanje nocno (dnevno nije cool). Ali ne treba se mjeriti po njemu. Nije on bilo ko.