Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
liaar wrote:ma kopija, prvo dobro je jeftiniji od ostalih s9+ na piku, drugo, imei kaže da je Motorola
Jasta neg kopija. Na foliji nema te devetke velike uopste ahahaha.
I ne dodje u toj kesi telefon haha. Plus kutija nije takva. Original dodje kao na odmotavanje bla bla..
liaar wrote:ma kopija, prvo dobro je jeftiniji od ostalih s9+ na piku, drugo, imei kaže da je Motorola
Jasta neg kopija. Na foliji nema te devetke velike uopste ahahaha.
I ne dodje u toj kesi telefon haha. Plus kutija nije takva. Original dodje kao na odmotavanje bla bla..
Prijavite idiota
Na samom telefonu se vidi da je kopija po printu nazad jer je vjerovatno plastična pozadina a ne staklena.
ovdje je samo problem sto nije navedeno da je kopija...tako da sam zato ovdje postavio, bilo bi mi zao da se neki laik zaleti i plati telefon ovoliko a ustvari je dobio kopiju koja vrijedi mozda 300 maraka
Dilema da li prijaviti korisnike koji prodaju kopije Gibson Les Paul gitara?
Ne prodaju ih po realnoj cijeni (3500-4000 KM) vec od 1000 do 1500 KM sto je opet velika cifra.
Nabavna cijena takvog dupljaka iz Kine je max. 800 KM
DaysleepeR wrote:Dilema da li prijaviti korisnike koji prodaju kopije Gibson Les Paul gitara?
Ne prodaju ih po realnoj cijeni (3500-4000 KM) vec od 1000 do 1500 KM sto je opet velika cifra.
Ako nepise da je copija prijavi supka,evo ovaj telefon nije vise u ponudi...
DaysleepeR wrote:Dilema da li prijaviti korisnike koji prodaju kopije Gibson Les Paul gitara?
Ako je kopija, to je ozbiljan kriminal, treba prijaviti.
Pripazite se takođe korisnika miki7 iz Tuzle ako kupujete muzičke instrumente. Vrlo je slatkorječiv ali vrlo često vješto izbjegava činjenice o stvarima koje prodaje. Prodaje dosta originalnih stvari ili mu je to možda paravan, a valja dosta stvari sumnjivog porijekla.
od Lukavca kod Tuzle. Imenom i prezimenom i adresom:
Melis Mustafic
Prokosovici bi
Lukavac
062/585-236
Obični sitni seoski prevaranti. Oglašava JBL zvučnik, a ono kinesko sranje koje ne vrijedi ni upola. Sve su mu reklame sa JBL zvanične stranice, a ono sto dobijete je loša kineska kopija. Bezobrazluk! Ja sam ga prijavio nadležnima pa ćemo vidjeti kako će završiti.
Puštaju idioti pun klinac dupljaka da se prodaje a obrišu originalne artikle...
Ja stavio uz artikal link na stranicu proizvođača kako se provjerava je li original, plus stavim video na kojem do detalja stoji snimljeno da je u pitanju original , i debili mi izbrišu artikal...
A tog artikla dupljaka prepun Pik i ništa ne brišu... nevjerovatno.
saabsa wrote:Puštaju idioti pun klinac dupljaka da se prodaje a obrišu originalne artikle... Ja stavio uz artikal link na stranicu proizvođača kako se provjerava je li original, plus stavim video na kojem do detalja stoji snimljeno da je u pitanju original , i debili mi izbrišu artikal...
A tog artikla dupljaka prepun Pik i ništa ne brišu... nevjerovatno.
Valjda neces drvlje i kamenje na mene, ali ja sam jedan od onih koji zivotom prijavljuju artikle i zaradjujem kredit
Sta su ti iz pika rekli? Ja sam siguran da je dupli oglas, takve najvise volim prijavljivati, a posebno volim kada oni opet objave, besplatni krediti za mene
Jedan objavio 10 istih, ja sve pošaljem u jednu prijavu i odgovore mi mailom da moram svaki posebno prijaviti i da su obrisali samo onaj na kojem sam kliknuo prijava. Ja jedva dočekao takav odgovor Nisam htio da prijavljujem jedan po jedan u početku, mislio da će to okarakterisati kao spamm.
seoBIH wrote:
Valjda neces drvlje i kamenje na mene, ali ja sam jedan od onih koji zivotom prijavljuju artikle i zaradjujem kredit
Sta su ti iz pika rekli? Ja sam siguran da je dupli oglas, takve najvise volim prijavljivati, a posebno volim kada oni opet objave, besplatni krediti za mene
Postavim artikal za koji ne mogu naci bas tacne kategorije, stavim ga u najslicniju. Javljaju nakon nekog vremena da je artikal premješten jer eto pogresna kategorija, prijava, boli me cosak. Nakon nekog vremena javljaju da je isti artikal prijavljen i premješten u drugu kategoriju, u istu s koje su ga bili vec izmjestili, pizdim.
Brdo puta slican primjer, preko 250 artikala imam.
Nekad su dali da napravis kategoriju a sad nemos, plus kategorizacija na vrat na nos a nije ni poredana abecedno.
Warashii wrote:
Postavim artikal za koji ne mogu naci bas tacne kategorije, stavim ga u najslicniju. Javljaju nakon nekog vremena da je artikal premješten jer eto pogresna kategorija, prijava, boli me cosak. Nakon nekog vremena javljaju da je isti artikal prijavljen i premješten u drugu kategoriju, u istu s koje su ga bili vec izmjestili, pizdim.
I meni se to jednom desilo. Artikal bio u 100% ispravnoj kategoriji, prijave ga i premjeste u drugu da bi nakon par dana opet prijavili i premjestili u prvu u kojoj i pripada.