Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
channel10 wrote:Koliko kazete da je regularna cijena vode u prodavnicama? Ja sam danas 10 l neke HB vode(tako nesto) placao po 4,10 KM.
Da li je to regularna cijena ili ne? Ako nije, kome da prijavim, ali necu ono lafo preko telefona nego cu vrlo rado otici gdje treba i fino dati puno ime i prezime i broj telefone i naravno zahtjevati povratnu informaciju. Ne bih preko ovih ublehaskih telefona gdje ne znas sta je bilo i da li je ista uradjeno.
jaro ne znam kakva je to voda al ja onu bukaru od 5 litara Bistrik ( puni se negdje u Hadzicima ) placam po 1,10 KM pa ti sad vidi
Zna li neko gdje se ovo moze prijaviti?
Sto se tice brasna, ovo brasno je barem nekih 10 KM iznad regularne cijene!
channel10 wrote:Koliko kazete da je regularna cijena vode u prodavnicama? Ja sam danas 10 l neke HB vode(tako nesto) placao po 4,10 KM.
Da li je to regularna cijena ili ne? Ako nije, kome da prijavim, ali necu ono lafo preko telefona nego cu vrlo rado otici gdje treba i fino dati puno ime i prezime i broj telefone i naravno zahtjevati povratnu informaciju. Ne bih preko ovih ublehaskih telefona gdje ne znas sta je bilo i da li je ista uradjeno.
Na broj 033/212-602 se moze poslati prijava o povecanju cijena
Maloprije sam uspio stupiti u kontakt sa prijateljem u Odzaku. Gore je situacija kriticna. Brane se, saniraju nasipe... Kako mi je rekao, Posavina je unistena. Kaze da je dosta stoke stradalo, traktori i ostala mehanizacija su potopljeni, hrana koju su imali za stoku je nepovratno unistena, usjevi su unisteni...
U Samcu je nekom farmeru stradalo 400 krava, u Prudu je stradalo 300 svinja i 7000 koka nosilja. Covjek bukvalno place...
A sta se ima preko telefona prijavljivati, jer nema povratne informacije. Mi zovemo, oni brisu pozive(ako se uopste i snima).
Gdje se u Zenici moze licno prijaviti? Imam racun i vrlo rado cu dati sve svoje licne podatke i naravno traziti povratnu informaciju. Ovako ovo sa telefonima samo ubleha i nista vise.
Last edited by channel10 on 18/05/2014 21:08, edited 1 time in total.
Nego, poucen iskustvima, onda preventivno da jeXXm mater svima koji ukradu kol'ko kocka secera.
A ja se naserem u usta svima onima koji po vazdan pričaju kako je neko ukrao ili kako bi mogao ukrasti nešto i tako indirektno ubacuju u glavu ljudima da ne šalju pomoć jer će se ionako pokrasti.
Nek jedu govna kuje lajave, hoće li im išta osim metra zemlje začepiti usta lajava više. Hebo ih Radončić, ko da ih je sve on okotio.
Čitav narod se digao na noge, pomaže i bogato i siromašno al kuje bijedne samo traže negativu jednu u 1000 pozitiva da seru, seru, seru..
drug evo da ti ja sad kazem jednu stvar
ja cu uvijek protiv njega pricati i uvijek cu da ga olajavam.prije par godina mojoj nani treba krv i ja odem kod njega i prvo sto me je pitao jesi li clan crvenog krsta? ? ? ja kazem nisam ali nije problem postat cu ako treba bla bla i frajer mi hladno kaze da tu krv od njega mogu dobiti samo ako platim 2-3 il vrecice krvi koje su nam bile potrebne
Klavikula wrote:imam nekoliko pitanja. bilo je informacija, ali puno se pise pa je problem naci.
od koliko se moze predati pomoc na filozofskom i da li im treba dobrovoljaca, te da li i sutra SPUS organizuje prevoz do ugrozenih mjesta?
Do 4h, ali buduci da je sutra radni dan, mislim da ce moci i duze.
Treba!
Organizuje. U 9h opet idu autobusi (neka neko doda odakle tacno)
Ljudi ba de se malo dozovite! BRAŠNO je TIP 400, ono nije 1,10 kg, nego preko 2 KM ako se ne varam, ovo je redovna cijena. Gledajte malo! Triput mjeri jedno sijeci!
Klavikula wrote:imam nekoliko pitanja. bilo je informacija, ali puno se pise pa je problem naci.
od koliko se moze predati pomoc na filozofskom i da li im treba dobrovoljaca, te da li i sutra SPUS organizuje prevoz do ugrozenih mjesta?
Treba!
A sta se ima preko telefona prijavljivati, jer nema povratne informacije. Mi zovemo, oni brisu pozive(ako se uopste i snima).
To je Vlada Federacije BiH dala broj, nazoves kazes lokaciju i sve ostalo. To ili sam/a uzmi i slikaj, gradi slucaj i na Sudu digni optuzbu za krsenje prava potrosaca. Ne znam drugo sta da ti kazem. Svi zovu taj broj, da li ima kakve koristi ne znam, ali eto i to je nesto. Ako imas bolju opciju slobodno napisi.
Prestanite da raspravljate o ovim cijenama. Imate telefon i prijavite. Pisanjem na forumu necete nista postici. Telefon u ruke i zovite, racune cuvajte pa prijavite.
cove41 wrote:Ljudi ba de se malo dozovite! BRAŠNO je TIP 400, ono nije 1,10 kg, nego preko 2 KM ako se ne varam, ovo je redovna cijena. Gledajte malo! Triput mjeri jedno sijeci!
Ne moze biti duplo nema sanse. Moze biti par maraka skuplje, ali duplo ni u snu.
redovna cijena onog Majić brašna od 25kg je 22-23KM
Ova cijena od 36,5 je nerealna i ako je ona isključivo radi protifta usljed poplava jer je brašno evidentno primljeno prije poplava je za svaku osudu i prijavu inspekciji
Treba!
Nego, poucen iskustvima, onda preventivno da jeXXm mater svima koji ukradu kol'ko kocka secera.
A ja se naserem u usta svima onima koji po vazdan pričaju kako je neko ukrao ili kako bi mogao ukrasti nešto i tako indirektno ubacuju u glavu ljudima da ne šalju pomoć jer će se ionako pokrasti.
Nek jedu govna kuje lajave, hoće li im išta osim metra zemlje začepiti usta lajava više. Hebo ih Radončić, ko da ih je sve on okotio.
Čitav narod se digao na noge, pomaže i bogato i siromašno al kuje bijedne samo traže negativu jednu u 1000 pozitiva da seru, seru, seru..
drug evo da ti ja sad kazem jednu stvar
ja cu uvijek protiv njega pricati i uvijek cu da ga olajavam.prije par godina mojoj nani treba krv i ja odem kod njega i prvo sto me je pitao jesi li clan crvenog krsta? ? ? ja kazem nisam ali nije problem postat cu ako treba bla bla i frajer mi hladno kaze da tu krv od njega mogu dobiti samo ako platim 2-3 il vrecice krvi koje su nam bile potrebne
Drug, iskreno, hebo te on.
Otvori temu o njemu pa piši dok ti krv kola, nemojte ovu temu trovati sa negativom nekom stalno u vaktu kad više haira oko nas ima nego u zadnjih 20 godina.
Što neko reče već, ako imaš nekih dokaza protiv nekoga, prijavi ga policiji, inspekciji i to je to.
Last edited by almir1977 on 18/05/2014 21:17, edited 1 time in total.
Gdje se u Zenici moze licno prijaviti? Imam racun i vrlo rado cu dati sve svoje licne podatke i naravno traziti povratnu informaciju. Ovako ovo sa telefonima samo ubleha i nista vise.
Oni salju inspekcije , vec su kaznili neke prodavce