Al Jazeera Balkans

TV i novinske vijesti, vaši komentari, vaše teme...

Moderator: anex

Locked
KatarinaKosaca
Location: Izmedju kurvinih sinova i pokvarenih kurvinih sinova

#626 Re: Al Jazeera Balkans

Post by KatarinaKosaca »

StupskaBitanga wrote:Bolji su no HRT
Baš to htjedoh napisati. A čini mi se da Hlorenka tiho u sebi plače
StupskaBitanga

#627 Re: Al Jazeera Balkans

Post by StupskaBitanga »

KatarinaKosaca wrote:
StupskaBitanga wrote:Bolji su no HRT
Baš to htjedoh napisati. A čini mi se da Hlorenka tiho u sebi plače
najjače je bilo kada je zabotravila da joj je bubica upaljena tj kada su saopštavali rezultate anketa a kako je rekla auuu to je bilo tako od srca :lol: :lol: :lol:
opa22

#628 Re: Al Jazeera Balkans

Post by opa22 »

Meni je Hlovka full simpa podsjeca me na neki crtic no ne mogu nikako da skuzim koji XD

a sto se tice izbornih rezultata, Nova TV je odlicna preko 20 reportera uzivo na terenu, u izbornim stozerima, predsjednickom uradu ...
Bosanac21

#629 Re: Al Jazeera Balkans

Post by Bosanac21 »

HDZ stozer uzivo na AJB
opa22

#630 Re: Al Jazeera Balkans

Post by opa22 »

bilo bi odlicno kad bi poradili na streamu katastrofalan im je
luckylaka

#631 Re: Al Jazeera Balkans

Post by luckylaka »

SSemir wrote:
luckylaka wrote:["]Citas li ti sta pisu ovi ,,istrazivaci,,AJB ne primjecuje se na nasim prostorima,gledanost 0.4% a on govori kako ce pobrisati ostale :-) 0.4% gledanosti je negdje na nivou tv simica,alfe,vikoma,jate,osm.Vidis gdje ih istrazivaci smjestise
[/quote]

ovaj post je pravi dokaz onoj tvrdnji za norod koji zivi u bih. tj:
Image

pa kako bolan tako olako prihvatas sve sto ti se servira?? jesi li ti upoznat sa slucajem Mareco?
pa ako nista, vidis li ti koliko narod o njima prica, koliko se alJazeera cekala. svi kablovski operateri su ih odma uveli. i ti vjerujes u tih 0,4% ??
obn kad je digao buku zbog ovih marecovih izvjestaja, odmah u sljedecem izvjestaj, gledanost obn je nekoliko puta porasla. pametnom je jasno...[/quote]
Bogam tebi treba nacrtati.Jesam li objavio ta istrazivanja.Objavio ih ,,Mareco,,koji je nadlezan za to.I nisam upoznat sa slucaje ,,Mareco,,ti jesi sigurno.Znas li gdje je Sipa,Osa,Tuzilastvo,policija,sudija za prekrsaj podnesi prijavu jarane a ne prosipaj ovdje ono sto se cita svaki dan.Jest,,Mareco,,mafijaski tim ali i dalje radi i to godinama i malo ko se zali i onaj ko se zali skoci mu rejting gledanosti i oni po svomeP.S.Ove slike pokusaj postati ne srpskim i hrvatskim forumima jer u BiH zive ljudi kakvi god da su ipak su ljudi.
StupskaBitanga

#632 Re: Al Jazeera Balkans

Post by StupskaBitanga »

Svaka čast za ove vijesti :thumbup: :thumbup: :thumbup: :thumbup:
Profesionalno, nepristranso, objektivno i uživo javljanja od Brisela, Ljubljane, Skoplja do Haaga
Video zid i njegovo korištenje je odlično :thumbup:
karanana

#633 Re: Al Jazeera Balkans

Post by karanana »

ko je ona plavkica sto je vodila dnevnik veceras u 6 cini mi se?
slatka pravo. odoh u bbi sutra da je cekam da pitam hocemo li na fuka.
StupskaBitanga

#634 Re: Al Jazeera Balkans

Post by StupskaBitanga »

karanana wrote:ko je ona plavkica sto je vodila dnevnik veceras u 6 cini mi se?
slatka pravo. odoh u bbi sutra da je cekam da pitam hocemo li na fuka.
U 6 je bila koliko sam vidio Marina Riđić ex Pelemiš
karanana

#635 Re: Al Jazeera Balkans

Post by karanana »

a udata je. vidi i na obn-u je radila. ja pojma nemam o njoj. solidna je.
StupskaBitanga

#636 Re: Al Jazeera Balkans

Post by StupskaBitanga »

karanana wrote:a udata je. vidi i na obn-u je radila. ja pojma nemam o njoj. solidna je.
Dolazi izz Teslića radila prvo na RTRS pa onda na OBN i usput se udala za tog Riđića iz RK Bosna BH gas
Richard Wagner

#637 Re: Al Jazeera Balkans

Post by Richard Wagner »

ali rk bosna se raspada, nemaju plata itd, eto, karanana, mogo bi nešto
karanana

#638 Re: Al Jazeera Balkans

Post by karanana »

ma ima ona solidnu platu. moci ce ih oboje gurat.
StupskaBitanga

#639 Re: Al Jazeera Balkans

Post by StupskaBitanga »

karanana wrote:ma ima ona solidnu platu. moci ce ih oboje gurat.
:thumbup:
StupskaBitanga

#640 Re: Al Jazeera Balkans

Post by StupskaBitanga »

U posljednjih nekoliko dana u Mostaru se dogodilo više medijskih transfera. Sanel Kajan, dugogodišnji urednik i novinar RTM-a i TV-a 1, i Ivan Pavković, koordinator mostarskog dopisništva BHT-a, svoju novinarsku karijeru nastavljaju na Al Jazeeri Balkans. Njih dvojica će raditi kao novinari - reporteri.

Nakon Pavkovićeva odlaska na Al Jazzeru ostalo je upražnjeno mjesto koordinatora dopisništva BHT-a u kojem još rade Seid Masnica, Angela Cvitanović, Maja Lončar, Martina Krišto Antelj .... a i dalje je nepoznato tko će zamijeniti Pavkovića.

Kad je riječ o dopisništvu FTV-a, njega je napustio Amir Kadribegović koji je novi savjetnik županijskog ministra obrazovanja, kulture, znanosti i sporta Zlatka Hadžiomerovića.

Nakon Kadribegovića ostaje upražnjeno mjesto na FTV-u.
bljesak
Richard Wagner

#641 Re: Al Jazeera Balkans

Post by Richard Wagner »

ako želi da bude nešto, aljb mora dovesti kurtišajku
Ponosan

#642 Re: Al Jazeera Balkans

Post by Ponosan »

Richard Wagner wrote:ako želi da bude nešto, aljb mora dovesti kurtišajku
Adrijana Kurtisaj je super voditeljica,jedna od najboljih u BIH! cudi me kako nije dobila ponudu da predje u ALJ..ali to ne znaci da nece uskoro...
KatarinaKosaca

#643 Re: Al Jazeera Balkans

Post by KatarinaKosaca »

Ponosan wrote:
Adrijana Kurtisaj je super voditeljica,jedna od najboljih u BIH! cudi me kako nije dobila ponudu da predje u ALJ..ali to ne znaci da nece uskoro...
Mislim da Al Đezira nije taj tip tv. Oni nemaju zabavnog programa. Oni trebaju novinare i reportere a ne voditelje koji plešu :D
Pero Zdero

#644 Re: Al Jazeera Balkans

Post by Pero Zdero »

StupskaBitanga wrote:
U posljednjih nekoliko dana u Mostaru se dogodilo više medijskih transfera. Sanel Kajan, dugogodišnji urednik i novinar RTM-a i TV-a 1, i Ivan Pavković, koordinator mostarskog dopisništva BHT-a, svoju novinarsku karijeru nastavljaju na Al Jazeeri Balkans. Njih dvojica će raditi kao novinari - reporteri.

Nakon Pavkovićeva odlaska na Al Jazzeru ostalo je upražnjeno mjesto koordinatora dopisništva BHT-a u kojem još rade Seid Masnica, Angela Cvitanović, Maja Lončar, Martina Krišto Antelj .... a i dalje je nepoznato tko će zamijeniti Pavkovića.

Kad je riječ o dopisništvu FTV-a, njega je napustio Amir Kadribegović koji je novi savjetnik županijskog ministra obrazovanja, kulture, znanosti i sporta Zlatka Hadžiomerovića.

Nakon Kadribegovića ostaje upražnjeno mjesto na FTV-u.
bljesak

Cuo sam da je bilo nekih otkaza na TV1 i/ili mrezi ovih dana! Zna li ko sta o tome?
Richard Wagner

#645 Re: Al Jazeera Balkans

Post by Richard Wagner »

KatarinaKosaca wrote:
Ponosan wrote:
Mislim da Al Đezira nije taj tip tv. Oni nemaju zabavnog programa. Oni trebaju novinare i reportere a ne voditelje koji plešu :D
adrijana može sve
StupskaBitanga

#646 Re: Al Jazeera Balkans

Post by StupskaBitanga »

Cuo sam da je bilo nekih otkaza na TV1 i/ili mrezi ovih dana! Zna li ko sta o tome?
pa vidiš kada im je S.K koji je nakon 14 godina rada na istoj televiziji prešao na drugu
Lojalnost koju je prosipao je prekinuta
Ali tema nije TV1 nego aJB koja ima stvarno najbolji IPP :thumbup:
Pero Zdero

#647 Re: Al Jazeera Balkans

Post by Pero Zdero »

ALB ima najtezi medijski polozaj na ovim prostorima. Prvo mora obrazovati gledatelje na ovim prostorima da nije muslimanska i da nije sve u trecerazrednim serijama koje se vrte po cijele dane na svim tv stanicama. To je dugorocan posao, nimalo lagan ali sigurno ce se isplatiti. Ako uspiju bolje pokriti drzavu signalom i uci na sve kablovske operatere i pokriti cjelodnevni program na nasem jeziku uz malo vise samo promocije bit ce to pun pogodak :thumbup:
KatarinaKosaca

#648 Re: Al Jazeera Balkans

Post by KatarinaKosaca »

Evo, večeras vidjeh na ovoj tv prvu stvar koja se nije trebala desiti. Radi se o priopćenju Predsjednika Tadića koje je pod navodnicima. a pod navodnicima stoje riječi kao suvremen, demokracija...
Boris Tadić sigurno tako nije rekao i ne znam zašto rade prijevod na hrvatski pa ga još stave pod navodnike :?
ibizza

#649 Re: Al Jazeera Balkans

Post by ibizza »

StupskaBitanga wrote:
pa vidiš kada im je S.K koji je nakon 14 godina rada na istoj televiziji prešao na drugu
Lojalnost koju je prosipao je prekinuta
Ali tema nije TV1 nego aJB koja ima stvarno najbolji IPP :thumbup:
Pa normalno da ce ih napustiti,kad na njegovo mjesto dovedu Krivosiju,od kojeg je Kajan bolji za 3 klase.
Sasvim_Obican

#650 Re: Al Jazeera Balkans

Post by Sasvim_Obican »

Smatram da je večerašnja emisija "Kontekst" u najmanju ruku BiH predstavila kao ratnu zonu u kojoj se, u nedostatku municije, u državnim institucijama gađamo stolicama i uredskim materijalom. Naravno, u tome je dominirao Haris 100 %. Stalno inzistiranje da je "BiH žarište" ovog ili onog smatram profesionalnim propustom urednika koji je emisiju usmjerio u pogrešnom smjeru.
Locked