Zhìxin wrote:Svi smo mi iz mahale
Sent from my GT-I9505 using Tapatalk 4
Ja nisam.
Ja sam sa Hrasnog.
Moderator: anex
Zhìxin wrote:Svi smo mi iz mahale
Sent from my GT-I9505 using Tapatalk 4
nije vise, a bio je na dobrinji (kod kupa) i hod'o po komplet mahali s bivsim gazdamauna_bo wrote:zar jeste?pakica_ wrote:vidi se da je iz vase mahaleuna_bo wrote:koji šmeker, čovječe
chuckie de nas obraduj malo s kojom slikom cica maceChuckie wrote:Ma lik svako mjesec dana naleti na sličnog cuku pored Une onome što ga ostavio na Hrasnom pa uslika.
jel to ne volis cuke???gladna sam wrote:chuckie de nas obraduj malo s kojom slikom cica mace
ubise ovi s cukama![]()
Basta odgadja starost kO Neda Ukradenpakica_ wrote:ama vidis da ganjam umjetnicki dojam, pa zato nije kontra od sunca mob'telZhìxin wrote: Aparat kontra od sunca![]()
Inače ništa mi nema draže nego vidjeti moćnog kera, a ovaj Basta je mnogo moćan!!!(plus, pogled iza je karanana
)
i hvala za komplimente.. halalite ako ponavljam sliku, al' u slucaju da nije bila ovdje, evo.. basta na lijevoj strani je basta u sep. 2011. godine, par dana prije nego sto cu ga uzeti sebi, a basta na desnoj strani je basta u sep. 2013.cudim se sto me raja pita je li mlad (u dec. aBd puni 5 godina) i ima li godinu, dvije, a ustvari samo ima puuuno ljubavi i njege, pa je za njega vrijeme stalo
![]()
Kakva je ovo vunena loptica.awekenings wrote:
i ona je prava pozerka postalaZhìxin wrote:

volim sve zivotinjeanjaistkrank wrote:jel to ne volis cuke???gladna sam wrote:chuckie de nas obraduj malo s kojom slikom cica mace
ubise ovi s cukama![]()
hjoooooooooooooooj usi glupeeeeeeehladan.preminger wrote:Samo 3 mjeseca razlike.![]()
Pa ona 2-3 kg teza samo od moje HappyZhìxin wrote:Brate 20 kila i par stotina gramaSitnija od većine vršnjaka koje viđamo... Možda je ovdje krupna jer je u gro planu
Prekosutra 8 mjeseci i dostigla je 2/3 svoje težine... Sad će još malo da naraste i nabaci mišićnu masuCholina_Lokica wrote: Pa ona 2-3 kg teza samo od moje HappyPravo mala
Pa dobro jos je ba mlada, ja reko odraslaZhìxin wrote:Prekosutra 8 mjeseci i dostigla je 2/3 svoje težine... Sad će još malo da naraste i nabaci mišićnu masuCholina_Lokica wrote: Pa ona 2-3 kg teza samo od moje HappyPravo mala
Mozda ima tezak karakterCholina_Lokica wrote:A ja ne znam dje mojoj happy stanu kile ovolike, nema noge, sva jenekakva minijaturna, ali zna nekad doci i na 20kgValjda misici teski sta li