Adnan Catic alias Felix Sturm

Rukomet, tenis, odbojka, atletika, vaterpolo,...

Moderators: _BataZiv_0809, Charuga, Tomahawk11

Post Reply
It_is_a_Leclerc

#626 Re: Adnan Catic alias Felix Sturm

Post by It_is_a_Leclerc »

Ovo je bilo dosta dosadno.
Dva udarca, pa zagrljaj. Pa dva udarca, pa zagrljaj.

Zaslužena pobjeda egipatskog borca.
groove

#627 Re: Adnan Catic alias Felix Sturm

Post by groove »

Timscho wrote:Ovo jahanje na protivniku koristi dosta i kličko (stariji) , i prolazi mu. Vidi se da to jako izmori protivnika, veceras se to vidjelo na Ćatiću. :(
catenaccio u boksu
CapitalCity

#628 Re: Adnan Catic alias Felix Sturm

Post by CapitalCity »

Timscho wrote:Ovo jahanje na protivniku koristi dosta i kličko (stariji) , i prolazi mu. Vidi se da to jako izmori protivnika, veceras se to vidjelo na Ćatiću. :(

Moje misljenje jer se i ja bavim boksom Ado veceras nije bio psihicki spreman za ovaj mec.A klinč dueli najvise izmore protivnika Soliman je to veceras odlicno iskoristio.
jahhjer

#629 Re: Adnan Catic alias Felix Sturm

Post by jahhjer »

CapitalCity wrote:

Moje misljenje jer se i ja bavim boksom Ado veceras nije bio psihicki spreman za ovaj mec.A klinč dueli najvise izmore protivnika Soliman je to veceras odlicno iskoristio.
Pa zar klinc dueli onda ne izmore i ovog drugog?
MOSALJOZE

#630 Re: Adnan Catic alias Felix Sturm

Post by MOSALJOZE »

Pa zavisi ko se kome naklati
CapitalCity

#631 Re: Adnan Catic alias Felix Sturm

Post by CapitalCity »

jahhjer wrote:
CapitalCity wrote:

Pa zar klinc dueli onda ne izmore i ovog drugog?
Ne jer se naslanja svojom tezinom na protivnika.
_mufljuz_

#632 Re: Adnan Catic alias Felix Sturm

Post by _mufljuz_ »

jos se ado cesto saginjao ko da je bas zbog toga bio umoran.... ma jebo ga je firgoš takticki ko dijete....
Timscho

#633 Re: Adnan Catic alias Felix Sturm

Post by Timscho »

_mufljuz_ wrote:jos se ado cesto saginjao ko da je bas zbog toga bio umoran.... ma jebo ga je firgoš takticki ko dijete....
Jeste, i komentator je spomenuo da prenisko spusta glavu. Ne znam zasto to...
limeni

#634 Re: Adnan Catic alias Felix Sturm

Post by limeni »

znaci to je kraj karijere najveceg boksera medju bosancima i hercegovcima..svaka cast adnane, nije malo biti oko 10 tak godina prvak svijeta pa da je kuglanje! HVALA TI ZA SVE! :thumbup: :bih:
KatarinaKosaca
Location: Izmedju kurvinih sinova i pokvarenih kurvinih sinova

#635 Re: Adnan Catic alias Felix Sturm

Post by KatarinaKosaca »

limeni wrote:znaci to je kraj karijere najveceg boksera medju bosancima i hercegovcima..svaka cast adnane, nije malo biti oko 10 tak godina prvak svijeta pa da je kuglanje! HVALA TI ZA SVE! :thumbup: :bih:
+1
A baš smo u kući se tješili kako će biti revanš.
_mufljuz_

#636 Re: Adnan Catic alias Felix Sturm

Post by _mufljuz_ »

limeni wrote:znaci to je kraj karijere najveceg boksera medju bosancima i hercegovcima..svaka cast adnane, nije malo biti oko 10 tak godina prvak svijeta pa da je kuglanje! HVALA TI ZA SVE! :thumbup: :bih:
u svakom slucaju :thumbup: velicanstveno osvjetlan i vlastiti obraz i obraz nacije :thumbup:
noiserr

#637 Re: Adnan Catic alias Felix Sturm

Post by noiserr »

to je to :bih: :bih:
klaki

#638 Re: Adnan Catic alias Felix Sturm

Post by klaki »

:bih:
loool

#639 Re: Adnan Catic alias Felix Sturm

Post by loool »

I mirko je bio nekad vrh vrhova...svemu dođe kraj....
svaka cast cata :bih: :run:
Timscho

#640 Re: Adnan Catic alias Felix Sturm

Post by Timscho »

Ne mora značiti da je kraj karijere, tri puta je osvajao šampiosku titulu i tri puta je gubio. Možda se opet vrati :)
topcam
Vozim: uzbrdo

#641 Re: Adnan Catic alias Felix Sturm

Post by topcam »

Ko zna, mozda se desi ovo.. Ovaj klempo je garant bio pod narkozom.

http://www.spox.com/de/sport/mehrsport/ ... thron.html

Code: Select all

Kampf annulliert - Soliman neun Monate gesperrt
Sturm jubelt: "Zeit, Champion zu werden"
Der australische Boxer Sam Soliman wird wegen eines Doping-Vergehens einige Monate lang gesperrt. Soliman hatte Felix Sturm im WM-Ausscheidungskampf im Mittelgewicht Anfang Februar knapp nach Punkten besiegt, der Deutsche erhält jetzt eine neue Chance.

Wie der Bund Deutscher Berufsboxer (BDB) am Montag per Pressemitteilung erklärte, wird der Australier wegen seines [b]Doping[/b]-Vergehens vor dem Kampf gegen Sturm für neun Monate gesperrt.

Für den Kampf selbst wurde er zusätzlich nachträglich disqualifiziert.
Stimulans im Nahrungsergänzungsmittel?

Die Entscheidung wird dadurch begründet, dass in der A-Probe des obligatorischen Doping-Tests das verbotene Stimulans Methylsynephrin nachgewiesen worden war. Soliman entschied sich, nachdem er über das Ergebnis der A-Probe in Kenntnis gesetzt worden war, die B-Probe nicht untersuchen zu lassen.

Der Australier gab stattdessen zu, ein Nahrungsergänzungsmittel mit dem Namen "Black Bomb" konsumiert zu haben. Dieses soll den verbotenen Stoff, allerdings ohne sein Wissen, enthalten haben.

Durch den Verzicht auf die Öffnung der B-Probe gilt das Ergebnis der A-Probe als bestätigt. Die Sperre beginnt rückwirkend am Kampfdatum und läuft demzufolge bis zum 1. November 2013
Sto se Adnana tice, sad pred Ramazan, pa se malo cuvao.. :mrgreen:
aCme

#642 Re: Adnan Catic alias Felix Sturm

Post by aCme »

Image
hrasno38
Vozim: Renault Laguna
Horoskop: Riba

#643 Re: Adnan Catic alias Felix Sturm

Post by hrasno38 »

Pa zar klinc dueli onda ne izmore i ovog drugog?[/quote]
Ne jer se naslanja svojom tezinom na protivnika.[/quote]

Jedno je klinc a drugo je nedozvoljeno drzanje. Nije klinc kad te neko uhvati za vrat i savije do zemlje ili kad jasi po tebi. Catic je skoro svaku rundu isao naprijed, Soliman je imao jednu tehnicku i uglavnom svaki mu je udarac zavrsio u rukavicama ili u zraku. Vise cistih udaraca je imao Catic. Pored svega prosli mec je Soliman bio dopingovan i prebzo se vratio jer evo nas bokser iz Bijeljine je suspendovan na dvije godine jer nije htio da izadje na doping kontrolu. Nema teorije da je Catic bio najspremniji u onakoj borbi da zada bilo kakav ozbiljan udarac a da ne govorim koliko je Soliman zadao nepropisnih udaraca mimo grljenja i onoga sto ni u mislima nije klinc. Ne kazem da je Ado bio bolji ali ovo nije bio boks, plemenita vjestina, nego jedan od prljavijih meceva koje sam gledao u zivotu i u najmnaju ruku je trebalo biti nerjeseno.
Mustang1

#644 Re: Adnan Catic alias Felix Sturm

Post by Mustang1 »

A jeste gledali one zene mec prije ? :D Alaj se lemaju od sad samo zenski boks gledam jebo muske .. Zene ubise jedna drugu a oni se grle vise nego udaraju :D
groove

#645 Re: Adnan Catic alias Felix Sturm

Post by groove »

Mustang1 wrote:A jeste gledali one zene mec prije ? :D Alaj se lemaju od sad samo zenski boks gledam jebo muske .. Zene ubise jedna drugu a oni se grle vise nego udaraju :D
ja prvo mislio nekakva djeca boksuju :-)
Warashii

#646 Re: Adnan Catic alias Felix Sturm

Post by Warashii »

Nije Kengur bio ni toliko dobar ali je jednostavno više udarao pa sta prodje prodje. Mene je najviše iritiralao to sto je Kengur i prošli meč na isti način odradio i nije mi jasno da Ado i njegov ćošak nisu mogli skontati taktiku za onakav prljavi stil borbe. Nije on udario Adnana niti jednom ozbiljnije ali je imao više bodova.
karanana

#647 Re: Adnan Catic alias Felix Sturm

Post by karanana »

Prenocilo mi je i ne mogu nikako da se udaljim od utisja koliko catic nista nije radio.
Boks je jeben sto se mafije tice vazda bio, pa je li moguce da je i u onakvoj predstavi sinoc kumovala kladionicka mafija. Sinoc su desetine mozda i stotine miliona visile na tom mechu. Evo ja u svojoj kladionici bio pola sata, dodje covjek pao na njemu za 10 hiljada.
Romanista 101%

#648 Re: Adnan Catic alias Felix Sturm

Post by Romanista 101% »

Marco Huck
vor 5 Stunden · Bearbeitet

Hey Freunde, wie geht es weiter mit unserem Felix Sturm ?
BoxRente oder ???????

https://de-de.facebook.com/marcohuckboxing

:roll: :?
simonese

#649 Re: Adnan Catic alias Felix Sturm

Post by simonese »

Romanista 101% wrote:Marco Huck

BoxRente oder ???????

shupak
topcam
Vozim: uzbrdo

#650 Re: Adnan Catic alias Felix Sturm

Post by topcam »

simonese wrote:
Romanista 101% wrote:Marco Huck

BoxRente oder ???????

shupak
teske kategorije.
Post Reply