Balašević u Sarajevu ?!
-
hurmasica
#626 Re: Balašević u Sarajevu ?!
potrebne dvije karte za koncert, pls na pp
- don_zgembo
#627 Re: Balašević u Sarajevu ?!
Raja evo da vas obradujem da beze ne trosite pare i zivce....
Juce sam bio u Zetri i uzeo paket za tribine...ima jos oko 100-200 paketa za tribine ili stajanje...i oko 200 pojedinacnih...(da napomenem da ne bude zablude, cijene su ko na kartama, znaci nista skuplje)
Ko voli nek izvoli pravac Zetra...
nadam se da sam pomogao kome treba
Juce sam bio u Zetri i uzeo paket za tribine...ima jos oko 100-200 paketa za tribine ili stajanje...i oko 200 pojedinacnih...(da napomenem da ne bude zablude, cijene su ko na kartama, znaci nista skuplje)
Ko voli nek izvoli pravac Zetra...
nadam se da sam pomogao kome treba
- amy-ra
#628 Re: Balašević u Sarajevu ?!
hvala Bogu.. hvaaaalaaaaa Boguuuuu....
- ascari
#629 Re: Balašević u Sarajevu ?!
Gdje tacno u Zetri? Na ulazu?
- don_zgembo
#630 Re: Balašević u Sarajevu ?!
jap...na sluzbenom ulazu....pitas onu tetu na recepciji i uputi te na drugi sprat...ma skontat cesascari wrote:Gdje tacno u Zetri? Na ulazu?
- ascari
#631 Re: Balašević u Sarajevu ?!
Thanks a milliondon_zgembo wrote:jap...na sluzbenom ulazu....pitas onu tetu na recepciji i uputi te na drugi sprat...ma skontat cesascari wrote:Gdje tacno u Zetri? Na ulazu?
- Cointreau
#632 Re: Balašević u Sarajevu ?!
madner wrote:Vidi kada neko pravi procjenu prije koncerta razmislja koliko ima hadzija koji ce platiti koliko god, a koliko ima kokuza koji itekako gledaju na cijenu. Na kraju krajeva, ako ne gledas na cijenu stvarno mozes otici do Novog Sada.
- amy-ra
#633 Re: Balašević u Sarajevu ?!
mozes otici u Novi Sad i poljubiti vrata.. nije to to.. odes da obidjes njegovu kuci , tako dosta raje radi... ali svirke su rijetkost.. zato ni ja ne gledam na cijenu.. gdje god cujem da nastupa idem...Cointreau wrote:madner wrote:Vidi kada neko pravi procjenu prije koncerta razmislja koliko ima hadzija koji ce platiti koliko god, a koliko ima kokuza koji itekako gledaju na cijenu. Na kraju krajeva, ako ne gledas na cijenu stvarno mozes otici do Novog Sada.![]()
- Simply_Red
#634 Re: Balašević u Sarajevu ?!
Za koncert ima jos 20-tak ulaznica u Zetri, vjerovatno sutra nece raditi, pa u ponedjeljak pozurite kome je stalo. Momci i cure koji su tamo prodavali karte su mi rekli da će u ponedjeljak ili utorak biti jos ulaznica za film, a sad ne znam hoce li biti jos i za koncert. Isto tako će u prodaju pustiti i VIP karte za balkon po cijeni od 50 KM.
Uglavnom, da ne bi dzabe isli evo broja: 066025666
Uglavnom, da ne bi dzabe isli evo broja: 066025666
-
kaktus na prozoru
#635 Re: Balašević u Sarajevu ?!
Do kad danas rade? Ako uopste jos i rade.. 
-
kaktus na prozoru
#636 Re: Balašević u Sarajevu ?!
Pitanje.. a ko to zapravo prodaje karte u Zetri? Jel to neka firma, organizacija, menadzment Zetre.. :S Jer Zetra nije navedena kao prodajno mjesto, pa me samo zanima kad nazovem ovaj broj koga zapravo zovem? 
- kurty
#637 Re: Balašević u Sarajevu ?!
kaktus na prozoru wrote:Pitanje.. a ko to zapravo prodaje karte u Zetri? Jel to neka firma, organizacija, menadzment Zetre.. :S Jer Zetra nije navedena kao prodajno mjesto, pa me samo zanima kad nazovem ovaj broj koga zapravo zovem?
ma ona najpoznatija kad tako zoves : "Zovem u vezi karata"
-
luxferre
#638 Re: Balašević u Sarajevu ?!
Ovako, pitanje bas i nije na mjestu ali onako me interesuje dali je dozviljeno pusenje u zetri
i upada mi u oko ova zdrebceva krv sa karte pa se pitam dali ce biti kakvog pica unutra
cisto informativno 
-
nera18
#639 Re: Balašević u Sarajevu ?!
neko je vec kacio al ne mogu naci, repertoar pjesmica s nekog koncerta ranije?
-
kaktus na prozoru
#640 Re: Balašević u Sarajevu ?!
ma da, ali me zanima da li je to kupikartu.ba, jer sam se sa njima vec posvadjala (to je i razlog sto mi treba karta)kurty wrote:kaktus na prozoru wrote:Pitanje.. a ko to zapravo prodaje karte u Zetri? Jel to neka firma, organizacija, menadzment Zetre.. :S Jer Zetra nije navedena kao prodajno mjesto, pa me samo zanima kad nazovem ovaj broj koga zapravo zovem?
ma ona najpoznatija kad tako zoves : "Zovem u vezi karata"
-
nera18
#641 Re: Balašević u Sarajevu ?!
zaboravili su , svi smo se posvadjali sa njimakaktus na prozoru wrote:ma da, ali me zanima da li je to kupikartu.ba, jer sam se sa njima vec posvadjala (to je i razlog sto mi treba karta)kurty wrote:kaktus na prozoru wrote:Pitanje.. a ko to zapravo prodaje karte u Zetri? Jel to neka firma, organizacija, menadzment Zetre.. :S Jer Zetra nije navedena kao prodajno mjesto, pa me samo zanima kad nazovem ovaj broj koga zapravo zovem?
ma ona najpoznatija kad tako zoves : "Zovem u vezi karata"pa ne bih bash da naletim na njih
-
kaktus na prozoru
#642 Re: Balašević u Sarajevu ?!
Ma mene iznervirali jer sam im ja poslala email da vidim za dostavu ono kad bi otprilike trebalo biti i zovu da dostave kartu 3 dan bajrama, a ja nisam u Sarajevu.. i nesta poceo pricati kao "radni je dan, ovo, ono..", i kao na kraju mi dao adresu da dodjem ja po karte gore jer ja ne mogu bash u tom terminu kad on moze, al on ono tako drsko "adresa je ta i ta, od toliko i toliko sutra".. Ja im se samo zahvalila na ljubaznosti i spustila slusalicu.. Bjezi bolan.. placas dostavu da je tebi dostave kad TEBI odgovara (pa makar to bilo dan pred koncert ako mi tako odgovara), a ne kad njima odgovara :S realno :S
-
Dee-Dee_13
#643 Re: Balašević u Sarajevu ?!
Ne znam da li si vidio ovo na Fb http://www.facebook.com/event.php?eid=229413683789532crkvice wrote:Imam karte, trazim prevoz!!!!!!
Možda pomogne
-
AdrianMole
#644 Re: Balašević u Sarajevu ?!
Mijenjam dvije karte- parket za dvije- tribine.Dobra duša neka se javi na PM.
- amy-ra
#645 Re: Balašević u Sarajevu ?!
malo me bune svi ovi "fanovi", koji su zabrinuti za repertoar, za stanje u sali, za vremensku prognozu, prevoz, pusenje i tako to... valjda zato sto ja spadam u one fanove koji znaju svaku rijec svake pjesme napamet (cak i knjige mi se polako urezuju u memoriju - toliko sam ih puta procitala
) isla sam u slavonski brod na njegov koncert, nisam postavila nijedno jedino pitanje, bilo mi je bitno samo da ga vidim, pa makar i stajao bez rijeci na bini
ali evo, za sve ove "zabrinute"
1. repertoar uvijek pocinje sa pjesmom "noć kad sam preplivao Dunav".. malo prošetajte po youtube-u koncert u sl brodu, posto je u okviru iste turneje sigurna sam da ce repertoar biti slican.. uglavnom, pjevao je skoro 4 sata bez ijedne pauze.. one svoje simpaticne "govore" drzi samo kada nastupa u pozoristu ili nekoj sali, gdje ljudi sjede.. tako da ne brinete.. iskreno da vam kazem i ono malo sto je pricao (jedan momak je zaprosio djevojku na njegovom koncertu, tako to obicno biva, slabo se razumjelo zbog cudnog ozvucenja, tako da..
2. pice se moglo kupiti samo na ulazu u sportsku salu, u holu, i to pivo.. nista drugo... ali sigurna sam da cete svi naci nacina da s emalo oraspolozite po vec uhodanim shemama, hehehe
cigarete su dozvoljene
3. aparate naravno ne mozete unijeti, ali bas me zanima kako izgleda ta gorila koja ce me sprijeciti da unesem aparat. ovima u slavonskom brodu nije poslo za rukom. unijela sam aparat (ne pitajte gdje sam ga stavila)
pokusala sam odg na ova pitanja koja sam uspjela procitati i nadam se da sam vam bar malo pomogla.. ako imate jos kakvih pitanja rado cu vam odg..
jedva cekam koncert..
1. repertoar uvijek pocinje sa pjesmom "noć kad sam preplivao Dunav".. malo prošetajte po youtube-u koncert u sl brodu, posto je u okviru iste turneje sigurna sam da ce repertoar biti slican.. uglavnom, pjevao je skoro 4 sata bez ijedne pauze.. one svoje simpaticne "govore" drzi samo kada nastupa u pozoristu ili nekoj sali, gdje ljudi sjede.. tako da ne brinete.. iskreno da vam kazem i ono malo sto je pricao (jedan momak je zaprosio djevojku na njegovom koncertu, tako to obicno biva, slabo se razumjelo zbog cudnog ozvucenja, tako da..
2. pice se moglo kupiti samo na ulazu u sportsku salu, u holu, i to pivo.. nista drugo... ali sigurna sam da cete svi naci nacina da s emalo oraspolozite po vec uhodanim shemama, hehehe
3. aparate naravno ne mozete unijeti, ali bas me zanima kako izgleda ta gorila koja ce me sprijeciti da unesem aparat. ovima u slavonskom brodu nije poslo za rukom. unijela sam aparat (ne pitajte gdje sam ga stavila)
pokusala sam odg na ova pitanja koja sam uspjela procitati i nadam se da sam vam bar malo pomogla.. ako imate jos kakvih pitanja rado cu vam odg..
jedva cekam koncert..
-
Halim
#646 Re: Balašević u Sarajevu ?!
Dajte ljudi ima li ko da prodaje kartu stvarno mi treba vjerovatno kao i svima i ja sam jedan od onih kojima iz kupikartu nisu dostavili djubrad jedna sve cu da ih popalim znam da bi svi voljeli ici al et ako neko SLUCAJNO ima a nemoze otici da proda nek se javi ovde ili na face Halim Hrustic.
-
Halim
#647 Re: Balašević u Sarajevu ?!
NASAOOOOOO KARTUUUUUUUUU OLEEE sretno svima sa kartama dabogda on odrzao jos 1000000000 koncerata
-
super_woofer
#648 Re: Balašević u Sarajevu ?!
A gdje si stavila? :-Pamy-ra wrote: ... 3. aparate naravno ne mozete unijeti, ali bas me zanima kako izgleda ta gorila koja ce me sprijeciti da unesem aparat.
ovima u slavonskom brodu nije poslo za rukom. unijela sam aparat (ne pitajte gdje sam ga stavila)...
Salu na stranu, potpisujem sve sto si napisala, i mislim da se zabrana unosenja aparata odnosi na profi aparate i kamere, a one obicne digice dopustaju..
Nadam se da je ostalo jos karti za tribine, sutra cu otici da vidim
- amy-ra
#649 Re: Balašević u Sarajevu ?!
ostavila sam sve stvari u autu (da bih nesmetano ogla padati u trans), a aparat sam ponosno pokazala gorilama koje su prekopavale ljude na ulazu, kontajuci to je sve sto unosim, bicu dobra i pametna... naravno, vrate me nazad.. eh onda ide onaj dio sa snalazenjem
glupo je to sto ne daju da uneses bilo kakav aparat (moj aparat nije profi), a mozes unijeti mobitel
moj mob ima vise piksela od aparata, hahahahah
-
super_woofer
#650 Re: Balašević u Sarajevu ?!
Ja mislim da cak i pise na ulaznicama da se ne smije unositi profi aparati, tj. na Davidu Guetti u Zetri su mi dopustili da unesem obicni aparat..
Ali ovaj koncert se ne smije proopustiti, u Osijeku sam bio i to je bio prvi koncert na kojem sam ja prije izvodjaca izasao.. pjevao je oko 4h ako ne i vise!
nesto zagusljivo bilo i izasao u hodnik, ali atmosfera je bila za 10!
Ali ovaj koncert se ne smije proopustiti, u Osijeku sam bio i to je bio prvi koncert na kojem sam ja prije izvodjaca izasao.. pjevao je oko 4h ako ne i vise!