Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Uber postuje zakone drzave i oni to na neki nacin legalizuju i registruju svakog vozaca i njegov racun na koji dobija novac. Drzava tad zna koji je prihod od djelatnosti, a porez si duzan sam prijaviti.
To je koliko ja znam, nek me neko ispravi ako nije ovako.
drugi profil wrote:Ma ne moze Uber doci. Vidite da su ovi zgrabili koncesiju kao babovinu.
Kad im se to dalo, kako neko misli ubaciti Uber da im kvari utopiju.
Doci ce kad-tad! Samo je pitanje necu reci dana i mjeseca ali za godinu dvije tri... ce doci sigurno!
I prije 20 godina smo se ibretili ko ima mobitel a sad je smiješno ako ga djete od 7 godina nema
I bankomata su se mnogi bojali prije deceniju da im ne proguta ruku a sad i dedice i nane dižu penzije
Htjeli mi ili ne moramo pratiti globalizaciju samo sto u svemu kasnimo po deceniju dvije i za autoputeve i za G4...
Nema pravne drzave da te zastiti od bandita iz sa-taxija. Naruce voznju, docekaju te, demoliraju ti auto i malkice i tebe.
Zovi, prijavi policiji, NN izvrsioci. Popravaljaj auto i zube sam...
a ko brani taksistima da i oni budu uberovci? moglo bi se onda zaraditi i tamo i 'vamo, ali jbg, preko ubera bi to proslo kroz papire a to se vec ne isplati...bolje zavrnuti i musteriju i drzavu...
holowey wrote:a ko brani taksistima da i oni budu uberovci? moglo bi se onda zaraditi i tamo i 'vamo, ali jbg, preko ubera bi to proslo kroz papire a to se vec ne isplati...bolje zavrnuti i musteriju i drzavu...
Branili bi karinu moju , a ne svoje poslove....mogu se bunit i nekom zabranjivat onoliko koliko im se dopusti. Sta vam pada napmet, pa nismo u srednjem vijeku
drugi profil wrote:Nema pravne drzave da te zastiti od bandita iz sa-taxija. Naruce voznju, docekaju te, demoliraju ti auto i malkice i tebe.
Pa, onda će vjerovatno uberovci organizovati i osvetiti. Akcija i reakcija.
drugi profil wrote:Nema pravne drzave da te zastiti od bandita iz sa-taxija. Naruce voznju, docekaju te, demoliraju ti auto i malkice i tebe.
Hoce kako nece.
Ne mogu se ni musterije organizovati pa isprebijati jednog bezobraznog taksistu.
Hoce kako nece.
Ne mogu se ni musterije organizovati pa isprebijati jednog bezobraznog taksistu.
Uberovci su homogenija grupa od mušerija. Lakše im je definisati zajednički cilj i lakše im se organizovati. Prebijanjem jednog uberovca, svi se osjećaju ugroženim jer je razlog prebijanja, naročito ako je to prebijanje organizovano, zajednički svim uberovcima. Svi mogu očekivati isto prije ili kasnije.
Levaćenje jedne mušterije neće potstaknuti ostale mušterije, potovo one koje nemaju negativna iskustva. Ne znači da u budućnosti ostale mušterije mogu očekivati isto.
invincible1921 wrote:Branili bi karinu moju , a ne svoje poslove....mogu se bunit i nekom zabranjivat onoliko koliko im se dopusti. Sta vam pada napmet, pa nismo u srednjem vijeku
sorry nije smjesno, vec je zalosno da mi JESMO blize srednjem vijeku nego modernom vremenu.
Kakvo argumentovano ubijanje nejači od strane ovog osnivača Car:Go I džaba sve kad je država presudila u korist ovih nehljebara da nikom nikad ne padne na pamet da tu izmišlja nekakve aplikacije. Tugo golema
burekodsira wrote:slika i prilika
ni jedan argument nije iznio ovaj takso, samo dreči kako su ovi nelegalni i da će ih ugasiti još u po frke priznao da čuvaju monopol
Dope_Man wrote:Samo mu na izlazu kazes ''Allah te nagradio i dao svako dobro'' i odes bez placanja... bice on nagradjen za svoje dobro djelo, siguran sam
Dope_Man wrote:Samo mu na izlazu kazes ''Allah te nagradio i dao svako dobro'' i odes bez placanja... bice on nagradjen za svoje dobro djelo, siguran sam