SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
- muha_sa
- drndalo
#6277 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
Dzip na americkim tablama nije posten dzip, i najmanje sto je tu pri samoj upotrebi prekrseno je carinski zakon...muha_sa wrote: jel to grijeh kupit djetetu džip![]()
POŠTENO zaradili i imaju.
- insomnia78
#6278 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
Joj pretjerivanja ba vise
Najbolje da je lincujete i mirna Bosna
Envoyé de mon iPhone à l'aide de Tapatalk
-
LosaKopija
#6279 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
Svi redom zavidni na svakog ko ima vise od 5 maraka u djepu 
- muha_sa
#6280 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
znaš il nagadjašdrndalo wrote:Dzip na americkim tablama nije posten dzip, i najmanje sto je tu pri samoj upotrebi prekrseno je carinski zakon...muha_sa wrote: jel to grijeh kupit djetetu džip![]()
POŠTENO zaradili i imaju.
pitam jer fakat pojma o tom nemam a ono što ne znam ne komentiram i pitam da saznam--ako me zanima.
vidjam u Sa. dosta auta na americkim tablama.
- arman1
- Grijem se na: ljubav bližnjih svoj
- Vozim: šta klepim
- Horoskop: BOG
#6281 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
Dobar prijedlog. Jednom kad se to desi stvari više neće biti iste.insomnia78 wrote:Joj pretjerivanja ba vise
-
NeenaSa
#6282 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
Dragi @muha, jesi li uopce svejstanmuha_sa wrote:kupila mu mama koja je zaradila pjevajuci za one koji vole njenu pjesmu, jel to grijeh kupit djetetu džip![]()
da mogu ikako svom bi sinu kupio Bosmal a ne džip, al šipak-ne mogu mu kupit ni golfa dvicu al necu bit ljubomoran na one koji su POŠTENO zaradili i imaju.
Dakle da "nacrtam"
U prvoj liniji: odgoj.
Da li bi dao novce potomku, bez da mu dash do znanja kako je teshko stechi iste.
Dodushe
Edit:
Poted dzipa , otkud mu novci za drogu? I chime se uopche bavi?
Last edited by NeenaSa on 17/01/2014 18:32, edited 1 time in total.
- muha_sa
#6283 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
potpuno svjestan i stojim iza svake svoje rijeciNeenaSa wrote:Dragi @muha, jesi li uopce svejstanmuha_sa wrote:kupila mu mama koja je zaradila pjevajuci za one koji vole njenu pjesmu, jel to grijeh kupit djetetu džip![]()
da mogu ikako svom bi sinu kupio Bosmal a ne džip, al šipak-ne mogu mu kupit ni golfa dvicu al necu bit ljubomoran na one koji su POŠTENO zaradili i imaju.shto si napi'so?
Dakle da "nacrtam"![]()
U prvoj liniji: odgoj.![]()
Da li bi dao novce potomku, bez da mu dash do znanja kako je teshko stechi iste.
Dodusheneki ih stechu preko ledja drugih. I to je drugi par opanaka. I druga tema.
da ponovim i uvecam--da mogu ikako svom bi sinu kupio Bosmal a ne džip, al šipak-ne mogu mu kupit ni golfa dvicu al necu bit ljubomoran na one koji su POŠTENO zaradili i imaju.
jebi ga--ja sam Bosanceros--da sam Švedo garant bih drugacije razmišljo.
edit
ne trebaš Muhi crtat
sad se oko unucadi zado--dedini životi
- drndalo
#6284 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
Znano nagadjam... Noc prije sam ovakav dzip ( a ja ih jos nisam vidio 2 ista u gradu) Nissan Pathfinder za US trziste vidio kako divlja oko predsjednistva, na US tablama. Malo je to prevelika slucajnost, nije dokaz, ali...
Svako ko ima u BiH prebivaliste pri voznji auta registrovanog u inostanstvu pravi minimalno carinski prekrsaj, zasto ih policija i uprava za indirektno oporezivanje ne ganjaju, ne znam...
Svako ko ima u BiH prebivaliste pri voznji auta registrovanog u inostanstvu pravi minimalno carinski prekrsaj, zasto ih policija i uprava za indirektno oporezivanje ne ganjaju, ne znam...
-
LosaKopija
#6285 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
Kad ovo vidim,samo se mogu ponovno zahvaliti komsijama sto su pobili svu ovu pascadiju u ulici i sada mozemo mirno hodati
-
Mutivoda
#6286 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
Ma sigurno ih je izazivala, nema šta drugo biti 
- muha_sa
#6287 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
sad ce krenut napad na tebe od ovih "ljubitelja" umilnih cukicaLosaKopija wrote:Kad ovo vidim,samo se mogu ponovno zahvaliti komsijama sto su pobili svu ovu pascadiju u ulici i sada mozemo mirno hodati
moju snahu pašcad napala i to trojica--da nije naletio slucajni prolaznik i pomogo sad bi mi unuka bez mame bila
tužba otišla--ceracemo se do Strazbura ako treba.
-
NeenaSa
#6288 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
Otici cemo u nedogled. Hanka je zaradila poshteno. Al' je zakazala u odgoju i to debelo koristi, kao i potomak.muha_sa wrote:potpuno svjestan i stojim iza svake svoje rijeci![]()
da ponovim i uvecam--da mogu ikako svom bi sinu kupio Bosmal a ne džip, al šipak-ne mogu mu kupit ni golfa dvicu al necu bit ljubomoran na one koji su POŠTENO zaradili i imaju.
edit![]()
ne trebaš Muhi crtatMuha je podigo i odgojio dvoje na koje je PONOSAN
![]()
-
LosaKopija
#6289 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
Znas valjda sta Zdravko Mamic kaze na to sve Muha moj dobri?muha_sa wrote:sad ce krenut napad na tebe od ovih "ljubitelja" umilnih cukicaLosaKopija wrote:Kad ovo vidim,samo se mogu ponovno zahvaliti komsijama sto su pobili svu ovu pascadiju u ulici i sada mozemo mirno hodati![]()
moju snahu pašcad napala i to trojica--da nije naletio slucajni prolaznik i pomogo sad bi mi unuka bez mame bilaoborili je na zemlju i poceli je trgat zubima.
tužba otišla--ceracemo se do Strazbura ako treba.
U gradu divljim zivotinjama nije mjesto i fajront
- muha_sa
#6290 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
slažem se i to ne sporimNeenaSa wrote:Otici cemo u nedogled. Hanka je zaradila poshteno. Al' je zakazala u odgoju i to debelo koristi, kao i potomak.muha_sa wrote:potpuno svjestan i stojim iza svake svoje rijeci![]()
edit![]()
ne trebaš Muhi crtatMuha je podigo i odgojio dvoje na koje je PONOSAN
![]()
- drug_profi
#6291 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
Sad bi ova izujedana zena mogla uzet pare opstini za odstetu da je ima ko zastupati u parnici.
Drzava skrojena samo za bogate. Jedino za njih ima pravde.
Drzava skrojena samo za bogate. Jedino za njih ima pravde.
- Troll_Happens
#6292 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
sta i mitrovicev mali balo je satro djevojku u beogradu pa eno ga na slobodi.. Babo ce to podmazat parama i pojeo vuk magarca. Sutra novo rusenje "cunjeva"...
dok je ljudi koji imaju toliko para i misle da im je sve dopusteno i onih koji su potkupljivi za kutiju keksa... ovakve stvari ocekujmo i u skorijoj buducnosti.
dok je ljudi koji imaju toliko para i misle da im je sve dopusteno i onih koji su potkupljivi za kutiju keksa... ovakve stvari ocekujmo i u skorijoj buducnosti.
- muha_sa
- Troll_Happens
#6294 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
Code: Select all
http://www.avaz.ba/vijesti/crna-hronika/s-vozilom-se-zabio-u-autobusku-stanicu-sestero-povrijedjenih
muha_sa wrote:http://www.avaz.ba/vijesti/crna-hronika ... rijedjenih
- snaga_znanja
#6295 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
Ako smijem da primjetim majka sa Breke (37) ima dobru guzu! 
- muha_sa
#6296 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
ja gledo trenerkusnaga_znanja wrote:Ako smijem da primjetim majka sa Breke (37) ima dobru guzu!
- insaneinthebrain
#6297 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
i ti bi je zagrizao ko ovaj kersnaga_znanja wrote:Ako smijem da primjetim majka sa Breke (37) ima dobru guzu!
- snaga_znanja
#6298 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
insaneinthebrain wrote:i ti bi je zagrizao ko ovaj kersnaga_znanja wrote:Ako smijem da primjetim majka sa Breke (37) ima dobru guzu!![]()
- Troll_Happens
#6299 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
i ker zna sta valja i gdje je najsladje.insaneinthebrain wrote:i ti bi je zagrizao ko ovaj kersnaga_znanja wrote:Ako smijem da primjetim majka sa Breke (37) ima dobru guzu!![]()
- drug_profi
#6300 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
http://www.klix.ba/vijesti/bih/bhrt-u-s ... /140117126
Jel ovo mozda ono sto je neko ovdje pisao?
Ultra lijeva teroristicka grupa koja prijeti likivdacijama?
Nisu objavili jer znaju da bi sadrzaj pisma obradovao mase.

Jel ovo mozda ono sto je neko ovdje pisao?
Ultra lijeva teroristicka grupa koja prijeti likivdacijama?
Nisu objavili jer znaju da bi sadrzaj pisma obradovao mase.