Neces bolan. Nego, bi li se ti udav'o?zahvalan wrote:i sad cu biti napadnut sto cu lizati a necu dati da mi ga pusi ahah
Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- Vrteska
#626 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)
- azurna_obala
#627 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)
ono koji čuju a ne vide, vide a ne čuju (jel ono ovako bješe)??'zahvalan wrote:vi kako hocete
lijepo sam napisao da mi nije problem da mi ga Popusi neka koju ne planiram ozeniti,sa zenom ne bih praktikovao
ne vidim u cemu je problem s napadanjem,vi imate svoje ja svoje.
nigdje nisam rekao da necu lizati,nego samo kad bi mi zena s kojom sam u braku pusila ne bih isto osjecao prema njoj. Jednostavno je to tako(valjda takva osoba).
a za ovo nepotrebno prozivanje![]()
![]()
sad ja ispadoh nenormalan
i sad cu biti napadnut sto cu lizati a necu dati da mi ga pusi ahah
aj zdravo
jel se ti za..bavaš...kontam da je ovo žensko izjavilo, shvatila bih, neće žena to da radi...ali muško!!
Koliko imaš godina....hajde ovako...16, 17, 18, 19...maksimum 20?? Zaokruži tačan odgovor
- p206
#628 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)
sad će te pitati jedno provokativno pitanjeVrteska wrote:Neces bolan. Nego, bi li se ti udav'o?zahvalan wrote:i sad cu biti napadnut sto cu lizati a necu dati da mi ga pusi ahah![]()
![]()
-
oridjidji
#629 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)
a ne dolazi u obzir žvaka sa dragom poslje oralnog seksa?zahvalan wrote:vi kako hocete
lijepo sam napisao da mi nije problem da mi ga Popusi neka koju ne planiram ozeniti,sa zenom ne bih praktikovao
nigdje nisam rekao da necu lizati,nego samo kad bi mi zena s kojom sam u braku pusila ne bih isto osjecao prema njoj. Jednostavno je to tako(valjda takva osoba).
![]()
aj zdravo
- Vrteska
#630 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)
Mozda mi posalje ppp206 wrote:sad će te pitati jedno provokativno pitanjeVrteska wrote:Neces bolan. Nego, bi li se ti udav'o?zahvalan wrote:i sad cu biti napadnut sto cu lizati a necu dati da mi ga pusi ahah![]()
![]()
- VenomousV
#631 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)
ma on ima jedno 16 i nikad mu niko nije khm
jah 
- hamalalija
#632 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)
Jarane samo nemoj da guta jer bi mogla zatrudniti.zahvalan wrote:![]()
umjesto da me podrzite sto cu stimulisati ekonomiju odlaskom kod kurave na pusenje vi me napadate
karanje u guzu mi ne pase haha zeljanik i to prepustam nekom drugom, takve u moju kucu nece.
ovo za crnca necu komentarisati jer ne zelim diskusiju tipa suknem ti ga suknes mi ga ....![]()
sta jos reci... kod mene zena djevojka pada u ocima gubi na vrijednosti nakon pusenja.nije problem da mi ga duvaju ove sto s njima ne planiram vezu.
ne mogu da pofatam sve ali vidim da sam jedini ja nenormalan na ovoj temi
![]()
![]()
umalo da zaboravim za komsiju <ako tvoja zena pusi kurac komsiji ne znaci da svi imamo takvih problema>
pozdrav
Svasta ce covjek procitati, ovdje jos vlada mentalitet cedne bosnjakinje, ono daj da je junferica da je muske oci nikada nisu pogledale a kamo li da je neko prije umocio. Ono daj mi kurvu u krevetu domacicu u kuci, kuharicu u kuhinji itd itd daaaaj odrasti, bitno je da je voljna dat ostalo cemo lako. Cuj ako ona hoce da malo da pusi neka necu se buniti a ni meni nije mrsko liz zadati.
A cuo sam da se junf cuva tako sto se daje guze pa ti sad vidi, djaba ti zarasla pica ako je zeljanik raskopan
- anoush
- Location: A Eruchîn, ú-dano i faelas a hyn, an uben tanatha le faelas.
#633 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)
sve neću ovo boldirano da napišem da me ne bi linčovalihamalalija wrote:Jarane samo nemoj da guta jer bi mogla zatrudniti.zahvalan wrote:![]()
umjesto da me podrzite sto cu stimulisati ekonomiju odlaskom kod kurave na pusenje vi me napadate
karanje u guzu mi ne pase haha zeljanik i to prepustam nekom drugom, takve u moju kucu nece.
ovo za crnca necu komentarisati jer ne zelim diskusiju tipa suknem ti ga suknes mi ga ....![]()
sta jos reci... kod mene zena djevojka pada u ocima gubi na vrijednosti nakon pusenja.nije problem da mi ga duvaju ove sto s njima ne planiram vezu.
![]()
![]()
umalo da zaboravim za komsiju <ako tvoja zena pusi kurac komsiji ne znaci da svi imamo takvih problema>
pozdrav
Svasta ce covjek procitati, ovdje jos vlada mentalitet cedne bosnjakinje, ono daj da je junferica da je muske oci nikada nisu pogledale a kamo li da je neko prije umocio. Ono daj mi kurvu u krevetu domacicu u kuci, kuharicu u kuhinji itd itd daaaaj odrasti, bitno je da je voljna dat ostalo cemo lako. Cuj ako ona hoce da malo da pusi neka necu se buniti a ni meni nije mrsko liz zadati.
A cuo sam da se junf cuva tako sto se daje guze pa ti sad vidi, djaba ti zarasla pica ako je zeljanik raskopan
-
oridjidji
#634 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)
anoush wrote:sve neću ovo boldirano da napišem da me ne bi linčovalihamalalija wrote:Jarane samo nemoj da guta jer bi mogla zatrudniti.zahvalan wrote:![]()
![]()
![]()
pozdrav
- Atlant
#635 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)
pa ako daje ovima sto su lakog morala, a ne bi dao zeni, prognoziram da ce napraviti kompromis i ozeniti neku lakog morala
- i vuk sit i ovce na broju 
-
spacebound
#636 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)
Samo da se ismijem,pratim ja,pratim al' sam bez teksta

- spreca
#637 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)
Pa nije obavezno da tebi pushi......ima komsijazahvalan wrote:vi kako hocete
![]()
aj zdravo
- MedenoSrce
#638 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)
A ti je možeš ljubiti i gore i dolespreca wrote: Pa nije obavezno da tebi pushi......ima komsija![]()
- spreca
#639 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)
Ma mogu ja svasta...ko ucevan co'jkMedenoSrce wrote:A ti je možeš ljubiti i gore i dolespreca wrote: Pa nije obavezno da tebi pushi......ima komsija![]()
-
oridjidji
#640 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)
ma komso je malo u bulju, pa mu ona nakon toga pusi, pa dodje onda od komse i ljubi ga 
- spreca
#641 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)
oridjidji wrote:ma komso je malo u bulju, pa mu ona nakon toga pusi, pa dodje onda od komse i ljubi ga
-
oridjidji
#642 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)
pa onda on malo njam njam zeljanice..spreca wrote:oridjidji wrote:ma komso je malo u bulju, pa mu ona nakon toga pusi, pa dodje onda od komse i ljubi ga
- spreca
#643 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)
dupla koristoridjidji wrote:pa onda on malo njam njam zeljanice..spreca wrote:oridjidji wrote:ma komso je malo u bulju, pa mu ona nakon toga pusi, pa dodje onda od komse i ljubi ga
-
oridjidji
#644 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)
odmah napila zednog i nahranila gladnogspreca wrote:dupla koristoridjidji wrote:pa onda on malo njam njam zeljanice..spreca wrote:
- hamalalija
#645 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)
a bogme i jogurtaoridjidji wrote:pa onda on malo njam njam zeljanice..spreca wrote:oridjidji wrote:ma komso je malo u bulju, pa mu ona nakon toga pusi, pa dodje onda od komse i ljubi ga
- ladyblue18
- Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status
#646 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)
Hajde momci smirite.
- Henry Chinaski
#647 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)
Eh, da moja žena hoće češće...
-
oridjidji
#648 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)
sorry za chat, ali ziceri se ne propuštaju, kada nam da materijala za mezuladyblue18 wrote:Hajde momci smirite.
- HAVANA
#649 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)
Henry Chinaski wrote:Eh, da moja žena hoće češće...
Eh,sve te razumijem,moj ti.
- p206
#650 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)
HAVANA wrote:Henry Chinaski wrote:Eh, da moja žena hoće češće...
Eh,sve te razumijem,moj ti.
do vas je, niste zahvalni...