Farma

TV i novinske vijesti, vaši komentari, vaše teme...

Moderator: anex

Locked
Igbala

#6276 Re: Farma

Post by Igbala »

amiliana wrote:
dječak sa šibicama wrote:Ovim proricanjem iz rize i ovim glupiranjem sa hvatanjem energije, nesto noge u zrak, aaaa urlici, kao Memo privlaci energiju iz svemira :lol: sta mislite kome se ruga? :lol:
Ma Tarot ljut na Memu sto mu je ukrao biznis :lol: :lol: :lol: ,A Ekrem najaci "Prosvijetli Ekrema" :lol: :lol:

Biznis i jarana :mrgreen:
Kradljivac jedan, sram ga bilo :evil:
LEDA

#6277 Re: Farma

Post by LEDA »

dječak sa šibicama wrote:
LEDA wrote:
dječak sa šibicama wrote:Ovim proricanjem iz rize i ovim glupiranjem sa hvatanjem energije, nesto noge u zrak, aaaa urlici, kao Memo privlaci energiju iz svemira :lol: sta mislite kome se ruga? :lol:
Ne znamo :shock: Ti nas prosvijetli :-)
Ne kontam cemu ovakav nadmen post, ali ako mislis nastaviti, zaobidji :)
Hej !!! samo se ŠALIM . Mislim da si do sada mogao primjetiti da nisam ni nadmena ,a ni svađalica :jok:
KatarinaKosaca
Location: Izmedju kurvinih sinova i pokvarenih kurvinih sinova

#6278 Re: Farma

Post by KatarinaKosaca »

Šta se danas dešava? Jel se smirila Vesna :D Šta je rekao Miki Mećava kad je izašao, ne dočekah, danas bio radni dan...
Ako nekom nije plaho mrsko da mi odgovori...

@dječak.. oživio si ovu temu, super to analiziraš, ali fakat mislim da si se malo previše unio u obranu Meme. Jeste i mene dotaklo kad je spominjano Sarajevo i to razumijem. Ali, Memo je tamo za lovu, ne odustaje, ne vidim da mu je išta lošije nego drugima. Nekoga prozivaju da ima "kopile" , a nekoga da ima "Tursko kopile"... šljam se sastao, ali ne vidim da svi trebamo biti Memo-nacionale. ;-)
P308

#6279 Re: Farma

Post by P308 »

Pustite djecaka, da nema njega, ja pola stvari ne bih upratio i uzivam citajuci njegove analize, ali slazem se za Memu s tobom Katarina.
Opalaopa12

#6280 Re: Farma

Post by Opalaopa12 »

Kako je Memo sam sebe ukopao , pa to je strasno , zbog onoga sto Ekremu radi ..

Eno gledam , one poruke sto prolaze , sad ih je 90 % protiv Meme , mogao bi ove sedmice imati najmanje glasova , zbog toga ..

Prvi ja da glasam , nakon ovog pravljenja Ekija idiotom ne bih glasao vise .. Bezobrazni su , i on i Sha , nije prvi put da ga prave budalom , mada su mi i takvi drazi od svih ukucana osim Ekrema .
lazni liberal

#6281 Re: Farma

Post by lazni liberal »

Pominjanje njegove ishrane i pokusaji da se to zabrani sigurno nisu samo obicno svadjanje a i ono naglasavanje Pinka da je Memo kriv za tucu Vesne i Goce govori u prilog ovom sto kaze djecak. Memo nacionale ali nemoj niko da je slao poruke i glasao.
lazni liberal

#6282 Re: Farma

Post by lazni liberal »

Opalaopa12 wrote:Kako je Memo sam sebe ukopao , pa to je strasno , zbog onoga sto Ekremu radi ..

Eno gledam , one poruke sto prolaze , sad ih je 90 % protiv Meme , mogao bi ove sedmice imati najmanje glasova , zbog toga ..

Prvi ja da glasam , nakon ovog pravljenja Ekija idiotom ne bih glasao vise .. Bezobrazni su , i on i Sha , nije prvi put da ga prave budalom , mada su mi i takvi drazi od svih ukucana osim Ekrema .
I to sto ispod pise je namjesteno , produkcija pusta samo ono sto njima odgovara.
Opalaopa12

#6283 Re: Farma

Post by Opalaopa12 »

Sve i da je tako , tih poruka je bas mnogo .

Nikako nevalja ovo sto mu rade , ali nikako ..
TheWatcher

#6284 Re: Farma

Post by TheWatcher »

memo ja klix-u zasticen ko polarni meDvid :lol: :lol: ako ne podrzavas mem-a odma si seseljevac :D
Opalaopa12

#6285 Re: Farma

Post by Opalaopa12 »

Podrzavam druze , podrzavam itekako , ali s ovim je samo sebe ukopao , nikog drugog , na veliku zalost :(
lazni liberal

#6286 Re: Farma

Post by lazni liberal »

Samo su Oliveri protiv Mema.
boracha

#6287 Re: Farma

Post by boracha »

pa miki se prilicno raspricao, a kaze da mu je noc u kucici za izolaciju dobro dosla i za glasne zice..zeni ne smeta masiranje, njemu je zao sto i stanija nije trazila da je masira...kaze da ono dvoje samo leze po merkuru, a da su mi danijel i jovana nekako iskreniji ljubavni par, mada ne vjeruje da ce i oni opstati napolju...vidio je da se goca vraca, i zao mu je sto nije ucio...nesto ne znam ko mu je favorit, mozda ljuba...
Igbala

#6288 Re: Farma

Post by Igbala »

Evo Ljuba skontala da neko krije drva :lol:
lazni liberal

#6289 Re: Farma

Post by lazni liberal »

Igbala wrote:Evo Ljuba skontala da neko krije drva :lol:
Otkrila ih Radojka da su drva u izolaciji .
Istina za Ekrema :lol: :lol: :lol:
KatarinaKosaca
Location: Izmedju kurvinih sinova i pokvarenih kurvinih sinova

#6290 Re: Farma

Post by KatarinaKosaca »

boracha wrote:pa miki se prilicno raspricao, a kaze da mu je noc u kucici za izolaciju dobro dosla i za glasne zice..zeni ne smeta masiranje, njemu je zao sto i stanija nije trazila da je masira...kaze da ono dvoje samo leze po merkuru, a da su mi danijel i jovana nekako iskreniji ljubavni par, mada ne vjeruje da ce i oni opstati napolju...vidio je da se goca vraca, i zao mu je sto nije ucio...nesto ne znam ko mu je favorit, mozda ljuba...
Hvala puno. A koga je ostavio za gazdu?
boracha

#6291 Re: Farma

Post by boracha »

era je novi gazda
P308

#6292 Re: Farma

Post by P308 »

KatarinaKosaca wrote:
boracha wrote:pa miki se prilicno raspricao, a kaze da mu je noc u kucici za izolaciju dobro dosla i za glasne zice..zeni ne smeta masiranje, njemu je zao sto i stanija nije trazila da je masira...kaze da ono dvoje samo leze po merkuru, a da su mi danijel i jovana nekako iskreniji ljubavni par, mada ne vjeruje da ce i oni opstati napolju...vidio je da se goca vraca, i zao mu je sto nije ucio...nesto ne znam ko mu je favorit, mozda ljuba...
Hvala puno. A koga je ostavio za gazdu?

Eru
Matijevic_Vlado
Location: Da sam prazna glava, potpuno zdrava, ne bih više ništa učio za badava..

#6293 Re: Farma

Post by Matijevic_Vlado »

Igbala wrote:Evo Ljuba skontala da neko krije drva :lol:
Ne-moj zajbavat
kisni indijanac

#6294 Re: Farma

Post by kisni indijanac »

Opalaopa12 wrote:Kako je Memo sam sebe ukopao , pa to je strasno , zbog onoga sto Ekremu radi ..

ma daj maloprije je memo i sa ljubom i sa ša u odsustvu ekremovom.... pričao da to što radi sa rižom je da malo trgne ekrema sa dobrim vijestima, da živne jer je tužan, a ekrem k'o ekrem voli čuti pozitivno o porodici....nema memo nikakve loše namjere....

sad ću i ja ispasti neki memobran ovdje, ali pišem šta sam čuo i vidio
Opalaopa12

#6295 Re: Farma

Post by Opalaopa12 »

Hajde ok , nemam se namjeru raspravljati oko toga , a pogotovo nemam namjeru lose o Memi pisati , jer ga gotivim .

Ali mislim da se ovo nikako ne moze dobro odraziti ni na njega , ni na Sha , ali eto ..
Piško

#6296 Re: Farma

Post by Piško »

kisni indijanac wrote:

ma daj maloprije je memo i sa ljubom i sa ša u odsustvu ekremovom.... pričao da to što radi sa rižom je da malo trgne ekrema sa dobrim vijestima, da živne jer je tužan, a ekrem k'o ekrem voli čuti pozitivno o porodici....nema memo nikakve loše namjere....

sad ću i ja ispasti neki memobran ovdje, ali pišem šta sam čuo i vidio
naravno, kao što sam ranije napisao, krajnji cilj im je dobronamjeran

a s druge strane, to mnogi ne kuže, srpdaju se i prcaju krelca tarota,
kao bolje oni eto "gataju" (nije Ekrem glup, skonto je on igru i pristao-samo tako izgleda da ga zajebavaju)
thesting

#6297 Re: Farma

Post by thesting »

Kao da je to potrebno da bi neki bili protiv Meme, on da pomogne ranjenoj zivotinji tamo rekli bi eno prvo je nozem ubo pa joj fol pomaze radi glasova.
Ja se slazem isto da se ne bi na taj nacin trebao zezati sa Ekremom ali su mu motivi pozitivni i bio je tamo dva mjeseca pa to nije radio dok Ekrem nije potonuo. Dok je recimo Tarot do sad citavo vrijeme koristio Ekrema da bi sebi obezbjedio malo prostora pred kamerama, a prvom prilikom kad su se nesto porjeckali je lagao Eri da mu je Ekrem minirao krevet i postavio serpu sa vodom, a to su radili on i Saska. Najbolje se vidjelo koliko voli Ekrema kad je malo popio pa ona prica sto se vec spominjali ovdje kao nesto oni da organizuju ali samo da zovnu ljude iz Srbije a da ne zovemo ovu djubrad iz vana pa pogleda na Memu i Ekrema.
LEDA

#6298 Re: Farma

Post by LEDA »

Čini mi se da je ono prvo "gatanje u rižu" bilo da smiri Ekrema. Bio je nešto potonuo, izgleda da mu ništa ne javljaju o njegovim :sad: tagd ga je Memo oraspoložio . Ovo sad je ,već, pretjerivanje .
Partijaner

#6299 Re: Farma

Post by Partijaner »

Ma treba ga zaklat, sram ga bilo, lincovat o'ma. :-)
Kad procitam na nekim forumima podrske Vesni onda mi je jasno kako su neki ljudi hipnotisani, pa ona seseljovka sinoc pricala ko da je imala kitu u ustima, kad je dosla na farmu nazad odjednom osmijeh jos kad rece Saski narod me vratio nazad. :lol: :lol:
Vratili su te Gocini fanovi, da se pojedinacno glasalo ne bi ti vidjela selo vise, oni zvizduci dok je ulazila u studiju dovoljno valjda govori, na kraju ispade ona neka zrtva, kao da se nista nije desilo, ciganije mrtva, ko da ju je samo ramenom takla.
klavirdžija

#6300 Re: Farma

Post by klavirdžija »

Evo Mitrovićeve sjecikese na fejsu otvorili i anketu "Ko je bolji, Milan ili Memo"… :D

Memo trenutno vodi, 257:72.
Locked