joooj komentara na torrentima
Valar Downloadis!
Valar Seedhaeris!
Moderator: _BataZiv_0809
Aha, ali im je vodja koliko se sjecam ubiven u onom tunelukaranana wrote:dobra epizoda. nadam se da ce wun wun prezivjeti i preplivati.
bilo je ovih divova meni se cini i u napadu na zid.
Evo najava za sljedecu epizodu, prezivio je divkaranana wrote:dobra epizoda. nadam se da ce wun wun prezivjeti i preplivati.
bilo je ovih divova meni se cini i u napadu na zid.
a njegov mač? ubio je jednog walkera svojim mačem?!asker wrote:Kaze Jon "come with me and I'll share these weapons".................nije moguce da misli samo na ono sto ima u torbici, sto znaci da dragon glass-a ima jos.
Znaci ako s hajrom stignu iza zida, angazovat Igman, Pretis, BNT, Bekto Precizu i sve sto je moguce da se nastanca ovog oruzja. Mnogo su opasni bijeli setaci.
Na ovom klipu kao da se vidi da im nece dat prolaz kroz kapiju na zidu. Pa dokle vise majku mu? Moze li bilo sta glatko proc?
Izuzetno mi je drago sto je GoT pomjerio granice kvaliteta. Poslije njih nista nece bit isto. Zato i nema puno novih filmova, pogotovo ovih midevil sa macevima, vitezovima, ratovima itd. Za serije da i ne pricam.
Njegov mac je koliko sam shvatio od valirisjkog celika. Njegova proizvodnja ima neke veze sa zmajevima, sto je valjda kobno za walkereP.Starck wrote:a njegov mač? ubio je jednog walkera svojim mačem?!asker wrote:Kaze Jon "come with me and I'll share these weapons".................nije moguce da misli samo na ono sto ima u torbici, sto znaci da dragon glass-a ima jos.
Znaci ako s hajrom stignu iza zida, angazovat Igman, Pretis, BNT, Bekto Precizu i sve sto je moguce da se nastanca ovog oruzja. Mnogo su opasni bijeli setaci.
Na ovom klipu kao da se vidi da im nece dat prolaz kroz kapiju na zidu. Pa dokle vise majku mu? Moze li bilo sta glatko proc?
Izuzetno mi je drago sto je GoT pomjerio granice kvaliteta. Poslije njih nista nece bit isto. Zato i nema puno novih filmova, pogotovo ovih midevil sa macevima, vitezovima, ratovima itd. Za serije da i ne pricam.
oni na konjima su Bijeli hodači, ovi što trče, kosturi i to, su zombiji-njihove sluge.Đinajlu wrote:Ovi zajebaniji na konjima, jesu i ono Bijeli hodači kao ovi kosturi ili su neka posebna rasa?
Ne salje. Pogotovo ne Dragonstone, jer je to otokasker wrote:Valjda su i zombiji ista kategorija, i njih dragon stone i dragon glass salje u vjecna lovista.
vjerovatno je mislio na dragonbonerage_guy wrote:Ne salje. Pogotovo ne Dragonstone, jer je to otokasker wrote:Valjda su i zombiji ista kategorija, i njih dragon stone i dragon glass salje u vjecna lovista.
u ovih pet godina sam naucio sljedece:omar little wrote:vidjeh sada taj preview za iducu epizodu, izgleda da onaj sufak alliser nece otvorit kapiju!
a, i onaj mali sto je ubio ygritte mi je sav sumljiv, ne vjerujem mu sekunde jedne. nece valjda nauditi nekome nama dragom. :S
Nas si nash'o zajebavat?Daryl Dixon wrote:Raja kakva je serija, preporučujete li je? Vidim ima pet sezona, kakvi su vaši utisci? Unaprijed hvala.![]()
To mu necu halalit nikad.... ljigo mali...omar little wrote:
a, i onaj mali sto je ubio ygritte