FK Željezničar
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
lit3ro
#6251 Re: FK Zeljeznicar
bgm sve mi se cini da bi mogli ovo debelo da iskishemo u Prijedoru...da se makar ocemo skupit da nas ode 2 hiljade pa da nas ne smije niko zakinuti tamo :S valjalo bi....
- Ave, Nijaz!
#6252 Re: FK Zeljeznicar
Neka pjene, mi smo divovi!LSD wrote:U toku je opšta ofanziva na naš klub sa svih frontova,posebno ovaj medijski rat koji su nam objavili troprstaši.
Tako je to kada si svima trn u oku,ali nema zime dok je Nijaza
-
lit3ro
#6253 Re: FK Zeljeznicar
ma sve je to uredu, divovi smo mi niko to ne osporava, al pitanje je dokle se mozemo nositi sa svima...vidis da udaraju sa svih strana...prvo te proziva Suman, pa sad Slavija, pa ovaj iz Komisije, jos ako se tu ukljuce Siroki i Zrinjski...belaj opsti!
-
internazionale
#6254 Re: FK Zeljeznicar
tako su pokušali i u zadnjem ratuLSD wrote:U toku je opšta ofanziva na naš klub sa svih frontova,posebno ovaj medijski rat koji su nam objavili troprstaši.
Tako je to kada si svima trn u oku,ali nema zime dok je Nijaza
-
LSD
#6255 Re: FK Zeljeznicar
Šta da se radilit3ro wrote:ma sve je to uredu, divovi smo mi niko to ne osporava, al pitanje je dokle se mozemo nositi sa svima...vidis da udaraju sa svih strana...prvo te proziva Suman, pa sad Slavija, pa ovaj iz Komisije, jos ako se tu ukljuce Siroki i Zrinjski...belaj opsti!
Znamo svi koliko imamo dušmana i necemo se sad praviti neznalice.
Neka oni radi šta hoce,neka svaki dan pišu i neka se između sebe solidarišu...izdržao je Željo i mnogo mnogo gore stvari.
-
lit3ro
#6256 Re: FK Zeljeznicar
ma brate nije lahko....na kraju ce to sve po nasim ledjima ( navijacima ) pa ce nam biti docek, ko prosle godine u lukavici, pa ce nas opet docekati negdje ko zadnji put u BL al ovaj put bez policije, itd itd....a sve sto ti, ja, 5 ti, 10 ti radi je voli svoj klub 
- Charuga
- Globalni moderator
#6257 Re: FK Zeljeznicar
OSIM POZIVA SVE NAVIJAČE SUTRA NA GRBAVICU
Piše: A. Beganović
Petak, 02.04.10. 15:34.
Pred sutrašnji duel sa Travnikom šef struke Željezničara, Amar Osim, rekao je da je njegova momčad favorit, ali da ne smije potcijeniti Vezire, te je pozvao navijače da u što većem broju dođu na Grbavicu.
"Utakmica će biti sasvim sigurno dosta teška jer sve što više traje ovaj naš niz nepobjedivosti, to postoji veća mogućnost da isti negdje pukne. Travnik ne igra isto kod kuće i na strani. Neke igrače čak i odmaraju kada igraju kao gosti i to ide nama u prilog, no ne smijemo se opuštati", rekao je Amar Osim i dodao:
"Gledao sam utakmicu Zrinjski - Travnik, dok posljednji njihov duel sa Sarajevom nisam gledao, a pravo da vam kažem nisam niti imao namjeru, upravo iz razloga što su Veziri kod kuće i na strani dvije različite ekipe. Poznajem dobro Travnik i uz dužno poštovanje moram reći da smo mi favoriti. Želio bih da sutra na Grbavicu dođe što veći broj naših navijača, te da nam pomognu da dođemo do nove pobjede."
Šef struke Željezničara i danas je, po ko zna koji put, ponovio da je izlazak u Evropu krajnji cilj, te da ne želi razmišljati o tituli.
"Samo me izlazak u Evropu interesuje. Idemo iz utakmice u utakmicu i sve smo bliže našem jedinom cilju. Znamo koliko nam bodova treba da bi došli do mjesta koje osigurava nastup na evropskoj sceni i iz kola u kolo sve smo bliže tom broju bodova", istakao je Osim.
U sutrašnjem duelu Osim neće moći računati na Mešanovića, dok su ostali igrači Željezničara spremni za utakmicu.
"Jedini koji nije u kombinaciji za sutrašnji duel je Alen Mešanović. Svi ostali su u kombinaciji i još uvijek nisam siguran koji će jedanaest istrčati na teren. Svi koji treniraju mogu se nadati da će istrčati na teren", zaključio je Osim.
Piše: A. Beganović
Petak, 02.04.10. 15:34.
Pred sutrašnji duel sa Travnikom šef struke Željezničara, Amar Osim, rekao je da je njegova momčad favorit, ali da ne smije potcijeniti Vezire, te je pozvao navijače da u što većem broju dođu na Grbavicu.
"Utakmica će biti sasvim sigurno dosta teška jer sve što više traje ovaj naš niz nepobjedivosti, to postoji veća mogućnost da isti negdje pukne. Travnik ne igra isto kod kuće i na strani. Neke igrače čak i odmaraju kada igraju kao gosti i to ide nama u prilog, no ne smijemo se opuštati", rekao je Amar Osim i dodao:
"Gledao sam utakmicu Zrinjski - Travnik, dok posljednji njihov duel sa Sarajevom nisam gledao, a pravo da vam kažem nisam niti imao namjeru, upravo iz razloga što su Veziri kod kuće i na strani dvije različite ekipe. Poznajem dobro Travnik i uz dužno poštovanje moram reći da smo mi favoriti. Želio bih da sutra na Grbavicu dođe što veći broj naših navijača, te da nam pomognu da dođemo do nove pobjede."
Šef struke Željezničara i danas je, po ko zna koji put, ponovio da je izlazak u Evropu krajnji cilj, te da ne želi razmišljati o tituli.
"Samo me izlazak u Evropu interesuje. Idemo iz utakmice u utakmicu i sve smo bliže našem jedinom cilju. Znamo koliko nam bodova treba da bi došli do mjesta koje osigurava nastup na evropskoj sceni i iz kola u kolo sve smo bliže tom broju bodova", istakao je Osim.
U sutrašnjem duelu Osim neće moći računati na Mešanovića, dok su ostali igrači Željezničara spremni za utakmicu.
"Jedini koji nije u kombinaciji za sutrašnji duel je Alen Mešanović. Svi ostali su u kombinaciji i još uvijek nisam siguran koji će jedanaest istrčati na teren. Svi koji treniraju mogu se nadati da će istrčati na teren", zaključio je Osim.
- Chuck
#6258 Re: FK Zeljeznicar
Ni države, ni vlasti sve, nisu mogli da te ugase, jer stojimo, prkosimo, u srcima te našim nosimo !!!
-
DZONPI
#6259 Re: FK Zeljeznicar
Sta hocete vise koji k....Sta treba da se klanjamo svima a nas da mlati ko stigne.Pa gdje smo to mi belaj napravili ovu sezonu.Sad jedva docekali ovaj incident.U svemu ovome me najvise iznanadjuju komsije al nema veze odradicemo mi njih na drugi nacin.
- BSn
#6260 Re: FK Zeljeznicar
Sve ovo treba shvatiti kao dobru priliku za celicenje tima i Uprave. Ako svako bude radio svoj posao, napokon bi se u misije rupe mogli vratiti oni kojima je tamo i mjesto (prvenstveno mislim na Slaviju cije su organizacije utakmica na nivou nekog ozrenskog rs-ovskog treceligasa). Upravo toga se Slavija i boji. Na vrhu ostaju samo najbolji (Zeljo, Borac, Velez, Zrinjski, Sarajevo, Siroki), a liga postaje ozbiljnija (nema vise Orasja, Zepca, nece biti ni Laktasa i Modrice). U inidijanskoj ligi je Slavija mogla opstajati i harati, no sto se vise liga normalizuje, Slaviji je sve teze da opstane. Normalno je da se oni sada pozivaju na sve i svasta, samo su zaboravili da o postenju moze pricati samo neko ko nema oraha u dzepovima, a oni su ih se do sada mnogo naskupljali. Jedino im je preostalo da nahuskaju kojekakve Rudare i Laktase pricom o ugorzenosti (s prikrivenom i manje prikrivenom nacionalnom pricom). Ako ostanu bez bezvrijednih instant-klubova tipa Laktasa i Rudara (kakav su i oni sami), za Slaviju nema mjesta u drustvu najboljih. Mogli su se ugledati na Siroki, pa pokazati da se i od instant-kluba moze napraviti ozbiljan klub sistematskim radom, no oni su se odlucili za utapanje u primitivizam. Tako da, uopce, nisu ovakvi potezi Slavije cudni - hvataju se za posljednje slamke spasa. Sada je samo potrebno argumentima unistiti taj sarajevski prigradski klub, cije su tribine oduvijek bile mjesto za ispoljavanje fasistickih ideja, a teren livada za brutalnost nad gostujucim igracima, gdje sudije ne smiju nista uciniti po tom pitanju. Evo, vec se lijepe njihovi simpatizeri iz Saveza, a koji imaju jednako oraha u dzepovima, k'o i tim kojeg forsiraju. Potrebna je samo ozbiljna i istrajna Uprava koja ce se sa svim tim izboriti i sve ih poslati tamo gdje im je i mjesto.
-
Adi_vp
#6261 Re: FK Zeljeznicar
Sutra u 19h svi u Dolinu,jebe mi se sta misli neko u selendri na istoku Sarajeva,jebe mi se za kojekakve odluke i komisije,jebe mi se za sve jer ja te volim volim Zeljo...Abd ako sve bude islo po planu od sutra smo na celu lige a dokle cemo tamo biti to se zna,suska se po tribini uveliko al tisu nemojte nikom govoriti
...Jer si jedan jedini jer si nepobjedivi naprijed Zeljo naprijed moja ljubavi...
-
DZONPI
#6262 Re: FK Zeljeznicar
Cuj izjava ovog Nurkovica.Imam suhu da ce bit tesko.Obicno ovi mali imaju motiva protiv nas.Ali sjebace ih atmosfera ipak oni su jos mali.
- simonese
#6263 Re: FK Zeljeznicar
ima suhu da ce primit trickaDZONPI wrote:Cuj izjava ovog Nurkovica.Imam suhu da ce bit tesko.Obicno ovi mali imaju motiva protiv nas.Ali sjebace ih atmosfera ipak oni su jos mali.
-
lit3ro
#6264 Re: FK Zeljeznicar
Amar dogovorio jagnjetinu za igrace nakon pobjede protiv travnika
100 % provjereno
, ime lokala je nebitno, al ocekujem pobjedu, pogotovo nakon ovog saznanja...
- Šibicar
#6265 Re: FK Zeljeznicar
idemo zgaziti mali Travnik,sa jedno 4-5 golova razlike i da se konačno vratimo tamo gdje i pripadamo na prvo mjesto.Očekujem i ja bunker od prve sekunde k'o što kolega @DZONPI reče,ali se nadam brzom golu pa da ih pojedemo u nastavku.
VOLIM TE ŽELJO
VOLIM TE ŽELJO
- Topla voda
#6266 Re: FK Zeljeznicar
skonto sam da ste najjaci,vi i borac ..i zelim vam pobjedu
prelijepo igrate,borac mozda malo ljepse..al bice bitka do kraja
sretno
prelijepo igrate,borac mozda malo ljepse..al bice bitka do kraja
sretno
-
DZONPI
#6267 Re: FK Zeljeznicar
Jesam vam reko da ce se ovi protiv nas borit ko lavovi,da ce golman cuda branit.Uvjek je tako sa ovim iz Travnika.Izgleda da ce nas Rudar i Travnik kostat puno.
- chuchumbamayumbe
#6268 Re: FK Zeljeznicar
Udje konacno!
Bekric, 80 minuta
Bekric, 80 minuta
-
neshto
#6269 Re: FK Zeljeznicar
uhhhhh, šta reče i osta živDZONPI wrote:Jesam vam reko da ce se ovi protiv nas borit ko lavovi,da ce golman cuda branit.Uvjek je tako sa ovim iz Travnika.Izgleda da ce nas Rudar i Travnik kostat puno.
1:0 napokon!
hajmo zrinjski aleeeeeeeeeeeeeee
- Chmoljo
- Administrativni siledžija u penziji
#6271 Re: FK Zeljeznicar
ooooo crni Lazare
pa nije se sastavio s loptom kako treba
Bekrić dobar
Bučan nije loš

Bekrić dobar
-
elSaik
#6272 Re: FK Zeljeznicar
Bit će bolje.
- Lakat Jebić
#6273 Re: FK Zeljeznicar
neko ko je bio na jugu, da mi kaze kako je lazar uspio da sutira prema golu a da lopta ode prema centru?

- Chmoljo
- Administrativni siledžija u penziji
#6274 Re: FK Zeljeznicar
mogo sam se smijati...Lakat Jebić wrote:neko ko je bio na jugu, da mi kaze kako je lazar uspio da sutira prema golu a da lopta ode prema centru?![]()
![]()
lik iznad mene, puca ga nervoza, nema gola... "Hajde Lazare, *ebem ti, nisi Palermo."
lik do njega: "Kakav Palermo ba, ima dvije lijeve noge."
"Ma ovaj ima čet'ri."
- Joey Tribbiani
#6275 Re: FK Zeljeznicar
joj lazo, lazo... valjda ce i on doc nekad na svoje
Fino, opet dobra posjet, ofanziva na gol gostiju, idemo dalje.
VOLIM TE ŽELJO!