Baš to htjedoh napisati. A čini mi se da Hlorenka tiho u sebi plačeStupskaBitanga wrote:Bolji su no HRT
Al Jazeera Balkans
Moderator: anex
- KatarinaKosaca
- Location: Izmedju kurvinih sinova i pokvarenih kurvinih sinova
#626 Re: Al Jazeera Balkans
-
StupskaBitanga
#627 Re: Al Jazeera Balkans
najjače je bilo kada je zabotravila da joj je bubica upaljena tj kada su saopštavali rezultate anketa a kako je rekla auuu to je bilo tako od srcaKatarinaKosaca wrote:Baš to htjedoh napisati. A čini mi se da Hlorenka tiho u sebi plačeStupskaBitanga wrote:Bolji su no HRT
- opa22
#628 Re: Al Jazeera Balkans
Meni je Hlovka full simpa podsjeca me na neki crtic no ne mogu nikako da skuzim koji XD
a sto se tice izbornih rezultata, Nova TV je odlicna preko 20 reportera uzivo na terenu, u izbornim stozerima, predsjednickom uradu ...
a sto se tice izbornih rezultata, Nova TV je odlicna preko 20 reportera uzivo na terenu, u izbornim stozerima, predsjednickom uradu ...
-
Bosanac21
#629 Re: Al Jazeera Balkans
HDZ stozer uzivo na AJB
- opa22
#630 Re: Al Jazeera Balkans
bilo bi odlicno kad bi poradili na streamu katastrofalan im je
- luckylaka
#631 Re: Al Jazeera Balkans
[/quote]SSemir wrote:luckylaka wrote:["]Citas li ti sta pisu ovi ,,istrazivaci,,AJB ne primjecuje se na nasim prostorima,gledanost 0.4% a on govori kako ce pobrisati ostale0.4% gledanosti je negdje na nivou tv simica,alfe,vikoma,jate,osm.Vidis gdje ih istrazivaci smjestise
ovaj post je pravi dokaz onoj tvrdnji za norod koji zivi u bih. tj:

pa kako bolan tako olako prihvatas sve sto ti se servira?? jesi li ti upoznat sa slucajem Mareco?
pa ako nista, vidis li ti koliko narod o njima prica, koliko se alJazeera cekala. svi kablovski operateri su ih odma uveli. i ti vjerujes u tih 0,4% ??
obn kad je digao buku zbog ovih marecovih izvjestaja, odmah u sljedecem izvjestaj, gledanost obn je nekoliko puta porasla. pametnom je jasno...[/quote]
Bogam tebi treba nacrtati.Jesam li objavio ta istrazivanja.Objavio ih ,,Mareco,,koji je nadlezan za to.I nisam upoznat sa slucaje ,,Mareco,,ti jesi sigurno.Znas li gdje je Sipa,Osa,Tuzilastvo,policija,sudija za prekrsaj podnesi prijavu jarane a ne prosipaj ovdje ono sto se cita svaki dan.Jest,,Mareco,,mafijaski tim ali i dalje radi i to godinama i malo ko se zali i onaj ko se zali skoci mu rejting gledanosti i oni po svomeP.S.Ove slike pokusaj postati ne srpskim i hrvatskim forumima jer u BiH zive ljudi kakvi god da su ipak su ljudi.
-
StupskaBitanga
#632 Re: Al Jazeera Balkans
Svaka čast za ove vijesti
Profesionalno, nepristranso, objektivno i uživo javljanja od Brisela, Ljubljane, Skoplja do Haaga
Video zid i njegovo korištenje je odlično
Profesionalno, nepristranso, objektivno i uživo javljanja od Brisela, Ljubljane, Skoplja do Haaga
Video zid i njegovo korištenje je odlično
- karanana
#633 Re: Al Jazeera Balkans
ko je ona plavkica sto je vodila dnevnik veceras u 6 cini mi se?
slatka pravo. odoh u bbi sutra da je cekam da pitam hocemo li na fuka.
-
StupskaBitanga
#634 Re: Al Jazeera Balkans
U 6 je bila koliko sam vidio Marina Riđić ex Pelemiškaranana wrote:ko je ona plavkica sto je vodila dnevnik veceras u 6 cini mi se?
- karanana
#635 Re: Al Jazeera Balkans
a udata je. vidi i na obn-u je radila. ja pojma nemam o njoj. solidna je.
-
StupskaBitanga
#636 Re: Al Jazeera Balkans
Dolazi izz Teslića radila prvo na RTRS pa onda na OBN i usput se udala za tog Riđića iz RK Bosna BH gaskaranana wrote:a udata je. vidi i na obn-u je radila. ja pojma nemam o njoj. solidna je.
- Richard Wagner
#637 Re: Al Jazeera Balkans
ali rk bosna se raspada, nemaju plata itd, eto, karanana, mogo bi nešto
- karanana
#638 Re: Al Jazeera Balkans
ma ima ona solidnu platu. moci ce ih oboje gurat.
-
StupskaBitanga
#639 Re: Al Jazeera Balkans
karanana wrote:ma ima ona solidnu platu. moci ce ih oboje gurat.
-
StupskaBitanga
#640 Re: Al Jazeera Balkans
U posljednjih nekoliko dana u Mostaru se dogodilo više medijskih transfera. Sanel Kajan, dugogodišnji urednik i novinar RTM-a i TV-a 1, i Ivan Pavković, koordinator mostarskog dopisništva BHT-a, svoju novinarsku karijeru nastavljaju na Al Jazeeri Balkans. Njih dvojica će raditi kao novinari - reporteri.
Nakon Pavkovićeva odlaska na Al Jazzeru ostalo je upražnjeno mjesto koordinatora dopisništva BHT-a u kojem još rade Seid Masnica, Angela Cvitanović, Maja Lončar, Martina Krišto Antelj .... a i dalje je nepoznato tko će zamijeniti Pavkovića.
Kad je riječ o dopisništvu FTV-a, njega je napustio Amir Kadribegović koji je novi savjetnik županijskog ministra obrazovanja, kulture, znanosti i sporta Zlatka Hadžiomerovića.
Nakon Kadribegovića ostaje upražnjeno mjesto na FTV-u.
bljesak
- Richard Wagner
#641 Re: Al Jazeera Balkans
ako želi da bude nešto, aljb mora dovesti kurtišajku
-
Ponosan
#642 Re: Al Jazeera Balkans
Adrijana Kurtisaj je super voditeljica,jedna od najboljih u BIH! cudi me kako nije dobila ponudu da predje u ALJ..ali to ne znaci da nece uskoro...Richard Wagner wrote:ako želi da bude nešto, aljb mora dovesti kurtišajku
- KatarinaKosaca
#643 Re: Al Jazeera Balkans
Mislim da Al Đezira nije taj tip tv. Oni nemaju zabavnog programa. Oni trebaju novinare i reportere a ne voditelje koji plešuPonosan wrote:Adrijana Kurtisaj je super voditeljica,jedna od najboljih u BIH! cudi me kako nije dobila ponudu da predje u ALJ..ali to ne znaci da nece uskoro...Richard Wagner wrote:ako želi da bude nešto, aljb mora dovesti kurtišajku
-
Pero Zdero
#644 Re: Al Jazeera Balkans
StupskaBitanga wrote:U posljednjih nekoliko dana u Mostaru se dogodilo više medijskih transfera. Sanel Kajan, dugogodišnji urednik i novinar RTM-a i TV-a 1, i Ivan Pavković, koordinator mostarskog dopisništva BHT-a, svoju novinarsku karijeru nastavljaju na Al Jazeeri Balkans. Njih dvojica će raditi kao novinari - reporteri.
Nakon Pavkovićeva odlaska na Al Jazzeru ostalo je upražnjeno mjesto koordinatora dopisništva BHT-a u kojem još rade Seid Masnica, Angela Cvitanović, Maja Lončar, Martina Krišto Antelj .... a i dalje je nepoznato tko će zamijeniti Pavkovića.
Kad je riječ o dopisništvu FTV-a, njega je napustio Amir Kadribegović koji je novi savjetnik županijskog ministra obrazovanja, kulture, znanosti i sporta Zlatka Hadžiomerovića.
Nakon Kadribegovića ostaje upražnjeno mjesto na FTV-u.
bljesak
Cuo sam da je bilo nekih otkaza na TV1 i/ili mrezi ovih dana! Zna li ko sta o tome?
- Richard Wagner
#645 Re: Al Jazeera Balkans
adrijana može sveKatarinaKosaca wrote:Mislim da Al Đezira nije taj tip tv. Oni nemaju zabavnog programa. Oni trebaju novinare i reportere a ne voditelje koji plešuPonosan wrote:Adrijana Kurtisaj je super voditeljica,jedna od najboljih u BIH! cudi me kako nije dobila ponudu da predje u ALJ..ali to ne znaci da nece uskoro...Richard Wagner wrote:ako želi da bude nešto, aljb mora dovesti kurtišajku
-
StupskaBitanga
#646 Re: Al Jazeera Balkans
pa vidiš kada im je S.K koji je nakon 14 godina rada na istoj televiziji prešao na druguCuo sam da je bilo nekih otkaza na TV1 i/ili mrezi ovih dana! Zna li ko sta o tome?
Lojalnost koju je prosipao je prekinuta
Ali tema nije TV1 nego aJB koja ima stvarno najbolji IPP
-
Pero Zdero
#647 Re: Al Jazeera Balkans
ALB ima najtezi medijski polozaj na ovim prostorima. Prvo mora obrazovati gledatelje na ovim prostorima da nije muslimanska i da nije sve u trecerazrednim serijama koje se vrte po cijele dane na svim tv stanicama. To je dugorocan posao, nimalo lagan ali sigurno ce se isplatiti. Ako uspiju bolje pokriti drzavu signalom i uci na sve kablovske operatere i pokriti cjelodnevni program na nasem jeziku uz malo vise samo promocije bit ce to pun pogodak 
- KatarinaKosaca
#648 Re: Al Jazeera Balkans
Evo, večeras vidjeh na ovoj tv prvu stvar koja se nije trebala desiti. Radi se o priopćenju Predsjednika Tadića koje je pod navodnicima. a pod navodnicima stoje riječi kao suvremen, demokracija...
Boris Tadić sigurno tako nije rekao i ne znam zašto rade prijevod na hrvatski pa ga još stave pod navodnike
Boris Tadić sigurno tako nije rekao i ne znam zašto rade prijevod na hrvatski pa ga još stave pod navodnike
-
ibizza
#649 Re: Al Jazeera Balkans
Pa normalno da ce ih napustiti,kad na njegovo mjesto dovedu Krivosiju,od kojeg je Kajan bolji za 3 klase.StupskaBitanga wrote:pa vidiš kada im je S.K koji je nakon 14 godina rada na istoj televiziji prešao na druguCuo sam da je bilo nekih otkaza na TV1 i/ili mrezi ovih dana! Zna li ko sta o tome?
Lojalnost koju je prosipao je prekinuta
Ali tema nije TV1 nego aJB koja ima stvarno najbolji IPP
- Sasvim_Obican
#650 Re: Al Jazeera Balkans
Smatram da je večerašnja emisija "Kontekst" u najmanju ruku BiH predstavila kao ratnu zonu u kojoj se, u nedostatku municije, u državnim institucijama gađamo stolicama i uredskim materijalom. Naravno, u tome je dominirao Haris 100 %. Stalno inzistiranje da je "BiH žarište" ovog ili onog smatram profesionalnim propustom urednika koji je emisiju usmjerio u pogrešnom smjeru.