ili da preformulišem pitanje u kojim godinama smatrate da je najbolje udati se?
Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
-
oridjidji
#626 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
Nego kad se potencijalne udavačice sa forumu misle udavati ?
- Loulou
#627 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
Ne postoje "najbolje godine" za stupanje u brak nego najbolje okolnosti i/ili (ono što smatramo) najbolji partner. Subjektivna je to kategorija. Udaja/ženidba je "roba" bez garancije.oridjidji wrote:Nego kad se potencijalne udavačice sa forumu misle udavati ?![]()
-
oridjidji
#628 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
mudro zboris, ali nerijetko i muskima i zenama nasi starci govore o tome koje su najbolje godine, puno vise nego o tome kakve su okolnosti, pa nerijetko i mi sami raspravljamo o tome, muski i zenski, ono dali to uraditi u kasnim dvadesetim ili u tridesetim ili to uraditi tek iza 40.Loulou wrote:Ne postoje "najbolje godine" za stupanje u brak nego najbolje okolnosti i/ili (ono što smatramo) najbolji partner. Subjektivna je to kategorija. Udaja/ženidba je "roba" bez garancije.oridjidji wrote:Nego kad se potencijalne udavačice sa forumu misle udavati ?![]()
slazem se s tobom da je udaja/zenidba roba bez garancije.
- fatamorgana
#629 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
Podsjeti me na sutkinju Amy, (ovo nije by no means komentarisanje rada moderatora,ladyblue18 wrote:case closedbomba wrote:
Zakljucak : visinu muskarca odredujete prema sebi odnosno, svojoj visini![]()
neeeext

- ladyblue18
- Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status
#630 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
Loulou wrote:Ne postoje "najbolje godine" za stupanje u brak nego najbolje okolnosti i/ili (ono što smatramo) najbolji partner. Subjektivna je to kategorija. Udaja/ženidba je "roba" bez garancije.oridjidji wrote:Nego kad se potencijalne udavačice sa forumu misle udavati ?![]()
Ali onako govoreci...mozda 27-28, iako sve vise vidim djevojaka koje lete sa 20-23 da se udaju
- Loulou
#631 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
Razgovaramo, nedavno, kolegica i ja, i ja se čudim kako ima popriličan broj djevojaka u toj dobnoj skupini (20-23) s dvojnim prezimenom. Reko' - jesu l' one udane ili je to neka druga foraladyblue18 wrote:... iako sve vise vidim djevojaka koje lete sa 20-23 da se udaju
Na to rekoh: "Dajem im 3 do 5 godina, max"
-
oridjidji
#632 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
Da li ste ikada pokušali da savladate neki tradiocionalni zanat, tipa heklanje, vezanje goblena, pletenje i td? 
-
sorei
#633 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
heklanje ne ali druga dva 
udavanje- pa kad nađem nekog ko bi me ženio.
mislim da sa godinama sve više biram i da ako se uskoro ne udam neću nikako. dakle, žene bi se trebale mlađe udavati
mogu pojesti dvije šampite ali mi bude zlo, jedna mjera. haman da sam samo ja odgovorila na ovo pitanje
udavanje- pa kad nađem nekog ko bi me ženio.
mogu pojesti dvije šampite ali mi bude zlo, jedna mjera. haman da sam samo ja odgovorila na ovo pitanje
- bez_ideje
#634 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
ja znam da pletem,al po pravoj cizi
,znaci za sala,kapa vec malo teze
udavanje-ja se toga ne igram
sampitu pojedem,ono "sampitasto",ne volim onu koru ispod nikako.......a mogu 2-3 ,zavisi
udavanje-ja se toga ne igram
sampitu pojedem,ono "sampitasto",ne volim onu koru ispod nikako.......a mogu 2-3 ,zavisi
- Mis mekinjas
#635 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
sve znam, ali ne bih više nikad uzela to u ruke raditi, mani me ručnog rada dok pare to mogu kupiti.....oridjidji wrote:Da li ste ikada pokušali da savladate neki tradiocionalni zanat, tipa heklanje, vezanje goblena, pletenje i td?
-
rare earth 2
#636 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
Ne znam da li ću upasti na ovu temu kao padobranac ali me interesuje da li je ikoga žena ostavila,spakovala kofere i otisla u susjednu državu -srbiju zbog "ljubavi života" kojeg je upoznala preko facebooka?
Ako sam pogrješio temu,neka administratori prebace gdje treba.Pozdrav!
-
severin
#637 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
ma buraz bolje da je otisla u srbiju nego kod komsijerare earth 2 wrote:Ne znam da li ću upasti na ovu temu kao padobranac ali me interesuje da li je ikoga žena ostavila,spakovala kofere i otisla u susjednu državu -srbiju zbog "ljubavi života" kojeg je upoznala preko facebooka?
- ladyblue18
#638 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
Ma joj ne petljam se ja previse u to, i vodim se onom da svako ima svoju srecu, ali sve vise vidjam takvih brakova, to su veze koje su zapocete jos u srednjoj i osim tog/momka djevojke haman nikoga nisu imali, i onda ulete tako, rode djecu i dijete posteno ne progovori oni se vec razvode.Loulou wrote:Razgovaramo, nedavno, kolegica i ja, i ja se čudim kako ima popriličan broj djevojaka u toj dobnoj skupini (20-23) s dvojnim prezimenom. Reko' - jesu l' one udane ili je to neka druga foraladyblue18 wrote:... iako sve vise vidim djevojaka koje lete sa 20-23 da se udajuKaže kolegica: "Vidi se da odavno nisi bila ispred općine"
Na to rekoh: "Dajem im 3 do 5 godina, max"
Meni je najzalivije djece te.
- ladyblue18
#639 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
@severin - procitam li jos jednu tvoju glupost na temama, ides na odmor u sjeveroistocnu Bosnu.
edit:
Isključen/a korisnik/ca iz razloga “komentarisanje rada moderacije”
» severin
vidimo se za 2 sedmice
edit:
Isključen/a korisnik/ca iz razloga “komentarisanje rada moderacije”
» severin
vidimo se za 2 sedmice
- zahvalan
#640 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
Dal bi ste bili u vezi s nekim ko se bavi poljoprivredom ili stocarstvom i kakvo misljenje imato o zivotu na Selu ?

- frfi.
#641 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
ja sama znam u basti prokopuckati i to mi je super-nakon cjelodnevnog prekopavanja i sijanja sam mrtva-fizicki a psihicki odmorna. a tek poslije ubrati plodove rada, to je novo zadovoljstvo
medjutim ne bih sebe mogla zamisliti da mi to bude stil zivota...
udaja- uvijek sam kontala da je optimalno oko 26+(za zene) eh sad.... zavisi od situacije partnera bla bla, uglavnom ne srljati.. dooosta mojih kona komsinica su se poudavale, ja na svaku novu koja se uda ostanem

medjutim ne bih sebe mogla zamisliti da mi to bude stil zivota...
udaja- uvijek sam kontala da je optimalno oko 26+(za zene) eh sad.... zavisi od situacije partnera bla bla, uglavnom ne srljati.. dooosta mojih kona komsinica su se poudavale, ja na svaku novu koja se uda ostanem
- plain vanilla
- Location: Jer ti si jedini način da pokrijem golotinju ove detinje duše...
#642 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
to je uradila moja prijateljicarare earth 2 wrote:Ne znam da li ću upasti na ovu temu kao padobranac ali me interesuje da li je ikoga žena ostavila,spakovala kofere i otisla u susjednu državu -srbiju zbog "ljubavi života" kojeg je upoznala preko facebooka?
ako se ja ne moram baviti poljoprivredom i stocarstvom, nista protivzahvalan wrote:Dal bi ste bili u vezi s nekim ko se bavi poljoprivredom ili stocarstvom i kakvo misljenje imato o zivotu na Selu ?
ali ja sam antitalenat za te poslove, probala u ratu, nije to za mene
- scorpion7
#643 Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
Jel Shucro dobio slom zivaca... Ili je bila HidajetaCholina_Lokica wrote:To nisam lagala, radila sam i kad dobijem, ali sam uvijek samo i iskljucivo igrala kosarku, rukomet ili stolni tenis, s vremena na vrijeme sta iz atletike, ostale aktivnosti sam striktno odbijala u sali da radimTvrdokorna mrlja wrote:kolko ste puta slagale da ste dobile,samo da ne radite fizickoi nije bilo nikakve sanse da me natjeraju, tako da su se pomirili sa tim, i dadnu mi loptu pa ja do besvijesti udaram
-
Colonel
#644 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
Kako i na koji nacin osjecaje prikrivate? I sta vas najcesce otkrije?
- MIA_1
#645 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
oridjidji wrote:evo od mene jedno pitanje, kad ćemo kolektivno u kafanu?

-
dert
#646 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
/za udate/ kada vasa mama kaze da voli zeta kao sina....vasa reakcija 
-
BASS
#647 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
Smije li muskarac da plese?
Ne mislim na salsu isl. vec onako shiz u birtiji?
Ili je do nacina shiza? Ako je do nacina koji je primjeren?
- Capajebo
#648 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
kako bi vi reagovale da vam vas otac ( ili majka svejedno ) ne dozvoljava da se udate za tog odredjenog momka ..
a moze to isto pitanje i za muskadiju , kako bi postupili kad vam njen otac ne bi dao dozvolu ( ako bi trazili uopste ofc )
a moze to isto pitanje i za muskadiju , kako bi postupili kad vam njen otac ne bi dao dozvolu ( ako bi trazili uopste ofc )
- ladyblue18
#649 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
Ne more za muskadiju jer je naslov teme jasan.purifier wrote:kako bi vi reagovale da vam vas otac ( ili majka svejedno ) ne dozvoljava da se udate za tog odredjenog momka ..
A drugo, tata mi nikada ne bi branio nesto tako.
- plain vanilla
- Location: Jer ti si jedini način da pokrijem golotinju ove detinje duše...
#650 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
pa nek plese, to je bas slatkoBASS wrote:Smije li muskarac da plese?![]()