BiH-Luxemburg / Francuska-BiH
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
SaPnA
#626 Re: BiH-Luxemburg / Francuska-BiH
trcicu trceci
Problem je u tebi i govori u svoje ime!
Problem je u tebi i govori u svoje ime!
- jeza u ledja
#627 Re: Re:
jel se mescini ili je spahic odradio drugi zuti na zadnjoj utakmici?mikogoago wrote: Jel moguce da nema Spahica![]()
- campa_xxx
#628 Re: Re:
Pa pauzirali su on i Pjanic protiv Bjelorusijemikogoago wrote:
Jel moguce da nema Spahica![]()
P.S. editovao sam gore i dodao Yann M'Vila 1
- BHF_Manijak
#629 Re: BiH-Luxemburg / Francuska-BiH
Odradio jebi ga, ne moze stalno biti u opasnosti...

- just principe
#630 Re: BiH-Luxemburg / Francuska-BiH
treba obratiti paznju na:.....
Begovicu, Hasagicu ako citate ovaj forum ili ako neko od reprezentativaca cita nek prenese golmanima

Begovicu, Hasagicu ako citate ovaj forum ili ako neko od reprezentativaca cita nek prenese golmanima
- jeza u ledja
#631 Re: BiH-Luxemburg / Francuska-BiH
Ma nije bitno. Malo nam je glupa prica, pa da prekinemo.simonese wrote:Maleticslusaj vamo wrote:
Ima takvih vise, i na klupi.
- slusaj vamo
#632 Re: BiH-Luxemburg / Francuska-BiH
Cuj mi se natezemo, a tebi je Medo neinteligentan jer ne zna jezik kako valja. Svasta.trcicu trceci wrote: da me je lik nadmudrio...kako se mozete tako natezati po forumu !!! ama covjece covjek ne zna jezik, pjanica sam uvjek gledao kao polu-bosanca, da ovaj nije dao interviju ovakav bar ne bi to za njega mislio
- pirmin
#633 Re: BiH-Luxemburg / Francuska-BiH
Ovdje ne bi pomogli ni Hasagic i Begovic zajedno, plus jos da stave Piplicu da visi na precki.just principe wrote:treba obratiti paznju na:.....
-
SaPnA
#634 Re: BiH-Luxemburg / Francuska-BiH
ma piplica bi to jos glavom zakucopirmin wrote:Ovdje ne bi pomogli ni Hasagic i Begovic zajedno, plus jos da stave Piplicu da visi na precki.just principe wrote:treba obratiti paznju na:.....
- just principe
#635 Re: BiH-Luxemburg / Francuska-BiH
upravu si, nek obrate igraci na Valbuenu, jer ako mu se ostavi milimetar prostora onda djaba tri golmana.
- slusaj vamo
#636 Re: BiH-Luxemburg / Francuska-BiH
Piplica bi ovo odbranio, pa zabio autogol pri ispucavanju. 
- simonese
#637 Re: BiH-Luxemburg / Francuska-BiH
ma ovo je slucajno,sto nije i treci put pogodiopirmin wrote:Ovdje ne bi pomogli ni Hasagic i Begovic zajedno, plus jos da stave Piplicu da visi na precki.just principe wrote:treba obratiti paznju na:.....
- campa_xxx
#638 Re: BiH-Luxemburg / Francuska-BiH
Salihovic u ovim kvalifikacijama odigrao samo 91 minutu ...
- Riddle
#639 Re: BiH-Luxemburg / Francuska-BiH
Ja sam vise zabrinut sto je taj Valbuena hinja kakva se rijetko viđa. Moze odglumiti nesto ili napraviti belaj dok trepnes. Ne znam ko je ono na njega startao na Kosevu. Na prvi pogled sam mislio da mu je noga pukla. Odmah frka na terenu, kartoni, svađa... Vratio se nazad za manje od minute.
- jeza u ledja
#640 Re: BiH-Luxemburg / Francuska-BiH
Jos kad skontamo da ovo isto radi Ribery.... 
-
mikogoago
#641 Re: Re:
Ma to je vise bila zeza sa moje strane na racun Spahica,koji malo.malo pozuti jel u klubu ili reprezentaciji,ali moze se reci da ima kontinuitet.campa_xxx wrote:Pa pauzirali su on i Pjanic protiv Bjelorusijemikogoago wrote:
Jel moguce da nema Spahica![]()
P.S. editovao sam gore i dodao Yann M'Vila 1
Nego Salu na stranu on bi se morao vise paziti tih zutih kartona,jer je sigurno da je kod sudija upisan kao ekcesan igrac.Jos ona proslonedeljna gluma.Mora biti jako oprezan,a posebno protiv francuza jer ce ga oni garant provocirati,znajuci kakav mu je temperament.
-
Frankyee
#642 Re: BiH-Luxemburg / Francuska-BiH
Cuva se za Baraz,... da rijesi utakmicu sa slobodnjakom.campa_xxx wrote:Salihovic u ovim kvalifikacijama odigrao samo 91 minutu ...
-
Frankyee
#643 Re: BiH-Luxemburg / Francuska-BiH
kao da prics o Spahicu,.....kako isfolira crveni karton za protivnika,..Riddle wrote:Ja sam vise zabrinut sto je taj Valbuena hinja kakva se rijetko viđa. Moze odglumiti nesto ili napraviti belaj dok trepnes. Ne znam ko je ono na njega startao na Kosevu. Na prvi pogled sam mislio da mu je noga pukla. Odmah frka na terenu, kartoni, svađa... Vratio se nazad za manje od minute.
-
mikogoago
#644 Re: BiH-Luxemburg / Francuska-BiH
Kako ovo ljepo zvuci,jos samo da bude istina.Frankyee wrote:Cuva se za Baraz,... da rijesi utakmicu sa slobodnjakom.campa_xxx wrote:Salihovic u ovim kvalifikacijama odigrao samo 91 minutu ...
Ja se ipak potajno nadam cudu u Parizu.Oni jesu kvalitetniji,ali su moze se reci konfuzniji.Citavo vrijeme rotacije u timu,ja mislim da se ona rasisticka frka jos nije slegla da se samo sve drzi pod kontrolom. Uz to ona Blancova izjava da ne moze zamisliti Zidanea da bude selektor se moze svakako tumaciti. Drugim rjecima oni imaju mnogo vise problema nego sto to pokazuju.Mi moramo misliti o sebi i svojoj igri.Odigrati muski hrabro,da li ce to biti zatvorena,poluzatvorena varijanta ne bitno je bitno je da probamo naciniti cudo.Sto se tice francuza oni su itekako ranjivi.Ako daj boze odigraju sa albancima nerjeseno ili kojim slucajem izgube vidjecete rasula kod njih,a de ne govorim ako ih mi uspijemo dobiti u utorak.
- Riddle
#645 Re: BiH-Luxemburg / Francuska-BiH
Samo sam naveo taj jedan slucaj. Kao da nikad nisi gledao Valbuenu. Previse je prgav, hinja, hoce udariti i izazvati frku... Sta god ti padne napamet.Frankyee wrote:kao da prics o Spahicu,.....kako isfolira crveni karton za protivnika,..Riddle wrote:Ja sam vise zabrinut sto je taj Valbuena hinja kakva se rijetko viđa. Moze odglumiti nesto ili napraviti belaj dok trepnes. Ne znam ko je ono na njega startao na Kosevu. Na prvi pogled sam mislio da mu je noga pukla. Odmah frka na terenu, kartoni, svađa... Vratio se nazad za manje od minute.
-
mikogoago
#646 Re: BiH-Luxemburg / Francuska-BiH
Znaci Valbuenu cuva Spahic 
-
Frankyee
#647 Re: BiH-Luxemburg / Francuska-BiH
E sad to je naucna fantastika, da Albanija pobijedi Francusku, da uzme bod i nekako moze ali pobjeda ,..mikogoago wrote:Kako ovo ljepo zvuci,jos samo da bude istina.Frankyee wrote:Cuva se za Baraz,... da rijesi utakmicu sa slobodnjakom.campa_xxx wrote:Salihovic u ovim kvalifikacijama odigrao samo 91 minutu ...
Ja se ipak potajno nadam cudu u Parizu.Oni jesu kvalitetniji,ali su moze se reci konfuzniji.Citavo vrijeme rotacije u timu,ja mislim da se ona rasisticka frka jos nije slegla da se samo sve drzi pod kontrolom. Uz to ona Blancova izjava da ne moze zamisliti Zidanea da bude selektor se moze svakako tumaciti. Drugim rjecima oni imaju mnogo vise problema nego sto to pokazuju.Mi moramo misliti o sebi i svojoj igri.Odigrati muski hrabro,da li ce to biti zatvorena,poluzatvorena varijanta ne bitno je bitno je da probamo naciniti cudo.Sto se tice francuza oni su itekako ranjivi.Ako daj boze odigraju sa albancima nerjeseno ili kojim slucajem izgube vidjecete rasula kod njih,a de ne govorim ako ih mi uspijemo dobiti u utorak.
- slusaj vamo
#648 Re: BiH-Luxemburg / Francuska-BiH
mikogoago wrote:Kako ovo ljepo zvuci,jos samo da bude istina.Frankyee wrote:Cuva se za Baraz,... da rijesi utakmicu sa slobodnjakom.campa_xxx wrote:Salihovic u ovim kvalifikacijama odigrao samo 91 minutu ...
Nakon sto ih dobijemo, mene Francuzi uopste ne interesuju.
Zaozbilje, mislim da si u pravu. Rovitiji su oni puno nego sto to iz daljine izgleda, jedino da im upravo mi opet ne damo sansu za zbijanje redova. I ja pricam da trebamo tako odigrati, i ne zamarati se previse ni njihovim povredama ni zamjenama, pa sta bude.
- Bosanski_kralj
#649 Re: BiH-Luxemburg / Francuska-BiH
Kad se svi parametri uzmu u obzir imamo 1% šanse protiv Francuza. Zapravo da igramo i protiv Grka, Ukrajinca, Danaca... ovakvu utakmcu opet bi nam tolike šanse bile. Naš mentalitet je takav/ naš selektor je takav/ naši su igrači takvi, da se svi use*emo u ključnim utakmicama.
-
udrch
#650 Re: BiH-Luxemburg / Francuska-BiH
Naša braća Albanci će da ih izmore, a mi ćemo da ih dokusurimo