nisam preskocio nego sam ti rekao da prodajni rezultati aston martina,kad se uporede s prodajnim rezultatima druge firme koja pravi super auta pokazuje da ljude boli super Q sto se aston pravi rucno.respo wrote:ti preskoci ono moje napravljeni rucno ovo ono eto raju boli briga za to a sada pominjes to kod ajfona i ostalih i proizvodaemko1234 wrote:nije to samo pitanje vrijednosti.to je pitanje pokusaja da jedan takav auto bude konkurencija slicnim autima.postoji razlog sto je iPhone 1500km,jer iako ga galaxy s2,optimus 2x il htc titan prate u stopu.iPhone nudi nesto sto nijedan od njih nema,samorazvijeni operativni sistem,nenadmasnu kvalitetu i jaku garanciju ko i svi Apple-ovi proizvodi.veliki sam fan Apple-a tako da ne idemo u tom pravcu.stvarno postoji razlog sto je na cijeni.
dok cisto sumnjam da je jedan 77 kvalitetniji od sls-a,da je inovativniji,ljepsi,brzi,efikasniji.naveo sam sls,a mislim naravno na bilo koji drugi auto u toj kategoriji.
kazes prodan?pa naravno,ljudi koji si mogu priustit ce poletit,to je statusni simbol i dokaz moci.ne znaci da taj neko ko ga kupi,zapravo ne voza 911 svaki dan a ovaj trune u garazi
ljudi su kreteni,kad sam cuo da se govno majkl dzeksona prodavalo na aukciji i da je prodano,il madonine koristene gacice,sta vise reci
znaci i astona bi kupovali kad bi imali para kao sto iNesto kupuju jer se moze priustiti
u tome je fazon
i da ti odgovorim za lika u astonu i klinca u gtr-u
klinac ce turirati turirati a lik u astonu ga nece ni pogledati i krenuce polako prvaaaaaaaaaaaaaa drugaaaaaaaaaaaaa trecaaaaaaaaa ako shvatas sta ovo znaci
nije aston kupljen za tackanje od semafora do semafora u tome je fora
ne znam da li si znao al do modela auris,radnici toyote su bili najplacenijiji radnici na svijetu u autoindustriji.znaci govorim o ljudima koji rade na traci,jer se 80% toyota auta bilo kojeg modela sastavljalo rucno.i zato je toyota uvijek bila sinonim za kvalitet i dugotrajnost
kod astona moze bit ista stvar,al je on jednostavno preskup za ono sto nudi.a osim tog rucnog sklapanja,imena i izgleda(mada je 77 meni preruzan)auto nema nista vise a kosta ko recimo 5 ferarija 458 sto je apsolutno smijesno.kad sve saberes i oduzmes za milon funti ocekujes da te nesto impresionira kosto bugatti vozi preko 400 na sat.
al ovdje nema sta.max brzina 335km/h..pa da se ne lazemo al toliko ide audi rs6 bez blokade il bmw m5..ubrzanje je 3,6 sto moze uradit jedan sls il r8 gt.unutrasnojst isto,nista posebno,kvalitetni materijali al iste materijale koristi i nisan gtr.o tome ja pricam
ajfon je druga stvar,nije statusni simbol nego je pojam za nesto.prvi savsen touch screen,iOs koji ce uvijek bit bolji za klasu od svakog androida,kad kod ajfona vidis kameru od 5mpx to je ekvivalent kameri od 8mpx kod ostalih,savresn displej,nevjerovatna kvaliteta i strasna garancija.
jbt imam njihov pc,i dobio sam 5 godina garancije na isti.a za slican neke druge marke ne bi mogao dobit vise od 2 godine.s tim sto ga ne bi mogao kupit.jer ljudi prave komponente a ti sebi pravis komp,toga kod apple nema.zato ima s cijenu plus sve ostalo i vrijedi svake marke.
industrialyzer* govno je spomenuto u kontekstu aston martina.jer aston martin to isto govno.to se auto kupuje da se moze reci da se ima.isto ko i govno majkl dzeksona.audi ce se vozat isto ko i taj gtr.