Pa nemaju oni to pravo, i u Srbiji je njihov telekom potpisao ugovor prvi, ali je Pink u medjuvremenu ugovor potpisao sa 90% kablovskih operatera.ernadr wrote:Ma nista od toga ja mislim, logicno da je BHT trazio da se nikom drugom ne daju prava ako oni potpisu ugovor sa Pinkom, nisu ni oni vesla sisali.van helsing wrote:Zna li neko dokle su stigli pregovori za Pink kanale ?
Moj izvor informacija mi nije bas najpouzdaniji.
Tapatalk 2
N4
Cuj oni zabranili
Problem izmedju Pinka i Telemacha je vec naveden, povecanje pretplate, jos pregovaraju, ali... sumnjam da ista od toga biti.
U tom slucaju, ja odoh na Moju TV, mrzim ih ali ja zelim gledati Pink kanale. Jebiga Telemach, to ce vam biti veliki minus.
Nisam jedini...
Nezadovoljni neprofesionalnim potezom kablovskog operatera SBB, koji jedini od najvećih kablovskih TV kuća u Srbiji još nije pristao da novih 100 Pinkovih kanala uvrsti u svoju ponudu, gledaoci na društvenim mrežama masovno izražavaju svoje nezadovoljstvo i najavljuju napuštanje SBB-a, piše Press.
Talas protesta protiv ovakve odluke podigao se i na Twitteru i na Facebooku, a pojedinci su prozvali SBB za neprofesionalnost i na njihovoj zvaničnoj Facebook stranici. Posebno je zanimljivo da su kao razlog za ovu nesaradnju iz SBB-a naveli da bi u slučaju distribucije Pink Packagea morali da poskupe pretplatu za 100-njak dinara, što je među korisnicima, koji su navikli na SBB-ova poskupljenja bez ikakvog obrazloženja izazvalo dodatni revolt, piše Press.
"Medijska kuća Pink za distribuciju novih kanala traži 1 euro mjesečno po svakom kablovskom korisniku. Kanali koje su uveli nisu besplatni i poskupili bi osnovnu kablovsku pretplatu. Zbog toga pregovori i dalje traju", naveo je SBB u svom nedavnom obavještenju, koje je na društvenim mrežama dočekano na nož.
Press piše da je Pinkov paket samo kap koja je prelila čašu, a najveći broj korisnika kao razlog želje da promijeni kablovskog operatera navodi sukob sa TV Arena Sport, zbog čega su korisnici SBB usluga godinama onemogućeni da prate najvažnije sportske događaje, čak ni uz dodatnu pretplatu.
Pink International Company pokrenuo je 1. maja novi paket TV kanala kojim planiraju da osvoje tržište. Pink Package do kraja godine činit će 100 kanala, a prvih 30 kanala već je u opticaju.