Iz načina na koji pišete, uz dužno uvažavanje da možda i poznajete oblast o kojoj pišete, ne stiče se dojam da ste baš digli ruke od njih. Naprotiv, povrijeđena sujeta i želja za osvetom je ono što isijava iz vaših komentara.antimobbing wrote: htio sam im pomoći ali oni to ne žele niti hoće da se potrude shvatiti što im nudim, tako da sam ih kulturno pozdravio i digao ruke od njih.
Oprostićete mi na iskrenosti ali mislim da niste razumjeli koncept DF BH. Ovdje se ne radi o privatnoj firmi u kojoj će poslodavac izvršiti testiranje uposlenika i imenovati najsposobnije koji će mu donijeti najveći profit. Ovdje je, koliko sam ja upoznat, ideja da se okupe čestiti i pošteni ljudi, bez "oraha u džepovima" a kojima je ovo trenutno stanje neprihvatljivo. Nadalje, oni još, ispravite me ako griješim, nemaju ni Program stranke, jer tek treba da ga rade oni koji misle da na neki način mogu da doprinesu DF BH. Ima tu i itekakvih stručnjaka. Možda ste i vi među njima, ali vi ste ih, kako rekoste, otpisali.
Ono što se trenutno bira u DF BH nije izbor za Parlament već za one koji će općinske organizacije voditi naredni period od, ne znam koliko godina, a svi drugi kadrovi koji budu došli u DF BH do izbora naredne godine, ali i oni koji nisu članovi a žele dobro ovoj državi, trebaju se angažirati i pomoći ovom pokretu.
Mislim da im treba dati šansu jer sam u očima nekih od njih vidio sjaj nade i vjere u budućnost koja mora biti drugačija od one koju su nam namjenili aktuelni. Ako mislite da griješim, a ne pretendujem da sam u pravu, ja se unaprijed izvinjavam.