Fukareescobar__ wrote:Kakvi paćenici jebo te.
Nije pretplata za svakog
Moderator: Benq
Fukareescobar__ wrote:Kakvi paćenici jebo te.
Takvi prozivaju i na viberdiablobih wrote:Nije samo to, ja kad kazem ljudima da uzmu drugog operatera, misle da su i dalje skupi razgovori sa drugim mrezama sto nije istina naravno.strucnjak99 wrote:osnovna stvar je da su naši ljudi neuki, a drugo da ih ne interesuje
evo ko i ovo čita i upoznat je sa tematikom, šta misliš koliko će se njih odlučit da prenese broj iz bhtelekoma na nekog drugog operatera
i treća, možda i najvažnija stvar, da ljudi misle da će prenosom broja na drugog operatera izgubiti svoj dotadašnji broj, jednostavno nisu upoznati sa stvarima niti ih interesuje da se upoznaju
nije, moraš biti blesav da uzmeš pretplatubeni-bu-man wrote:Fukareescobar__ wrote:Kakvi paćenici jebo te.
Nije pretplata za svakog
samo ga ti slazi daljestrongmen wrote:nije, moraš biti blesav da uzmeš pretplatubeni-bu-man wrote:Fukareescobar__ wrote:Kakvi paćenici jebo te.
Nije pretplata za svakog
na Eronet slagalici 200 minuta 10 KM i 3 GB za 10 KM jeste ukupno 20 KM
uporedivi midi30 od bhtelekom od 35 KM daje 150 minuta i 3 GB
dabog da jesam onda bi koristio Super VIP a ne Super 80strongmen wrote:pa da, vjerovatno si budžetski parazit pa ti mi plaćamo to tvoje kurčenje
Ja nemam razloga tj interesa da nekog ubjedjujem jer kako vidite ne znam postaviti link ni sliku na forum pa iz toga znate da nisam uposlenik bilo kojeg operatera. Oni koji prate moje postove znaju da sam zdravstveni radnik pa tako ja znam da su pacenici oni koji placaju skuplje uslugu koja je na istom nivou ili znatno lošija nego sto konkurencija ima. To se u medicini zove MAZOHIZAM i spada u psihicke poremecaje koje je potrebno lijecitiescobar__ wrote:Kakvi paćenici jebo te.
Nemoj ga majketi više hraniti. Nije valjda da nisi skonto da je to dileja sa 2456 nikom na forumu....beni-bu-man wrote:dabog da jesam onda bi koristio Super VIP a ne Super 80strongmen wrote:pa da, vjerovatno si budžetski parazit pa ti mi plaćamo to tvoje kurčenje
jesam li ja pacenik sto placam 90 i koju marku za pretplatu iz svog dzepa ( da raja ne misli da sam budzetlija )bumerangss wrote:Ja nemam razloga tj interesa da nekog ubjedjujem jer kako vidite ne znam postaviti link ni sliku na forum pa iz toga znate da nisam uposlenik bilo kojeg operatera. Oni koji prate moje postove znaju da sam zdravstveni radnik pa tako ja znam da su pacenici oni koji placaju skuplje uslugu koja je na istom nivou ili znatno lošija nego sto konkurencija ima. To se u medicini zove MAZOHIZAM i spada u psihicke poremecaje koje je potrebno lijecitiescobar__ wrote:Kakvi paćenici jebo te.Ako ne vjeruješ onda vidi na wikipediji.
Ja i ti idemo na auto-pijacu i hocemo da uzmemo dobro auto i ja kupim golfa peticu a ti golfa trojku za iste pare.
Ja platio 10000 i ti platio 10000. Ko je tu pametan a ko ... pacenik?

Jesi i to zesci, jerbo placas Eri 90KM dok si istovremeno na LoL-i a ne cejfis sve merake LoGO! Quadro + paketa za 88KMbeni-bu-man wrote:jesam li ja pacenik sto placam 90 i koju marku za pretplatu iz svog dzepa ( da raja ne misli da sam budzetlija )bumerangss wrote:Ja nemam razloga tj interesa da nekog ubjedjujem jer kako vidite ne znam postaviti link ni sliku na forum pa iz toga znate da nisam uposlenik bilo kojeg operatera. Oni koji prate moje postove znaju da sam zdravstveni radnik pa tako ja znam da su pacenici oni koji placaju skuplje uslugu koja je na istom nivou ili znatno lošija nego sto konkurencija ima. To se u medicini zove MAZOHIZAM i spada u psihicke poremecaje koje je potrebno lijecitiescobar__ wrote:Kakvi paćenici jebo te.Ako ne vjeruješ onda vidi na wikipediji.
Ja i ti idemo na auto-pijacu i hocemo da uzmemo dobro auto i ja kupim golfa peticu a ti golfa trojku za iste pare.
Ja platio 10000 i ti platio 10000. Ko je tu pametan a ko ... pacenik?![]()
http://i63.klix.com/256y79c.png
Mozda zivi blizu repetitora pa mu toliko ocitava?avaks wrote:Nema Ero takve brzine, to je fotošop![]()
Oni ni signala nemaju sve razgovori prekidaju
Vjerujem, nije cesta pojava da oslabiRadar71 wrote:Nisam primijetio.
A dabome, nećeš skidati neke fajlove mašala preko mobilnih podataka. Dok rade društvene mreže, chat i youtube bez trzanja sve udureMaharadza wrote:Dok god mi ide 1080p yubito klip bez buffering-a i čekanja, iskreno nije mi ni bitno.
Ja to zbog dileje malo, da se solidarisem, znam da ih on zove uhljebima, okomio se na BHT. Naravno da to vazi za sve.escobar__ wrote:Bez ikakve namjere da branim Telekom BiH, interesuje me zašto samo kod njih stavljate sufiks "uhljeb"? To uhljeba nema u HT-u i Telekomu Srpske, tamo sve regulara zapošljavanje?