Moderator: Benq
Cisto sumnjam, ali to vec imas u Trio paketu, ako iskoristis onih 15 KM telefona sto je ukljuceno u pretplatu. Mislim da se sada moze prenjeti broj.Chmoljo wrote:
osnova pregovaranja je da se prvo iznesu maksimalistički zahtjevizilog wrote:Cisto sumnjam, ali to vec imas u Trio paketu, ako iskoristis onih 15 KM telefona sto je ukljuceno u pretplatu. Mislim da se sada moze prenjeti broj.Chmoljo wrote:
Onda treba ovako:Chmoljo wrote:osnova pregovaranja je da se prvo iznesu maksimalistički zahtjevizilog wrote:Cisto sumnjam, ali to vec imas u Trio paketu, ako iskoristis onih 15 KM telefona sto je ukljuceno u pretplatu. Mislim da se sada moze prenjeti broj.Chmoljo wrote:![]()
![]()
pa onda se nađemo na sredini
i 2 resiver free molim vasChmoljo wrote:
Pa kad si ostavio neizbrisiv trag u analima LOL foldera sa x foruma.Lud i ponosan wrote:Ja i kad se nikako ne javljam, opet me neko spominje...
ne radiafannedim wrote:radi li ikome MTV-MUSIC 24
Fizicko lice ne moze dobiti staticku IP, to je informacija koju sam ja dobila.0haris0 wrote:Kako imati staticku IP u logosoftu? :/
Treba li se placati ili ...?
Ma ja, a nas na omegi ko šišaedin.h wrote:Pa dobro i ne treba vala vise od 15 mbita... Bit ce dovoljno da pojacaju postojece pakete Alfa, Beta, i Duo+
Omega paket sa cijenom od 58,5 KM je po meni malo prenapuhan za ono što nudi, pogotovo kada pogledam cijene u Hrvatskoj, Sloveniji ili nove cijene Telemacha. Da tehnički uslovi dozvoljavaju, bilo bi više fer da uvedu paket od 12 Mbit-a za 46,8, a da ovaj od 58,5 povećaju na 24 Mbit-a...edin.h wrote:hehehe, pa ne bas tako, uvijek postoji nacin kompenzacije, recimo cijenom