Jes, jes. Stanić je čudo čudnovato, po sata katastrofa drugo po najbolji na svijetu. Kakav OmeyerMr. Brightside wrote:ma golmani su generalno igraci publikeColonel wrote:Očekivao sam duel Hansena i Balića u finalu, al jookIzgleda da publika zlata vrijedi u rukometu
EP Rukomet - Srbija 2012
Moderators: _BataZiv_0809, Charuga, Tomahawk11
-
Colonel
#626 Re: EP Rukomet - Srbija 2012
- plain vanilla
- Location: Jer ti si jedini način da pokrijem golotinju ove detinje duše...
#627 Re: EP Rukomet - Srbija 2012
ma ja sad demokracija dok mislis da ce Danci dobitizoom66 wrote:
ma jok ba, shto bih?pa mor'o bih u tom sluchaju banirati svih 23% nedeljnih forumskih nedanaca a to ne dolazi u obzir
![]()
vidjet cemo kad te budem provocirala
iako se dvoumim, Katarina ce navijati za Srbe
-
Mr. Brightside
#628 Re: EP Rukomet - Srbija 2012
eto najbolji nam je primjer nas TahirovicColonel wrote:Jes, jes. Stanić je čudo čudnovato, po sata katastrofa drugo po najbolji na svijetu. Kakav OmeyerMr. Brightside wrote:ma golmani su generalno igraci publikeColonel wrote:Očekivao sam duel Hansena i Balića u finalu, al jookIzgleda da publika zlata vrijedi u rukometu
jebi ga tako ti je
mada ima primjera golmana koji su uvijek na 15+ prosjeku, Hvidt i Stefanson su bili takvi, cak i Omeyer u najboljim danima
o gosn Arslanagicu necu govoriti
- Creasy
#629 Re: EP Rukomet - Srbija 2012
irvinx1 wrote:Alilovic je danas bas podbacio. Nema on domete za ovakve meceve jednog Sole.
Ma branio bi bolje da ga nisu laserom gadjali.
- Edin H.
#630 Re: EP Rukomet - Srbija 2012
Briga vas sto su ljudi platili karte, imali vaucere, a policija ih nije pustila preko granice
Cuj 200 hrvatskih navijaca u dvorani od 5000 hiljada
- burek_in_space
#631 Re: EP Rukomet - Srbija 2012
Inache je bolje da bude 2000 Hrvata usred Beograda od 2 i po miliona stanovnika, i jedno 3-4 hiljade huligana spremnih na krv.Edin H. wrote:Briga vas sto su ljudi platili karte, imali vaucere, a policija ih nije pustila preko granice![]()
- plain vanilla
- Location: Jer ti si jedini način da pokrijem golotinju ove detinje duše...
#632 Re: EP Rukomet - Srbija 2012
gluho bilo, kakve su to insinuacijezoom66 wrote:
procent nedeljnih nedanaca rapidno opada
od sjelanda od sjelanda pa do julanda svud su strazhe svud su strazhe onog tamo s plazhe![]()
![]()
-
Mr. Brightside
#633 Re: EP Rukomet - Srbija 2012
inace u Arenu moze stati oko 21000, rekord oboren na utakmici eurolige prije par godina kad je Partizan harao
a sad na evropskom jumpa kjampa zjapi, a repka im igra
a sad na evropskom jumpa kjampa zjapi, a repka im igra
- van Basten
#634 Re: EP Rukomet - Srbija 2012
realno, srbi su bili bolji večeras. Ja odavno govorim da su hrvati najtanji na golmanskim pozicijama od svih jačih ekipa, danas im se to obilo o glavu... kakav Mirko ba... pristojan golman, ali daleko od svjetske klase. Čak smo i mi na golmanskim pozicijama jači od susjeda.
Onda, glavni igrač polufinala kod susjeda Kopljar
svaka čast momku, napreduje, ali on ne smije nositi igru reprezentacije u ovakvim utakmicama sve dok su tu Balić, Lacković, Vori, pa i Duvnjak, Čupić... ljudi sa iskustvom osvajanja medalja i granja (polu)finala.
Onda - Vuković je za Golužu Hasanefendić. Slavko napreduje, veća smijurija je bio prije godinu, ali pitanje je hoće li susjedi imati strpljenja da ga otpre i koliko će njemu uopšte trebati da nadođe na svjetski nivo.
Komšije sam već odavno proanalizirao na ovoj temi, pa da ne ponavljam - naboj domaćina + hemija sa trenerom i eto 120% mogućnosti.
Lijepo je bilo vidjeti da na parketu nije bilo incidenta, rekoh ja... prosječno je najmanje troprstača među rukometašima.
generalna ocjena kvalitete utakmica na ovom evropskom - očajno. Prvo polufinale Danska - Španija je, bez ikakvog pretjerivanja, bilo na nivou igara naše reprezentacije. A u drugom polufinalu ekipa bez ijedne odbrane golmana drži -1 na poluvremenu
Onda, glavni igrač polufinala kod susjeda Kopljar
Onda - Vuković je za Golužu Hasanefendić. Slavko napreduje, veća smijurija je bio prije godinu, ali pitanje je hoće li susjedi imati strpljenja da ga otpre i koliko će njemu uopšte trebati da nadođe na svjetski nivo.
Komšije sam već odavno proanalizirao na ovoj temi, pa da ne ponavljam - naboj domaćina + hemija sa trenerom i eto 120% mogućnosti.
Lijepo je bilo vidjeti da na parketu nije bilo incidenta, rekoh ja... prosječno je najmanje troprstača među rukometašima.
generalna ocjena kvalitete utakmica na ovom evropskom - očajno. Prvo polufinale Danska - Španija je, bez ikakvog pretjerivanja, bilo na nivou igara naše reprezentacije. A u drugom polufinalu ekipa bez ijedne odbrane golmana drži -1 na poluvremenu
- Edin H.
#636 Re: EP Rukomet - Srbija 2012
Reci to predsjedniku ako smijesburek_in_space wrote:Inache je bolje da bude 2000 Hrvata usred Beograda od 2 i po miliona stanovnika, i jedno 3-4 hiljade huligana spremnih na krv.Edin H. wrote:Briga vas sto su ljudi platili karte, imali vaucere, a policija ih nije pustila preko granice![]()
Evo sada kaze predsjednik Hrvatskog nogometnog saveza na HTV-u da su izgubili zbog incidenta u Novom Sadu, te je bilo malo hrvatskih navijaca koji bi u suprotnom dali podrsku i reprezentacija bi zasigurno bolje igrala i bila uspjesnija
- Aphex_
#637 Re: EP Rukomet - Srbija 2012
Desava se, branio je dobro čitavo prvenstvo, za razliku od prošlihirvinx1 wrote:Alilovic je danas bas podbacio. Nema on domete za ovakve meceve jednog Sole.
- burek_in_space
#638 Re: EP Rukomet - Srbija 2012
Kojem, Tadicu?!Edin H. wrote: Reci to predsjedniku ako smijes![]()
Evo sada kaze predsjednik Hrvatskog nogometnog saveza na HTV-u da su izgubili zbog incidenta u Novom Sadu, te je bilo malo hrvatskih navijaca koji bi u suprotnom dali podrsku i reprezentacija bi zasigurno bolje igrala i bila uspjesnija
Nije moj predsjednik, njegova zemlja = njegova briga.
- nellington
#639 Re: EP Rukomet - Srbija 2012
Šuko je unaprijeđen, odsad je Zoran Trofazna
Dogodine ima da postane Transformator 
- dalmatinka
#640 Re: EP Rukomet - Srbija 2012
A meni ostaje žal što nisam otišla u muzej kako sam planirala, na Noć otvorenih muzeja, sigurno bih se bolje provela.kakavdanakneiskustvu wrote:sad mi preostaje da svim srcem navijam u finalu za dansku
Gdje mi je bila pamet da odaberem gledanje utakmice.
P.S. Što se tiče finala, nije me briga, a za treće mjesto navijam za Španjolsku, a iza toga za čišćenje rukometnog saveza.
- Edin H.
#641 Re: EP Rukomet - Srbija 2012
Nisam mislio na Tadica.burek_in_space wrote:Kojem, Tadicu?!Edin H. wrote: Reci to predsjedniku ako smijes![]()
Nije moj predsjednik, njegova zemlja = njegova briga.
Predsjednik Hrvatskog, pardon rukometnog saveza ne dijeli tvoje razmisljanje
- Edin H.
#642 Re: EP Rukomet - Srbija 2012
Greska, rukometnog saveza, rijetko pratim taj sportkakavdanakneiskustvu wrote:
??
- lijek-za-sve
#643 Re: EP Rukomet - Srbija 2012
A ko kaze da je to pobjednickazoom66 wrote:procent nedeljnih nedanaca rapidno opadaplain vanilla wrote:ma ja sad demokracija dok mislis da ce Danci dobitizoom66 wrote:
ma jok ba, shto bih?pa mor'o bih u tom sluchaju banirati svih 23% nedeljnih forumskih nedanaca a to ne dolazi u obzir
![]()
![]()
![]()
vidjet cemo kad te budem provocirala![]()
iako se dvoumim, Katarina ce navijati za Srbe![]()
od sjelanda od sjelanda pa do julanda svud su strazhe svud su strazhe onog tamo s plazhe![]()
![]()
- burek_in_space
#644 Re: EP Rukomet - Srbija 2012
Njemu sad treba svako opravdanje za "prerano" ispadanje, pogotovo nakon shto su eliminisali stare rivale Francuze.Edin H. wrote:
Nisam mislio na Tadica.
Predsjednik Hrvatskog, pardon rukometnog saveza ne dijeli tvoje razmisljanje
-
xDenisx
#645 Re: EP Rukomet - Srbija 2012
+1van Basten wrote: generalna ocjena kvalitete utakmica na ovom evropskom - očajno. Prvo polufinale Danska - Španija je, bez ikakvog pretjerivanja, bilo na nivou igara naše reprezentacije. A u drugom polufinalu ekipa bez ijedne odbrane golmana drži -1 na poluvremenu
- Edin H.
#646 Re: EP Rukomet - Srbija 2012
Hajde se sad zaleti onda, jos imas vremena posjetiti muzeje, otvoreni su do 1 ujutrukakavdanakneiskustvu wrote:dalmatinka wrote:A meni ostaje žal što nisam otišla u muzej kako sam planirala, na Noć otvorenih muzeja, sigurno bih se bolje provela.kakavdanakneiskustvu wrote:sad mi preostaje da svim srcem navijam u finalu za dansku
Gdje mi je bila pamet da odaberem gledanje utakmice.![]()
P.S. Što se tiče finala, nije me briga, a za treće mjesto navijam za Španjolsku, a iza toga za čišćenje rukometnog saveza.
nešto ti baš i ne vjerujem?
- dalmatinka
#647 Re: EP Rukomet - Srbija 2012
Nije tema, ali prije godinu dana sam rekla jednom sportskom novinaru da bih potpisala sutra da HNK Šibenik ode u drugu ligu ako bi to značilo odlazak bagre iz uprave. Gobac je karcinom i metastaza hrvatskog rukometa, između trenutnih rezultata i velikog čišćenja uvijek bih odabrala ovo drugo.kakavdanakneiskustvu wrote:dalmatinka wrote:A meni ostaje žal što nisam otišla u muzej kako sam planirala, na Noć otvorenih muzeja, sigurno bih se bolje provela.kakavdanakneiskustvu wrote:sad mi preostaje da svim srcem navijam u finalu za dansku
Gdje mi je bila pamet da odaberem gledanje utakmice.![]()
nešto ti baš i ne vjerujem?
Last edited by dalmatinka on 27/01/2012 22:51, edited 1 time in total.
- Radar71
#648 Re: EP Rukomet - Srbija 2012
Idemo Danskaaaaa 
Sent from my Optimus 2X using Tapatalk
Sent from my Optimus 2X using Tapatalk
- irvinx1
#649 Re: EP Rukomet - Srbija 2012
Meni se Veselin mnogo svidja kao trener. I uvijek su ga ispostovali sta god daje rekao. Bio je dobar igrac, a sad je dobar i kao trener.van Basten wrote:
-
Dead Man Walking
#650 Re: EP Rukomet - Srbija 2012
Ne tako davno tukli smo Srbiju u kvalifikacijama. Oni sad u finalu EP, a mi cvikamo od svih protivnika u barazu.