Sta ti je to ?zippoo87 wrote: ostali se nemojte kacati na post,cekam odgovor od telemacha ?
Telemach - ALL ABOUT 4
Moderator: Benq
- Benq
#62676 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
- erotica
#62677 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
dođe i meni na računu za povećanje cijene..jbg pošto sam na duo net grande nemam niži paket, al zato ću odjaviti arena hd paket čim mi prođe rok od 6 mjeseci pa umjesto 6 KM nek zarade 3KM kad su već toliko bezobrazni 
- Telemach
#62678 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
@zippoo87
Servisi nam ne rade na dizel
Servisi nam ne rade na dizel
- Telemach
#62679 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
@the_who
Na na navedenoj adresi možemo ponuditi fiber pakete. Javite nam se u inbox.
-
Liska
#62680 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Ovo sam dugo tražio i po meni pojašnjava ovu problematiku. Dakle, sva zatamnjenja su rađena isključivo na inicijativu kabelskih operatera a ne TV kanala.
https://www.hercegovina.info/vijesti/za ... oga-138918
-
the_who
#62681 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Imate vec sve informacine. Napravio sam ja zahtjev prije vise od mjesec dana, al niko ne dolazi.Telemach wrote:@the_who
-
dječak sa šibicama
#62682 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
kako se mogu konektovati na unifi mrezu, laik sam za to, ali totalni
kako, koje podatke unijeti, gdje, sta, koliko
i da pohvalim Tmach, da ne bude samo kritika, svaka cast za komunikaciju sa korisnikom u ovom slucaju samnom. I na ponudi, koju sam prihvatio.
kako, koje podatke unijeti, gdje, sta, koliko
i da pohvalim Tmach, da ne bude samo kritika, svaka cast za komunikaciju sa korisnikom u ovom slucaju samnom. I na ponudi, koju sam prihvatio.
-
dječak sa šibicama
#62683 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
pa logicno, jer kako to u Lukavici imaju RTS sport ili u Kiseljaku HRT sport, a u Sarajevu ne...Liska wrote:Ovo sam dugo tražio i po meni pojašnjava ovu problematiku. Dakle, sva zatamnjenja su rađena isključivo na inicijativu kabelskih operatera a ne TV kanala.
- Telemach
#62684 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
@the_who
Treba nam ime i prezime na koje je prijavljeno. Ograničeni smo sa prostorom na forumu, te ne možemo sačuvati sve informacije.
Treba nam ime i prezime na koje je prijavljeno. Ograničeni smo sa prostorom na forumu, te ne možemo sačuvati sve informacije.
- Telemach
#62685 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
@dječak sa šibicama
Hvala za pohvalu
Potreban Vam je broj Ugovora i ID Ugovora za registraciju na portalu Moj Telemach.
Registrujte se na sljedećm linku :
http://www.mojtelemach.ba/telemachba_ho ... ration.jsp
Kad se nađete na nekoj od UNIFI lokacija, potrebno je da na svom uređaju pronađete listu dostupnih mreža i odaberete UNIFI.
Za povezivanje se koristi korisničko ime (e-mail adresa) i lozinka sa portala https://mojtelemach.ba/prijavi-se.
Više uputa možete pronaći i na sljedećem linku :
http://telemach.ba/Internet/UNIFI
Hvala za pohvalu
Potreban Vam je broj Ugovora i ID Ugovora za registraciju na portalu Moj Telemach.
Registrujte se na sljedećm linku :
http://www.mojtelemach.ba/telemachba_ho ... ration.jsp
Kad se nađete na nekoj od UNIFI lokacija, potrebno je da na svom uređaju pronađete listu dostupnih mreža i odaberete UNIFI.
Za povezivanje se koristi korisničko ime (e-mail adresa) i lozinka sa portala https://mojtelemach.ba/prijavi-se.
Više uputa možete pronaći i na sljedećem linku :
http://telemach.ba/Internet/UNIFI
- vkmiro
#62686 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
To Vam je još jedan veliki minus, toliko jaka firma a nema svoj forum po kategorijama usluga. Ovdje je sve zbrda-zdola, ništa se ne zna.Telemach wrote:@the_who
Ali eto, to je Vama na čast.
- Dupli_skalp
#62687 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
@telemach
samo da vas obavijestim da me niko od vaših kolega nije zvao vezano za slab wifi u stanu.
samo da vas obavijestim da me niko od vaših kolega nije zvao vezano za slab wifi u stanu.
-
CooK
#62688 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
@Telemach
Danas me je zvao vas kolega da me pita imam li analognu kablovsku tj da predjem na neki paket ako sam na analognoj. To je treci poziv u zadnjih 6 mjeseci gdje me isto pitaju. Imam DNGF paket vec preko godinu dana i nisu mi jasni ovi pozivi. Nemam ja nista protiv da mene neko nazove kada sam slobodan ali valjda ste nakon prvog puta mogli evidentisati da sam presao sa analogne na paket a ne da me tri puta u pola godine zovete i pitate isto. Inace momak koji je zvao je profesionalan i fino smo se ispricali, neki hercegovac je u pitanju.
Danas me je zvao vas kolega da me pita imam li analognu kablovsku tj da predjem na neki paket ako sam na analognoj. To je treci poziv u zadnjih 6 mjeseci gdje me isto pitaju. Imam DNGF paket vec preko godinu dana i nisu mi jasni ovi pozivi. Nemam ja nista protiv da mene neko nazove kada sam slobodan ali valjda ste nakon prvog puta mogli evidentisati da sam presao sa analogne na paket a ne da me tri puta u pola godine zovete i pitate isto. Inace momak koji je zvao je profesionalan i fino smo se ispricali, neki hercegovac je u pitanju.
- odmor
#62689 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Ma dobro, ima Hercegovaca, Sandzaklija.. ima svegaCooK wrote:@Telemach
- Telemach
#62690 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Izvinjavamo se. Dostavite nam kontakt telefon u inbox.by eyesburn » Today, 6:41 pm
@telemach
- Telemach
#62691 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Žao nam je zbog propusta. Obavijestit ćemo kolege.CooK » Today, 7:14 pm
@Telemach
- Telemach
#62692 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Imajte malo razumijevanjavkmiro » Today, 2:24 pm
Telemach wrote:
@the_who
To Vam je još jedan veliki minus, toliko jaka firma a nema svoj forum po kategorijama usluga. Ovdje je sve zbrda-zdola, ništa se ne zna.
Ali eto, to je Vama na čast.
Trudimo se zaista sačuvati što više vaših podataka, kako vas ne bismo "peglali" da nam dostavljate stalno iste, ali nekada se desi da nemamo sve podatke od nekoga sa foruma.
-
CooK
#62693 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Ovaj je dobar neki lik, nije napamet naucio sta treba reci pa da samo izbifla nego prica s razumijevanjem ali mu je bas onaj cisti hercegovacki naglasak.odmor wrote:Ma dobro, ima Hercegovaca, Sandzaklija.. ima svega
-
rizibizi
#62694 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Brato neki
Najjace mi je ono proizvanje ono neplacenih racuna, redovno placam ali me redovno i zovu da me napomenu da trebam platiti. Sto kaze hajd jednom, hajd dva puta ali su onda postali redovniji od plate. A redovno placam racune nane mi moje.
-
mouton noir
#62695 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Zelim da deaktiviram dva dodatna paketa koja sam placao, i saznam da to nije moguce nego mogu samo jedan. Sada moram cekati 6 mjeseci da bi deaktivirao drugi...kakva glupost!
Doduse ovo je sve na njihovoj web stranici, nisam ih jos zvao, ali definitivno hocu
- Telemach
#62696 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Možete nam se javiti u inbox, provjerit ćemo sve što je potrebno.by mouton noir » 5 minutes ago
Zelim da deaktiviram dva dodatna paketa koja sam placao, i saznam da to nije moguce nego mogu samo jedan. Sada moram cekati 6 mjeseci da bi deaktivirao drugi...kakva glupost!Doduse ovo je sve na njihovoj web stranici, nisam ih jos zvao, ali definitivno hocu
-
macchiato
#62697 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
šta je potrebno za obnovu ugovora duo paketa, samo otići u njihove prostorije?
ustvari, više me zanima da li recimo mogu ja otići umjesto oca (na čije ime dolaze računi) ili on mora lično obaviti proceduru?
ustvari, više me zanima da li recimo mogu ja otići umjesto oca (na čije ime dolaze računi) ili on mora lično obaviti proceduru?
- crnivrag
#62698 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Mora se otići u poslovnicu, ali potpis anexa novog ugovora ili prekida postojećeg može uraditi samo vlasnik ugovora.macchiato wrote:šta je potrebno za obnovu ugovora duo paketa, samo otići u njihove prostorije?![]()
-
macchiato
#62699 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
ok, hvala
i pretpostavljala sam da će on morati lično da ode.
- Telemach
#62700 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Da, Aneks Ugovora potpisuje osoba na kojoj se isti vodi. Također, možemo Vam Ugovor poslati i na kućnu adresu pa da ga vratite poštom. Ukoliko Vam navedena opcija odgovara, javite nam u pp.macchiato » 28 minutes ago
ok, hvala![]()
Last edited by Telemach on 23/02/2018 16:01, edited 1 time in total.