FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Moderator: anex
- afannedim
#6251 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Pise FACETV I nekoliko plazmi na zidovima I dva gosta naravno, iza novog kafića Aquarius.
-
zaluzinna
#6252 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
koliko sam cula, kafic otvara u Vilsonovom setalistu kod Akvarijusa.
tu ce mu navodno biti i tv., iz Bosmala je delozacija.
i kazu nema Senad para, ne placa uposlenike.... sramota!
- afannedim
#6253 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
otvorenzaluzinna wrote:koliko sam cula, kafic otvara u Vilsonovom setalistu kod Akvarijusa.
- Edin H.
#6254 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Placaju li pretplatu?afannedim wrote:Pise FACETV I nekoliko plazmi na zidovima I dva gosta naravno, iza novog kafića Aquarius.
-
StupskaBitanga
#6255 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
vlasnik prostora Esko Omerbasiczaluzinna wrote:koliko sam cula, kafic otvara u Vilsonovom setalistu kod Akvarijusa.
2+2 je
- karanana
#6256 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
jel to ista zgrada kao i aquarius? ona stara bijela? unioninvest bio ja mislim. znam da je i bima imao dosta dionica unioninvesta.
-
StupskaBitanga
#6257 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Esko i Ahydronkaranana wrote:jel to ista zgrada kao i aquarius? ona stara bijela? unioninvest bio ja mislim. znam da je i bima imao dosta dionica unioninvesta.
UNIONMONTAŽA DD SARAJEVO
-
todd_smith
#6258 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
ne prica se dzaba, fino ti lik objasni iznadzaluzinna wrote:koliko sam cula, kafic otvara u Vilsonovom setalistu kod Akvarijusa.
- afannedim
#6259 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
upravo takaranana wrote:jel to ista zgrada kao i aquarius? ona stara bijela? unioninvest bio ja mislim. znam da je i bima imao dosta dionica unioninvesta.
-
TRZAJBB
#6260 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
DA NIJE FACE NEBI IMALI STA GLEDATI,SAMO NAPRIJED SENADE NAJBOLJI SI..KEROVI NEKA LAJU!!!
-
StupskaBitanga
#6261 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
a da vam senči u FACE organizuje kurs gramatike?
-
Srebrni
#6262 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
OOOO , poznavaoče historije i pravedniče u borbi protiv zadojenih islamsko-turskih fundamentalista... ne prepoznah briljantni forumaški um tvoj, i presvijetlu istinu tvoju, koju nudiš nama koji ne razumiju.oskarboy wrote:ccc kako si ti umnobolan,pa zato ih i branite sto ste iste vjere a ne pricas kako su tvoji presli na islam? pa prodali se za veceru,za bolje posjede i manje poreze i da im djece ne idu u janicare.pa bosanskom kralju odsjekli glavu a vi ih velicate .e djeco djeco ko vas danas uci ,kao da vas saff obrazujeSrebrni wrote:
Da ti objasnim jednu stvar: Ta tvoja niđevezna priča o prodaji za večeru, za manje poreze itd je toliko katastrofalno pogrešna, a dokaz koliko griješiš u svojoj, nadam se, dobroj namjeri možeš pronaći u bilo kojoj relevantnoj historijskoj knjizi. Informiši se o statusu bilo kog krađanina bilo koje pokrajine koju je osvojilo Osmansko Carstvo. To je bilo prvo veliko carstvo koje je ostavljalo izbor svojim narodima da se intelektualno, umjetnički, vjerski i politički izražavaju kako god žele. Nije bilo represivno, kao neke "moderne" države danas. Sa Turcima, na početku "okupacije" došla je nauka, tehnologija, znanje, dobrostanje. To što je neko iskoristio situaciju da olakša sebi život, više govori o Ilirima i njihovim potomcima Bošnjanima, tadašnjim naseljenicima sadašnje BiH (ne o Srbima, kao što srpska akademija nauka želi da misliš), nego o osvajaču koji primijenjuje ista pravila u svim dijelovima carstva.
I prije nego što sljedeći put odlučiš da izbaljezgaš nešto na ovoj temi, ili bilo kojoj drugoj, prvo imaj barem osnovne informacije za koje se možeš uhvatiti, i nemoj interpretirati sve onako kako tebi ide na mlin.
Objasnio. Dosta više ovih gluposti.[/quote]
znaci negiras postojanje janicara? negiras visoke poreze za nemuslimane? pa kkako te nije stid?[/quote]
Ništa ne negiram, samo znam da su ljudi donijeli mnogo više dobra nego zla.. I da, da nije bilo njih, Bošnje bi bile lak plijen za osvajače sa istoka i sa zapada... Opet ti kažem: nauka, izbor, mogućnost napredovanja u državnoj službi, prosperitet, bogatstvo itd.. naspram strašnih janjičara i nižih poreza za muslimane.... pih...
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
- Vozim: Lancia na servisu
#6263 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Neki ovdje jos placu za okupatorima 
-
Srebrni
#6264 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
_BataZiv_0809 wrote:Neki ovdje jos placu za okupatorima
A neki očito priželjkuju nove...
-
oskarboy
#6265 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
znaci negiras postojanje janicara? negiras visoke poreze za nemuslimane? pa kkako te nije stid?[/quote]Srebrni wrote:OOOO , poznavaoče historije i pravedniče u borbi protiv zadojenih islamsko-turskih fundamentalista... ne prepoznah briljantni forumaški um tvoj, i presvijetlu istinu tvoju, koju nudiš nama koji ne razumiju.oskarboy wrote:ccc kako si ti umnobolan,pa zato ih i branite sto ste iste vjere a ne pricas kako su tvoji presli na islam? pa prodali se za veceru,za bolje posjede i manje poreze i da im djece ne idu u janicare.pa bosanskom kralju odsjekli glavu a vi ih velicate .e djeco djeco ko vas danas uci ,kao da vas saff obrazujeSrebrni wrote:
Da ti objasnim jednu stvar: Ta tvoja niđevezna priča o prodaji za večeru, za manje poreze itd je toliko katastrofalno pogrešna, a dokaz koliko griješiš u svojoj, nadam se, dobroj namjeri možeš pronaći u bilo kojoj relevantnoj historijskoj knjizi. Informiši se o statusu bilo kog krađanina bilo koje pokrajine koju je osvojilo Osmansko Carstvo. To je bilo prvo veliko carstvo koje je ostavljalo izbor svojim narodima da se intelektualno, umjetnički, vjerski i politički izražavaju kako god žele. Nije bilo represivno, kao neke "moderne" države danas. Sa Turcima, na početku "okupacije" došla je nauka, tehnologija, znanje, dobrostanje. To što je neko iskoristio situaciju da olakša sebi život, više govori o Ilirima i njihovim potomcima Bošnjanima, tadašnjim naseljenicima sadašnje BiH (ne o Srbima, kao što srpska akademija nauka želi da misliš), nego o osvajaču koji primijenjuje ista pravila u svim dijelovima carstva.
I prije nego što sljedeći put odlučiš da izbaljezgaš nešto na ovoj temi, ili bilo kojoj drugoj, prvo imaj barem osnovne informacije za koje se možeš uhvatiti, i nemoj interpretirati sve onako kako tebi ide na mlin.
Objasnio. Dosta više ovih gluposti.
Ništa ne negiram, samo znam da su ljudi donijeli mnogo više dobra nego zla.. I da, da nije bilo njih, Bošnje bi bile lak plijen za osvajače sa istoka i sa zapada... Opet ti kažem: nauka, izbor, mogućnost napredovanja u državnoj službi, prosperitet, bogatstvo itd.. naspram strašnih janjičara i nižih poreza za muslimane.... pih...[/quote]
sa turcima su dosle sablje,odsjecanje glava,nabijanje na kolac eto sta su tvoji turci donjeli, kakva bolan nauka i tehnologija????? o cemu ti???? pa poslje turaka u bosni je bilo najvise nepismenih i neobrazovanih ljudi pogotovo kod bosnjaka.turci oduzeli bosanski indetitet.poslje turaka danasnji bosnjaci nisu znali sta su i kome pripadaju. jedini simbol im je bio zelena zastava sa polumjesecom sa zvijezdom.nisu imali nekog svog vodju i politickog lidera. i sta kazes janicari nisu nista ccc pa kako te nije stid.pa kako bi tebi bilo da neki okupator dodje i otme ti djete i posalje ga u janicare pa na ratiste? kako si samo ljigavo ofirno turcin. koja ba turska tehnologija????? pa osmanlijsko carstvo je i palo jer nije imalo modernu tehnologiju.koja nauka??? gdje ti vidisi bosnjaka naucnika poslje pada osmanlija????? neobrazovan si.ti si tipican primjer osmanlijske zaostavstine.
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
#6266 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
jesu im glupa i sugestivna pitanja u dneeevniku
-
StupskaBitanga
#6267 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Sat vremena za Jugoslava je stvarno mučno vidjeti a kamo li odgledati
No comment
No comment
- DaysleepeR
#6268 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
dnevnik zaglupljuje i dezinformiše ljude sa svojim pitanjima, poput onog od sinoć "Sanela Jenkins za predsjednicu".
ova država nema po ustavu ni predsjednika, a samim tim ni predsjednicu, a bogme nema ni predsjedničke izbore
BiH nije ni kao SRBiH a ni kao RBiH imala "predsjednika". i Alija je bio predsjedavajući predsjedništva, i da nije bilo klauzule da se tokom ratnih dejstava ne rotira predsjedavajući, Alija bi bio do kraja 1992 na čelu, pa bi preuzeo neko iz reda hrvata...
malo istorije i činjenica.
ova država nema po ustavu ni predsjednika, a samim tim ni predsjednicu, a bogme nema ni predsjedničke izbore
BiH nije ni kao SRBiH a ni kao RBiH imala "predsjednika". i Alija je bio predsjedavajući predsjedništva, i da nije bilo klauzule da se tokom ratnih dejstava ne rotira predsjedavajući, Alija bi bio do kraja 1992 na čelu, pa bi preuzeo neko iz reda hrvata...
malo istorije i činjenica.
-
oskarboy
#6269 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
fakat debilno pitanje za predsjednicu,kao da nisu nedavno bili opci izbori.i fakat su mu imace debilna ta pitanja
- mousstapha
- Banksy
#6271 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Spajao je dvije emisije u jednu ...StupskaBitanga wrote:Sat vremena za Jugoslava je stvarno mučno vidjeti a kamo li odgledati
No comment
Nije ni to, koliko je već postalo nepodnošljivo slušati i gledati stalna, nepristojna, bezobrazna prekidanja gostiju ... Vrijeme je za intervju s ogledalom.
-
StupskaBitanga
#6272 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Neka ga erna intervjuise
-
StupskaBitanga
#6273 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Znaci da sada program emituje iz kafanemousstapha wrote:
Kad je to Mahir Zisko sa Alfom tadašnjom radio ima vise od 10 god
- karanana
#6274 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
je li zvezdana napustila face ili je jos tu?
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
#6275 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
sad im mozes tamo guzu pokazivati kad je live program