Aktuelnosti: FK Sarajevo

Sve o FK Sarajevo...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked
samo_ovaj_put

#6251 Re: FK Sarajevo

Post by samo_ovaj_put »

sta nam je skrivila naranDZasta jakna?
a utakmicu cu prokomentarisati samo jednom rijecju :STETA
hali gali halid

#6252 Re: FK Sarajevo

Post by hali gali halid »

Gde si sad cica maco wrote:
burek_in_space wrote:
zoom66 wrote:
ni sudija im ne mere pomoci :(
Drago mi je shto nisu pogodili penal, jer ce sada tek preokret biti potpun. :evil:
Prvi put se sa tobom slažem! :thumbup:

Jedina kritika koju ću ja uputiti, a da je vi niste uputili je: NE DAJTE NARANČASTOJ JAKNI DA VIŠE UĐE NA SJEVER!

Inače, čestitke Borcu, a u Sarajevu se ima mnogo toga za popraviti.

Idemo: Kup!
Je li mislis na momka sto je vodio navijanje? Ne branim lika, samo me zanima sto to?
Gde si sad cica maco

#6253 Re: FK Sarajevo

Post by Gde si sad cica maco »

Nećemo širiti priču. Jednostavno NE ZNA i NE MOŽE.
hali gali halid

#6254 Re: FK Sarajevo

Post by hali gali halid »

Ok.
Gde si sad cica maco

#6255 Re: FK Sarajevo

I zaista se treba razmisliti što činiti sa trenerom.
samo_ovaj_put

#6256 Re: FK Sarajevo

Post by samo_ovaj_put »

Gde si sad cica maco wrote:Nećemo širiti priču. Jednostavno NE ZNA i NE MOŽE.
djelim tvoje misljenje,ali to treba uputiti onom ko ga je tu postavio i nema potrebe da ga tjeramo za sjevera niti ce ga neka forumska prica otjerati
north

#6257 Re: FK Sarajevo

Post by north »

Gde si sad cica maco wrote:I zaista se treba razmisliti što činiti sa trenerom.
Zahvaliti mu se i to večeras!!! Realno onakvo vođenje ekipe može i čovjek koji nikada u životu nije bio na stadionu niti gledao utakmicu ....
Reglan

#6258 Re: FK Sarajevo

Post by Reglan »

Al' sto su lesinari dobili po brnjici :lol: :lol:
Gde si sad cica maco

#6259 Re: FK Sarajevo

samo_ovaj_put wrote:
Gde si sad cica maco wrote:Nećemo širiti priču. Jednostavno NE ZNA i NE MOŽE.
djelim tvoje misljenje,ali to treba uputiti onom ko ga je tu postavio i nema potrebe da ga tjeramo za sjevera niti ce ga neka forumska prica otjerati
Neće, ali ja imam tu mogućnost reći to. Neka neko proslijedi tim što postavljaju. Uostalom, zašto mijenjati provjereno.
Cafe Camargue

#6260 Re: FK Sarajevo

Post by Cafe Camargue »

Čestitke Borcu, zaslužena pobjeda!
O našoj "igri" nema se šta reći, možeš samo da sjedeš i plačeš.
Pa mi večeras šanse kako treba nismo imali (osim penala).
AGONIJA

Sjever... Šta reći, koreografija fantastična, al navijanje... ko i igra... tanko!
Pitar s Kariba

#6261 Re: FK Sarajevo

Post by Pitar s Kariba »

Igra očajna! Katastrofa! :x
Vala nisu ni zaslužili da daju onaj penal. Kad ne mogu pošteno uvezati par pasova i izgraditi akciju ne treba ni da daju go :x Borac je bio bolji i zasluženo pobijedio, što im, protiv onakvog tim, i nije bilo pretjerano teško :x Žalosno :sad:
Šteta zbog raje i onakvih navijača. Sve je nekako krenulo kako treba, i raja i euforija. Danas sam na stadionu vidio Pitare koji baš odavno nisu bili na tekmi i onda onakva igra i razočarenje. Baš šteta :sad: Da si ti imao šta da vidiš, igru, akcije, šanse, pa da izgubiš od boljeg... pa hajde. Ali se nije moglo vidjeti par uvezanih pasova niti udarca na go kako treba ... :x
north

#6262 Re: FK Sarajevo

Post by north »

Sad pročitah na jednom drugom portalu da je naš "strateg" izjavio kako smo stvarali šanse i da lopta nije htjela u gol.... :shock:

Prvo, volio bih znato je li ovo stvarno rekao, a ako jeste, onda samo mogu reći, je li on to nas zajebava????

Osim penala, koji je u najmanju ruku sumjiv, i one prečke u drugoj minuti, koja je više slučajno došla (iz prekida) a ne plod neke akcije, mi nismo ništa uradili za 90 minuta :roll:

Ma dečko drugi, sutra ujutru podnesi ostavku, ako ti nije jasno zašto, onda ti nisi dobar nikako.... :-)
Obuca9

#6263 Re: FK Sarajevo

Post by Obuca9 »

Malo nam je bilo ovih 13 igrača da ih dobijemo...
herbion

#6264 Re: FK Sarajevo

Post by herbion »

Pitari stvarno mi je zao sto ste zijanili ali bice bolje.Moram se javiti jer ste totalno nerealni,Uprava nikada losija imaju samo podrsku medija/Avaza/ i SDP a duguju se plate od februara,pojacanja nisu prava i nista se nije ulozilo u igrace a i trener je promasaj,na misice se ne moze nista uraditi.Jedina svijetla tacka su navijaci.Ovo su cinjenice a dao Bog da ste Barcelona.
_ado_

#6265 Re: FK Sarajevo

Post by _ado_ »

north wrote:Sad pročitah na jednom drugom portalu da je naš "strateg" izjavio kako smo stvarali šanse i da lopta nije htjela u gol.... :shock:

Prvo, volio bih znato je li ovo stvarno rekao, a ako jeste, onda samo mogu reći, je li on to nas zajebava????

Osim penala, koji je u najmanju ruku sumjiv, i one prečke u drugoj minuti, koja je više slučajno došla (iz prekida) a ne plod neke akcije, mi nismo ništa uradili za 90 minuta :roll:

Ma dečko drugi, sutra ujutru podnesi ostavku, ako ti nije jasno zašto, onda ti nisi dobar nikako.... :-)
Nazalost, dobro si cuo. Nemogu da vjerujem da ga nije stid izvaliti takvu glupost.
ploska

#6266 Re: FK Sarajevo

Post by ploska »

S Avdicem i Ihtijarevicem ljudi realno da li smo mogli bolje odigrati ??Bilo je borbenosti,ali prilika premalo..nadajmo se da ce biti bolje,puno bolje..Horde najjace..za svaku pohvalu..
Impavidus

#6267 Re: FK Sarajevo

Post by Impavidus »

dzaba 13 igraca sema kad je tu MV, mora da smo zaboravili da mu spremimo taktiku za ovu utakmicu...
a navijanje-gdje je puno baba kilava su djeca. najrahatnije bilo protiv slobode i zrinjskog
saso mange

#6268 Re: FK Sarajevo

Post by saso mange »

ono nije bilo Sarajevo iz ove sezone :sad:
Idiot

#6269 Re: FK Sarajevo

Post by Idiot »

Pitar s Kariba wrote:Igra očajna! Katastrofa! :x
Vala nisu ni zaslužili da daju onaj penal. Kad ne mogu pošteno uvezati par pasova i izgraditi akciju ne treba ni da daju go :x Borac je bio bolji i zasluženo pobijedio, što im, protiv onakvog tim, i nije bilo pretjerano teško :x Žalosno :sad:
Šteta zbog raje i onakvih navijača. Sve je nekako krenulo kako treba, i raja i euforija. Danas sam na stadionu vidio Pitare koji baš odavno nisu bili na tekmi i onda onakva igra i razočarenje. Baš šteta :sad: Da si ti imao šta da vidiš, igru, akcije, šanse, pa da izgubiš od boljeg... pa hajde. Ali se nije moglo vidjeti par uvezanih pasova niti udarca na go kako treba ... :x
Nije nas htjelo veceras, a prilike su se redale nije da nisu, promasen penal, stativa, sudije :lol:
I meni je zao zbog raje i normalno egoisticno zbog mene - smrzo sam se. Al bice bolje iduce sezone, ako liga bude postojala
leo karan

#6270 Re: FK Sarajevo

Post by leo karan »

Pokazali smo svoju snagu protiv malo jace ekipe.
Realno, slabi smo bas.
Prvo fizicki, pa onda kondiciono, takticki pa i tehnicki

fizicki, ekipa borca ima snaznije i krupnije igrace

kondiciono smo kurac od ovce, jer poslije pauze od 10 dana igraci se u 85 min vuku ko prebijene macke

takticki smo totalno losi, kako sami igraci tako i struka. u kontrama se ne oslobadjamo lopte, napadaci prave bespotrebne prekrsaje kada smo u naletima, dozvoljavajuci njihovoj odbrani da se postavi i odmori.

tehnicki isto tako losi, prijem lopte uzasan kod svakog igraca, odbrana u totalnoj panici kad ih zaganja samo jedan igrac borca. bez driblinga, bez duplog pasa, bez suta po golu...

mirza varesanovic ne bi znao voditi i pripremit ni bolje igrace, a ne ove tarabe
nabijanje snage i kondicije je nauka, i to je temelj svakog uspjeha u sportu
hoce li se ikad iko kod nas time pozabaviti, to je najjeftiniji put do uspjeha

spustimo se na zemlju
Alkos

#6271 Re: FK Sarajevo

Post by Alkos »

Back to reality! :mrgreen:

Tako malo nam treba da se dignemo, a jos manje da se spustimo. Idemo dalje!
Ja volim, volim, volim samo tebe...
Frank Sinatra

#6272 Re: FK Sarajevo

Post by Frank Sinatra »

arshavin wrote:Al' sto su lesinari dobili po brnjici :lol: :lol:
Kako te samo nije sramota napisati nesto ovako ljigavo?
tacna

#6273 Re: FK Sarajevo

Post by tacna »

leo karan wrote:Pokazali smo svoju snagu protiv malo jace ekipe.
Realno, slabi smo bas.

kondiciono smo kurac od ovce, jer poslije pauze od 10 dana igraci se u 85 min vuku ko prebijene macke

takticki smo totalno losi, kako sami igraci tako i struka. u kontrama se ne oslobadjamo lopte, napadaci prave bespotrebne prekrsaje kada smo u naletima, dozvoljavajuci njihovoj odbrani da se postavi i odmori.

tehnicki isto tako losi, prijem lopte uzasan kod svakog igraca, odbrana u totalnoj panici kad ih zaganja samo jedan igrac borca. bez driblinga, bez duplog pasa, bez suta po golu...

mirza varesanovic ne bi znao voditi i pripremit ni bolje igrace, a ne ove tarabe

spustimo se na zemlju

Kako te nije stid ovako pisat jedna losa tekma i odmah se..s, a gdje si bio prosle tri tekme 90 minuta trcanja borbe igr svega i sad ti pametan se naso od...i.
Gde si sad cica maco

#6274 Re: FK Sarajevo

ŠTA JE?!

Idemo dalje. Još uvijek dominiramo.

Image
leo karan

#6275 Re: FK Sarajevo

Post by leo karan »

tacna wrote:
leo karan wrote:Pokazali smo svoju snagu protiv malo jace ekipe.
Realno, slabi smo bas.

spustimo se na zemlju

Kako te nije stid ovako pisat jedna losa tekma i odmah se..s, a gdje si bio prosle tri tekme 90 minuta trcanja borbe igr svega i sad ti pametan se naso od...i.
nije me stid ovako pisati
posljednje tri tekme sam bio na tribini, ako vec pitas
ocigledna je nestrucnost strucnog staba na mini pripremama u medjugorju i limitirini igraci
Locked