Farma
Moderator: anex
-
dječak sa šibicama
#6251 Re: Farma
Pa onaj ko ce Memi zamjeriti jer je slavio Vesnin odlazak, sve je rekao o sebi.
Nazalost, Era je taj, i zato je Memo potencijalni sluga.
Eto trebao ju je zaliti, jer mu je dijete nazvala "retardiranim turcinom".
Stvarno jadna Vesna, zrtva... ali nije joj uspjela taktika, sinoc su je izvizdali u studiju, maloprije je krsila pravila kad je Radojki pricala kako je razocarana odnosm Pinka prema njoj, kao "Gocu svi grle, a ja kao da me nema, ona crvenokosa producentica samo Gocine suze prikazuje, a moje ne".
Na stranu sto krsi pravila oko prenosenja informacija, sto se strogo kaznjava, skuzila je da nije uspjela (za sada) biti Bojanic. Niko je ne pljuje, ne poljeva vodom, ne maltretira, naprotiv, ona maltretira druge.
Nazalost, Era je taj, i zato je Memo potencijalni sluga.
Eto trebao ju je zaliti, jer mu je dijete nazvala "retardiranim turcinom".
Stvarno jadna Vesna, zrtva... ali nije joj uspjela taktika, sinoc su je izvizdali u studiju, maloprije je krsila pravila kad je Radojki pricala kako je razocarana odnosm Pinka prema njoj, kao "Gocu svi grle, a ja kao da me nema, ona crvenokosa producentica samo Gocine suze prikazuje, a moje ne".
Na stranu sto krsi pravila oko prenosenja informacija, sto se strogo kaznjava, skuzila je da nije uspjela (za sada) biti Bojanic. Niko je ne pljuje, ne poljeva vodom, ne maltretira, naprotiv, ona maltretira druge.
- orea
#6252 Re: Farma
Danijel se zaljubio u Staniju 100%. Šta će stalno sa njih dvoje, a fol ima đevojku 
A možda ui u Filipa
Ne zezam se.
A možda ui u Filipa
- kisni indijanac
#6253 Re: Farma
nije to više bila taktika, pukne čovjek poslije tri mjeseca u ograničenom prostoru....neko ima kraći neko duži fitiljLEDA wrote:Tačno. Najzaslužniji za Bojanićevu pobjedu su Maca i firči ,ali je pripomogla i ona s kosom boje ciklame. Loša taktika.
- Piško
#6254 Re: Farma
Danijel se pokazao extra momakgnjev wrote:Danijel je sinoc ispo bas jak . Dosla ova trojica mamlaza da bace zlo njemu Staniji i Filipu izmedju ostalog kako je Sha smrtno zaljubljen u Staniju , kako je Memo kvaran vako nako . I poslije 5 min pokupise se i odose . A Danijel u cudu : kakvi su ovo likovi ? Nisu mi jasni , ja ne volim ovakve price
mene je kupio kad je četnikuši Saški dao štapić uz objašnjenje da dijeli ljude po vjeri i naciji (kad ova četnikuša nije htjela dati štapić Irvas jer joj je ko biva žao čatnikuše da na vasrks bude u izolaciji)
od tada ga četnikuše i jedna i druga ne mogu, ali on ih uvjek u dijalogu kulturno sjebe do kraja
extra lik, pametan
- orea
#6255 Re: Farma
Svima je bilo drago jer je dvoje favorita manje. Da se ne lažemo. Ali Memo je ispao kao da je prolupo, pretjerao je.dječak sa šibicama wrote:Pa onaj ko ce Memi zamjeriti jer je slavio Vesnin odlazak, sve je rekao o sebi.
Mogao je da ispadne džek da se kao pobrinuo za Gocu i tako to. Ovako je ispalo jadno, to ti govorim, onako iskreno, a ti u svakom drugom forumašu vidiš Vesnu. Meni je to ozbiljno paranoično a ti kako god želiš.
- Piško
#6256 Re: Farma
tuke (ona i Zorica) misle dobiti na istu foru kao Bojanić, to samo jednom palidječak sa šibicama wrote:
da mogu ikako ostali biti pametni, da je totalno ignore, onako kao Ša...molim, ha, ne čuje, molim....
- LEDA
#6257 Re: Farma
Naravno. Ali nije ovo prva farma pa da ne znaju šta mogu očekivati . Mislim da samo psihički stabilni mogu torturu ,i fizičku i psihičku, izdržati do kraja. Mislim da treba biti spreman na RAZNE uvrede i podmetanja kada svojevoljno ulaziš u brlog.kisni indijanac wrote:nije to više bila taktika, pukne čovjek poslije tri mjeseca u ograničenom prostoru....neko ima kraći neko duži fitiljLEDA wrote:Tačno. Najzaslužniji za Bojanićevu pobjedu su Maca i firči ,ali je pripomogla i ona s kosom boje ciklame. Loša taktika.
-
dječak sa šibicama
#6258 Re: Farma
Ovim proricanjem iz rize i ovim glupiranjem sa hvatanjem energije, nesto noge u zrak, aaaa urlici, kao Memo privlaci energiju iz svemira
sta mislite kome se ruga? 
- LEDA
#6259 Re: Farma
Ne znamodječak sa šibicama wrote:Ovim proricanjem iz rize i ovim glupiranjem sa hvatanjem energije, nesto noge u zrak, aaaa urlici, kao Memo privlaci energiju iz svemirasta mislite kome se ruga?
- Seljanka
#6261 Re: Farma
Ne zna se ko je ludji, Memo koji prodaje pricu, Sa koji lozi Ekrema ili Ekrem koji pusi to sve skupa.

- thesting
#6262 Re: Farma
Hvala,Igbala wrote:
Ljuba treba da nauči Ekrema da muze Ružu![]()
Ekrem treba da otkrije ko je sve dobio tajni zadatak i koji je to zadatak
Jadan Ekrem, on ni svoj zadatak ne skonta a kamo li tudje da otkrije
- TheWatcher
#6263 Re: Farma
meni zao ekija pravo
ovaj sa i memo dva debila majku im kretensku 
- Piško
#6264 Re: Farma
Memo pretjeruje u zejabanciji sa Ekijem, ali nema lošu krajnju namjeru, lažući mu želi mu reći da mu je sve ok kod kuće (zbog čega se ovaj brine) i da se opusti te da pravi šovovoe, kako bi ostao zanimljiv, dakle krajnji cilj mu je dobar, ali nekad kenja previše, a Ekrem ko Ekrem, blentav i sve to pušiTheWatcher wrote:meni zao ekija pravoovaj sa i memo dva debila majku im kretensku
- lazni liberal
#6265 Re: Farma
Kako nije Bojanic uzvracao a rekao Firciju da je Ljuba Milos ustaski zlocinac
- Matijevic_Vlado
- Location: Da sam prazna glava, potpuno zdrava, ne bih više ništa učio za badava..
#6266 Re: Farma
Torabiju ?LEDA wrote:Ne znamodječak sa šibicama wrote:Ovim proricanjem iz rize i ovim glupiranjem sa hvatanjem energije, nesto noge u zrak, aaaa urlici, kao Memo privlaci energiju iz svemirasta mislite kome se ruga?
Ti nas prosvijetli
-
dječak sa šibicama
#6267 Re: Farma
Ne kontam cemu ovakav nadmen post, ali ako mislis nastaviti, zaobidjiLEDA wrote:Ne znamodječak sa šibicama wrote:Ovim proricanjem iz rize i ovim glupiranjem sa hvatanjem energije, nesto noge u zrak, aaaa urlici, kao Memo privlaci energiju iz svemirasta mislite kome se ruga?
Ti nas prosvijetli
- Piško
#6268 Re: Farma
nije u psovanjulazni liberal wrote:Kako nije Bojanic uzvracao a rekao Firciju da je Ljuba Milos ustaski zlocinac
a ovo je išao svjesno na glasove kod četnika
- orea
#6269 Re: Farma
Je li se to i ovdje raja svađa zbog Farme?
Gdje ja dođoh 
- Neradnik
#6270 Re: Farma
ma jok samo imamo suprotna misljenja 
- Neradnik
#6271 Re: Farma
moraju ga malo dici kad niko drugi nece vidis da je jadnik danima sjeban.ako ga iko tamo gotivi iskreno onda je to memo.. vidis da su sjedili skupa kad je bio vamo...TheWatcher wrote:meni zao ekija pravoovaj sa i memo dva debila majku im kretensku
- TheWatcher
#6272 Re: Farma
ma nije eki sjeban zbog familije nego zbog postave na farmi koja mu ne odgovaraNeradnik wrote:moraju ga malo dici kad niko drugi nece vidis da je jadnik danima sjeban.ako ga iko tamo gotivi iskreno onda je to memo.. vidis da su sjedili skupa kad je bio vamo...TheWatcher wrote:meni zao ekija pravoovaj sa i memo dva debila majku im kretensku
- amiliana
#6273 Re: Farma
Ma Tarot ljut na Memu sto mu je ukrao biznisdječak sa šibicama wrote:Ovim proricanjem iz rize i ovim glupiranjem sa hvatanjem energije, nesto noge u zrak, aaaa urlici, kao Memo privlaci energiju iz svemirasta mislite kome se ruga?
- Neradnik
#6274 Re: Farma
TheWatcher wrote:ma nije eki sjeban zbog familije nego zbog postave na farmi koja mu ne odgovaraNeradnik wrote:moraju ga malo dici kad niko drugi nece vidis da je jadnik danima sjeban.ako ga iko tamo gotivi iskreno onda je to memo.. vidis da su sjedili skupa kad je bio vamo...TheWatcher wrote:meni zao ekija pravoovaj sa i memo dva debila majku im kretensku
ja sam mislio da ce ubaciti vendi kada je izasla iz vb al jeb ga
njemu samo prvo mjesto u glavi