Sa_u_srcu wrote:
Prosla sezona direktno iz vrha tvog kluba, ja licno porukom dobijam informacije o vasim namjestenim utakmicama...i ti mi dosao pricati o uspjehu ili titulama i slicnim stvarima...
Sad cu ti reci, da znas posto si neupucen vidim...prosle sezone, pored kupovine utakmica, toliko ofirnih, da vas je premijer blokirao, da su vam igraci slikani kako se klade, da su se iste informacije slale u evropu bliznoj rodbini, gdje su uplacivani veci iznosi, i da im je cak to sir racunao kao plate... Znam zvuci kao naucna fantastika ali tako je...evo jos nesto da saznas...sampionu...prosla godina, Amar Osim u strahu od naseg preokreta, odlazi u Siroki znas sta dogovora, poklon kupa BIH za tri boda na pecari...? Ne vjerujes, ne moras ali tako je...puno bih ti toga jos rekao...ali mi neces vjerovati...zato je bolje stati na vrijeme...
A tema se znaci nije razvodnila i otisla u 3pm zbog postova ovakvog tipa,u stvari ove splacine se i ne mogu nazvati postom.
Frajer dodje kao da je 5 brlja smirio u Jagodi i onda ovdje prodaje ovu splacinariju od price,je l' ti legendarni hordas sa malte,inace provjeren izvor,kakav rodjak ili nesto slicno.
Je li dobio ban za ovu brljotinu gore od price?Nije dobio ban,a ovo gore ostaje da se poteze u daljim diskusijama i idemo dalje.
Amar Osim isao u Hercegovinu kao kakav piljar sa vasara u Puracicu u Siroki Brijeg gdje su ga gadjali pred TV kamerama i psovali mu,gdje se jedan Saban Pehilj posrao u lice svim pitarskim sveznalicama sa onim Van Bastenovskim golom u posljednjoj minuti jer se pitarska propaganda rasirila danima i danima prije da ce je Kup prodat za neka 3 boda,a Siroki prosao na penale samo Antolovicu Osim zaboravio reci da ne smije braniti penale pa covjek zabunom skinuo koji.I onda Svraka fulio u ko zna kojoj seriji i tu je bio kraj.
I sta se desilo?Nista kao i obicno.
Eto nasli smo se svi tebi vjerovati,daj nam jos koju pricu iz vrha nase Uprave.
I onda prica sto je tema otisla u neku stvar.