Nakon toga nije više ništa ni snimio.
Gledali ste film, preporuĆite ga drugima
Moderator: _BataZiv_0809
- dale cooper
#62551 Re: Gledali ste film, preporuĆite ga drugima
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
- Vozim: Lancia na servisu
#62552 Re: Gledali ste film, preporuĆite ga drugima
- dječak sa šibicama
#62553 Re: Gledali ste film, preporuĆite ga drugima
Danas film u kojem je glavna ideja prihvatanje vjere i pobjedjivanje mrznje u sebi oprastanje i pronalazenje unutrasnjeg mira, ne bi mogao dobiti tolike Oskare kao sto je dobio Juda Ben Hur te neke te neke godine.
-
kakavdanakneiskustvu
#62554 Re: Gledali ste film, preporuĆite ga drugima
Neki tvrde da Oscar nije relevantan više
-
Osmi Socrates
#62555 Re: Gledali ste film, preporuĆite ga drugima
Oscar je relevantan ako je film koji ga dobije najbolji te godine. Ako nije, onda nije relevantan.
Tako je i sa Oscarima u ostalim kategorijama.
Meni nije nikad bio relevantan. Volim pogledati glamur čitave predstave, ali....
Svejedno, mislim i da ljudi pretjeruju sa blaćenjem američke kinematografije u današnje vrijeme. Svake godine izađe nekoliko interesantnih filmova. Nekad treba malo i dublje zaroniti da ih nađeš.
Meni nije nikad bio relevantan. Volim pogledati glamur čitave predstave, ali....
Svejedno, mislim i da ljudi pretjeruju sa blaćenjem američke kinematografije u današnje vrijeme. Svake godine izađe nekoliko interesantnih filmova. Nekad treba malo i dublje zaroniti da ih nađeš.
- dječak sa šibicama
#62556 Re: Gledali ste film, preporuĆite ga drugima
Americka kinematografija je samu sebe oblatila.
Nije film, serija, ova nova verzija male kuce u preriji, nije losa. Razlikuje se od originala jer je ovo po zadnjoj knjizi, smjesteno u Kanzas cini mi se, a prva je bila u Minnesoti.
Gledaoci, citam, zadovoljni dok kritika bas i nije. Iako ima neizbjeznog woke-a izgleda kriticarima nije dovoljno da doktor bude crn kao i gradska trgovka, previse je kazu sterilna prica i "americki nacin zivota" danas nije u modi. Vise su u modi ovi sto farbaju Helenu.
Serija mozda i nije produkcijski vrh, jeste pomalo prosjecno uradjena ali dobra tematika.
Nije film, serija, ova nova verzija male kuce u preriji, nije losa. Razlikuje se od originala jer je ovo po zadnjoj knjizi, smjesteno u Kanzas cini mi se, a prva je bila u Minnesoti.
Gledaoci, citam, zadovoljni dok kritika bas i nije. Iako ima neizbjeznog woke-a izgleda kriticarima nije dovoljno da doktor bude crn kao i gradska trgovka, previse je kazu sterilna prica i "americki nacin zivota" danas nije u modi. Vise su u modi ovi sto farbaju Helenu.
Serija mozda i nije produkcijski vrh, jeste pomalo prosjecno uradjena ali dobra tematika.