Samo za ozenjene muskarce

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Locked
eluna

#626 Re: Samo za ozenjene muskarce

Post by eluna »

Zlatni_djecko wrote:@ Sarajlija_ba

hahaha ma ne, u braku sam vec 5 godina, nego mi bila zelja da mi crnkinja priusti oralni seks i ja njoj.. i kad sam dobio priliku to sam i uradio i to je to... (nesto kao zivotna zelja)
A inace nisam tip koji vara, niti planiram u buducnosti... :)

kkao neko ko NIJE tip koji vara objašnjava činjenicu da JESTE prevario????' ............životnom željom .............. prika moj - staneš li ti ikada ispred ogledala onko sam sa sobom????? ............ ako uopše kontaš šta hoću da kažem ...... SVAŠTA!!!!!!!!!!!!!! ................ da li ti je supruga dala zeleno svjetlo da ispuniš svoju životnu želju???
eluna

#627 Re: Samo za ozenjene muskarce

Post by eluna »

zelenashica wrote:
NeyDan wrote:
stjuardessa wrote:Ovo je samo za ozenjene , a ja niti sam ozenjena niti udata dala sam sebi za pravo da komentarisem jer sam se dosta u zivotu s tim susretala(a tako mlada :) ). Nisam citala sve komentare ali prvih 20-tak me bas iznenadilo svi moralni :? pisala sam vam o svojoj porodici, ali nije to samo kod nas slucaj to se desava u 80% brakova (ako ne i vise ali eto) tooliikoooo puta mi se desilo da mi se neciji muzevi, ocevi nabacuju FUJ! Ja tek od prosle godine punoljetna a oni svi imaju po 30 i vise godina a neki su vrlo bliski mojoj porodici ! Gadjenje i nista vise !
Nikako nisi trebala napisati na ovom forumu da si postala tek punoljetna, sad neces moci opstati od privatnih poruka. :mrgreen:

A da pricu svog zivota prodas nekim spanskim producentima, pa ako nista zaradis na istoj?!
Šta je ima prodavat,...svaka druga priča u bosni je nalik ovoj,...samo se dobro kriju :oops:

ne slažem se ............... u mojoj porodici nije bilo takvih stvari .......... niti u porodici moga muža ....... malo zdravog flertovanja i zdrave ljudske zezancije bilo jeste ..... ali djece sa drugima, razvoda zbog ljubavnika i ljubavnica - toga nije bilo ................. tako da tih stvari nema ni u mom braku .......
VenomousV

#628 Re: Samo za ozenjene muskarce

Post by VenomousV »

eluna ohani malo :-)
eluna

#629 Re: Samo za ozenjene muskarce

Post by eluna »

VenomousV wrote:eluna ohani malo :-)
ejjjjjjj veno :) :) :) :) :) ćao, šta se radi??

a što da ohanem?? .......... pa napisah istinu ........... znam ja i gorih primjera od njenog, ali nij ebaš sve tako crno, tj. nije baš toliki procenat ..........ipak je kod nas patrijarhalna porodica počela da izumire poslije zadnjeg rata ....
pustopoljina

#630 Re: Samo za ozenjene muskarce

Post by pustopoljina »

hbg. nije ni u mojoj... :-) sta sad :-)
jest zato bilo vise puta prvo beba u stomaku, pa onda brak... :skoljka:
eluna

#631 Re: Samo za ozenjene muskarce

Post by eluna »

pustopoljina wrote:hbg. nije ni u mojoj... :-) sta sad :-)
jest zato bilo vise puta prvo beba u stomaku, pa onda brak... :skoljka:

:lol: :lol: :lol: :lol: šta ćeš - momci išli na sigurno hahahahaah

doduše, kod mene je bio samo jedan takav slučaj .......... pričam o familiji u pravnom smislu, dakle tetke, strine, dajdže ........ ne pričam o tazbini
pustopoljina

#632 Re: Samo za ozenjene muskarce

Post by pustopoljina »

kod mene ta familija i sira familija...a i moji su se prvo uzeli, pa nakon par mjeseci vjencali...a i ja bih se jedino zbog toga vjencavala :skoljka: :run:
fatamorgana

#633 Re: Samo za ozenjene muskarce

Post by fatamorgana »

babyline wrote: fata nije ozenjen ali se uskoro zeni :D
jes' mi to našla neku?
eluna

#634 Re: Samo za ozenjene muskarce

Post by eluna »

pustopoljina wrote:kod mene ta familija i sira familija...a i moji su se prvo uzeli, pa nakon par mjeseci vjencali...a i ja bih se jedino zbog toga vjencavala :skoljka: :run:
hahahahhahhaahhahaha

ne znam u kojem ono filmu, ali znam da glumi Rober Redford, on i djevojka pričaju o vjenčanju, i on njoj govori "ali nema potrebe, i ovako ću za tebe uvijek biti tu", a ona mu onako umiljato i nježno odgovara "Znam, ali želim da te i zakon na to obavezuje" :lol: :lol: :lol:
eluna

#635 Re: Samo za ozenjene muskarce

Post by eluna »

fatamorgana wrote:
jes' mi to našla neku?
ma samo reci - ima kandidatkinja ............... još ako je jahta pride IHHHHHHHHHHHHHHHH :lol: :lol: :lol: :lol:
fatamorgana

#636 Re: Samo za ozenjene muskarce

Post by fatamorgana »

eluna wrote:
fatamorgana wrote:
jes' mi to našla neku?
ma samo reci - ima kandidatkinja ............... još ako je jahta pride IHHHHHHHHHHHHHHHH :lol: :lol: :lol: :lol:
pa na jablaniĆko ..... jel mi se to uvaljuješ?
eluna

#637 Re: Samo za ozenjene muskarce

Post by eluna »

jok fatamorgana :lol: :lol: :lol: :lol: eluna je srećno udata već 4 godine ............. ali sa nekih drugih tema kao npr. nemoralna ponuda - znam da ima kandidtakinja kolko ti srce hoće :D :D
Kindzadza

#638 Re: Samo za ozenjene muskarce

Post by Kindzadza »

eluna wrote:da ne brlja ova tražilica "pretraži temu" :? :? :?
Ma pusti sada to pretrazivanje... Reci, kakva si u pretrazivanju tudjih postelja? :D
sarajlija_ba

#639 Re: Samo za ozenjene muskarce

Post by sarajlija_ba »

Kindzadza wrote:
Ma pusti sada to pretrazivanje... Reci, kakva si u pretrazivanju tudjih postelja? :D
Jesil' ti oženjen ?
fatamorgana

#640 Re: Samo za ozenjene muskarce

Post by fatamorgana »

sarajlija_ba wrote:
Kindzadza wrote:
Jesil' ti oženjen ?
Ko, jel' ja?
sarajlija_ba

#641 Re: Samo za ozenjene muskarce

Post by sarajlija_ba »

fatamorgana wrote:
Ko, jel' ja?
Pa jesam li citir'o tebe ili ovoga Kindžadžu ? :lol:
fatamorgana

#642 Re: Samo za ozenjene muskarce

Post by fatamorgana »

sarajlija_ba wrote:
fatamorgana wrote:
Ko, jel' ja?
Pa jesam li citir'o tebe ili ovoga Kindžadžu ? :lol:
Ma samo da ne bude kakvijeh nesporazuma, :lol:
eluna

#643 Re: Samo za ozenjene muskarce

Post by eluna »

Kindzadza wrote:
tuđe postelje ne istražujem .......... ne zanimaju me, imam dragog koji je uvijek "zanimljiv"
fatamorgana

#644 Re: Samo za ozenjene muskarce

Post by fatamorgana »

eluna wrote:
Kindzadza wrote:
tuđe postelje ne istražujem .......... ne zanimaju me, imam dragog koji je uvijek "zanimljiv"
zvanična verzija uvijek zvuči isto, ;-)
eluna

#645 Re: Samo za ozenjene muskarce

Post by eluna »

jedna jedina fatamorgana ................. malo čudno ti zvuči, ali tako je ........... šta češ ima nas i takvih :-D
fatamorgana

#646 Re: Samo za ozenjene muskarce

Post by fatamorgana »

eluna wrote:jedna jedina fatamorgana ................. malo čudno ti zvuči, ali tako je ........... šta češ ima nas i takvih :-D
ne mogu se Ćudom naĆudit', :lol:
eluna

#647 Re: Samo za ozenjene muskarce

Post by eluna »

fatamorgana wrote:
eluna wrote:jedna jedina fatamorgana ................. malo čudno ti zvuči, ali tako je ........... šta češ ima nas i takvih :-D
htjedoh napisat jednom liku, ali sam izgubila iz vida taj post ......... helem - moja ti je filozofija po tom pitanju posebna .........znaš onu mušku šovinističku staru izreku "sve su žene kurve, oprosti majko, i ti si žena" ......... na to sam samo dodala "da, istina, ali je fol biti kurva samo jednom muškarcu" ;) ........... kod mene to tako fercera

jer ništa lakše nego izbacit dekolte, nabacit minjak i malo zatreptat očima ............. uvijek će svaka žena naći majmuna koji pada na to ............. a koristiti jedan te isti fol iznova i iznova samo da bi se došlo do muškarca - ofucano je ............ meni je zanimljivije smišljati nove folove za jednog te istog MOG muškarca

istu filozofiju prepisujem i na muške .......... dakle ništa lakše nego nabaciti skupo odijelo i sat, sjesti u kakav skup auto i svaki put iznova na isti fol uhvatiti neku lujku (ne mora biti skupa oprema, može biti i ista priča - navodim samo princip) - to je ofucano ......... vremenom čovjek počne da se gadi sam sebi, a onda počne da sam sebe laže kako je faca da bi odagnao onaj osjećaj gađenja svaki put kad se pogleda u ogledalu, ali i da prikrije svoj životni promašaj ...........

nikada nije problem osvojiti nekoga koga ne poznaješ ..............veći je laf svaki muškarac, ali i žena naravno, koji iznova osvajaju svog partnera ........ jer to nije lako učiniti nekome ko te poznaje u dušu, za tako nešto osoba mora da ima poseban unutarnji kvalitet ;)
fatamorgana

#648 Re: Samo za ozenjene muskarce

Post by fatamorgana »

eluna wrote:
fatamorgana wrote:
htjedoh napisat jednom liku, ali sam izgubila iz vida taj post ......... helem - moja ti je filozofija po tom pitanju posebna .........znaš onu mušku šovinističku staru izreku "sve su žene kurve, oprosti majko, i ti si žena" ......... na to sam samo dodala "da, istina, ali je fol biti kurva samo jednom muškarcu" ;) ........... kod mene to tako fercera

jer ništa lakše nego izbacit dekolte, nabacit minjak i malo zatreptat očima ............. uvijek će svaka žena naći majmuna koji pada na to ............. a koristiti jedan te isti fol iznova i iznova samo da bi se došlo do muškarca - ofucano je ............ meni je zanimljivije smišljati nove folove za jednog te istog MOG muškarca

istu filozofiju prepisujem i na muške .......... dakle ništa lakše nego nabaciti skupo odijelo i sat, sjesti u kakav skup auto i svaki put iznova na isti fol uhvatiti neku lujku (ne mora biti skupa oprema, može biti i ista priča - navodim samo princip) - to je ofucano ......... vremenom čovjek počne da se gadi sam sebi, a onda počne da sam sebe laže kako je faca da bi odagnao onaj osjećaj gađenja svaki put kad se pogleda u ogledalu, ali i da prikrije svoj životni promašaj ...........

nikada nije problem osvojiti nekoga koga ne poznaješ ..............veći je laf svaki muškarac, ali i žena naravno, koji iznova osvajaju svog partnera ........ jer to nije lako učiniti nekome ko te poznaje u dušu, za tako nešto osoba mora da ima poseban unutarnji kvalitet ;)
Zar je dotle došlo, 8-)
sandra01

#649 Re: Samo za ozenjene muskarce

Post by sandra01 »

Fato ja tek sad skontah da si ti ozenjen :shock:
sandra01

#650 Re: Samo za ozenjene muskarce

Post by sandra01 »

Bogami ,meni nijedna nije dobra za njega :lol: :lol: :lol:
Locked