BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
lerdi

#6251 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.

Post by lerdi »

madFlava wrote:
lerdi wrote:http://reprezentacija.ba/ostale-glavne- ... stine.html

E ovo sam jedva čekao. Hajmo lagano kaške u ruke i pojednite sva govan koja ste nasrali. Jebem ti Bošnju i njegov mentalitet. Samo čeka priliku kako bi nekoga popljuvao i glumio neku moralnu vertikalu.
Pa zasto nije dosao sad ko sto mu je buraz dosao na utakmicu ?
Zato što čovjek nije bio ni pozvan. ;)

I da se razumijemo zadnje što želim je nekoga pravdati i nečiju stranu držati. Za mene postoji samo jedna svetinja a to je BiH. Ono što mi smeta je naše izljevanje žući na prvu a da niko to i ne provjeri niti da se sačeka dok se utvrdi činjenično stanje. Jok udari odma, spominji familiju 9 koljenja unazad (iako u ovom primjeru brat istog sutra može postati idol nacije), pozovi na linč itd. Nigdje mi nečemo dospjeti sve dok smo takvi.
Last edited by lerdi on 08/02/2013 12:46, edited 2 times in total.
muniza

#6252 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.

Post by muniza »

Comrad wrote:
muniza wrote:Pa koji vam je klinac više ljudi. Hebo ove švicarce i ja kažem ali sa ovim stavom, pristupom i ponašanjem mi gubimo i sve ostale talente.
Pa hrvatima nije mrsko moliti i boriti se do zadnje za Rakitića ili Šimunića a mi lafo možemo i bez djece dijaspore, možemo al u K.

Po toj teoriji Pjanić sada ne bi igrao za nas. Sjetite se samo kako je bilo knap za Begovića, mudri Sušić ga je bio otpiso zbog Meksika. Da nije bilo problema sa povredama golmana Begović bi danas branio za Kanadu braćo moja.
Izgleda da igrači nas moraju moliti za poziv, spustite malo ba lopticu koji vam je.
Pa bolan molili i kumili covjeka, sta pricas? Zamisli bolan da tamo neki anonimus, kuci sjedi i ceka da ga nazovu Dzeko, Spaha, Pjana i da ga mole da igra. On faca sad neka? Halo ba, ko si balavac jedan. Jedan od milion talenata, kojima je sansa 50-50 da uspiju. I opet to nasi urade. I sta ti predlazes jos da se radi. Da mu dzeko dodje na prag i odnese ga na pripreme na ramenima. Daj bolan, sta mislis ko si...

PONAVLJAM...NIKOGA, AMA BAS NIKOGA NE TREBA MOLITI NITI PLAKATI ZA NJIM DA IGRA ZA BIH!!! Kontaktirati i pokusati dovesti sto vise talenta - DA, ali ako neko nece da igra ne treba jedan Dzeko da spada na taj nivo i da moli nekog balavca! :run:

Pape je fino to rekao, jos prosle godine. Pola tih likova zeli samo da izgradi ime, da mu se ime pojavi u medijima, ne bi li koju kintu uzeo. Sad jos Pape i savez krivi jer nisu klanjali i molili ispred haustora ovih likova da dodju...ma odjebaus ba.
Ma Pape je svoje rekao kad je za Kolašinca reko da treba doći pješice da bi igrao, o kintama preko naše repke ne bi trošio riječi, što ih Zahirović il Vršajević ne naprave a ovi lafo pomenom, ma daj ba.

Ako ti možeš halaliti igrače ja ne mogu, i tu ne govorim o ovim Švicarcima već o budućim slučajevima kojih će biti more u budućnosti. Da se ide Papetovom logikom mi danas ne bi imali ni Pjanića ni Begovića, šta više treba reći.
Pristup se mora totalno promjeniti, od saveza do novinara a i ova dječija prozivanja po forumima sigurno povrede i igrače jer ipak su i oni još djeca.
I am Happy
Location: Profil/Postavke. Vracam avatar koji mi klix redovno izbrise

#6253 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.

Post by I am Happy »

Nakon tog drugog teksta sam 100% siguran da U ce mo slusati pricu oko Hajrovica i narednih par dana :D
phillie

#6254 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.

Post by phillie »

Sve dok on ne odigra u kvalifikacijama, novinari ce se loziti na ovu pricu i njom popunjavati svoju normu :D

p.s. ima li i Seferovic jos sansu da igra za nas, ako ima Hajrovic, jer nijedan nije igrao kvalifikacijsku utakmicu?
It_is_a_Leclerc

#6255 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.

Post by It_is_a_Leclerc »

Pazi ti malog, ufuranog seljačića kome se on našao odgovarati ?! Jedan notorni prosjek našao se replicirati jednom od najboljih evropskih napadača ?! Ahahahahah...Svaka mu je za šamara !
Edin Džeko i dalje :thumbup: :thumbup:
lerdi

#6256 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.

Post by lerdi »

phillie wrote:Sve dok on ne odigra u kvalifikacijama, novinari ce se loziti na ovu pricu i njom popunjavati svoju normu :D

p.s. ima li i Seferovic jos sansu da igra za nas, ako ima Hajrovic, jer nijedan nije igrao kvalifikacijsku utakmicu?
Ima
jazzer

#6257 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.

Post by jazzer »

lerdi wrote:
phillie wrote:Sve dok on ne odigra u kvalifikacijama, novinari ce se loziti na ovu pricu i njom popunjavati svoju normu :D

Ima
Seferovic nema koliko ja znam. Ovo je UEFA-in termin i ima snagu kao da je kvalifikaciona utakmica tako
da za Seferovica vise nema sanse da zaigra za nas. Samim tim jedan supak manje u koknukrenciji za
reprezentaciju. Braca Hajrovic bi mogli jer nisu nastupali za drugu reprezentaciju u zvanicnim utakmicama.
phillie

#6258 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.

Post by phillie »

Pitam zato sto Marjan rece, kad je Seferovic ulazio, e on je definitivno izgubljen, pa rekoh valjda je covjek upucen....

Nije da bi nesto dobili sa njim, al eto... :D

ps. tek sad vidjeh dzezerov post :!:
Last edited by phillie on 08/02/2013 13:07, edited 1 time in total.
roboth

#6259 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.

Post by roboth »

Mozda i ima, ali nama neko poput njega ne treba u selekciji.
lerdi

#6260 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.

Post by lerdi »

jazzer wrote:
lerdi wrote:

Ima
Seferovic nema koliko ja znam. Ovo je UEFA-in termin i ima snagu kao da je kvalifikaciona utakmica tako
da za Seferovica vise nema sanse da zaigra za nas. Samim tim jedan supak manje u koknukrenciji za
reprezentaciju. Braca Hajrovic bi mogli jer nisu nastupali za drugu reprezentaciju u zvanicnim utakmicama.
Pod zvaničnom utakmicom se podrazumjevaju utakmice kvalifikacija i utakmice na prvenstvima. Prijateljske se ne računaju kao zvanične. Sve dok igrač ne odigra zvaničnu utakmicu može promjeniti dres. ;)
Kontra__

#6261 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.

Post by Kontra__ »

Ne pisite gluposti, ako je Marjan izjavio ne mora automatski znaciti da je istinito! Seferovic NIJE debitovao u TAKMICARASKOJ utakmici za Svicarsku, vec samo u oficijelnom terminu UEFA-e, tako da jos uvijek ima sanse da zaigra za nas, ako zeli naravno!
lerdi wrote: Zato što čovjek nije bio ni pozvan. ;)
Ne govori neistinu, pozvan je kao sto mu je i brat bio pozvan i ona ostala trojica delegata!
le piaf

#6262 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.

Post by le piaf »

Kontra__ wrote:Ne pisite gluposti, ako je Marjan izjavio ne mora automatski znaciti da je istinito! Seferovic NIJE debitovao u TAKMICARASKOJ utakmici za Svicarsku, vec samo u oficijelnom terminu UEFA-e, tako da jos uvijek ima sanse da zaigra za nas, ako zeli naravno!
Ne govori neistinu, pozvan je kao sto mu je i brat bio pozvan i ona ostala trojica delegata!
Nije pozvan!

http://sportsport.ba/bh_fudbal/halilovi ... opar/95862
muniza

#6263 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.

Post by muniza »

Kontra__ wrote:Ne pisite gluposti, ako je Marjan izjavio ne mora automatski znaciti da je istinito! Seferovic NIJE debitovao u TAKMICARASKOJ utakmici za Svicarsku, vec samo u oficijelnom terminu UEFA-e, tako da jos uvijek ima sanse da zaigra za nas, ako zeli naravno!
Mogućnost da zaigra ima još uvijek a želju, hm, i da je ima mislim da su mu je ubili mudri mediji bosanski i još mudriji Twitter Džeko.

Švicarce izbrisati, priznati naše greške i pametniji krenuti dalje u lov na ostale sinove Bosne širom svijeta!!!
lerdi

#6264 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.

Post by lerdi »

Jedini koji govori neistinu si ti. Brat mu je pozvan al on ne. Živio ti meni ;)
Edin H.

#6265 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by Edin H. »

Murat Sabanovic wrote:uh jebote ...pazi sad ovo ...

http://reprezentacija.ba/ostale-glavne- ... stine.html
Ovo postaje prava sapunica :D bolji su od Ruze vjetrova :D
muniza

#6266 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by muniza »

Edin H. wrote:

Ovo postaje prava sapunica :D bolji su od Ruze vjetrova :D
NAPOKON NAPOKON ono o čemu ja svo vrijeme brujim da neko i od medija stisne damu i kaže:

"Objektivno, ukoliko Sušić i saradnici nemaju interesa za Izeta Hajrovića, onda će odluka da on u budućnosti nosi dres reprezentacije Švicarske svima morati biti apsolutno prihvatljiva i jasna, jer nerealno je očekivati od fudbalera Grasshoppersa da se odluči na promjenu sportskog državljanstva i odricanja prava nastupa za Švicarsku, ukoliko ne može računati na poziv u redove Zmajeva."
It_is_a_Leclerc

#6267 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.

Post by It_is_a_Leclerc »

muniza wrote:
Mogućnost da zaigra ima još uvijek a želju, hm, i da je ima mislim da su mu je ubili mudri mediji bosanski i još mudriji Twitter Džeko.

Švicarce izbrisati, priznati naše greške i pametniji krenuti dalje u lov na ostale sinove Bosne širom svijeta!!!
Jedini i glavni krivci su oni koji neće da izvade tri papira i promijene sportsko državljanstvo.

A što se tiče tog Seferovića i društva - potpuno je jasno da se radi o mrtvom prosjeku i ne pada mi napamet da pljujem po jednom od najvećih Bosanaca ikad - Edinu Džeki, u korist nekih tamo smrdljivih izdajnika ! Eno mu Švicarske, pa nek se Hitzfieldom druži..
ja71

#6268 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by ja71 »

haman smo opet ispali glupi Bosanci, Svajcarski mediji fakat uspjeli baciti kosku medju Bosance

A i Dzeko bolje da je sutio...
ja71

#6269 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.

Post by ja71 »

It_is_a_Leclerc wrote: Jedini i glavni krivci ...
prestanimo traziti krivce
hajmo traziti rjesenja
Last edited by ja71 on 08/02/2013 13:51, edited 2 times in total.
muniza

#6270 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.

Post by muniza »

It_is_a_Leclerc wrote:
Jedini i glavni krivci su oni koji neće da izvade tri papira i promijene sportsko državljanstvo.

A što se tiče tog Seferovića i društva - potpuno je jasno da se radi o mrtvom prosjeku i ne pada mi napamet da pljujem po jednom od najvećih Bosanaca ikad - Edinu Džeki, u korist nekih tamo smrdljivih izdajnika ! Eno mu Švicarske, pa nek se Hitzfieldom druži..
Evo da ponovim šta reprezentacija.ba kaže na temu promjene papira, isto ono šta sam i ja uvijek govorio:
"Objektivno, ukoliko Sušić i saradnici nemaju interesa za Izeta Hajrovića, onda će odluka da on u budućnosti nosi dres reprezentacije Švicarske svima morati biti apsolutno prihvatljiva i jasna, jer nerealno je očekivati od fudbalera Grasshoppersa da se odluči na promjenu sportskog državljanstva i odricanja prava nastupa za Švicarsku, ukoliko ne može računati na poziv u redove Zmajeva."
Stari

#6271 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.

Post by Stari »

Ja koliko vidim ... jos jednom se pokazalo da ona stara: "Zavadi pa vladaj" - funkcionise besprijekorno.
juventus

#6272 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.

Post by juventus »

EDIT: Sad samo upozorenje a sljedeci pu kad budes tako pisao otici ces na hladjenje! Huskacki postovi nece biti tolerisani!
Charuga
Globalni moderator

#6273 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.

Post by Charuga »

Idiotski komentari sa fb-a su pobrisani i nemojte ih vise postavljati! Lako je biti normalan u dobrim situacijama, valja to odrzati i kad nije sve idealno ...
juventus

#6274 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.

Post by juventus »

A jesi me prepao vala, eto teško meni napraviti novi profil i nastaviti pisati...baš teško... :D

Šta treba da gotivim ljude koji ne mogu šutati loptu za svoju zemlju, za istu onu zemlju za koju su naši najmiliji živote i dijelove tijela dali? Ma daj. Ne da zaslužuju ovo što im pišem, nego i mogo gore. Nešto što se ne može preko interneta, nego uživo. Pozdrav.
Charuga
Globalni moderator

#6275 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.

Post by Charuga »

juventus wrote:A jesi me prepao vala, eto teško meni napraviti novi profil i nastaviti pisati...baš teško... :D

Šta treba da gotivim ljude koji ne mogu šutati loptu za svoju zemlju, za istu onu zemlju za koju su naši najmiliji živote i dijelove tijela dali? Ma daj. Ne da zaslužuju ovo što im pišem, nego i mogo gore. Nešto što se ne može preko interneta, nego uživo. Pozdrav.
Ocekujemo te sa novim profilom, ovaj nece biti aktivan dva mjeseca ...

Isključen/a korisnik/ca iz razloga “nepoštivanje upozorenja i komentarisanje rada moderacije”
» juventus

2 mjeseca
Post Reply