Hoćeš nam reć' da navijaš za to, al' na finjaka?dragan53 wrote: ↑02/09/2020 21:40 Koliko je po vama realna ova teorija Nikolaidisa da će DF preuzeti glasače DPS-a nakon što se raspadne Đukanovićev režim i da će Crna Gora potpasti pod uticaj Srbije i Rusije... po meni to ne bi bilo ništa novo i ne bi bilo prvi put... Identitet koji je Đukanović pokušao da obnovi još se nije učvrstio...
https://www.avaz.com/nikolaidis-za- ... e-postoji/
Desavanja u Crnoj Gori
- Leverage
#6251 Re: Desavanja u Crnoj Gori
-
The 51st State
#6252 Re: Desavanja u Crnoj Gori
I ako amfiholiveva koalicija formira vlast nece biti stabilna, podijeljeno drustvo na jednoj strani i te na drugoj njihovi glasaci koji su velikim dijelom teski sovinisti i koji ce im onemoguciti normalno vladanje u sta ce se brzo uvjeriti i ove kao postenjacine, no bojim se da tada vec ne bude kasno.
-
El_comadante
#6253 Re: Desavanja u Crnoj Gori
i kad bi trebalo konačno potvrditi ove izbore njihov CIK? da znamo zvanično na čemu smo. i onda Đukanović daje manda kome on hoče?
-
Duka Dizel II
#6254 Re: Desavanja u Crnoj Gori
Opasne igre spremili
Prvi plan
Tražiti naknadnu proveru na nekim izbornim mestima, iscenirati neregularnosti i izdejstvovati ponavljanje izbora na tom mestu.
Plan propao
Škljocnuše lisice.
Uhapšena Milena Orlandić: Osumnjičena za uništavanje glasačkih kupona
https://www.vijesti.me/vijesti/politika ... kih-kupona
Al počeše raditi ove institucije
-
zilog
#6255 Re: Desavanja u Crnoj Gori
Problem je sto vise nikada nece dozvoliti da spadnu sa vlasti...The 51st State wrote: ↑02/09/2020 21:47 I ako amfiholiveva koalicija formira vlast nece biti stabilna, podijeljeno drustvo na jednoj strani i te na drugoj njihovi glasaci koji su velikim dijelom teski sovinisti i koji ce im onemoguciti normalno vladanje u sta ce se brzo uvjeriti i ove kao postenjacine, no bojim se da tada vec ne bude kasno.
Sve sto su Mila optuzivali, oni ce raditi. Milo na 40:41 priznade poraz, iako su tvrdili da Milo to nece uraditi. Znaju po sebi.
Sada kad se dohvate birackih spiskova, nema sanse da ce ikada vise neko drugi moci prismrditi vlasti...
- SamoVasGledam
#6256 Re: Desavanja u Crnoj Gori
Nisam, rekao sam sve što imam o njemu, a mene sa spominjanjem nekakvih četnika nećeš isprovocirati, niti mi nabiti komplekse.
Ja sam iz multietničke sredine gde četnika nikada nije bilo i moj pradeda je bio partizan zbog čega je ostatak porodice plaćao životom.
- Kikibombona
#6257 Re: Desavanja u Crnoj Gori
Abazović: Evropski Lukašenko je propao, DPS je na izdisaju, ovo su posljednji trzaji
https://www.vijesti.me/vijesti/politika ... dni-trzaji
Ko ce se kladiti da ce Dritana alabanska mafija makar isprebijati.
Pro-srpske stranka Demokrate cuva dzamiju u Niksicu

U Pljevljima

Aleksa sa imamom u Pljevljima

I na kraju, mozda ovo nije lose, da se zaustavi nezeljena eskalacija, da se zaustavi raspirivanje mrznje, ugrozavanje ljudi i imovine. Ipak, islamskim vjernicima ostaje gorcina jer ih neko mora danonoćno cuvati u njihovoj zemlji.
https://www.vijesti.me/vijesti/politika ... dni-trzaji
Ko ce se kladiti da ce Dritana alabanska mafija makar isprebijati.
Pro-srpske stranka Demokrate cuva dzamiju u Niksicu

U Pljevljima

Aleksa sa imamom u Pljevljima
ZA MIR I SLOGU!!! U PLJEVLJIMA SA EFENDIJOM SAMIROM KADRIBAŠIĆEM, GLAVNIM IMAMOM MEDŽLISA PLJEVLJA.

I, naravno, Aleksa za sve krivi Milu DjukanovicaBEČIĆ: TAJ KO, EVENTUALNO, POMIŠLJA ILI JE POMIŠLJAO DA KRENE NA NEKU DŽAMIJU ILI DA KRENE DA UGROZI PRAVO PRIPADNIKA ISLAMSKE ZAJEDNICE U CRNOJ GORI, PRVO ĆE MORATI DA UDARI NA ALEKSU BEČIĆA!

I na kraju, mozda ovo nije lose, da se zaustavi nezeljena eskalacija, da se zaustavi raspirivanje mrznje, ugrozavanje ljudi i imovine. Ipak, islamskim vjernicima ostaje gorcina jer ih neko mora danonoćno cuvati u njihovoj zemlji.
-
radostan dan
#6258 Re: Desavanja u Crnoj Gori
Problem je sto vise nikada nece dozvoliti da spadnu sa vlasti...
Sada kad se dohvate birackih spiskova, nema sanse da ce ikada vise neko drugi moci prismrditi vlasti...
a birački spiskovi su problem?
- Maraschino
#6259 Re: Desavanja u Crnoj Gori
Bečić u Pljevljima: Spremni smo da čuvamo sve objekte Islamske zajednice u Crnoj GoriChallenger_ wrote: ↑02/09/2020 21:28Ovo napišem jutros a danas se desi ovo:Challenger_ wrote: ↑02/09/2020 11:03 Neće režim da hvata počinioca, neće da pošalje pojačanja? OK, onda neka opozicija, dok ne formira vlast, šalje ljude tamo, neka crkva šalje sveštenike, da kao organizovana grupa štiti imovinu i ljude jer, LJUDSKI ŽIVOT JE NAJVEĆA SVETINJA.
Ako na ovom očelivanom scenariju padnu i ne zaslužuju vlast.
Krivokapić sa sveštenicima ispred džamije u Pljevljima razvio transparent s natpisom "Ne damo svetinje"
LINK
Bečić u Pljevljima: Spremni smo da čuvamo sve objekte Islamske zajednice u Crnoj Gori
LINK
![]()
...a spremni smo i da ih rusimo. Malo se zagrcnuo pa nije stigao izgovoriti ali svejedno, znamo se.
- SamoVasGledam
#6260 Re: Desavanja u Crnoj Gori
Evo ga taj pljevaljski imam od pre nekoliko meseci koji sada deluje tako pomirljivo i blagonaklono prema Srbima.

- Ludzak
#6261 Re: Desavanja u Crnoj Gori
Isto tako su i 80tih ko fol čuvali dzamije, i na kraju zna se sta se izdesavalo. Nemoj da vam je Srbi brane. To nije dobro nikako.
Đukanovic kakav da je, al s kojim to jos predsjednikom komsijske drzave imamo dobre odnose sem sa njim? Dao im nezavisnost, uveo ih u Nato. Sve to za sta se taj ko fol Albanac 'zalaže'.
Đukanovic kakav da je, al s kojim to jos predsjednikom komsijske drzave imamo dobre odnose sem sa njim? Dao im nezavisnost, uveo ih u Nato. Sve to za sta se taj ko fol Albanac 'zalaže'.
-
zilog
#6262 Re: Desavanja u Crnoj Gori
Srbi bi se izmirili, cetnici samo pricaju o tome, a nista ne uradise... To je razlika. Imas spisak pa pitaj svoje sto nista ne uradiste?SamoVasGledam wrote: ↑02/09/2020 21:56Nisam, rekao sam sve što imam o njemu, a mene sa spominjanjem nekakvih četnika nećeš isprovocirati, niti mi nabiti komplekse.
Ja sam iz multietničke sredine gde četnika nikada nije bilo i moj pradeda je bio partizan zbog čega je ostatak porodice plaćao životom.
zilog wrote: ↑02/09/2020 12:14 - ona crkva iz dvorista nane Fate Orlovic bi odletila i prije nego je neko pomislio pravdu traziti u Strazburu
- priznali bi sve presude haskog tribunala i pitali gdje treba jos da potpisemo da ostane na ovome
- natjerali bi Irineja da se izvine za nazivanje Bosnjaka Turcima
- Kacavendu nebi penzionisali, nego rascinili poslije onih snimaka u Srebrenici
...
- Challenger_
- Location: 永恆 - bez podrumskih entiteta i taketo-maketo koalicije
#6263 Re: Desavanja u Crnoj Gori
Ne da nije loše nego je odlično. Jedini ispravan pristup.Kikibombona wrote: ↑02/09/2020 21:57I na kraju, mozda ovo nije lose, da se zaustavi nezeljena eskalacija, da se zaustavi raspirivanje mrznje, ugrozavanje ljudi i imovine. Ipak, islamskim vjernicima ostaje gorcina jer ih neko mora danonoćno cuvati u njihovoj zemlji.
- SamoVasGledam
#6264 Re: Desavanja u Crnoj Gori
zilog wrote: ↑02/09/2020 22:03
Srbi bi se izmirili, cetnici samo pricaju o tome, a nista ne uradise... To je razlika. Imas spisak pa pitaj svoje sto nista ne uradiste?
zilog wrote: ↑02/09/2020 12:14 - ona crkva iz dvorista nane Fate Orlovic bi odletila i prije nego je neko pomislio pravdu traziti u Strazburu
- priznali bi sve presude haskog tribunala i pitali gdje treba jos da potpisemo da ostane na ovome
...
Šta nisam uradio? Ne razumem. Šta ti misliš kakvu ja imam moće kao pojedinac i građanin?
Zar nije Kavazović zvao Srbe Vlasima?
- mO k3
#6265 Re: Desavanja u Crnoj Gori
SamoVasGledam wrote: ↑02/09/2020 22:05zilog wrote: ↑02/09/2020 22:03
Srbi bi se izmirili, cetnici samo pricaju o tome, a nista ne uradise... To je razlika. Imas spisak pa pitaj svoje sto nista ne uradiste?
...
Šta nisam uradio? Ne razumem. Šta ti misliš kakvu ja imam moće kao pojedinac i građanin?
nikada ....
- Kikibombona
#6266 Re: Desavanja u Crnoj Gori
Citam komentare DPS simpatizera, nadaju se da ce Milo nesto uraditi, da ce izvesti jos jednu caroliju. To je covjek koji je do sada znao samo za pobjede. Uvijek je tesko shvatiti da moze izgubiti neko ko je stalno pobjedjivao. Medjutim, svemu dodje kraj. Milo je dozivi bolan poraz, pojavile se nove, energicne i agresivne mlade snage, karizmatični lider. Becic i Abazovic su sta god mislili zajebani igraci. U ovoj kampanji i nakon nje su uvijek korak ispred Mila i DPS-a. Pokazali su neuporedivo vecu energiju i zelju za pobjedom. Zato smatram da Milo treba vec sada praviti plan za podmladjivanje DPS-a. Svi funkcioneri stranke su stari, komunistički cinovnici. Gotovi su, potroseni, mogu tonuti samo dublje. Ako Milo ne prepusti DPS mladim lavovima mislim da ce na narednim izborima proci mnogo gore. Politika se mijenja, danas je internet mocniji od televizije i novina. Danas pobjedniku inventivni momci sa domišljatim kampanjama koje su bazirane na internet. A to je ono sto rade Becic i Abazovic.zilog wrote: ↑02/09/2020 21:53Problem je sto vise nikada nece dozvoliti da spadnu sa vlasti...
Sve sto su Mila optuzivali, oni ce raditi. Milo na 40:41 priznade poraz, iako su tvrdili da Milo to nece uraditi. Znaju po sebi.
Sada kad se dohvate birackih spiskova, nema sanse da ce ikada vise neko drugi moci prismrditi vlasti..
-
Duka Dizel II
#6267 Re: Desavanja u Crnoj Gori
Ko još čita tu splačinu?dragan53 wrote: ↑02/09/2020 21:40 Koliko je po vama realna ova teorija Nikolaidisa da će DF preuzeti glasače DPS-a nakon što se raspadne Đukanovićev režim i da će Crna Gora potpasti pod uticaj Srbije i Rusije... po meni to ne bi bilo ništa novo i ne bi bilo prvi put... Identitet koji je Đukanović pokušao da obnovi još se nije učvrstio...
- Kikibombona
#6268 Re: Desavanja u Crnoj Gori
VinSamoVasGledam wrote: ↑02/09/2020 22:02 Evo ga taj pljevaljski imam od pre nekoliko meseci koji sada deluje tako pomirljivo i blagonaklono prema Srbima.
![]()
Cinilo se da je kul lik, ali ovo je gnusan komentar za dijete Milice i Ane.
-
Emiremir33
#6269 Re: Desavanja u Crnoj Gori
DPS BIO U BUDVI NAJACA STRANKASamoVasGledam wrote: ↑02/09/2020 21:19Pa ti onda neće smeti na ulicu da izađu.
Već su to uradili u Budvi sa jednim pa ovaj bukvalno nije izlazio iz kuće, a DPS je na sledećim lokalnim izborima do nogu potučen iako je tamo uvek bio najjača stranka.
- pici
- Grijem se na: Ženske gHuzove
- Vozim: Trajvan
- Horoskop: Djevac
#6270 Re: Desavanja u Crnoj Gori
Sad kad pocnu imena ulica i trgova, Draze Mihajlovica, Ratka Mladica, Radovana Karadzica itd... Radovan je iz Crne Gore, tamam jedan lijep spomenik...
-
zilog
#6271 Re: Desavanja u Crnoj Gori
Kavazovic je pogrijesio, nije zajednickog srpskog kandidata za nacelnika, Genocidom poharane Srebrenice, trebao nazvati Vlahom, nego cetnikom.SamoVasGledam wrote: ↑02/09/2020 22:05Šta nisam uradio? Ne razumem. Šta ti misliš kakvu ja imam moće kao pojedinac i građanin?zilog wrote: ↑02/09/2020 22:03
...
Jel sada jasno?
- Nekako s proljeća
#6272 Re: Desavanja u Crnoj Gori
Valjda je ispravno da organi javne sigurnosti rade svoj posao.Challenger_ wrote: ↑02/09/2020 22:05Ne da nije loše nego je odlično. Jedini ispravan pristup.Kikibombona wrote: ↑02/09/2020 21:57I na kraju, mozda ovo nije lose, da se zaustavi nezeljena eskalacija, da se zaustavi raspirivanje mrznje, ugrozavanje ljudi i imovine. Ipak, islamskim vjernicima ostaje gorcina jer ih neko mora danonoćno cuvati u njihovoj zemlji.
-
Emiremir33
#6273 Re: Desavanja u Crnoj Gori
Čitamo ga mi u Bosni ,po čemu je splačina,pored toliko vaših kvazi novinara,za koje je i metak zlatoDuka Dizel II wrote: ↑02/09/2020 22:11Ko još čita tu splačinu?dragan53 wrote: ↑02/09/2020 21:40 Koliko je po vama realna ova teorija Nikolaidisa da će DF preuzeti glasače DPS-a nakon što se raspadne Đukanovićev režim i da će Crna Gora potpasti pod uticaj Srbije i Rusije... po meni to ne bi bilo ništa novo i ne bi bilo prvi put... Identitet koji je Đukanović pokušao da obnovi još se nije učvrstio...
- Nadzornik
#6274 Re: Desavanja u Crnoj Gori
E moj naivni Kiki,kod mafije nema granica,nacija i vjere samo je bitan profit.Kikibombona wrote: ↑02/09/2020 21:57
Ko ce se kladiti da ce Dritana alabanska mafija makar isprebijati.![]()
Srpska,Crnogorska i Albanska mafija saradjuje,djele poslove i profite i zajednicki cuvaju i paze njima bitne ljude,pogotovo one na vlasti a sutra je vec Dritan covjek na vlasti kojem ne smije ni dlaka sa glave da fali.
Naravno za tu malu paznju mora ponekad i neku uslugu da ucini i sve OK.
Vuci siti i sve ovce na broju...
- Challenger_
- Location: 永恆 - bez podrumskih entiteta i taketo-maketo koalicije
#6275 Re: Desavanja u Crnoj Gori
Dabome! O tome sam pisao jutros. Ali, ako to NEĆE DA RADE, ili, ako oni stoje iza provokacija kako tvrdi opozicija, onda je obaveza opozicije i građana da preduzmu mjere samozaštite dok se ne formira nova vlast.Nekako s proljeća wrote: ↑02/09/2020 22:15Valjda je ispravno da organi javne sigurnosti rade svoj posao.Challenger_ wrote: ↑02/09/2020 22:05Ne da nije loše nego je odlično. Jedini ispravan pristup.Kikibombona wrote: ↑02/09/2020 21:57I na kraju, mozda ovo nije lose, da se zaustavi nezeljena eskalacija, da se zaustavi raspirivanje mrznje, ugrozavanje ljudi i imovine. Ipak, islamskim vjernicima ostaje gorcina jer ih neko mora danonoćno cuvati u njihovoj zemlji.