Da ste gledali Talking Dead kad je bila gost saznali bi da je zena tokom snimanja par zadnjih epizoda bila u bolnici i 4 Novembra 2015 je rodila kcerku Marlowe - znaci uopste je nije bilo na setu tokom snimanja tih epizoda.

Moderator: _BataZiv_0809

Džabe se vraća sad kad nema više lezba u seriji1Dante1 wrote:Jest i ona bezobzirna, nasla radjat djecu tokom snimanja serije.
Naći će drugu.Pandakonda wrote:Džabe se vraća sad kad nema više lezba u seriji1Dante1 wrote:Jest i ona bezobzirna, nasla radjat djecu tokom snimanja serije.
Umalo malu Beth al nije mu se daloExNihilo wrote:Deril će i krepat, a nikoga nije puk'o.
Sam pao, sam se ubio. I Carol i Beth su jedno vrijeme bile na dohvat ruke, pa onda i ona sezona u zatvoru gdje ih je bilo vise...al' eto, koliko je on zainteresovan u picku, najveca sansa za sex mu je bila kad je bio na veceri kod ona dva pedera.ExNihilo wrote:Deril će i krepat, a nikoga nije puk'o.
mogao je i Carol maznuti ali ne shvataju ga ovdašnje žene, brz način života, motor, sloboda i toPandakonda wrote: Umalo malu Beth al nije mu se dalo
čitao sam i ja za ovaj zadnji dio, ali poznajuci DD-a kontam da ce se nekako izvuciPandakonda wrote:Evo još spoilera za finale koga zanima ( nema veze sa Neganom )
Morgan na konju ide i traži Carol, naletit će na zombija i njen krvav krst, uzet će ga i krenut dalje. Pronaći će je u nekoj biblioteci, svi koji su tu bili (valjda neka manja grupica) su mrtvi (možda ih je Neganova ekipa ubila ?). Carol je ozljeđena i ima ranu od noža, Morgan je sašije sa prvom pomoći i govori joj da ide po pomoć i ona mu onda kaže da ne želi.
Ovo je 100% potvrđeno, a ima i špekulacija da će Neganova ekipa uhvatit Daryla dok bude tražio Dwaighta.
Daleko najbolji klipExNihilo wrote:Eno Shane dere u novoj sezoni Daredevila. Jesam ga poželio.
Denise joj napravi dijete i pobjeze sa dunjaluka.Pandakonda wrote:Džabe se vraća sad kad nema više lezba u seriji1Dante1 wrote:Jest i ona bezobzirna, nasla radjat djecu tokom snimanja serije.
ko lezi na podu, morgan ili carol?
Vidi se da je bijelac tako da nije Morgan, a predebel/a je da bude CarolDaryl Dixon wrote:ko lezi na podu, morgan ili carol?
kontam nesto da je carol, vidi se malo kosa, a DD nije onako obucen ili je jebeni glen ipakPandakonda wrote:Vidi se da je bijelac tako da nije Morgan, a predebel/a je da bude CarolDaryl Dixon wrote:ko lezi na podu, morgan ili carol?Tako da mislim da je neko skroz treći
Nije Glenn, ako te zanima gdje je on čitaj ispodDaryl Dixon wrote:
kontam nesto da je carol, vidi se malo kosa, a DD nije onako obucen ili je jebeni glen ipakniko od njih se ne pojavljuje na trailer-u...
daj Bože...Pandakonda wrote:Nije Glenn, ako te zanima gdje je on čitaj ispodDaryl Dixon wrote:
kontam nesto da je carol, vidi se malo kosa, a DD nije onako obucen ili je jebeni glen ipakniko od njih se ne pojavljuje na trailer-u...
![]()
On je sa Maggie u tom kamperu sa Rickom i ostalima jer ona ima bolove u stomaku pa su je krenuli prebacit na Hilltop
I dalje kontam da je to neki treći lik skroz.
Ovo nije ni Morgan, ni Carol, nije niko od glavnih. Barem mi se tako čini.Daryl Dixon wrote: ko lezi na podu, morgan ili carol?
Morgan traži Carol u trenutku dok se ovo dešava tako da nema šanse da je neko od njih.Logovan wrote:Ovo nije ni Morgan, ni Carol, nije niko od glavnih. Barem mi se tako čini.Daryl Dixon wrote: ko lezi na podu, morgan ili carol?
na kraju ce biti jebeni glennPandakonda wrote:Morgan traži Carol u trenutku dok se ovo dešava tako da nema šanse da je neko od njih.Logovan wrote:Ovo nije ni Morgan, ni Carol, nije niko od glavnih. Barem mi se tako čini.Daryl Dixon wrote: ko lezi na podu, morgan ili carol?