Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
omar little wrote:ne donosi ramos, niti bilo koji drugi igrac, takve odluke. zidane je to o spaliru odlucio i izjavio ima par tjedana. povuci- potegni, nisi ti meni - necu ja tebi, posla.
spalir je tradicija u spanjolskoj.
nema to veze sa stadionom vec sa osvajanjem trofeja. barca njima nije napravila spalir na bernabeu zimus.
Ovo je razlog. Vraćanje milo za drago.
Realno, glupiraju se i jedni i drugi.
LSD wrote:
E sad je li u redu biti tolika sisica, prekinuti tradiciju i ne naprviti pasillo, ostaje da vidimo u Clasicu.
Nisi tako pričo prosle sezone.
I to je za mene licno nebitna stvar. Novi igrači, novi treneri nek radi ko sta hoce.. ako su neki prije radili drugacije nemora biti zakletva za vazda.. . pojedini simptizeri vise zavrli nego sami tim. Handri vas princip...
Ma to je meni glupost. Fino je jednom rekao sibicar iz Setubala nesto vezano za to, kada je bila prica hoce li Liverpool odrzati spalir njegovom Chelseau koji je osvojio titulu, nesto u fazonu zar je bitno hoce li, kada svi znamo da to nece biti iskreno.
Moj post se kritički odnosio i na Barcu i na Real jer oba tima i simuliraju i oba su tima trebala taj špalir ispoštovati. Ti si očigledno pročitao ono što ti se čitalo, ali bojim se da je to tvoj problem.
Kakav ba špalir za takmicenje gdje se ne utakmice obje ekipe Dje to ima....pickice iz madrida ne mogu da podnesu poniženje koje su doživjeli ove sezone u domaćim takmicenjima,ali haj Boga ti,bitno je učestvovati.
leškarenje wrote:Kakav ba špalir za takmicenje gdje se ne utakmice obje ekipe Dje to ima....pickice iz madrida ne mogu da podnesu poniženje koje su doživjeli ove sezone u domaćim takmicenjima,ali haj Boga ti,bitno je učestvovati.
Neka nemoj tako oštro. Moraš prvo lagano pa onda oštro sa ovim tipovima iznad. Nisu oni krivi što ne znaju.
Ma takav sam dozivjeli blamažu u domaćim takmicenjima,blamiraju se sa sudijama u LP i oni nesto hoce.....ma eto ovi iz Barce ce pocrkati zbog spalira,pa ja bi i kad bi ga napravili zaobišao isti smetali ljudi u prvenstvu jbt
obzirom da se na ovoj temi od vas nista drugo ne moze ni pricati osim debilskih mi-vi prepucavanja, nije ni cudo da je mrtvo sve. svaku jebenu pricu u roku dva posta prebacujete na infantilan nivo.
omar little wrote:obzirom da se na ovoj temi od vas nista drugo ne moze ni pricati osim debilskih mi-vi prepucavanja, nije ni cudo da je mrtvo sve. svaku jebenu pricu u roku dva posta prebacujete na infantilan nivo.
Ajde vidi ti bezobrazluka,debilnost i to ne valja ti to
Istina, ode brzo priča na infantilnu, ali vala nije ni da na drugim temama pršti od stručne analiza i pametne priča. Po neki kvazistručnjak i uglavnom prepucavanje. Prepucavanje mi je i ok ali ne mogu stručnjaka što su pročitali 6 članaka na internetu.
niko ovdje nije strucnjak. da li ljudi znaju nesto ili ne znaju je nebitno, trude se pricati o necemu. gdje god se pojave ovakvi likovi isti je rezultat. bukvalno u roku tri posta prica se svodi na nepodnosljivu i besmislenu razinu. mahalastina s dna kace zakicena ekscesivnim smajlijima.