Juventus
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- ElRe
#6251 Re: Juventus
ove sezone smo smijesni...kad ovako limitirane intera i milana ne mozemo da dobijemo onda i ne zasluzujemo titulu.
Cestitke Milanu, razbili su nas u svakom elemntu igre.
- htcxone
#6252 Re: Juventus
???? O ČEMU TI? centra presli nisu osim kod penala i jedne sanse!ElRe wrote:ove sezone smo smijesni...kad ovako limitirane intera i milana ne mozemo da dobijemo onda i ne zasluzujemo titulu.
stvar je sto nemamo ZAVRŠNICU ... i opet smo ih 80 minuta drzali pred njihovim golom...
eto ovi zasluzuju sa autobusom pred golom
- aldin007
#6253 Re: Juventus
Nije nas Milan ni u cemu razbio.. Oni su se braniili i cekali kontre.. Imali smo posjed lopte, ali sve je to bilo jalovo... Nismo dolazili u prilike za sut.. Bekovi nisu 2-3 korisna ubacaja uputili.. Asamoah svaki put ista finta i naravno uvijek procitan. Desna stranu jedan Constat pojeo.. Sredina nije postojala vecinu utakmice u fazi napada.. Mnogo grsaka u pasovima. Jedino su stoperi bili kolko tolko na nivou.. Lopta do napadaca dolazila jedino kad izadju do pola igralista.. Necu ni po kome pojedinacno srati jer je 80 posto ekipe bilo kao na nekom terminu..
- Atticus Finch
#6254 Re: Juventus
Bolji Milan u prvom, kasnije se povukli i branili 1-0. Loša igra, konfuzno postavljena od Alessia, pogotovo kod ovih izmjena. Ulogu Sebe i Pogbe nikako nisam mogao rastumačiti.
Penal nepostojeći, ali neće se puno o tome pričati. Jedva čekam Gazzetu i ostali toalet papir i njihovo reakciju sutra. Mali članak na margini u najavi, ako uopće bude na naslovnoj.
Forza Juve!
Penal nepostojeći, ali neće se puno o tome pričati. Jedva čekam Gazzetu i ostali toalet papir i njihovo reakciju sutra. Mali članak na margini u najavi, ako uopće bude na naslovnoj.
Forza Juve!
- htcxone
#6255 Re: Juventus
veseli vikend, slupam auto, izgubi sarajevo, izgubi juve...

-
salle_eh1986
#6256 Re: Juventus
čuj ne zaslužujemo tituluElRe wrote:ove sezone smo smijesni...kad ovako limitirane intera i milana ne mozemo da dobijemo onda i ne zasluzujemo titulu.
pa ko je više zaslužuje od nas
kad je bilo sramota izgubiti od najvećih ekipa u ligi, neki gube od peskare, atalante, samdorije...mi od milana i intera i odma smo loši, cccc
previše smo se navikli na to da smo nepobjedivi, danas svak svakog može dobiti ako se poklopi par stvari
Titula neće doći u pitanje to je sigurno jer smo uprkos ovim porazima od milanskih klubova i dalje najbolji tim u italiji
- Cyrax
#6257 Re: Juventus
Ne budite prelivode
.Do juce svrsavali kako su Chelsea rasturili sad ne valjaju kurcu.
I dalje je Juve prvi i ima 4 boda prednosti. Imaju i dalje najvece sanse da budu prvaci
Gangstera Rizzolija da ne spominjem. Dobro je Moggi rekao
I dalje je Juve prvi i ima 4 boda prednosti. Imaju i dalje najvece sanse da budu prvaci
Gangstera Rizzolija da ne spominjem. Dobro je Moggi rekao
- ElRe
#6258 Re: Juventus
Savladali smo mrtvi Celsi, a od 2 najveca konkurenta glatko smo izgubili. Da su to bile neizvijesne utakmice pa i nekako da razumijem, a mi smi uh izgubili jos od 50og min.
Vidi se da ne postoji "hemija" medju igracima kao prosle godine, a zelja i pozrtvovanost kojim se nadomjestao nekvalitet pojedninaca ove godine ocigledno nisu dovoljni.
Vucinic prvi za mrs napolje, slijede Isla, Bentner, Vidal.
Dovesti Dzeku ili Ljorentea i zavrseno pola posla.
Vidi se da ne postoji "hemija" medju igracima kao prosle godine, a zelja i pozrtvovanost kojim se nadomjestao nekvalitet pojedninaca ove godine ocigledno nisu dovoljni.
Vucinic prvi za mrs napolje, slijede Isla, Bentner, Vidal.
Dovesti Dzeku ili Ljorentea i zavrseno pola posla.
- aldin007
#6259 Re: Juventus
I moze li mi neko reci koju smo mi formaciju igrali nakon izlaska Asamoe.. Nesto tipa 3-1-4-2 ???!!
Ja im ovu losu partiju halalim samo nek prodju Sahtjor.. To mi je sad bitnije od lige.. Ima vremena za popravne...
Ja im ovu losu partiju halalim samo nek prodju Sahtjor.. To mi je sad bitnije od lige.. Ima vremena za popravne...
- htcxone
#6260 Re: Juventus
vidala bi tjerao? ahahahah ma jarane hajd se ti malo smiri
nije ti dobro Bgm 
i opet ono emotivno pražnjenje poslije lige prvaka, kad odigramo strašno dobro... nekad se desi obrnuto pa u prvenstu slomimo romu a idudu u LP odigramo loše... dakle FALI KONTE , FALI VIŠE NEGO TAJ NAPADAČ!
i opet ono emotivno pražnjenje poslije lige prvaka, kad odigramo strašno dobro... nekad se desi obrnuto pa u prvenstu slomimo romu a idudu u LP odigramo loše... dakle FALI KONTE , FALI VIŠE NEGO TAJ NAPADAČ!
Last edited by htcxone on 25/11/2012 23:00, edited 1 time in total.
- ElRe
#6261 Re: Juventus
Sa ovakvom igrom tesko da cemo izvuci x u UKR, ne zaboravimo kako je Sahtjor tamo lako prosao sa Celsijem.
Vidal realno nije ni pola igraca od prosle godine, mislim da je dosta potrosen.
- Cyrax
#6262 Re: Juventus
Nemoj pratiti Juventus 'ljeba ti. Prati Barcu ona je manje stresna a jos igraju i najljepsi/najbolji fudbal na svijetu.
Milan konkurent sa 14 bodova zaostatka
Milan konkurent sa 14 bodova zaostatka
- relativno84
#6263 Re: Juventus
Jos jedan poraz koji boli, ne toliko poraz koliko ponasanje pojedinaca koji su definitivno zalutali u Juventus, ovaj Isla stvarno je ocajan pa covjek ima dvije lijeve, Vidal jeste dobar ali ove sezone mislim da po utakmici ima pogresni dodavanja najvise, Marchisio je bio dobar dok je trcao i sutio sad eto i on neka zvjezdica, u odbrani kad Chiellini ne igra sve nekako nesigurno napeto, a napad hahaha zar mi to imamo pa stvarno od svih nasih "napadaca" tesko bi bilo jednog napraviti da si siguran da moze dati go nego eto cekamo da imaju "svoj dan" al dani prolaze a mi izgledamo sve manje opasno, trcalo se da al grijesilo se previse mada i ovaj sudija Rizzoli nosi pogresan dres trebao je odmah istrcati u Milanovom da se zna sta da ocekujemo, lijepo rece Moggi delegiran je da ošteti Juventus ali to valjda tako treba kad ne mogu pobijediti bez tih stvari..sad ostaje cekati torino pa popraviti ovu lošu predstavu..FORZA JUVE !!!
- ortodont
#6264 Re: Juventus
Jarane i ti ga pretjera, znaš li da je Vidal prvi strijelac Juventusa i da je dao već više golova nego čitave prošle sezone?!ElRe wrote:Sa ovakvom igrom tesko da cemo izvuci x u UKR, ne zaboravimo kako je Sahtjor tamo lako prosao sa Celsijem.
Umor kod nekih igrača čini svoje.
Rak rana ove ekipe je limitirani Crnogorac koji je umislio da zna igrati lopte, a da stvar bude gora, većina navijača i medija ga stavljaju na pijadestal bez ikakve logike.
I da, Islu ne može pokriti ni ta velika povreda, limitiranost, manjak talenta, pas igre, centaršuta itd. nema veze sa povredom.
- ElRe
#6265 Re: Juventus
Vidal jeste dao dosta golova, ali pravi previse gresaka na skoro svakoj utakmici.
Izgleda da Lacio prodaje Lulića, a mislim da bi nam dobrodošao.
Izgleda da Lacio prodaje Lulića, a mislim da bi nam dobrodošao.
- Cyrax
#6266 Re: Juventus
Vucinica nemojte stediti kad igra svaku 3-4 utakmicu a ostalo mrsi muda.
Za Islu samo strpljenja. Nije jos pokazao sve polako
- aldin007
#6267 Re: Juventus
Svega vam uozbiljite se .. Sad niko ne valja nakon poraza.. Lose usli u utakmicu,, ekipa ispraznjena nakon Chelsia.. Ne moze svake sezone ispod PORAZA da pise 0 (NULA)... (Zna se odavno sta ovoj ekipi fali. To su jedan, pa cak i dva odlicna napadaca).. Ali u ovoj utakmici je citava ekipa podbacila i tu se nalazi razlog naseg poraza.
Takodjer i ja sam misljenja da Vucina ne pruza ono sto treba. Dosta je nonsalancije kod njega.. Iako zna da bljesne na momente, ali to nije dovoljno.. Kritika za ovu utakmicu cu ga postediti, nije samo do njega...
Lulica neka hvala, to nije nikakav napredak.. Jes on nas Bosanac, ali je Lazio za njega neki optimalni nivo..
Edit:
Derbi ko derbi je uvijek teska utakmica.. Bgm ni Milan ni Inter nisu bolji od nas, ali kod njih je presudilo vise zelje, zara i borbenosti u ovim utakmicama. Mi smo ulazili sa mislim lahko cemo.. I to nam se osvetilo..
Takodjer i ja sam misljenja da Vucina ne pruza ono sto treba. Dosta je nonsalancije kod njega.. Iako zna da bljesne na momente, ali to nije dovoljno.. Kritika za ovu utakmicu cu ga postediti, nije samo do njega...
Lulica neka hvala, to nije nikakav napredak.. Jes on nas Bosanac, ali je Lazio za njega neki optimalni nivo..
Edit:
Derbi ko derbi je uvijek teska utakmica.. Bgm ni Milan ni Inter nisu bolji od nas, ali kod njih je presudilo vise zelje, zara i borbenosti u ovim utakmicama. Mi smo ulazili sa mislim lahko cemo.. I to nam se osvetilo..
Last edited by aldin007 on 25/11/2012 23:16, edited 1 time in total.
- Atticus Finch
#6268 Re: Juventus
Ma slabo je ekipa odigrala u globalu. Nisu mi jasni oni koji izdvajaju pojedince, kada se niko ne može pohvaliti da je bio bolji. Jednostavno svi su odigrali ispod prosjeka u utakmici u kojoj je odlučujući bio sramotno dosuđen penal.
Idemo ba dalje, još pet kola do ''kraja'', od toga tri utakmice kući (Torino, Atalanta i Samp), u gostima igramo protiv Palerma i Caglarija. Conte se vraća uskoro, ovo sve trebamo izdominirati. Ali jednu po jednu. Na ovim utakmicama se uzima skudeto, to nikad nemojte zaboraviti.
Forza Juve!
Idemo ba dalje, još pet kola do ''kraja'', od toga tri utakmice kući (Torino, Atalanta i Samp), u gostima igramo protiv Palerma i Caglarija. Conte se vraća uskoro, ovo sve trebamo izdominirati. Ali jednu po jednu. Na ovim utakmicama se uzima skudeto, to nikad nemojte zaboraviti.
Forza Juve!
- Cyrax
#6269 Re: Juventus
Druga ce se pjesma pjevati kad Conte zagrmi pored linije.
Previse su se igraci opustili/navikli da nema njega pored aut linije ali tome je dosao kraj
Previse su se igraci opustili/navikli da nema njega pored aut linije ali tome je dosao kraj
-
ibizza
#6270 Re: Juventus
Ovo prezaliti ne moguhtcxone wrote:veseli vikend, slupam auto, izgubi sarajevo, izgubi juve...![]()
- I am Happy
- Location: Profil/Postavke. Vracam avatar koji mi klix redovno izbrise
#6271 Re: Juventus
Isla je tarabaCyrax wrote:Vucinica nemojte stediti kad igra svaku 3-4 utakmicu a ostalo mrsi muda.
Nisam ga gledao u Udinese, ali po ovome sto je dosad pokazao u Juventusu je fula....
- htcxone
#6272 Re: Juventus
pričaj mi ....ibizza wrote:Ovo prezaliti ne moguhtcxone wrote:veseli vikend, slupam auto, izgubi sarajevo, izgubi juve...![]()
- Cyrax
#6273 Re: Juventus
Nije tolika taraba. Bio je jedan od glavnih igraca Udinesea ali sa povredom kakvom je on imao treba vremena i strpljenja.
Nije ga Conte uzeo eto 'nako.
Nije ga Conte uzeo eto 'nako.
- aldin007
#6274 Re: Juventus
Sreca pa se Conte vraca za 2-3 utakmice.. Dobro smo ovo predeverali bez njega. Jos samo u Ukrajini da izdrzimo.. Izmjene su mi bile kriticne.. Quagliarella je trebao ostati u igri. Nesto se nagovorio Alesiu ispod one jakne, nakon sto ga je izveo. Padoin. Svaka njemu cast za nijansu je bolje odigrao od Isle, ali pored Pepea i Lichta on da udje.. Pogba umjesto Asamoe. Poslije nisam nikako skontao koju poziciju Pogba igra...
-
Juvelandia
#6275 Re: Juventus
Ma et ako nam je kakva utjeha, imamo vise bodova nego prosle sezone u ovo vrijeme i jos uvijek smo u igri za CL.
Tako da i bez trenera dosta bodova imamo i sirina je tu, sto ce se na proljece najvise vidjet.Samo onakvo zalaganje je za svaku osudu kao i onaj sudija mater mu.
Tako da i bez trenera dosta bodova imamo i sirina je tu, sto ce se na proljece najvise vidjet.Samo onakvo zalaganje je za svaku osudu kao i onaj sudija mater mu.