Mexico-BiH

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked
Jasko78

#626 Re: Mexico-BiH

Post by Jasko78 »

Kako se pascad smiju sve im jebem ,moram i ja ha ha ha ha :lol:
KPNCTNJAH

#627 Re: Mexico-BiH

Post by KPNCTNJAH »

Sto nam je u kosarci treca cetvrtina, to nam je u fudbalu sudijsko vrijeme... sto je najgore ocekivao sam da primimo gol u zadnjim sekundama, nekako mi nije to to ako ga ne primimo tada... prvo poluvrijeme je opet kao licilo na nesto, bar jedan dio, a nastavak truba... imamo strasnu klupu, nadam se da se nijedan igrac iz prve postave nece oprostiti od dresa reprezentacije prije cetrdesete... sve sto se pisalo nakon utakmice protiv Irske komotno se moze i ovdje napisati, najvise mi zao mene sto sam ostao budan da ovo gledam... bra'o zvijezde, ponosni smo... :run: :zzzz:
nervoza

#628 Re: Mexico-BiH

Post by nervoza »

najgore od svega je sto su propustene 3, halooooo, 3 prilike covjece, da zovnes igraca i isprobas ga na poziciji koja ce nam trebati ukvalifikacijama, i nikako ne mogu da shvatim kojom politikom se vodio kad je zovnuo sad 3 anonimusa... zovne celavog iz druge bundeslige, koji ima ispodprosjecnu ocjenu nastupa, a ne zovne igraca koji je u timu sezone u belgiji.... znaci, pristup igraca, katastrofalan izbor istih od strane selektora, propustene prilike za uigravanje, moglo bi nas mnogo kostati, nazalost
Logovan

#629 Re: Mexico-BiH

Post by Logovan »

LSD wrote: Ma što se mi moramo nervirati i sekirati kako igraju , kad njih na terenu boli neka stvar...ima ko ce im yebet sve po spisku, ko je placen i odgovoran za to... da sam na Papetovom mjestu sad bi redom šamarao u svlacionici....pa dosta više zayebancije, šetanja po terenu, amaterskog pristupa, pocetnickih grešaka....nije ovo nama prvi put da se ovako brukamo.
Definitivno se mora promijeniti njihov pristup na terenu. Ovo je kap koja je prelila čašu. Ako ovako budu igrali u kvalifikacijama za SP 2014 onda smo najebali, i to dobro. Majka mu stara, postoji li u našoj reprezentaciji čvrsta ruka koja će ih natjerati da igraju, da krv propišaju, da kada završi utakmica da hodati ne mogu.

Kada se za medije treba davati intervju onda svi kažu da jedva čekaju da zaigraju jer vole igrati za reprezentaciju, bla, bla, bla pa pokažite to već jednom jebemu mater više.

Ovdje ne ubrajam ASMIRA BEGOVIĆA. Hvala ti kralju.
Point.

#630 Re: Mexico-BiH

Post by Point. »

Svega sam dozivio sa BiH reprezentacijom al da mi je ovo neko govorio tacno bi ga poslo u pm......A majku mu ebem pa je li ovo moguce.
jeza u ledja

#631 Re: Mexico-BiH

Post by jeza u ledja »

odesveuhonduras wrote:ko nije vidio ovu legendarnu tehniku:

Komentatori umiru od smijeha.

Pazi kako je on skaricama uspio zakaciti loptu ali onda drugom nogom dodao Grasku. :-)
Zemljo otvori se!
ljevoruki

#632 Re: Mexico-BiH

Post by ljevoruki »

Ovo je Papetov poraz, ne zna zatvoriti utakmicu da ne izgubi u zadnjim sekundama. :x
Necu ni da spominjem da je veceras mogao pobijediti da je samo malo drugacije postavio igru. :-)
Pape odlazi!!!!!!
Janjicar

#633 Re: Mexico-BiH

Post by Janjicar »

Ibricic je dobro odigrao kada je usao vidilo da se da zeli da igra...
Lulic u pocetku slabo ali kasnije ipak bolje takodje nije smio previse puno ici naprijed zato nije zapazen
Mujdza solidna igra
Misimovic manekenski nastup
Dzeko takodje manekenski...
Ibisevic trci i trudi se ali nema taj "feeling"
Pjanic jedan od boljih
Rahimic takodje jedan od boljih
i Begovic naravno najbolji...
Point.

#634 Re: Mexico-BiH

Post by Point. »

nervoza wrote:najgore od svega je sto su propustene 3, halooooo, 3 prilike covjece, da zovnes igraca i isprobas ga na poziciji koja ce nam trebati ukvalifikacijama, i nikako ne mogu da shvatim kojom politikom se vodio kad je zovnuo sad 3 anonimusa... zovne celavog iz druge bundeslige, koji ima ispodprosjecnu ocjenu nastupa, a ne zovne igraca koji je u timu sezone u belgiji.... znaci, pristup igraca, katastrofalan izbor istih od strane selektora, propustene prilike za uigravanje, moglo bi nas mnogo kostati, nazalost
ovo i meni daje nocne more. Pape ili je corav ili je glup. Ja treceg ne vidim. I nana moja koja nezna u kojim dresovima su nasi, kaze sine pa nama fali bekova sta radi ovaj Pape.
Pape kani se Pariza, ebo te Pariz i ganjaj igrace. Ako ti je mrsko hodati po Evropi, naleti na ovaj forum, raja nabraja sva moguca imena a ti ni mukajat. Pa hoce li iko ozbiljno shvatiti poziv selektora?
ljevoruki

#635 Re: Mexico-BiH

Post by ljevoruki »

Janjicar wrote:Ibricic je dobro odigrao kada je usao vidilo da se da zeli da igra...
Lulic u pocetku slabo ali kasnije ipak bolje takodje nije smio previse puno ici naprijed zato nije zapazen
Mujdza solidna igra
Pjanic jedan od boljih
Koju si ti utakmicu gled'o?
Pjanic nula bodova veceras, ja ga dugo nisam gledao losijeg. :x
Jahic na stoperu :-)
Vranjes :cry:
Tvrtko II Kotromanić

#636 Re: Mexico-BiH

Post by Tvrtko II Kotromanić »

evo dodjoh sebi od smijeha konacno :D

hajd nastranu Stojanov potez, jbg, bas moras baksuz biti da na ovakav nacin sebi zatvoris vrata repke, dobro smo prosli i kada je Begovic skinuo sto posto sansu onoj maloj hinji iz Uniteda nakon greske Svrake (mada je po meni, odlcino odigrao samo zbog onog udaranja male hinje iz uniteda :D)

ali ljudi moji, na sta je licilo cijelo 2 poluvrijeme, toga je mene stid, jebo Vranjesove egzibicije, onakvu igru bih razumio protiv Portugala uz onakav rezultat uz barazu (da je bogdo :-) ), ali u prijateljskoj ovako igrati :run:

podrzavao sam Papeta stvarno, jer mi se cinilo da smo poceli fino igrat od kako je on dosao, naravno, prije sam reako, jebo prijateljske, tako da jos uvijek sam uz taktickog genija i vrsnog skauta :D

samo nek nam je Bog na pomoci, pa ako u septembru ne dao Bog Spaha bude povrijedjen eto ti opet Jahica na stoperu gdje se snalazi gore od mene na terminu :-) , a tad ce bit kasno isprobat Zukanovica, Cocalica, pa cak i Torlaka, a vidjeti i sta je sa Nadarrevicem

veceras pohvale idu Begovicu, nema sta svjetska klasa i Pandzi naklon do poda jer me je bas prijatno iznenadio :thumbup:
Lulic spasio cist gol, Miske mangupska asistencija, Dzeko gol ( i to je ono sto se trazi od njega a ne da ganja protivnicke stopere po njihovoj polovici a njegovi suigraci kod Begovica :-) )
Point.

#637 Re: Mexico-BiH

Post by Point. »

ljevoruki wrote:
Janjicar wrote:Ibricic je dobro odigrao kada je usao vidilo da se da zeli da igra...
Mujdza solidna igra
Pjanic jedan od boljih
Nemoj zezati, Pjanic ih je valjao samo tako.
LSD

#638 Re: Mexico-BiH

Post by LSD »

Point. wrote:Svega sam dozivio sa BiH reprezentacijom al da mi je ovo neko govorio tacno bi ga poslo u pm......A majku mu ebem pa je li ovo moguce.
Moguce je...jbg više, sa nama je sve moguce...što je najcrnje onaj potez našeg reprzentativca ce biti u "Funny videos"...pa to ni vrbanjuša sebi ne bi dozvolila...eto šta pravimo od sebe.

@zlo 87....fino brate, ima lijeka...neka Pape odstrani 5-6 igraca i to ovih fol glavnih "zvijezdica", ha ja...jednom se mora presjeci ova lakrdija od reprezentacije....i Mexicu je prijateljska bila (isto ko i nama) pa su se ljudi ponašali prema svom dresu kao profesionalci I TRCALI I BORILI SE.
Nek popušimo i kvalifikacije i sve, ali jednom se mora stati u kraj...razyebati amaterizam jednom i zauvijek :!: ....pun mi je qurac više šetaca...ne može me niko ubjediti je Mexico za nas profi ekipa i da ne može potrcati citavo yebeno poluvrijeme :x

A i ja budala nerviram dok njima puca neka stvar na terenu :oops:
Janjicar

#639 Re: Mexico-BiH

Post by Janjicar »

ljevoruki wrote:
Mujdza solidna igra
Pjanic jedan od boljih
Kakvi su ostali bili dobar je on :D
Saka

#640 Mexico-BiH

Post by Saka »

Inace nisam bio od onih koji za sve kritikuju papeta ali sad stvarno. Prica kako je bitan rezultat a uvodi 3 anonimna idiota protiv jednog Mexica koji hem nemaju pojma hem niko nije cuo za njih. I onog Jahica brate izbaciti vise.
solo2

#641 Re: Mexico-BiH

Post by solo2 »

B O J K O T

B O J K O T

B O J K O T

B O J K O T

B O J K O T

B O J K O T

B O J K O T

30,000 ljudi se smrzlo gledajuci manekene - pu mater vam hebem svima od Papeta do Vranjesa!!!!!!!!!!!!
Nocty

#642 Re: Mexico-BiH

Post by Nocty »

zadnji potez utakmice kad onaj nas (ne znam ni ko je) na desnoj strani izbacuje loptu u aut umjesto da je vrati golmanu,i kazem curi vidi sad ovo...i...imo je vremena da vrati loptu al tuljan u aut puca ,boze sacuvaj...
DiplomataSaSela

#643 Re: Mexico-BiH

Post by DiplomataSaSela »

Zali Boze i ovih kvalifikacija ako Susic ostane selektor...Cocalic,Subasic,Zahirovic,Zeba su za medunjanina,vranjesa i jos njih par igracine...al eto Pape strucnjak zna bolje...
Mračajski proto

#644 Re: Mexico-BiH

Post by Mračajski proto »

A ko ti je cura ?
Nocty

#645 Re: Mexico-BiH

Post by Nocty »

amerikanka cura :)
jeza u ledja

#646 Re: Mexico-BiH

Post by jeza u ledja »

Tvrtko II Kotromanić wrote:evo dodjoh sebi od smijeha konacno :D

hajd nastranu Stojanov potez, jbg, bas moras baksuz biti da na ovakav nacin sebi zatvoris vrata repke, dobro smo prosli i kada je Begovic skinuo sto posto sansu onoj maloj hinji iz Uniteda nakon greske Svrake (mada je po meni, odlcino odigrao samo zbog onog udaranja male hinje iz uniteda :D)
)
A ono je znaci Svraka bio sa dodavanjem meksickom igracu? :-) :x
mr.xxx

#647 Re: Mexico-BiH

Post by mr.xxx »

trener 0,rahimic,medunjanin i pjanic nemogu zajedno,jahic na stoperu gluho bilo ,treba se zahvalit jedno 6 ili 7 igraca na uslugama i potrazit nekoga ko umije jer ovdje se nezna ko je gori prvi 11 ili rezerve,o odnosu prema dresu netreba nista ni rec vidi se iz prilozenog,onaj tuzni vranjes a nije on sam koliko smo mi vranjesa imali ,pa i nas kapiten nije nista bolji sjetite se samo francuske.
Tvrtko II Kotromanić

#648 Re: Mexico-BiH

DiplomataSaSela wrote:Zali Boze i ovih kvalifikacija ako Susic ostane selektor...Cocalic,Subasic,Zahirovic,Zeba su za medunjanina,vranjesa i jos njih par igracine...al eto Pape strucnjak zna bolje...
Medunjanin je fino odigrao, njega ne mozes nizasta kriviti
Tvrtko II Kotromanić

#649 Re: Mexico-BiH

jeza u ledja wrote:
Tvrtko II Kotromanić wrote:evo dodjoh sebi od smijeha konacno :D

)
A ono je znaci Svraka bio sa dodavanjem meksickom igracu? :-) :x
jbg, negdje procitah, jel ovdje il na drugom forumu, nije navikao na ravan teren :D

Muamer Svraka tika taka :thumbup:
Mračajski proto

#650 Re: Mexico-BiH

Post by Mračajski proto »

I Svraka je mogao biti kriv, kao što je Vranješ sad. Imao je pogrešku kad je faktički dodao onom malcu iz Uniteda, sad smo mogli njega kriviti umjesto onog akrobata. Ali, da su babi muda, bila bi taksista, prema tome, onaj potez Vranješa je za kamenovanje.
Locked