Besim Spahic - Direktno u mozak, "isprani" na cekanju!

Post Reply
japin_mutapi
Location: Uostalom, mislim da genocidne Kartagene treba demontirati.

#626 Re: Besim Spahic - Direktno u mozak, "isprani" na cekanju!

Post by japin_mutapi »

besim ima viziju ima san ...
to što je malo nebulozan nema veze što bunca i priča nepovezano i lupa bez veze sa realnošču nema veze
malo me podsječa na onog profesora spahića što priča neke priče o nekom sbb-u u nekim novinama koje se zovu dnevni avaz
Banksy

#627 Re: Besim Spahic - Direktno u mozak, "isprani" na cekanju!

Post by Banksy »

Profesor komentirao rezultate izbora

Spahić: SBB pokazao da je u usponu

Spahić: Radončić se pokazao kao odlučan i sposoban političar

- Fahrudin Radončić, predsjednik Saveza za bolju budućnost BiH, već poodavno se pokazao kao inteligentan, odlučan i sposoban čovjek, ali i kao političar. Bez obzira na obilnost obećanja, već u parlamentarnim izborima, gotovo sve što je govorio stoji; dakle, prije svega ekonomija, ekonomija i ekonomija. Oni su u usponu i pridobit će vjerovatno još članstva raspadajućeg SDP-a, ukoliko ova stranka ne zamijeni lidera i učini korjenite reforme unutar sebe - mišljenja je Spahić.
JoseMujica
Grijem se na: malograDŽane
Vozim: Tuarega
Horoskop: Poskok

#628 Re: Besim Spahic - Direktno u mozak, "isprani" na cekanju!

Post by JoseMujica »

Besim Spahić je običan ublehaš.....da ne shvati neko pogrešno nije glup tip, načitan je i pametan i brz na jeziku...i to su mu najveći dometi.

Na kraju da se Spahić sam principijelno drži onog što priča valjda bi promjenio nešto na FPN-u gdje i radi?
madner

#629 Re: Besim Spahic - Direktno u mozak, "isprani" na cekanju!

Post by madner »

Problem je sto je previse rekao. Vecina toga stoji, ali ne mozes 100 krivih drina odjednom ispraviti.
skafiskafsnjak

#630 Re: Besim Spahic - Direktno u mozak, "isprani" na cekanju!

Post by skafiskafsnjak »

JoseMujica wrote:Besim Spahić je običan ublehaš.....da ne shvati neko pogrešno nije glup tip, načitan je i pametan i brz na jeziku...i to su mu najveći dometi.

Na kraju da se Spahić sam principijelno drži onog što priča valjda bi promjenio nešto na FPN-u gdje i radi?
tako nekako ....
Janjicar

#631 Re: Besim Spahic - Direktno u mozak, "isprani" na cekanju!

Post by Janjicar »

http://www.dailymotion.com/video/x16tm8 ... orusa_news
Univerzitet u Tuzli, Filozofski fakultet :)
DoZeN

#632 Re: Besim Spahic - Direktno u mozak, "isprani" na cekanju!

Post by DoZeN »

Bilo bi mnogo bolje za BiH da ima 10 Besima Spahica,ali naalost ima Dodu,Zlatka I ostale :sad:
japin_mutapi
Location: Uostalom, mislim da genocidne Kartagene treba demontirati.

#633 Re: Besim Spahic - Direktno u mozak, "isprani" na cekanju!

Post by japin_mutapi »

japin_mutapi wrote:SPAHIĆ: Svi zločini koji su nam se desili dio su međunarodnog projekta. Nema šanse da je Mladić odlučio i projektovao Srebrenicu. Taj ko to misli neka se odmah javi neuropsihijatru.

Govori se da je Banjaluka etnički očišćen grad, a 27 procenata se vratilo u Banjaluku više muslimana nego Hrvata, jer im je ljepše u Hrvatskoj. Sarajevo je etnički najočišćeniji grad, ali to se ne smije reći.

Rat je već pripremljen samo je pitanje kada će doći vrijeme. Mi smo bure baruta i samo se čeka kada će se fitilj zapaliti. Sve se forsira na priči "Koliko su oni vas u Srebrenici pobili?! Osam hiljada! Evo sad vi njih 28.000 pobijte i zato se ovi neki već pripremaju. Rata će biti samo je pitanje vremena.

Žene nam se pokrivaju - to je katastrofa.

To je apsolutno politički napravljen sud (Haški tribunal) koji radi šta hoće i šta neće da bi sproveo zadatak međunarodne zajednice. Jasno je da je politički. Zašto nije Hrvatska tužena za agresiju, ali je Srbija tužena?
It_is_a_Leclerc

#634 Re: Besim Spahic - Direktno u mozak, "isprani" na cekanju!

Post by It_is_a_Leclerc »

Prof. Spahić ima sjajnih stavova. Ali nekad se zanese i kaže netačne i diskutabilne stvari.

On je obrazovan, elokventan i vrlo slušljiv govornik. Nešto kao udarac u cjevanicu nepismenim brđanima i njihovim ho-ruk političkim stavovima.
sinuhe

#635 Re: Besim Spahic - Direktno u mozak, "isprani" na cekanju!

Post by sinuhe »

Komad budale, a i cini mi se nervozan covjek. :-)
MuaDib

#636 Re: Besim Spahic - Direktno u mozak, "isprani" na cekanju!

Post by MuaDib »

It_is_a_Leclerc wrote:Prof. Spahić ima sjajnih stavova. Ali nekad se zanese i kaže netačne i diskutabilne stvari.

On je obrazovan, elokventan i vrlo slušljiv govornik. Nešto kao udarac u cjevanicu nepismenim brđanima i njihovim ho-ruk političkim stavovima.
Čovjek jako dobro razumije tok historije na Balkanu, samo što je nama teško priznati da ovaj zadnji rat nije jedini rat na Balkanu.
Truba
Grijem se na: Plin i struju
Horoskop: Vodolija

#637 Re: Besim Spahic - Direktno u mozak, "isprani" na cekanju!

Post by Truba »

besim je kako da kažem prekucao život na balkanu
Helikopter

#638 Re: Besim Spahic - Direktno u mozak, "isprani" na cekanju!

Post by Helikopter »

Besim Spahic koliko sam ga ja slusao je najobicniji sarlatan koji moze varati sa svojom pricom naivne i neskolovane. Nema on blagog pojma o istinitoj istoriji naroda. On proizvodi svoju istoriju kako njemu pase ili nekom po narudjbi.
Last edited by Helikopter on 07/11/2013 13:50, edited 1 time in total.
It_is_a_Leclerc

#639 Re: Besim Spahic - Direktno u mozak, "isprani" na cekanju!

Post by It_is_a_Leclerc »

Helikopter wrote:Besim Spahic koliko sam ja slusao je najobicniji sarlatan koji moze varati sa svojom pricom naivne i neskolovane. Nema on blagog pojma o istinitoj istoriji naroda. On proizvodi svoju istoriju kako njemu pase ili nekom po narudjbi.
Dajte se, ljudi, skulirajte s tim epitetima.
Čovjek je jedan od najjačih i najstručnijih profesora iz oblasti žurnalistike, komunikologije i političkih nauka u BiH, a vi ga nazivate šarlatanom.

Nikad Balkanca naučiti da onaj ko nema isto mišljenje kao i on, ne mora nužno biti budala, šarlatan, idiot itd..

:-)
mekaba

#640 Re: Besim Spahic - Direktno u mozak, "isprani" na cekanju!

Post by mekaba »

Besim :-) Vrlo cesto nacne po 4 teme i onda se gubi i tesko ga je pratiti. Besim kritikuje sve redom i niko nije dobar ni pametan. Vjesto eskivira cinjenice iz proslog rata a zbog nastojanja da krivnju za rat podijeliti na sve etnose sto je za mene licno uvlacenje, znamo kome.
Aspekt

#642 Re: Besim Spahic - Direktno u mozak, "isprani" na cekanju!

Post by Aspekt »

Covjek je simpatican i drag i podsjeca me na ,, Audiciju ,, i malo na Top listu Nadrealista ali na audiciju vise :izet:
medjtim ovo ne mogu da shvatim
SPAHIĆ: Svi zločini koji su nam se desili dio su međunarodnog projekta. Nema šanse da je Mladić odlučio i projektovao Srebrenicu. Taj ko to misli neka se odmah javi neuropsihijatru.

Govori se da je Banjaluka etnički očišćen grad, a 27 procenata se vratilo u Banjaluku više muslimana nego Hrvata, jer im je ljepše u Hrvatskoj. Sarajevo je etnički najočišćeniji grad, ali to se ne smije reći
.

:shock: :? :shock: :? I kusturica bi mu pozavidio na ovim rijecima
Yug

#643 Re: Besim Spahic - Direktno u mozak, "isprani" na cekanju!

Post by Yug »

Helikopter wrote:Besim Spahic koliko sam ja slusao je najobicniji sarlatan koji moze varati sa svojom pricom naivne i neskolovane. Nema on blagog pojma o istinitoj istoriji naroda. On proizvodi svoju istoriju kako njemu pase ili nekom po narudjbi.
A inace ovi ostali balkanski istoricari su jako objektivni i nisu skloni mitomaniji. :-D
Dobar je Besim Spahic,slusao sam ga vise puta.U svakom slucaju najbolje je ogolio vjerske oligarhije u ovoj zemlji i njihov uticaj na potpunu podijeljenost drzave i ovakvo stanje.U svakom slucaju dobronamjeran covjek koji zeli da se nesto pozitivno desi i na to upucuje.
artime

#644 Re: Besim Spahic - Direktno u mozak, "isprani" na cekanju!

Post by artime »

Besima ne treba podcjenivati ni precnjivati.
zlata

#645 Re: Besim Spahic - Direktno u mozak, "isprani" na cekanju!

Post by zlata »

mekaba wrote:Besim :-) Vrlo cesto nacne po 4 teme i onda se gubi i tesko ga je pratiti.
Besim kritikuje sve redom i niko nije dobar ni pametan.
Vjesto eskivira cinjenice iz proslog rata a zbog nastojanja da krivnju za rat podijeliti na sve etnose sto je za mene licno uvlacenje, znamo kome.
:thumbup:
oglo

#646 Re: Besim Spahic - Direktno u mozak, "isprani" na cekanju!

Post by oglo »

pobi ga cinjenicama koje ces ovdje prezentiarat da je njegova historija lazna atvoja prava,pa nam reci koju o njoj,i gdje on grijesi
Klavikula

#647 Re: Besim Spahic - Direktno u mozak, "isprani" na cekanju!

Post by Klavikula »

brutalno realan covjek, operisan od mitomanija sva tri bosanska nebeska naroda :thumbup:
paranormalan

#648 Re: Besim Spahic - Direktno u mozak, "isprani" na cekanju!

Post by paranormalan »

O cemu god da govori nije dosadan i pokusava to da priblizi svakom intelektu zato cesto banalizira ali to radi vrlo vjesto, ok kad toliko govoris u kratkom vremenskom periodu mora se desiti da pomijesas neke stvari ali u sustini bar 80% stvari koje kaze ili znamo ili dozivljavamo samo sto na to ne gledamo tako.

Nisam siguran da on "nas" na ovim prostorima vidi kao tri skupine pa zbog toga djeluje kao da balansira s nekim stvarima iz proslosti, prije ce biti da smo u njegovim ocima svi od istog majmuna "evoluirali" :lol: pa zato cesto gestikulira rukama da ga bolje shvatimo :thumbup:

LIJEVO - DESNO :lol: :run:
zlata

#649 Re: Besim Spahic - Direktno u mozak, "isprani" na cekanju!

Post by zlata »

Klavikula wrote:brutalno realan covjek, operisan od mitomanija sva tri bosanska nebeska naroda :thumbup:
On te svoje argumente, sve tako fino spakuje,
i amnestire sebe i sebi slicne
(a on i njemu slicni, su ISTO uveliko krivi za sranje u kojem se drustvo nalazi).

Nije |BH nastala 1991-e.
Sta je ON osobno radio prije toga? :D

Kad se trebao gradit fundament zdravog, modernog drustva,
prije 30 godina, :evil:
tad je bio "rezimski co'ek".

I vjesto SUTIO k'o ona stvar.
Kao i vecina ondasnje "inteligencije"!

(Ako nije odkucav'o ljude....k'o sto neki tvrde.) :?

A sad kad je sve o'slo u 3 PM
izigrava nekakvog golemog mudraca.... :lol: :lol: :lol:

A vala, i taj njegov "intelekt" je hrpa podataka,
koji naizgled djeluju kao prava i cijela slika,
ali cesto....nidje veze... :?
K'o goleme hrpe polu-sastavljenih Lego kockica.
A1fa
Grijem se na: Lsdydon
Horoskop: **Nepoznato**

#650 Re: Besim Spahic - Direktno u mozak, "isprani" na cekanju!

Post by A1fa »

zlata wrote:
Klavikula wrote:brutalno realan covjek, operisan od mitomanija sva tri bosanska nebeska naroda :thumbup:
On te svoje argumente, sve tako fino spakuje,
i amnestire sebe i sebi slicne
(a on i njemu slicni, su ISTO uveliko krivi za sranje u kojem se drustvo nalazi).

Nije |BH nastala 1991-e.
Sta je ON osobno radio prije toga? :D

Kad se trebao gradit fundament zdravog, modernog drustva,
prije 30 godina, :evil:
tad je bio "rezimski co'ek".

I vjesto SUTIO k'o ona stvar.
Kao i vecina ondasnje "inteligencije"!

(Ako nije odkucav'o ljude....k'o sto neki tvrde.) :?

A sad kad je sve o'slo u 3 PM
izigrava nekakvog golemog mudraca.... :lol: :lol: :lol:

A vala, i taj njegov "intelekt" je hrpa podataka,
koji naizgled djeluju kao prava i cijela slika,
ali cesto....nidje veze... :?
K'o goleme hrpe polu-sastavljenih Lego kockica.

Besim je pencilin za sve vas koji se pronalazite u njegovim pričama i anegdotama...
Post Reply