Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
plagijator1975

#6251 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by plagijator1975 »

Nepotizam u repki je neprihvatljiv, ne opravdavam Džeku i njegovo ponašanje ali glavni uzrok trnutnog lošeg stanja u reprezentaciji je guranje TSS-a od strane amiđe.

⭐⭐ Nexus⁴ ⭐⭐
jeza u ledja

#6252 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by jeza u ledja »

buzzer wrote:ama lapsus.... ljevakovica. sad me ovaj lola gore otpuha iz diskusije... :)

sve cetverica su nesumnjivo bolji od tss i hadzica. salatic bi bio odlicno rjesenje. scuk dominira u ceskoj, trebalo ga je probati da se vidi u kontekstu reprezentacije da li je na tom nivou.
jahic se ustabilio u grashopersu. igra mirno i iskusno. volio bih vidjeti svu cetvericu na onom sirem spisku od 30 igraca. neka i germana. mislim da bi se u par dana priprema i medjusobnim trening utakmicama vidjelo ko su najbolji defanzivni vezni igraci medju njima. bojim se, ampak, da selektor svjesno izbjegava igrace koji bi mogli ugroziti njegov plan da u brazil povede bratica.
Znaci Scuk, Jahic, Salatic i Mahmutovic ( :D ), Rahimic, Zahirovic, Ibricic , niko od njih ne ide na SP samo radi Tina Susica. :D
Stargate Punk

#6253 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by Stargate Punk »

Evo ja sam gledau scout reports na Soccer Manager igrici na FB-u i najgora stvar je da TSS čak ima pravo da bude u reprezentaciji jer ovi Engleski stručnjaci ga smatraju boljim od opcoija koje neki od vas navode.

Evo nekih igrača koji već igraju za našu repku i nekih koje bi trebalo pratiti.
Kolašinac 20 godina - 86 rejting (90-93 potencijal)
Bešić 21-83 (81-85)
Prcić 20-82 (86-89)
Hodžić (Liverpool/Željo) 19-78 (86-89)
S. Hajrović 20-77 (86-89)
Marko Mihojević 17-79 (86-89)

Sljedeći igači su oni za koje ovi skautovi ne vjeruju da će se više razvijati:
I. Hajrović 22-86
Bičakčić 24- 85
Stevanović 23-85
Vranješ 24-84
Višća 24-84
Kvržić 25-83
Stilić 26-85
Mahmutović 27-84
Alispahić 26-84 (još jedan igrač Hrvatskog giganta Rijeke)
Vršajević 28-84
Zukanović 27-84
Nedeljko Malić 25-82
Aldin Cajic 21-82
TS Sušić 22-82
Mateo Sušić 23-82
Zahirović 24-82
Pandža 27-82
Svraka 25-81
Sesar 25-82
Djurić 23-82
Kvesić 23-80
Bilbija 23-81
Šunjić 25-80

A za one koji su nostalgičari evo ovih:
Hasagić 34-84 (free agent)
Mravac 31-83
Nadarević 33-83
Jahić 32-83
Rahimić 37-82
Hrgović 35-82
Muslimović 33-83
Avdukić 32-79

Pošto nam je Avdukić jedan od tri golmana mislim da bi to trebala biti briga broj jedan za nas a briga broj dva napadač jer Hodžić još nije dorastao toj ulogi.
Pokerboy11

#6255 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by Pokerboy11 »

WTF ?

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
buzzer

#6256 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by buzzer »

jeza u ledja wrote:
buzzer wrote:ama lapsus.... ljevakovica. sad me ovaj lola gore otpuha iz diskusije... :)

sve cetverica su nesumnjivo bolji od tss i hadzica. salatic bi bio odlicno rjesenje. scuk dominira u ceskoj, trebalo ga je probati da se vidi u kontekstu reprezentacije da li je na tom nivou.
jahic se ustabilio u grashopersu. igra mirno i iskusno. volio bih vidjeti svu cetvericu na onom sirem spisku od 30 igraca. neka i germana. mislim da bi se u par dana priprema i medjusobnim trening utakmicama vidjelo ko su najbolji defanzivni vezni igraci medju njima. bojim se, ampak, da selektor svjesno izbjegava igrace koji bi mogli ugroziti njegov plan da u brazil povede bratica.
Znaci Scuk, Jahic, Salatic i Mahmutovic ( :D ), Rahimic, Zahirovic, Ibricic , niko od njih ne ide na SP samo radi Tina Susica. :D
ne znam da li ce noko od njih dobiti sansu (i mi s njima da imamo kakvog takvog dm-a), ali sam siguran da je svako od nabrojanih, ukljucujuci i senijada, busquets za svena amidzinog.
jeza u ledja

#6257 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by jeza u ledja »

pa mislim da je ideja da ne moze pozvati nekog drugog dm-a jer ce kao zvati tina-svena poprilicno suplja. ono, ne moze imati 2 defanzivna vezna, makar oni bili lazni? pa moze reci evo moj mali moze igrati i naprijed, zato zovem i jos besica i scuka.
a ako ga misli zvati i jos stavljati u utakmicu protiv argentine, pa onda je lud potpuno, nit ce time sta pomoci ovom malom.
buzzer

#6258 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by buzzer »

jeza u ledja wrote:pa mislim da je ideja da ne moze pozvati nekog drugog dm-a jer ce kao zvati tina-svena poprilicno suplja. ono, ne moze imati 2 defanzivna vezna, makar oni bili lazni? pa moze reci evo moj mali moze igrati i naprijed, zato zovem i jos besica i scuka.
a ako ga misli zvati i jos stavljati u utakmicu protiv argentine, pa onda je lud potpuno, nit ce time sta pomoci ovom malom.
ima jos dm medunjanina i hadzica. dao darwin da se moje razmisljanje pokaze neosnovanim, pa da notorni indijanac prerusen u kauboja likuje, reda zastave i govori kako nam ga je pape shukno.
JoseMujica
Grijem se na: malograDŽane
Vozim: Tuarega
Horoskop: Poskok

#6259 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by JoseMujica »

Medo nije DM nego prirodni AM.....po sili prilika kod nas u timu igra MC

Hadžić je razočarenje kao DM, barem po onome što se vidilo protiv Egipćana.....prije bi Zahirovića vratio
Logovan

#6260 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by Logovan »

JoseMujica wrote: Hadžić je razočarenje kao DM, barem po onome što se vidilo protiv Egipćana.....prije bi Zahirovića vratio
Glupo je zaključiti na osnovu jedne utakmice i to u kojoj niko nije zaslužio prolaznu ocjenu, plus ušao je sa klupe.
Ali_G

#6261 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by Ali_G »

A jeko ovaj Mateo Susic? :D
buzzer

#6262 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by buzzer »

JoseMujica wrote:Medo nije DM nego prirodni AM.....po sili prilika kod nas u timu igra MC

Hadžić je razočarenje kao DM, barem po onome što se vidilo protiv Egipćana.....prije bi Zahirovića vratio
predsjednice, jel vam to ona legalna udarila na koncentraciju? :D
ispred medunjanin sam i stavio ono dm jer bas i nisam toliki levat da ne znam da on to nije. samo kako u to ubjediti najboljeg fudbalera galaksije svih vremena koji nas je odv'o u brazil?
jeza u ledja wrote:
pa mislim da je ideja da ne moze pozvati nekog drugog dm-a jer ce kao zvati tina-svena poprilicno suplja. ono, ne moze imati 2 defanzivna vezna, makar oni bili lazni? pa moze reci evo moj mali moze igrati i naprijed, zato zovem i jos besica i scuka.
hadzic mozda moze i bolje. da selektor nije ciljano izbjegavao pozvati ga na utakmicu protiv argentine, mada su mu papiri vec tada bili zavrseni, nakon dvije utakmice bi se vise znalo. bojim se da hadzic ide u paketu sa amidzicem kao ikebana. nije ih zvao protiv argentine da se ne provaljuju, birao slabijeg protivnika za prosli termin da ih na mala vrata uvede u rutinskoj pobjedi protiv sedmostrukog prvaka afrike, zamalo se vec prodase... i onda mu se dzeko i spaha pokakili u plan...
Last edited by buzzer on 25/03/2014 13:32, edited 1 time in total.
cindrlimindrli

#6264 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by cindrlimindrli »

buzzer wrote:hadzic mozda moze i bolje. da selektor nije ciljano izbjegavao pozvati ga na utakmicu protiv argentine, mada su mu papiri vec tada bili zavrseni, nakon dvije utakmice bi se vise znalo.
Interesantna teorija, nema sta. Al' jebo to, de ti nama napisi kako je igrao Mahmutovic neki dan posto si ti jedini koji
ga je gledao.
buzzer

#6265 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by buzzer »

cindrlimindrli wrote:
buzzer wrote:hadzic mozda moze i bolje. da selektor nije ciljano izbjegavao pozvati ga na utakmicu protiv argentine, mada su mu papiri vec tada bili zavrseni, nakon dvije utakmice bi se vise znalo.
Interesantna teorija, nema sta. Al' jebo to, de ti nama napisi kako je igrao Mahmutovic neki dan posto si ti jedini koji
ga je gledao.
ma jebo to. ako je jucerasnji dan = neki dan, onda tebi ne vrijedi govoriti. lakse udje metar nego centimetar... :thumbup:
rtmper44

#6266 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by rtmper44 »

Mogu li Zmajevi dobiti zvanični tekst himne prije polaska za Brazil?
Naša zemlja bi tako mogla biti jedina zemlja na Svjetskom prvenstvu bez zvaničnog teksta himne.
http://www.klix.ba/sport/nogomet/mogu-l ... /140325031
Evo ga krenuo novi val ka narušavanju repke sa ovom nebulozom. Mogli smo toliko kvalifikacija igrati bez himne i sad nešto izmišljaju. :-)
plagijator1975

#6267 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by plagijator1975 »

Znaš šta bi Arsla sad reko: "Mi smo primorani da ne pjevamo"

⭐⭐ Nexus⁴ ⭐⭐
todd_smith

#6268 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by todd_smith »

rtmper44 wrote:
Naša zemlja bi tako mogla biti jedina zemlja na Svjetskom prvenstvu bez zvaničnog teksta himne.
Evo ga krenuo novi val ka narušavanju repke sa ovom nebulozom. Mogli smo toliko kvalifikacija igrati bez himne i sad nešto izmišljaju. :-)
Nema ni Spanija tekst
svi u napad

#6269 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by svi u napad »

Samo jedno kratko obavjestenje za ove nepismene i neobrazovane da i svjetski prvak Spanija ima himnu bez teksta. Hajmo dalje sa provalama. Naprijed BiH.
plagijator1975

#6270 Re: Odg: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegov

Post by plagijator1975 »

todd_smith wrote:
rtmper44 wrote:
Nema ni Spanija tekst
Hvala na informaciji ;)

⭐⭐ Nexus⁴ ⭐⭐
mO k3

#6271 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by mO k3 »

rtmper44 wrote:
Nek pjevaju neku halidovu :)
Bosanski_kralj

#6272 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by Bosanski_kralj »

Ima li Brazil tekst himne?
lajkujMe

#6273 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by lajkujMe »

Ma jbl vas himne, jedino Italijanska valja necemu :D
plagijator1975

#6274 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by plagijator1975 »

Meni je najača ova

The anthem of Germany: http://youtu.be/VeBYqL8nuSw

⭐⭐ Nexus⁴ ⭐⭐
Logovan

#6275 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by Logovan »

todd_smith wrote: Nema ni Spanija tekst
Ovo bi trebala biti neka utjeha ili šta? :-)
Post Reply