BHTelekom vs Eronet vs Mtel vs ostali mobilni operateri

Hardware, software, mobiteli, programiranje, internet...

Moderator: Benq

Post Reply

ko nudi najbolje usluge po najnižim cijenama ?

bhtelecom
14
20%
eronet
7
10%
mtel
7
10%
haloo
4
6%
Novotel
38
54%

Total votes: 70

beni-bu-man

#6251 Re: bhtelekom vs eronet vs mtel vs ostali mobilni operateri - ko nudi više i bolje uz niže cijene?

Post by beni-bu-man »

escobar__ wrote:Kakvi paćenici jebo te. :lol:
Fukare

Nije pretplata za svakog
beni-bu-man

#6252 Re: bhtelekom vs eronet vs mtel vs ostali mobilni operateri - ko nudi više i bolje uz niže cijene?

Post by beni-bu-man »

diablobih wrote:
strucnjak99 wrote:osnovna stvar je da su naši ljudi neuki, a drugo da ih ne interesuje
evo ko i ovo čita i upoznat je sa tematikom, šta misliš koliko će se njih odlučit da prenese broj iz bhtelekoma na nekog drugog operatera
i treća, možda i najvažnija stvar, da ljudi misle da će prenosom broja na drugog operatera izgubiti svoj dotadašnji broj, jednostavno nisu upoznati sa stvarima niti ih interesuje da se upoznaju
Nije samo to, ja kad kazem ljudima da uzmu drugog operatera, misle da su i dalje skupi razgovori sa drugim mrezama sto nije istina naravno.
Takvi prozivaju i na viber
strongmen

#6253 Re: bhtelekom vs eronet vs mtel vs ostali mobilni operateri - ko nudi više i bolje uz niže cijene?

Post by strongmen »

beni-bu-man wrote:
Fukare

Nije pretplata za svakog
nije, moraš biti blesav da uzmeš pretplatu
na Eronet slagalici 200 minuta 10 KM i 3 GB za 10 KM jeste ukupno 20 KM
ili 400 minuta i 3GB za 30 KM

uporedivi midi30 od bhtelekom od 35 KM daje 150 minuta i 3 GB
beni-bu-man

#6254 Re: bhtelekom vs eronet vs mtel vs ostali mobilni operateri - ko nudi više i bolje uz niže cijene?

Post by beni-bu-man »

strongmen wrote:
beni-bu-man wrote:
Fukare

Nije pretplata za svakog
nije, moraš biti blesav da uzmeš pretplatu
na Eronet slagalici 200 minuta 10 KM i 3 GB za 10 KM jeste ukupno 20 KM

uporedivi midi30 od bhtelekom od 35 KM daje 150 minuta i 3 GB
samo ga ti slazi dalje :wink:

kao sto rekoh nije pretplata za svakog

mene ne interesuje hocu li ga sloziti za cvaju ili placat 93,60KM za pretplatu koju koristim
strongmen

#6255 Re: bhtelekom vs eronet vs mtel vs ostali mobilni operateri - ko nudi više i bolje uz niže cijene?

Post by strongmen »

pa da, vjerovatno si budžetski parazit pa ti mi plaćamo to tvoje kurčenje
beni-bu-man

#6256 Re: bhtelekom vs eronet vs mtel vs ostali mobilni operateri - ko nudi više i bolje uz niže cijene?

Post by beni-bu-man »

strongmen wrote:pa da, vjerovatno si budžetski parazit pa ti mi plaćamo to tvoje kurčenje
dabog da jesam onda bi koristio Super VIP a ne Super 80 :mrgreen:
bumerangss

#6257 Re: bhtelekom vs eronet vs mtel vs ostali mobilni operateri - ko nudi više i bolje uz niže cijene?

Post by bumerangss »

Ja nemam razloga tj interesa da nekog ubjedjujem jer kako vidite ne znam postaviti link ni sliku na forum pa iz toga znate da nisam uposlenik bilo kojeg operatera. Oni koji prate moje postove znaju da sam zdravstveni radnik pa tako ja znam da su pacenici oni koji placaju skuplje uslugu koja je na istom nivou ili znatno lošija nego sto konkurencija ima. To se u medicini zove MAZOHIZAM i spada u psihicke poremecaje koje je potrebno lijeciti :D Ako ne vjeruješ onda vidi na wikipediji.

Ja i ti idemo na auto-pijacu i hocemo da uzmemo dobro auto i ja kupim golfa peticu a ti golfa trojku za iste pare.
Ja platio 10000 i ti platio 10000. Ko je tu pametan a ko ... pacenik? :roll:
jarobot

#6258 Re: bhtelekom vs eronet vs mtel vs ostali mobilni operateri - ko nudi više i bolje uz niže cijene?

Post by jarobot »

beni-bu-man wrote:
strongmen wrote:pa da, vjerovatno si budžetski parazit pa ti mi plaćamo to tvoje kurčenje
dabog da jesam onda bi koristio Super VIP a ne Super 80 :mrgreen:
Nemoj ga majketi više hraniti. Nije valjda da nisi skonto da je to dileja sa 2456 nikom na forumu....
Pusti ga njemu je najteže kad mu niko ne replecira...
beni-bu-man

#6259 Re: bhtelekom vs eronet vs mtel vs ostali mobilni operateri - ko nudi više i bolje uz niže cijene?

Post by beni-bu-man »

bumerangss wrote:
Ja nemam razloga tj interesa da nekog ubjedjujem jer kako vidite ne znam postaviti link ni sliku na forum pa iz toga znate da nisam uposlenik bilo kojeg operatera. Oni koji prate moje postove znaju da sam zdravstveni radnik pa tako ja znam da su pacenici oni koji placaju skuplje uslugu koja je na istom nivou ili znatno lošija nego sto konkurencija ima. To se u medicini zove MAZOHIZAM i spada u psihicke poremecaje koje je potrebno lijeciti :D Ako ne vjeruješ onda vidi na wikipediji.

Ja i ti idemo na auto-pijacu i hocemo da uzmemo dobro auto i ja kupim golfa peticu a ti golfa trojku za iste pare.
jesam li ja pacenik sto placam 90 i koju marku za pretplatu iz svog dzepa ( da raja ne misli da sam budzetlija ) :mrgreen:
Image
avaks

#6260 Re: bhtelekom vs eronet vs mtel vs ostali mobilni operateri - ko nudi više i bolje uz niže cijene?

Post by avaks »

Nema Ero takve brzine, to je fotošop :lol:
Oni ni signala nemaju sve razgovori prekidaju :thumbup:
semirsar

#6261 Re: bhtelekom vs eronet vs mtel vs ostali mobilni operateri - ko nudi više i bolje uz niže cijene?

Post by semirsar »

beni-bu-man wrote:
bumerangss wrote:

jesam li ja pacenik sto placam 90 i koju marku za pretplatu iz svog dzepa ( da raja ne misli da sam budzetlija ) :mrgreen:
http://i63.klix.com/256y79c.png
Jesi i to zesci, jerbo placas Eri 90KM dok si istovremeno na LoL-i a ne cejfis sve merake LoGO! Quadro + paketa za 88KM :evil: :mrgreen:
MTV

#6262 Re: bhtelekom vs eronet vs mtel vs ostali mobilni operateri - ko nudi više i bolje uz niže cijene?

Post by MTV »

Dje beni radi, nek i mene uposli :mrgreen:
nagibSA

#6263 Re: bhtelekom vs eronet vs mtel vs ostali mobilni operateri - ko nudi više i bolje uz niže cijene?

Post by nagibSA »

Vecina raje svakako slabo trosi i dopuni samo da ne istekne racun, bila to slagalica, haloo, bht uhljebi i sl. Šlepa se na WiFi i Viber.

Ovo su banalne stvari u zivotu, dileja napravio nauku, najbitniju stvar, i neke megalomanske ustede i proracune. :D

A kad pogledas sve u 5 deka, samo bitno ko sta preferira i kakve su mu navike.
escobar__

#6264 Re: bhtelekom vs eronet vs mtel vs ostali mobilni operateri - ko nudi više i bolje uz niže cijene?

Post by escobar__ »

Bez ikakve namjere da branim Telekom BiH, interesuje me zašto samo kod njih stavljate sufiks "uhljeb"? To uhljeba nema u HT-u i Telekomu Srpske, tamo sve regulara zapošljavanje? :D
avaks

#6265 Re: bhtelekom vs eronet vs mtel vs ostali mobilni operateri - ko nudi više i bolje uz niže cijene?

Post by avaks »

Vjerovatno zbog toga što kada sabereš višak radnika u obe navedene firme nema ni polovinu tih uhljebljenih u BHT :lol:
duffy_duck

#6266 Re: bhtelekom vs eronet vs mtel vs ostali mobilni operateri - ko nudi više i bolje uz niže cijene?

Post by duffy_duck »

avaks wrote:Nema Ero takve brzine, to je fotošop :lol:
Mozda zivi blizu repetitora pa mu toliko ocitava?
Radar71

#6267 Re: bhtelekom vs eronet vs mtel vs ostali mobilni operateri - ko nudi više i bolje uz niže cijene?

Post by Radar71 »

duffy_duck wrote:
Ne lupaj gluposti, normalne Eronetove brzine

Image
avaks

#6268 Re: bhtelekom vs eronet vs mtel vs ostali mobilni operateri - ko nudi više i bolje uz niže cijene?

Post by avaks »

Svi ste vi uposlenici Eroneta :lol:
Te brzine su nemoguće :thumbup:
beni-bu-man

#6269 Re: bhtelekom vs eronet vs mtel vs ostali mobilni operateri - ko nudi više i bolje uz niže cijene?

Post by beni-bu-man »

Radar71 wrote:
duffy_duck wrote:
Ne lupaj gluposti, normalne Eronetove brzine

Image
Priznaj da nekad spadne brzina na 16/4
Maharadza

#6271 Re: bhtelekom vs eronet vs mtel vs ostali mobilni operateri - ko nudi više i bolje uz niže cijene?

Post by Maharadza »

Dok god mi ide 1080p yubito klip bez buffering-a i čekanja, iskreno nije mi ni bitno. :D
beni-bu-man

#6272 Re: bhtelekom vs eronet vs mtel vs ostali mobilni operateri - ko nudi više i bolje uz niže cijene?

Post by beni-bu-man »

Radar71 wrote:Nisam primijetio.
Vjerujem, nije cesta pojava da oslabi
avaks

#6273 Re: bhtelekom vs eronet vs mtel vs ostali mobilni operateri - ko nudi više i bolje uz niže cijene?

Post by avaks »

Maharadza wrote:Dok god mi ide 1080p yubito klip bez buffering-a i čekanja, iskreno nije mi ni bitno. :D
A dabome, nećeš skidati neke fajlove mašala preko mobilnih podataka. Dok rade društvene mreže, chat i youtube bez trzanja sve udure :thumbup:
Mada ja o5 velim samo BHT ima mrežu ovo ostalo je sve fotošop i uposlenici :lol: sarcasm off
nagibSA

#6274 Re: bhtelekom vs eronet vs mtel vs ostali mobilni operateri - ko nudi više i bolje uz niže cijene?

Post by nagibSA »

escobar__ wrote:Bez ikakve namjere da branim Telekom BiH, interesuje me zašto samo kod njih stavljate sufiks "uhljeb"? To uhljeba nema u HT-u i Telekomu Srpske, tamo sve regulara zapošljavanje? :D
Ja to zbog dileje malo, da se solidarisem, znam da ih on zove uhljebima, okomio se na BHT. Naravno da to vazi za sve.

Jbt da uradim taj test brzine, potrosio bih promet sav sto imam. :D
zrakomlat

#6275 Re: bhtelekom vs eronet vs mtel vs ostali mobilni operateri - ko nudi više i bolje uz niže cijene?

Post by zrakomlat »

Slagalice, puzzle, lego kockice i slične zajebancije su za osnovce.
Post Reply