Telemach - ALL ABOUT 4
Moderator: Benq
- kokikol
#62702 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
jesu se prorijedili komentari đe je zapelo ?
- drug_profi
#62703 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Obradili nas sve....kokikol wrote:jesu se prorijedili komentari đe je zapelo ?
- typeOnegative
#62704 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Nek i nema , dosadilo i Bogu i narodu ovo presipanje iz supljeg u prazno . svi ce uradit kako misle da treba . Neki ce smanjit paket , neki ce ostavit kako je bilo i rijetki odjavit uslugu totalno jer vecina nema drugi izbor da je vrijedan spomena i to je to . Sto se mene tice JOS UVIJEK ostaje sve isto jer mi se ne isplati . Novi ugovor necu potpisivat i ajmo dalje , al necu im zaboravit ovo samo zbog nacina na koji je urađeno .
- soul_eclipse
#62705 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Prvi put u zivotu da tacno izmjeri hahahha
- avaks
#62706 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Veći ti upload nego što bi trebalo... Žali se vala 
- vkmiro
#62707 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Ja ih malo nekad kritikujem, vecinom radi podizanja cijena aii evo i pohvaljujem. Imao sam jedan problem koji je putem PP u forumu riješen za manje od sat vremena.
Stvarno, što se tice bilo kakve intervencije ja sam prezadovoljan.
Hvala Telemach
Hvala Telemach
- dječak sa šibicama
#62708 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Ja sam potpisao novi ugovor, dobio od njih povlasticu da mi cijena paketa ostaje ista do nove godine dakle nema poskupljenja narednih 10 mjeseci, dobio jos neke programske benefite i ja zadovoljan. Jeste da sam opet narednih 24 mjeseca vezan ugovorom (prosli put sam potpisao prije nesto jace od godinu dana ako se dobro sjecam) ali eto izasli su u susret koliko toliko.
Nije da nas takozvane lojalne stare korisnike totalno ignorisu.
- Telemach
#62709 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Hvala za povratni infovkmiro » Today, 6:44 am
Ja ih malo nekad kritikujem, vecinom radi podizanja cijena aii evo i pohvaljujem. Imao sam jedan problem koji je putem PP u forumu riješen za manje od sat vremena.
Hvala Telemach
Drago nam je da možemo pomoći.
- Telemach
#62710 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Hvala na saradnji. Trudit ćemo se i daljedječak sa šibicama » 26 minutes ago
Ja sam potpisao novi ugovor, dobio od njih povlasticu da mi cijena paketa ostaje ista do nove godine dakle nema poskupljenja narednih 10 mjeseci, dobio jos neke programske benefite i ja zadovoljan. Jeste da sam opet narednih 24 mjeseca vezan ugovorom (prosli put sam potpisao prije nesto jace od godinu dana ako se dobro sjecam) ali eto izasli su u susret koliko toliko.
- Radar71
#62711 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
@Telemach jel se gube stari benefiti ako se potpiše novi ugovor?
-
bumerangss
#62712 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Ne mogu da vjerujem da u 2018-oj godini mlad covjek nema mobilni netcrnivrag wrote:Meni super dođe kad sam vani, ali kod nekog, a ne želim mu tražiti podatke od lične wifi mreže.dustaban wrote: Unifi je sranje, bolje da ga nema
Inače tu je mjesečno 5 GB limita, i brzina surfanja je 30 Mbps download + upload brzina paketa koji koristi korisnik.
I ja kuci koristim svoj wifi zbog you tube, potrošnje... ali mi je praksa već par godin da cim zakljucam kucu da ugasim wifi a upalim mobilne podatke i to sve obrnuto kad dolazim u kucu
- rida1976
#62713 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
@telemach
Samo da se zahvalim, evo danas u okviru trio grande uključen TV unazad. Zelim jos upitati na kojim kanalima tenutno radi ova opcija TV unazad 72h? Koliko vidim samo HBO i Cinemax. Ima li negdje neki spisak kanala gdej radi ova opcija zasad?
Samo da se zahvalim, evo danas u okviru trio grande uključen TV unazad. Zelim jos upitati na kojim kanalima tenutno radi ova opcija TV unazad 72h? Koliko vidim samo HBO i Cinemax. Ima li negdje neki spisak kanala gdej radi ova opcija zasad?
- crnivrag
#62714 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
telemach-all-about-4-p13530611.html#p13530611rida1976 wrote:@telemach
A putem EON aplikacije svi kanali imaju mogućnost vraćanja sadržaja do 7 dana unazad.
- hemed
#62715 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Jel to saml tebi ukljucen tv unazad u TG ili ce od sad bit u tom TG paketu kod svihrida1976 wrote:@telemach
-
hipija
#62716 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Telemach bi trebao omoguciti TV unazad za sve korisnike digitalne. Kad moze jedan BHT mogao bi vala i Telemach.
-
m-senchy
#62717 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Poznato mi je da Telemach ne nudi uslugu 72 sata unazad preko CAM modula pa me zanima da li CAM modul uopšte podržava tu opciju?
- avaks
#62718 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Cam modul ti ne sadržava ništa osim kartice koja dekodira signal.
Sve ostalo je na tvom TVu.
AKo ti tv podržava 72h unazad, a ne podržava, eto ti odgovora
Sve ostalo je na tvom TVu.
AKo ti tv podržava 72h unazad, a ne podržava, eto ti odgovora
- MTV
#62719 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Ne zbunjuj covjeka.
72h radi samo preko resivera (osim D3 Mini resivera).
72h radi samo preko resivera (osim D3 Mini resivera).
- avaks
#62720 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Pa da o5 sutra ne pita zašto mi je EPG ovakav preko Cam modula ili što mi vod ne radi preko cam modula, gdje mi je daljinski za cam modul i slično
Uglavnom modul nije ništa nego ključ koji za tvoj paket otključa kanale za koje si pretplaćen i ništa više.
Nema apsolutno nikakvu dodatnu funkciju senči druže
Uglavnom modul nije ništa nego ključ koji za tvoj paket otključa kanale za koje si pretplaćen i ništa više.
- kloniran
#62721 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Znaci nece biti samo povecanje cijene analogne kablovske, nego ide i dodatno povecanje interneta, a poboljsanja usluge ni na mapi otkako su preuzeli HS kablovske, naprotiv desilo se samo pogorsanje usluge.
Sad govorim za bivse HS korisnike:
Cijena analogne + interneta dolazi na 36KM, sto je cijena osnovnog paketa moja tv kod telekoma koji ima skoro 3 puta vise kanala.
zanimljivo
U Srbiji bi ovakva bahatost mogla dobiti veoma zanimljiv epilog, a ovdje do toga nikad nece doci jer smo kurac od drzave.
Sad govorim za bivse HS korisnike:
Cijena analogne + interneta dolazi na 36KM, sto je cijena osnovnog paketa moja tv kod telekoma koji ima skoro 3 puta vise kanala.
zanimljivo
U Srbiji bi ovakva bahatost mogla dobiti veoma zanimljiv epilog, a ovdje do toga nikad nece doci jer smo kurac od drzave.
- MTV
#62722 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Ja sam malo citao bez razumijevanja do mene je.avaks wrote:Pa da o5 sutra ne pita zašto mi je EPG ovakav preko Cam modula ili što mi vod ne radi preko cam modula, gdje mi je daljinski za cam modul i slično![]()
A nebrini se opet ce neko za 15 dana da pita to sve sto si sada napisao, nesesekiraj se.
- Rugafet
#62723 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Je li ti imas uvjete da prijedjes na taj telecom ne?kloniran wrote: Sad govorim za bivse HS korisnike:
zanimljivo
Ako je odgovor da onda nema potrebe toliko da se sikiras. Fino u ozujku na salter i imas za isto para 3 puta vise kanala.
Simple as that.
- kloniran
#62724 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Imam, a jesi li ti ovca ili ne?Rugafet wrote:Je li ti imas uvjete da prijedjes na taj telecom ne?kloniran wrote: Sad govorim za bivse HS korisnike:
zanimljivo
Ako je odgovor da onda nema potrebe toliko da se sikiras. Fino u ozujku na salter i imas za isto para 3 puta vise kanala.
Simple as that.
Smije li ovdje iko svoje zapazanje iznijeti ili ste svi ovce i vlada jednoumlje koje coban zada po deafultu?
Znaci ovdje se smiju iznositi samo hvalospjevi, bez obzira na to sto kompanija dere desetine hiljada korisnika bez ikakvog osnovanog razloga.
Ili se jednostavno vodite onom jadnom politikom, ja koristim digitalu meni su poboljsali a za ostale me boli kurac, gledam samo svoju guzicu?
I kakvo je to licemjerno isjecanje komentara koje samo tebi odgovara, zasto se ne quota citav post da se vidi sustina pisanja.
- semirsar
#62725 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
ja sekiracije jos od sinocke, ma zar te jos drziMTV wrote:Ja sam malo citao bez razumijevanja do mene je.avaks wrote:Pa da o5 sutra ne pita zašto mi je EPG ovakav preko Cam modula ili što mi vod ne radi preko cam modula, gdje mi je daljinski za cam modul i slično![]()
A nebrini se opet ce neko za 15 dana da pita to sve sto si sada napisao, nesesekiraj se.
nego, za one upucene, imade li jos ona opcija probnog prikljucka za trio/duo pakete na dva, tri mjeseca?