Romantika ...
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- MedenoSrce
#626 Re: Romantika ...
Ma ti si gigant, nema dalje.
-
sha_ba
#627 Re: Romantika ...
Sad ćemo mi u EU, sad će sve kazane konfiskovatiGreat Cornholio wrote:samo rakija!!!!sha_ba wrote:Pivo i vino mi nisu romantični
![]()
svejedno, nece brlje nestat
-
Great Cornholio
#628 Re: Romantika ...
[quote="sha_ba"
[/quote]
Hoće, i pretis lonce će vam oduzeti

Hoće, i pretis lonce će vam oduzeti
-
sha_ba
#629 Re: Romantika ...
Hoće, i pretis lonce će vam oduzetiGreat Cornholio wrote:[quote="sha_ba"
svejedno, nece brlje nestat![]()
kome nama??
- tf2_spy
-
Great Cornholio
#631 Re: Romantika ...
MedenoSrce wrote:Ma ti si gigant, nema dalje.
E ako tako kaže Savle onda ne sumnjam da je tako
Šalim se malo, ne zamjeri, i opet ne znam kako s religije dođoh na romantiku
Da ja ne kvarim temu, ima drugih mjesta za pametovanje
-
Great Cornholio
#632 Re: Romantika ...
Vama koji se morate napit da bi bili romantičnisha_ba wrote:
kome nama??
Bježim, ne znam ja kakav je ko kad popije, neko oće i ošinut
-
sha_ba
#633 Re: Romantika ...
Great Cornholio wrote:Vama koji se morate napit da bi bili romantičnisha_ba wrote:
kome nama??![]()
![]()
Bježim, ne znam ja kakav je ko kad popije, neko oće i ošinut![]()
![]()
evo i za tebe ima nesto par postova gore
- eluna
#634 Re: Romantika ...
pih - još bi mogla postati i vjernik
-
Great Cornholio
#635 Re: Romantika ...
Pa ima lijepih savjeta, ali nekako mi romantičnije kad se čovjek ne mora pridržavati tačno propisanih uputa,to kad je romatika u pitanju, kad je opušteniji, kad dopusti da ga neko upozna onakvog kakav stvarno jeste, a ne onakvog kakav bi htio da bude.sha_ba wrote:
![]()
![]()
evo i za tebe ima nesto par postova gore
Opet pametujem, valja mi ić' kakvom hodži da mi napravi kakav zapis za protiv pretjeranog pametovanja, ne more se ovo više izdurat'
-
Eborg
#636 Re: Romantika ...
Što bi Ramiz Zmaj rekao: "To se nešto nagazi, nešto ne da se!" 
-
Great Cornholio
#637 Re: Romantika ...
Samo još ovo da kažem, i to je romantično, ne možeš nikoga natjerati da se zaljubi u tebe, to se jednostavno desi, ili ne desi
Al' možda i griješim , samo vi pjesme pišite možda nekom i nekog hajra donesu
Al' možda i griješim , samo vi pjesme pišite možda nekom i nekog hajra donesu
- ladyblue18
- Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status
#638 Re: Romantika ...
A kakve veze ima prijateljev golf sa temom koja glasi romantika 
-
Great Cornholio
#639 Re: Romantika ...
Ima, bosanci su najromantičniji narod na dunjaluku, a pošto je U Bosni omiljeno auto GOLF, onda je logično da i GOLF ima veze s tim, statistika je neumoljiva, a imamo i Harija Mata Harija, on je ukazao na romantičnost prstena i zlatnih lanaca kod bosanaca, al' džaba što su bosanci romantični kad bosanke nisu takve, njima su romantičniji audiji ko što vozi mladi hodža iz Moluhaladyblue18 wrote:A kakve veze ima prijateljev golf sa temom koja glasi romantika
- Afrodita89
#640 Re: Romantika ...
Uglavnom smo bili u nekoj svađi,ustvari prekinuli i nismo jedno 7 dana bili skupa...nekako se mi dogovrimo da izađemo ono drugarski,naravno bilo je nemoguće da ostane na tome da smo drugovi,i vraćajući se kući tad,stade on na proširenje na Otoci kod Dallasa i ja gledam šta hoće,tek ničim izazvan zagrli me i poljubi i stajali smo tu 10tak min tako...kaže da je stao samo zbog toga...i tako svaki dan neku sitnicu uradi,ne treba to biti nešto veliko,potrebna je samo pažnja...nekome možda to i nije romantično,ali meni je značilo to i znači mi svaka sitnica koju mi preiredi,čak i kad me samo zagrli,eto onako od dragosti...
-
Great Cornholio
#641 Re: Romantika ...
Ovako priča zaljubljena žena, a iz njegovog ponašanja se može zaključiti da je i on u tebe zaljubljen. Srećno vamAfrodita89 wrote:Uglavnom smo bili u nekoj svađi,ustvari prekinuli i nismo jedno 7 dana bili skupa...nekako se mi dogovrimo da izađemo ono drugarski,naravno bilo je nemoguće da ostane na tome da smo drugovi,i vraćajući se kući tad,stade on na proširenje na Otoci kod Dallasa i ja gledam šta hoće,tek ničim izazvan zagrli me i poljubi i stajali smo tu 10tak min tako...kaže da je stao samo zbog toga...i tako svaki dan neku sitnicu uradi,ne treba to biti nešto veliko,potrebna je samo pažnja...nekome možda to i nije romantično,ali meni je značilo to i znači mi svaka sitnica koju mi preiredi,čak i kad me samo zagrli,eto onako od dragosti...
- Afrodita89
#642 Re: Romantika ...
Hvala ti...pa mislim da je zaljubljen,jer za prekid sam ja bila kriva...bilo nam je savršeno,a onda ja zafrkam stvar...ali uspjeli smo riješiti to...ali želim svima da osjećaju i da imaju ovo što ja trenutačno imam,zaista je čarobno...Great Cornholio wrote:Ovako priča zaljubljena žena, a iz njegovog ponašanja se može zaključiti da je i on u tebe zaljubljen. Srećno vamAfrodita89 wrote:Uglavnom smo bili u nekoj svađi,ustvari prekinuli i nismo jedno 7 dana bili skupa...nekako se mi dogovrimo da izađemo ono drugarski,naravno bilo je nemoguće da ostane na tome da smo drugovi,i vraćajući se kući tad,stade on na proširenje na Otoci kod Dallasa i ja gledam šta hoće,tek ničim izazvan zagrli me i poljubi i stajali smo tu 10tak min tako...kaže da je stao samo zbog toga...i tako svaki dan neku sitnicu uradi,ne treba to biti nešto veliko,potrebna je samo pažnja...nekome možda to i nije romantično,ali meni je značilo to i znači mi svaka sitnica koju mi preiredi,čak i kad me samo zagrli,eto onako od dragosti...
-
Great Cornholio
#643 Re: Romantika ...
MolimAfrodita89 wrote: Hvala ti...pa mislim da je zaljubljen,jer za prekid sam ja bila kriva...bilo nam je savršeno,a onda ja zafrkam stvar...ali uspjeli smo riješiti to...ali želim svima da osjećaju i da imaju ovo što ja trenutačno imam,zaista je čarobno...
Hajde ba šta se fališ, ko da si samo ti zaljubljena
Hvala na lijepim željama, i ko što narod kaže " iz tvojih usta u Božije uši", jer nema ga ko ne voli da bude zaljubljen.
- elmirčo
#644 Re: Romantika ...
Eborg wrote:Što bi Ramiz Zmaj rekao: "To se nešto nagazi, nešto ne da se!"
istor u Helsingborgu ulazi....25 šofera...pošli kući za Božić
-
Eborg
#645 Re: Romantika ...
Minđuše, tetovaže, Azraili!
- stachu
#646 Re: Romantika ...
Da se parafraziram: Ko hoce naci ce nacina, ko nece naci ce izgovor...Great Cornholio wrote:MolimAfrodita89 wrote: Hvala ti...pa mislim da je zaljubljen,jer za prekid sam ja bila kriva...bilo nam je savršeno,a onda ja zafrkam stvar...ali uspjeli smo riješiti to...ali želim svima da osjećaju i da imaju ovo što ja trenutačno imam,zaista je čarobno...Znači kad čovjek uvidi šta je razlog nekog problema, i ako mu je stalo da problem riješi, i riješiće ga.
Hajde ba šta se fališ, ko da si samo ti zaljubljena![]()
![]()
Hvala na lijepim željama, i ko što narod kaže " iz tvojih usta u Božije uši", jer nema ga ko ne voli da bude zaljubljen.
- Ma ja ba
#647 Re: Romantika ...
Romanticari, jos malo pa eto vam Valentina. Obavezno karanfil kupite svojim ljepsim polovinama, a one neka vam kupe zlatni lanac. 
-
Great Cornholio
#648 Re: Romantika ...
Ne sudjelujte s kršćanima u njihovim praznicima, Allah će vas za oto kaznit, sve će vas kaznit'Ma ja ba wrote:Romanticari, jos malo pa eto vam Valentina. Obavezno karanfil kupite svojim ljepsim polovinama, a one neka vam kupe zlatni lanac.
-
Great Cornholio
#649 Re: Romantika ...
Momak, bićeš poparenEborg wrote:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Minđuše, tetovaže, Azraili!
-
Great Cornholio
#650 Re: Romantika ...
Može se svako zaljubiti, nije svako sposoban da voli, nije to baš tako lako, valja znat' volit i u teškim periodima, lako je kad je sve potaman.stachu wrote: Da se parafraziram: Ko hoce naci ce nacina, ko nece naci ce izgovor...