Dobro siquarterback wrote:neovlasteno snimanje organa a ?
![]()
Krenuo covjek na burek, treba ga razumjeti....hladi se
Moderators: _BataZiv_0809, anex
Dobro siquarterback wrote:neovlasteno snimanje organa a ?
![]()
necu o tome da pisem, nisam kupio nov auto taj tako da ne znam istoriju istog prije mene, ali znam da je uredno servisiran po ovlastenim i da mu je uredna kilometraza, na 202.000 km opalila je bregasta i svi podizaci trosak je preko 3000 KM sa orginalnim dijelovima van ovlastenogNed071 wrote:jesi siguran da to nije toyota?Bakir1 wrote:a kija, a fiesta, a touareg (tatin) sto mu je opalila bregasta i svi hidropodizaci
Ne brini, sad će ovi da se jave sa TSI lanac teme - to je normalno, očekivano, i drugim autima se dešava, trebao si te bregaste i podizače zamijeniti i sl.Bakir1 wrote:necu o tome da pisem, nisam kupio nov auto taj tako da ne znam istoriju istog prije mene, ali znam da je uredno servisiran po ovlastenim i da mu je uredna kilometraza, na 202.000 km opalila je bregasta i svi podizaci trosak je preko 3000 KM sa orginalnim dijelovima van ovlastenog
tempuser wrote:Sinoc vozim Kranjevicevom prema Vojnoj bolnici, u kontra smjeru A klasa sa dugim svjetlima ceka da skrene u F. A. Zvizdovica, blicnem jednom nista, blicnem drugi put nista, upalim duga nista, prolazim pored auta tuka prica na mobitel i uopste ne konta da su joj upaljena duga.
Zar se mogu koristiti duga, ako nisu svjetla upaljenaKB9 wrote:definitivno je stoka koja po noci drzi samo duga upaljena preuzela primat kod vozaca sto nerviraju, majku im njihovu
jeftinije duga upaliti nego promjeniti sijalicurelax11 wrote:Zar se mogu koristiti duga, ako nisu svjetla upaljenaKB9 wrote:definitivno je stoka koja po noci drzi samo duga upaljena preuzela primat kod vozaca sto nerviraju, majku im njihovu
svjetla upaljena kad se upale duga gase se kratka ili oba gore zavisno od auta al vecinom oba gorerelax11 wrote:Zar se mogu koristiti duga, ako nisu svjetla upaljenaKB9 wrote:definitivno je stoka koja po noci drzi samo duga upaljena preuzela primat kod vozaca sto nerviraju, majku im njihovu
o ovim degenericima pricam, to je upalilo duga i da se ne muci drzi ih stalnoMOSALJOZE wrote:Imaš onu sortu koja zaboli što on tebi izbi oči.
20m da prohoda? Ti si ludThe BEN10 wrote:Kako vrijeme prolazi sve mi više smetaju papani koji koriste 4 žmigavca kako bi stali hanumi da izađe pred kućni prag ili da porazgovaraju sa prolaznikom, i sve to u ulici sa jednom trakom. U pravilu, 20m dalje stoji proširenje gdje se možeš zaustavit ko čovjek i obaviti posao.
U istom rangu su papčine koje nailazeći na auto u svojoj traci obilaze ga, iako time oduzimaju prednost vozilima koja dolaze iz suprotnog smjera. To mi je postalo tako iritantno.
Svi voze suprotnom

Ako si vozio lijevom trakom, a ne samo preticao tu kolonu u desnoj traci, onda si kriv bez obzira na brzinu kretanja onoga iza tebe.sve na kvadrat wrote:Što mi budala blica da se sklonim iz lijeve trake na autoputu u tunelu iako idem 10-15 km/h preko ograničenja, ograničenje 100 km/h, desno nemam gdje jer je par auta u koloni. SIKTER
tempuser wrote:Ako si vozio lijevom trakom, a ne samo preticao tu kolonu u desnoj traci, onda si kriv bez obzira na brzinu kretanja onoga iza tebe.sve na kvadrat wrote:Što mi budala blica da se sklonim iz lijeve trake na autoputu u tunelu iako idem 10-15 km/h preko ograničenja, ograničenje 100 km/h, desno nemam gdje jer je par auta u koloni. SIKTER
To je druga stvar...sve na kvadrat wrote:tempuser wrote:Ako si vozio lijevom trakom, a ne samo preticao tu kolonu u desnoj traci, onda si kriv bez obzira na brzinu kretanja onoga iza tebe.sve na kvadrat wrote:Što mi budala blica da se sklonim iz lijeve trake na autoputu u tunelu iako idem 10-15 km/h preko ograničenja, ograničenje 100 km/h, desno nemam gdje jer je par auta u koloni. SIKTER
Preticao...
To je neki subjektivac, kondijeva raja, njemu nista ne znaci ogranicenje, za njega vladaju neki drugi zakoni, u njegovoj paralelnoj subjektivnoj dimenziji. Danas sam na dionici od 2x290 km imao priliku da vidim vise takvih idiota koji ne obracaju paznju na druge ucesnike u saobracaju i saobracajna pravila. Vozim onih 10-15 km/h preko ogranicenja, ali jok, malo je to za subjektivca. Blica pokusaj hajvana, i jos nesto drobi i mase, valjda nesto u stilu: sklon'se, proć'u krozate.sve na kvadrat wrote:tempuser wrote:Ako si vozio lijevom trakom, a ne samo preticao tu kolonu u desnoj traci, onda si kriv bez obzira na brzinu kretanja onoga iza tebe.sve na kvadrat wrote:Što mi budala blica da se sklonim iz lijeve trake na autoputu u tunelu iako idem 10-15 km/h preko ograničenja, ograničenje 100 km/h, desno nemam gdje jer je par auta u koloni. SIKTER
Preticao...