nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
Moderators: _BataZiv_0809, anex
- drug_profi
#6251 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
Tako se meni jedan sa bravom namjestio. Stanemo. Izadjem ja vidim boja mu ok samo lim na blatobranu malo uletio. Hoce on pare ili policiju. Ja zavucem ruku i lupim ono izleti nazad ko da nista nije bilo. Reko: za sta pare? Gleda on ko popisan. Reko ocemol se razic? Hajd. A sreca moja pa je tako lako bilo. U nezgodan mi vakat.
Poslano sa Tipfeler mašine
Poslano sa Tipfeler mašine
- supercali
#6252 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
Ovakve treba tuci do ne raspoznavanja
Jednom meni jedan zastitar iz securitasa mislom da ne radi vise tamo predlaze da vozi auto i da namjesti sudar
Kaze dobit cemo ostetu fazoni i das meni par stoja
Ja ga gledam i govorim jesi normalan kaze pa normala sto
Jednom meni jedan zastitar iz securitasa mislom da ne radi vise tamo predlaze da vozi auto i da namjesti sudar
Kaze dobit cemo ostetu fazoni i das meni par stoja
Ja ga gledam i govorim jesi normalan kaze pa normala sto
-
tempuser
#6253 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
Zao mi je sto su postao zrtva takvog pokvarenjaka. I ja bih u inat zvao muriju pa nek se pegla s osiguranjima, bez obzira sto ce te "ceh" na kraju izaci skuplji od 142 KM. Na tih 50 KM si izgubio i 15% bonusa na osiruranje sto je nekih cca 120 KM, znaci kad se podcrtas platices 170 KM.maxell_sarajevo wrote: Policija predlagala da se dogovorimo, on trazio 142KM koliko košta njegova karambolka, ja davao 50KM koliko sam na kraju i platio kaznu.
- Quaresma
#6254 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
Ovako se i meni isto desilo u Bihacu kad sam kroz park vozio prema mostu Alije Izetbegovica
Vozim lijevom trakom i trebam da se predstrojim na desnu, dao zmigavac, dovoljno ubrzao da ne zasmetam ovom iza sebe, no medjutim djikan sa napucanom dvicom dade gas da se ne ubacim ispred njega, sva sreca pa se vratih u svoju traku.
Pa kakvi su to mozgovi, sta tim ljudima prolazi kroz glavu bas bih volio znati
Sent from my E6653 using Tapatalk
Vozim lijevom trakom i trebam da se predstrojim na desnu, dao zmigavac, dovoljno ubrzao da ne zasmetam ovom iza sebe, no medjutim djikan sa napucanom dvicom dade gas da se ne ubacim ispred njega, sva sreca pa se vratih u svoju traku.
Pa kakvi su to mozgovi, sta tim ljudima prolazi kroz glavu bas bih volio znati
Sent from my E6653 using Tapatalk
- supercali
#6255 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
Prolazi im to da vide zaradu od osiguranja
- kloniran
#6256 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
na ebay imaju kamere koje snimaju naprijed i nazad simultano, nisu skupe za ovakve idiote
- commendatore
#6257 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
ma treba se dic na oruzje naoruzat se pa protiv ovakvih hamelja samo brutalmente.... po mahalama naoruzane straze uvest jednom sedmicno mjesecno nosat u patrolama puske..... pa jarane bujrum ukradi auto, obij stan.....
mrš u tri pizde materine i civilizacija - nije civilizacija za šumare.... ionako je divlji zapad....
mrš u tri pizde materine i civilizacija - nije civilizacija za šumare.... ionako je divlji zapad....
Last edited by commendatore on 19/09/2016 17:59, edited 1 time in total.
-
mirzet87sa
#6258 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
Ne vaze kod nas, ne pije kamera vode na sudu.
- hopi
#6259 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
danas stojim na semaforu, skrećem lijevo, žmigavac dao krećem kada bmw x5 koji je stajao do mene u traci za pravo samo ispred mene skrenu uvali se prilično bezobrazno i to bez žmigavca i šta ću ja mu svirnem nek pazi jer bio blizu
ja kada on stade, otvori prozor poče mi jebat majku itd
pa stvarno koja stoka vozi auta, šta je njemu u glavi, mozgu veličine zrna da se ono uvaljuje i još psuje
da je dao žmigavac pa bi vidio gdje će
stajali smo uporedo na semaforu mogao je pitati da ga pustim ispred sebe kada krene zeleno, naravno da bi
pa stvarno koja stoka vozi auta, šta je njemu u glavi, mozgu veličine zrna da se ono uvaljuje i još psuje
stajali smo uporedo na semaforu mogao je pitati da ga pustim ispred sebe kada krene zeleno, naravno da bi
-
mirzet87sa
#6260 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
AHAAHAHAHAHHAHAAHAHAHAHAHAHAH
ne isplati se glumit mangupa na forumu, nit slusat savjete forumskih mangupa 
- bleee_sa
#6261 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
Dobro si ti proš'o, mog'o ti je još šamarčinu opalit 
-
mirzet87sa
#6262 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
Bas, mogao si jos degenek fasovati..
djes ulazit u sukob ako nisi spreman fizicki se obracunati, ti naivan poslusao savjete klixovih mangasa 
-
RLewis
#6263 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
.
Last edited by RLewis on 26/09/2016 17:14, edited 1 time in total.
- commendatore
#6264 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
opasniji si ti koji slikas sa jednom rukom i pola pameti oduzetom telefonom.....
- basicm
#6265 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
Joj nek' si mu rekocommendatore wrote:opasniji si ti koji slikas sa jednom rukom i pola pameti oduzetom telefonom.....
A kako inace nastaju slike iz saobracaja?
Sent from my iPhone using Tapatalk
- kloniran
#6266 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
bas tako, u onoj paleti je dvije tone i vrlo male su sanse da se pomjeri na 60 km/hcommendatore wrote:opasniji si ti koji slikas sa jednom rukom i pola pameti oduzetom telefonom.....
a kad jednom rukom vozis a drugom slikas i gledas u telefon, trenutak nepaznje i nema onih kamikaza sto stalno pretrcavaju brzu cestu 50 metara dalje
- commendatore
#6267 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
nije mi uopste namjera da nekom šukam i slicno - savjet je bio iz dobre namjere - ajmo svi drzat telefone u ruci i slikat u gustom saobracaju? je l moze tako?basicm wrote:Joj nek' si mu rekocommendatore wrote:opasniji si ti koji slikas sa jednom rukom i pola pameti oduzetom telefonom.....sad coek mora apaurin popiti kako si ga prizemljio.
A kako inace nastaju slike iz saobracaja?
Sent from my iPhone using Tapatalk
- supercali
#6268 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
Mozda i nije on slikao nemojte zakljucivati na brzinu
-
citroen xm
#6269 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
Kod nas je zapisano da bar jednom u mjesec-dva mora biti saobraćajka sa 3-4 žrtve. Jednostavno smo retardirani ljudi. Pune ceste usijanih glava koje komplekse i lične frustracije liječe pritiskanjem gasa.
Ova Alfa definitivno nije primjer najbezbjednijeg auta, ali pri toj brzini i sa dva kontakta(auto, prikolica) ni XC90 ih ne bi spasio. Fizika je jasna i neumoljiva.
Gledao sam malo profil tog jadnog momka i vidi se da je bio teški naloženjak i divljak u saobraćaju.
Ova Alfa definitivno nije primjer najbezbjednijeg auta, ali pri toj brzini i sa dva kontakta(auto, prikolica) ni XC90 ih ne bi spasio. Fizika je jasna i neumoljiva.
Gledao sam malo profil tog jadnog momka i vidi se da je bio teški naloženjak i divljak u saobraćaju.
- commendatore
#6270 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
nije da sad nesto branim kompaniju jebe mi se za alfa romeo - al jarane moj blindiran mercedes S klass nije mogao nista naspram nepomicnog bloka dok je alfa zveknula u 2 prepreke brzinom 170na sat..... mislim koje to auto moze da ti pruzi zastitu sa 170 na sat?citroen xm wrote:Kod nas je zapisano da bar jednom u mjesec-dva mora biti saobraćajka sa 3-4 žrtve. Jednostavno smo retardirani ljudi. Pune ceste usijanih glava koje komplekse i lične frustracije liječe pritiskanjem gasa.
- MOSALJOZE
#6271 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
Jedno od najsigurnijih auta,a test radjen na 64 km/h,e sad dodajte još 100
- supercali
#6272 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
Ma tenkom da se zabijes ne bi bilo svejedno a kamoli automobilom
Kad amo kod toga ima li ijedan crash test tenka bilo kojeg sa zidom i sl
Kad amo kod toga ima li ijedan crash test tenka bilo kojeg sa zidom i sl
- bitanga_sa_otesa
- Grijem se na: drva
- Vozim: pezejca
- Horoskop: ne vjerujem
-
tempuser
#6274 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
Prije nekoliko dana idem trotoarom od raskrsnice H. Cemerlica i Grbavicke prema DM-u i to desnom stranom trotoara (do pijace) i guram kolica odjednom se na trotoar penje i skrece u prolaz prema pijaci plavi Nissan Patrol i bukvalno pomnozi s nulom i dijete i mene! Ja udarim rukom po autu da debil skonta da ce nas prilkjestiti uz zid. On staje, za volanom papkar od svojih 50 god, celav, nekakav dugacak, i pocne da baljezga da ja moram da budem pazljiv jer sam s djetetom, ne on, da ne udaram auto. Ma $%#^&$$% ti mater u usta, dobro si prosao da te ne izvlacim iz auta... Iako nisam tamo krenuo, namjernoo okrenem kolica udesno prema pijaci i ispred njega sredinom nogu pred nogu ko baja. Pusi ga majmune...
Jucer ga vidim ispred mene kako sa Kovacica skrece lijevo preko Vrbanje, na mostu lijeva traka prema SCC-u prazna, u desnoj prema Gundulicevoj nego 4-5 auta, majmun iz lijeve trake skrece desno u Gundulicevu i kako se ne moze uvaliti u desnu traku mrtav-hladan nastavlja lijevom trakom (kontra smjerom). Takve samo maljem u glavu!
Jucer ga vidim ispred mene kako sa Kovacica skrece lijevo preko Vrbanje, na mostu lijeva traka prema SCC-u prazna, u desnoj prema Gundulicevoj nego 4-5 auta, majmun iz lijeve trake skrece desno u Gundulicevu i kako se ne moze uvaliti u desnu traku mrtav-hladan nastavlja lijevom trakom (kontra smjerom). Takve samo maljem u glavu!
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#6275 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
Pisao sam vec, slucaj kod bazena na Otoci (ukljucenje od GRAS-a), lik legao na sirenu sto pustam pjesaka (neki terenac je bio), kad sam ja povukao zraka, pa mu stresao sve na kamaru...i on se uporedio sa mnom, ko nesto bi se objasnjavao....samo ga pogledam i nastavim pravo....vozio neko vrijeme pored mene i vidi ne zarezujem ga 2% i odehopi wrote:danas stojim na semaforu, skrećem lijevo, žmigavac dao krećem kada bmw x5 koji je stajao do mene u traci za pravo samo ispred mene skrenu uvali se prilično bezobrazno i to bez žmigavca i šta ću ja mu svirnem nek pazi jer bio blizu