Utakmice.
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- lijek-za-sve
#6276 Re: Utakmice.
ma nas ne zanimaju drugi....igraj pobjedjuj i sve ce doci na svoje.....izmedju toga treniraj i samo treniraj i dobro i tebi i klubu.....
- limeni
#6277 Re: Utakmice.
mi gledamo samo od utakmice do utakmice, ne razmisljamo o tituli ovo ono
mi imamo sad tri utakmice u sarajevu, dvije lakse protiv viteza i zeljeznicara i jedna teza protiv radnika.
ako pobjedimo ove tri utakmice imamo pravo sanjati titulu, ako nista treba zapeti do zadnjeg kola pa sta bude.
inace je moguc scenarijo da cak cetiri ekipe imaju sansu u zadnjem kolu da postanu prvaci.
mi imamo sad tri utakmice u sarajevu, dvije lakse protiv viteza i zeljeznicara i jedna teza protiv radnika.
ako pobjedimo ove tri utakmice imamo pravo sanjati titulu, ako nista treba zapeti do zadnjeg kola pa sta bude.
inace je moguc scenarijo da cak cetiri ekipe imaju sansu u zadnjem kolu da postanu prvaci.
- strong69
#6278 Re: Utakmice.
Uzeti sve 3 utakmice do kraja pa sta bude bude. Pogotovo uzeti Zeljeznicar.
- Butmiran
#6279 Re: Utakmice.
Ne misliti uopšte o tituli. Uzeti sve tri utakmice pa šta Bog da. Najbitnije nam je uzeti kup.
-
topnic
#6281 Re: Utakmice.
Ponovo gledam te golove i tu radost, i nemogu da vjerujem...
Tu borbenost i jedinstvo cekamooooo neznam ni od kada...
Svaka cast, pa momci ginu i raduju se ko djeca na turniru...
Ma sta mislili o tebi, Dzeno SVAKA CAST.
Tu borbenost i jedinstvo cekamooooo neznam ni od kada...
Svaka cast, pa momci ginu i raduju se ko djeca na turniru...
Ma sta mislili o tebi, Dzeno SVAKA CAST.
- Logovan
#6282 Re: Utakmice.
Kao prvo jebem mater sudiji zato što nije svirao čist ofsajd kod njihovog prvog gola, zato što nije svirao neke očigledne faulove za nas i zato što nije dao čist crveni kada je njihov mesar udario Stojčeva u leđa. I sjetim se majki ovim mesarima. Fakat nisu normalni. Da Bog da ispali i nikad se ne vratili.
Kao drugo malo o našim igračima...
Bandović kritičan. Kriv kod prvog gola, nije mu trebalo ono izlijetanje i koliko sam vidio kriv je i za drugi gol.
U zadnjim sekundama utakmice kiksao je opet ali sreća pa ga mesari ne uvališe. Puzigaća ne zna izbiti loptu...
Osim one katastroflne reakcije bio je solidan.
Stojčeva, Velkoskog i Bilbiju stvarno ne treba više spominjati.
Zabijaju, pogađaju, bore se. Ovaj treći je počeo malo prekasno ali hajde svakome se može desiti. Kiša
Dobro je pa smo uspjeli okrenuti po onakvom vremenu, plus imali smo igrača manje.
Kao drugo malo o našim igračima...
Stojčeva, Velkoskog i Bilbiju stvarno ne treba više spominjati.
-
todd_smith
#6283 Re: Utakmice.
Ja ne znam ko je danas bio gori, Bandovic ili Jajalo.
-
north
#6284 Re: Utakmice.
Al nas neće ovo poklapanje rezultata drugih , 3 minute nas dijelile da priđemo onim kukavcima na -2, barem bi imali šansu da ih na derbiju pobjedom prestignemo, a ako bi to uradili ne mogu trvditi da bi sigurno, onda bi Velež vjerovatno zadnje kolo igrao za našu titulu, uz slov naravno da Zrinjski ne dobije prije toga Olimpica naredno kolo
Još jedna šansa nam ostaje, a to je slijedeće kolo, treba nam i Olimpic i Velež da uzmu bar po bod, oba igraju kući, a ni za šta im ne treba i to je glavni problem
, iako prije mislim da će Zrinjski kiksati nego košpe...sa dva x-a kad bi se desila, o pobjedi domaćina pa makar u jednoj tekmi od te dvije da ne pričamo, opet ništa nije gotovo, čak naprotiv...doduše imamo i Širokog koji ima najlakši raspored......joj plakaćemo na kraju ko da gledam za tom jednom pobjedom koja će nam kraju faliti...dobro ono neko napisa kad spomenu onu četvoricu degenerika, jer i to može na kraju biti presudno, uz Olimpica, Rudara, Obarsku...samo JEDNA, jedna jebena od tih da se uzela a svaka je bila zicer, sada bi druge priče pričali 
Još jedna šansa nam ostaje, a to je slijedeće kolo, treba nam i Olimpic i Velež da uzmu bar po bod, oba igraju kući, a ni za šta im ne treba i to je glavni problem
- Dr. Kuca
#6285 Re: Utakmice.
Cist penal na Bilbiji ne svira pleme mu se zatrlo 
- Radamel Falcao
#6286 Re: Utakmice.
Da si dobio tu jednu, mogao bi isto tako izgubiti neku od ovih što smo dobili, tj. nema smisla govoriti o tome jer ne znamo kako bi se stvari kretale.
-
north
#6287 Re: Utakmice.
A koje bogati smo mogli izgubiti a dobili smo ih..gdje nas je to sreća pomazilaRadamel Falcao wrote:Da si dobio tu jednu, mogao bi isto tako izgubiti neku od ovih što smo dobili, tj. nema smisla govoriti o tome jer ne znamo kako bi se stvari kretale.
- Radamel Falcao
#6288 Re: Utakmice.
Mi smo lako mogli dobiti olimpika ili pobijediti neku od ovih nula nula utakmica, pa da jarni ostane, a mi naprimjer ne dobijemo danas u travniku.
Hoću reći, ne možemo nikako znati kako bi se stvari odvijale. Ali da smo te glupe utakmice trebali dobijati, naravno da se slažem.
Hoću reći, ne možemo nikako znati kako bi se stvari odvijale. Ali da smo te glupe utakmice trebali dobijati, naravno da se slažem.
- Muhamed Đakmić
#6289 Re: Utakmice.
Zaslužili smo poraz protiv Obarske, realno onakonorth wrote:A koje bogati smo mogli izgubiti a dobili smo ih..gdje nas je to sreća pomazilaRadamel Falcao wrote:Da si dobio tu jednu, mogao bi isto tako izgubiti neku od ovih što smo dobili, tj. nema smisla govoriti o tome jer ne znamo kako bi se stvari kretale.? ..evo današnja s moždae mogla izgubiti jer si gubio i imao igrača manje, koja još u prvenstvu, gdje smo to odlučujući gol dali u 90 minuti i tako uzeli 3 vrijedna boda ili da smo dobili nezasluženo? S druge strane, do sutra možeš nabrajati tekme koje se se morale dobiti, što zbog toga što si u nekim bio daleko bolji, što u nekim gdje si na papiru bio totalni favorit a jebeno ti selo uzimalo bod po bod koji će te na kraju koštati.... i tu uopšte ne ubrajam ove teže tekme: derbi, Široki, Banja Luka....
Falcau želim da u zenitu karijere potpiše za Sarajevo.
-
MHAB
#6290 Re: Utakmice.
Obarska u Bjeljini. Realno smo trebali uzeti maksimalno bod. U Prijedoru smo trebali izgubiti, a donijeli smo bod. Ovo su po meni tri boda koja nam je donijela sreća ovog proljeća. Prava nesreća za mene je Široki na Koševu prošle jeseni kada prvl gol primamo kao jedan od najčudnijih i najljepših autogolova što sam vidio u životu, a drugi gol primamo u sudijskom vremenu. Ipak po meni je najveća nesreća ove sezone je prekid protiv Borca. Duboko vjerujem da bi nam ta tri boda protiv Borca donijela titulu. Međutim što je bilo bilo je i neće se promjeniti...north wrote:A koje bogati smo mogli izgubiti a dobili smo ih..gdje nas je to sreća pomazilaRadamel Falcao wrote:Da si dobio tu jednu, mogao bi isto tako izgubiti neku od ovih što smo dobili, tj. nema smisla govoriti o tome jer ne znamo kako bi se stvari kretale.? ..evo današnja s moždae mogla izgubiti jer si gubio i imao igrača manje, koja još u prvenstvu, gdje smo to odlučujući gol dali u 90 minuti i tako uzeli 3 vrijedna boda ili da smo dobili nezasluženo? S druge strane, do sutra možeš nabrajati tekme koje se se morale dobiti, što zbog toga što si u nekim bio daleko bolji, što u nekim gdje si na papiru bio totalni favorit a jebeno ti selo uzimalo bod po bod koji će te na kraju koštati.... i tu uopšte ne ubrajam ove teže tekme: derbi, Široki, Banja Luka....
- Radamel Falcao
#6291 Re: Utakmice.
Ulijetalo se i ulijetaće se. 
-
north
#6292 Re: Utakmice.
Ma vala kad dobiješ dva razlike, onda kako god da si loše igrao nije nezasluženo...drugo su neke mrljave pobjede kada uzmeš 0-1, a protivnik ti stvori deset zicera a ti ne možeš iz 16 izaći...po tome i da si uzeo 0-3 i više nisi opucao po golu a protivnik te nadigra u polju i stviri daleko više šansi bi mogli reće da ke 0-3 nezasluženo
..dva razlike je dva razlike
...loše jeste bilo u Obarskoj, ali ono što sam ja vidio u tv pregledu oni nisu imali više od dva prava zicera i kad dobiješ pored toga dva razlike onda to baš nije toliko nezasluženo...ali gotovo je sad..možemo danima, ne vrijedi, na kraju će ta jedna pobjeda faliti i to je kraj priče...jedina utjeha može biti kup i zato se to mora uzeti...
-
golman
#6293 Re: Utakmice.
Ja samo ne znam koga Sarajevo treba da pobjedi i sa koliko razlike da bi njegovi navijači bili zadovoljni?Sarajevo je sad kaznena ekspedicija.Da li to nekome smeta,to je već drugo pitanje.Može li neko ko zna da izbaci s kim Sarajevo igra do kraja prvenstva a s kim Široki Brijeg?
-
Fauja Singh
#6294 Re: Utakmice.
Po meni je Travnik jedno od tezih gostovanja, nikada nisu birali sredstva samo da bi nas pobijedili, prema tome taj preokret i na kraju pobjeda sa igracem manje je od posebnog znacaja, svaka cast igracima i Dzeni
Sto se tice preostalih utakmica, dosta nas se pocelo nadati tituli ali bojim se da su nam jako male sanse, samo su tri kola do kraja a siroki (namjerno malim slovima) ide u goste Leotaru, pa mu dolazi kuci Celik i na kraju ide Olimpicu, eventualno se mogu protiv Olimpica okliznuti ali to je zadnje kolo i ako im se poklopi da kiksaju Zeljo i Zrinjski siguran sam da utakmica protiv Olimpica nece biti postena, bevanda i gracic su to.
Sto se tice Zrinjskog, i oni idu Olimpicu, dolazi im Mladost pa zadnje kolo idu Velezu, mislim da ce se negdje okliznuti ali nam oni bjeze 4 boda tako da od tri kola oni moraju imati dva kiksa, sumnjam ali vidjet cemo.
Zeljo, idu Velezu, mi im dolazimo pa idu Rudaru... s konama se nikada ne zna, uopste nisu jaki, cak naprotiv, ali su srcani, uz to su cesto miljenici srece a imaju i brku osima koji voli dogovoriti tekmu... Nadam se da grijesim, ali mislim da ce Velez s njima igrati pod rucnom.
Sto se nas tice, u formi kakvoj smo vjerujem da kuci s Vitezom i Radnikom necemo imati problema pa i da s kombinovanim sastavom izadjemo, u derbiju protiv Zelje je sve moguce, ali drago mi je da nas ovaj put vodi Dzeno, nase dijete koje najbolje zna sta nam svima znaci derbi, samo neka to znacenje prenese na igrace i nece biti problema.
Mi ako osvojimo kup, dobijemo Zelju i zajebemo ih za titulu zadovoljan sam, ako mi vec ne mozemo onda neka Zrinsjki osvoji ligu.
Za iducu sezonu sacuvati kostur ekipe, dovesti 3-4 kvalitetna igraca i idemo se prosetati ligom.
Sto se tice preostalih utakmica, dosta nas se pocelo nadati tituli ali bojim se da su nam jako male sanse, samo su tri kola do kraja a siroki (namjerno malim slovima) ide u goste Leotaru, pa mu dolazi kuci Celik i na kraju ide Olimpicu, eventualno se mogu protiv Olimpica okliznuti ali to je zadnje kolo i ako im se poklopi da kiksaju Zeljo i Zrinjski siguran sam da utakmica protiv Olimpica nece biti postena, bevanda i gracic su to.
Sto se tice Zrinjskog, i oni idu Olimpicu, dolazi im Mladost pa zadnje kolo idu Velezu, mislim da ce se negdje okliznuti ali nam oni bjeze 4 boda tako da od tri kola oni moraju imati dva kiksa, sumnjam ali vidjet cemo.
Zeljo, idu Velezu, mi im dolazimo pa idu Rudaru... s konama se nikada ne zna, uopste nisu jaki, cak naprotiv, ali su srcani, uz to su cesto miljenici srece a imaju i brku osima koji voli dogovoriti tekmu... Nadam se da grijesim, ali mislim da ce Velez s njima igrati pod rucnom.
Sto se nas tice, u formi kakvoj smo vjerujem da kuci s Vitezom i Radnikom necemo imati problema pa i da s kombinovanim sastavom izadjemo, u derbiju protiv Zelje je sve moguce, ali drago mi je da nas ovaj put vodi Dzeno, nase dijete koje najbolje zna sta nam svima znaci derbi, samo neka to znacenje prenese na igrace i nece biti problema.
Mi ako osvojimo kup, dobijemo Zelju i zajebemo ih za titulu zadovoljan sam, ako mi vec ne mozemo onda neka Zrinsjki osvoji ligu.
Za iducu sezonu sacuvati kostur ekipe, dovesti 3-4 kvalitetna igraca i idemo se prosetati ligom.
- BordoSarajevo
#6295 Re: Utakmice.
https://fbcdn-sphotos-d-a.akamaihd.net/ ... 9590_n.jpggolman wrote:Može li neko ko zna da izbaci s kim Sarajevo igra do kraja prvenstva a s kim Široki Brijeg?
- STARBUZZ
- Location: Od Ciglana do Podhrastova, od Breke do Mejtaša, including Jezero
#6296 Re: Utakmice.
Ovdje po meni listica uzima 9 bodova sigurno dok ostali da Bog da.BordoSarajevo wrote:https://fbcdn-sphotos-d-a.akamaihd.net/ ... 9590_n.jpggolman wrote:Može li neko ko zna da izbaci s kim Sarajevo igra do kraja prvenstva a s kim Široki Brijeg?
Nama je jedino zeljeznicar smetnja za 9 bodova ostali su bezveze. ABd pobijedimo komsinice, koje 100% sam siguran nece pobijediti u Mostaru, i eto nas ispred njih.
Zrinjski isto ima dvije teske utakmice a to su Olimpic i Velez. Olimpic manje vishe... mislim da ce to onaj lopinas da zavrsi ispod stola ali sa Velezom se ne mogu dogovoriti. Medjutim ako Olimpic fkt ne proda utakmicu i odigra kako treba onda je sve moguce.
Najneizvjesnija 3 kola ja mislim od kad se PL BiH.
Mi imamo 2 smijesne utakmice i derbi. Realno bolji smo od komsinica za klasu. Oni su se vratili na ovaj kolosjek iskljucivo zahvaljujuci rasporedu koji im je ove sezone bash ishao na ruke u ovom dijelu i u prvoj polusezoni i sad. Leotar sam sebe pobjedio, Celik se cuvao za kup, sinoc Obarsku jedva pobijedise. Mislim da Dzeno kao igrac a ni kao trener mladjih selekcija nikad nije izgubio kao trener od komsinica, ako grijesim nek me neko ispravi, pa nek nastavi svoj niz. A u slucaju pobjede na derbiju sve je moguce. O pobjedama protiv Radnika i Viteza glupo je pricati taman da se ne borimo ni za sta, takve ekipe uvijek trebaju biti samo za busenje...
- van helsing
#6297 Re: Utakmice.
Izvini,a jel stvarno mislis da ce Rodzeni dozvolit zrinjskom da bude prvak? Radije ce se skloniti konama i pustiti mozda minimalnu im pobjedu.
Apsolutno se slazem da odavno nije bilo neizvjesnije zavrsnice u PL BiH.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Apsolutno se slazem da odavno nije bilo neizvjesnije zavrsnice u PL BiH.
Sent from my iPhone using Tapatalk
- karanana
#6298 Re: Utakmice.
****** i malog zelju i mali zrinjski. Nema labavo.
-
Ali_G
#6299 Re: Utakmice.
Svaka cast momcima za jucerasnju partiju. Ja se ne sjecam da smo u zadnjih 5-6 godina napravili ovakav preokret.
Ima tu jos posla za uraditi, al makar ne fali voljnog momenta koji neke ekipe gura kroz citavu sezonu.
Sto se tice zavrsnice prvenstva tesko da se tu cemu mozemo nadati. Siroki realno ima najlaksi raspored. Ne vjerujem da ce se dovesti u situaciju da u zadnjem kolu kiksaju protiv Olimpica kojeg tambura kako ko stigne i kuci i na strani.
Ne treba odustajati. Imamo lagan raspored, nema potrebe za pretjeranim lomljenjem osim na derbiju koji je svakako uvijek pod "moranjem pobjeda".
Ima tu jos posla za uraditi, al makar ne fali voljnog momenta koji neke ekipe gura kroz citavu sezonu.
Sto se tice zavrsnice prvenstva tesko da se tu cemu mozemo nadati. Siroki realno ima najlaksi raspored. Ne vjerujem da ce se dovesti u situaciju da u zadnjem kolu kiksaju protiv Olimpica kojeg tambura kako ko stigne i kuci i na strani.
Ne treba odustajati. Imamo lagan raspored, nema potrebe za pretjeranim lomljenjem osim na derbiju koji je svakako uvijek pod "moranjem pobjeda".
- omega369
#6300 Re: Utakmice.
ima li igdje snimak utakmice u travniku?